Mäklare Vilmer Olofsson

Vilmer Olofsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västmannagatan 18, Vasastan, Stockholms kommun
  • Tor 19 sep kl 17:30
Västmannagatan 18, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Västmannagatan 18, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Västmannagatan 18

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Widerlöv Vasastan/Östermalm
5 295 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/5
2 770 kr/mån
132 375 kr/m²

Välkommen till denna drömmiga tvårumslägenhet med genomtänkta detaljer och materialval. Genom bostaden löper en vacker fiskbensparkett samt en generös takhöjd, vilket ger en charm, rymd och enhetlig känsla. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger även bostaden gott om plats för sociala sammankomster tillsammans med familj och vänner. Lägenheten har även stora fönsterpartier som flödar rummen med naturligt ljus och skapar en ljus och tilltalande atmosfär. Dessutom har bostaden ett rymligt tillhörande källarförråd. Belägen i ett lugnt men levande kvarter omgivet av parker, trevliga restauranger samt caféer, hittar du här allt du behöver. En picknick i Tegnérlunden, en fika intill Vasaparken, eller en promenad till Norra Bantorget - denna bostad är i mitten av allt! Runt hörnet hittar du både den populära norrländska restaurangen Knut och Stockholm Brunch Club, samt den nyöppnade takbaren på Villa Dahlia. Takbaren är den perfekta platsen för att njuta av en drink eller något gott att äta, allt medan du tar in den fantastiska utsikten över staden.

  • Premium
  • Hiss
Grevgatan 49, Östermalm - Karlaplan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Grevgatan 49, Östermalm - Karlaplan, Stockholms kommun, bild 2
Grevgatan 49, Östermalm - Karlaplan, Stockholms kommun, bild 3

Grevgatan 49

Lägenhet
Östermalm - Karlaplan, Stockholms kommun
Widerlöv Vasastan/Östermalm
3 695 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 2/6
2 096 kr/mån
108 676 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade och arkitektritade 1,5a belägen på populära Grevgatan, ett stenkast från Karlaplan! Här möts du av ett härligt dagsljus som flödar in genom stora fönsterpartier. Bostaden erbjuder gott om förvaring, inklusive en walk-in closet, samt smakfulla materialval. Allrummet har även en etanolkamin som bidrar till en mysig atmosfär i hela bostaden. Med burspråk mot innergården ges en härlig vy över gården och grönskan. Med denna bostad har du bara någon minut till Karlaplans tunnelbana och dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger. Dessutom ligger Strandvägen bara några minuter bort. Därifrån kan du ta dig ut på Djurgården, där det finns nöjesparker som Gröna Lund och Skansen samt fantastiska promenadstråk.

  • Premium
  • Hiss
Torsplan 10, vån 13, Vasastan, Stockholms kommun
Torsplan 10, vån 13, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 10, vån 13, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 10, vån 13

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Widerlöv Vasastan/Östermalm
7 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 13/34
5 280 kr/mån
128 482 kr/m²

*Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning* I denna bostad möts du av en elegant och modern design, där varje detalj noggrant har utformats för att skapa en känsla av lyx och komfort. De stora fönstren sträcker sig från golv till tak och ramar in en otrolig panoramavy över stadens skyline. Vare sig det är dag eller natt, kommer du att bli överväldigad av den storslagna utsikten som sträcker sig ända till horisonten. Denna lägenhet har balkongen i söderläge, vilket innebär att du kan njuta av solskenet och frisk luft från morgon till kväll. Det är den perfekta platsen att njuta av en kopp kaffe på morgonen, ta emot vänner för middagar under stjärnorna eller bara koppla av med en bok och känna stadens puls.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3