Mäklare Patrik Törner

Patrik Törner

Om mig

En bostadsaffär är för många den största och viktigaste affären i livet. För mig är det självklart att sälja just din bostad med samma engagemang, noggrannhet och glädje som om det skulle vara min egen. Jag finns alltid nära till hands och mitt mål är att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset. Med ett starkt driv, en servicenivå och en tillgänglighet som gör många överraskade ser jag till att skapa bästa möjliga förutsättningar för en riktigt lyckad affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Murargatan 14D, Salabacke, Uppsala kommun
Murargatan 14D, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Murargatan 14D, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Murargatan 14D

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 195 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 411 kr/mån
48 776 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga etta i populära Salabacke. Här bor du bekvämt i en stabil och stamrenoverad förening där bredband 1000 mb/s ingår i avgiften! Smart planerad etta som erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring och avhängningsytor. Rymligt badrum med dusch, wc och handfat. Rummet har en smart lösning med platsbyggd säng i sovalkoven med förvaring under. I rummet får både soffgrupp samt ett mindre matbord plats. Köket är i öppen planlösning från rummet vilket gör att det känns rymligt. Salabacke är ett populärt område med närhet till service och restauranger. Goda kommunikationer med buss och närhet till påfart på E4:an. På ca 10 minuter tar du dig enkelt med cykel in till resecentrum. Här bor du i en välskött förening med många större renoveringar genomförda. Fin innergård med trädgårdsmöbler och grillplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Sysslomansgatan 7, Främre Luthagen, Uppsala kommun
Sysslomansgatan 7, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Sysslomansgatan 7, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Sysslomansgatan 7

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 495 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/4
2 805 kr/mån
59 800 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i denna kompletta etta med hög standard, fullt utrustat kök, badrum med tvättmaskin och en härlig utsikt mot domkyrkan. Här bor du nära till allt så som Uppsalas studentliv, shopping och resecentrum. Boendet passar även som övernattningslägenhet med närhet till stadskärnan och endast 8 min gångväg till resecentrum. Lägenheten erbjuder allt med avseende på bekvämlighet, med fullt utrustat kök och badrum. I rummet finns dessutom ett stort välisolerat fönsterparti med fin utsikt mot domkyrkan, och alldeles intill ligger även Fyrisån dit du enkelt kan ta med dig kaffekoppen. Här finns helt enkelt allt du behöver. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Fasma 19, Björklinge, Uppsala kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00

Fasma 19

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 585 000 kr
134 m²
5 rum
1 590 m² tomt

Välkommen till ett mycket trevligt hus i lantlig miljö med djur och natur som närmsta granne. I detta enplanshus finns gott om plats för hela familjen. Med naturen utanför dörren finns alla möjligheter för aktiviteter i skag och mark. Samtidigt går skolbussen precis utanför dörren vilket gör att det inte är långt in till Björklinge. Huset på 134 kvm består bland annat av fyra sovrum, stort kök och vardagsrum i öppen planlösning, relaxavdelning med bastu och stort badkar samt en fantastiskt tomt med soligt läge och skogen som granne. Här finns plats för den som vill ha odlingar och djur, nuvarande ägare har bland annat höns på gården. Fasma 19 ligger cirka 5 km från Björklinge i ett lantligt läge där man lätt kan koppla av och njuta av det lugna livet. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Gamla Uppsalagatan 123, Nyby, Uppsala kommun

Gamla Uppsalagatan 123

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 675 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2
4 110 kr/mån
31 604 kr/m²

Mycket ljus och välplanerad 2:a med hiss från markplan. Lägenheten har stora fönster i två väderstreck som skapar extra känsla av rymd. Här får man nyproduktionens alla fördelar som stort och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, fina parkettgolv och helkaklat badrum. Lägenheten erbjuder ett praktiskt och modernt kök, ett ljust och rymligt vardagsrum i en öppen planlösning med gott om utrymme för matbord och soffgrupp. I andra delen av lägenheten ligger det stora sovrummet med utgång till balkongen mot innergården. Badrummet är elegant helkaklat och utrustat med vikbara duschväggar, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. På Gamla Uppsalagatan i trevliga Nyby är det cykelavstånd till Willys och närhet till Gränby Centrum med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. För den aktive finns Gränby Sportfält som erbjuder flera olika idrotter. Utöver det finns grönområden. Här bor du med täta bussförbindelser och cykelvägar till Uppsalas stadskärna. För dig som pendlar både söderut och norrut är detta ett utmärkt boende med närhet till E4:ans på- och avfarter. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Nysätra Krokkärret 2, Örsundsbro, Enköpings kommun

Nysätra Krokkärret 2

Villa
Örsundsbro, Enköpings kommun
Widerlöv Uppsala
2 675 000 kr
118 + 12 m²
5 rum
2 450 m² tomt

Mycket spännande hus utanför Örsundsbro i lantligt läge. Väl tilltagen takhöjd och stora fönster ger en härlig rymd i kök och vardagsrum. Huset har luftvärmepump, golvvärme i badrummen och möjligheten att själv installera en kamin! Använd fantasin och se er nästa mysiga julafton här med äkta gran, varm choklad och en mysig stund i soffan. Men självklart kommer ni att få njuta av en vår, sommar och höst också. Tillträde är flexibelt och det går att få nycklarna tämligen omgående för den som önskar det. Utomhus finns det en stor altan samt en gäststuga med minikök, egen dusch och toalett. Perfekt för tonåringen! Här finns en nybyggd carport med elbils-laddare och ett egendesignat växthus/drivbänkar. Vi tror att huset, tomten, läget, badplatser, skogen, skolbussar m.m. gör att här kan många tänka sig bo, barnfamiljen, pensionärer m.fl. Huset är ett mycket bra permanentboende eller en riktigt lyxig sommarstuga! Örsundsbro är en tätort i Enköpings kommun i Uppland, vid riksväg 55 mellan Uppsala och Enköping, cirka 20 kilometer nordost om Enköping. I Örsundsbro finns bl.a ICA, restauranger/pizzerior och Iittala Outlet. Orten är känd för den stora marknaden Mickelsmäss där flera hundra försäljare/knallar är med. Det finns flera badplatser i närheten, närmast är den kommunala badplatsen i Alstasjön med omklädningshytter och bryggor. Innanför bryggorna är det ett bra barnbad, på utsidan är det djupare.

Visar alla 5