Mäklare Julia Larsson

Julia Larsson

Om mig

Meriter 5.0/5.0 i kundbetyg av 261 omdömen (Hittamäklare.se) Rankad som säljfavorit (Hittamäklare.se) Flest försäljningar – Kungsholmen 2021 (323 st mäklare) Flest rekommendationer – Kungsholmen 2021 (323 st mäklare) Teknologie kandidat på KTH i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling. För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset är vårt gemensamma slutmål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Geijersvägen 4, 3TR, Kungsholmen, Thorildsplan, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00
Geijersvägen 4, 3TR, Kungsholmen, Thorildsplan, Stockholms kommun, bild 2
Geijersvägen 4, 3TR, Kungsholmen, Thorildsplan, Stockholms kommun, bild 3

Geijersvägen 4, 3TR

Lägenhet
Kungsholmen, Thorildsplan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
34,5 m²
2 rum
2 346 kr/mån
92 609 kr/m²

Charmig tvårummare på Geijersvägen 4, Thorildsplan Välkommen till denna ljusa och fräscha renoverade tvåa på Kungsholmen! Bostaden erbjuder en perfekt kombination av modern stil och bevarade originaldetaljer såsom serveringsskåp och vackra plankgolv. Missa inte chansen att uppleva denna unika lägenhet. Renoverat kök med lyxig bänkskiva och diskmaskin. Sovrum med plats för 160-säng och förvaring. Högt upp i huset och fönster mot föreningens lummiga innergård. Högt i tak och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Välkommen att längta hem! Stabil och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen har låg belåningsgrad på 2 140 kr/kvm och fina gemensamma utrymmen. Här erbjuds bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, föreningslokal, cykelrum och en härlig innergård med möjlighet till grillning och umgänge. Thorildsplan är en mycket populär stadsdel med närhet till både grönområden och stadens puls. Här finner du allt du behöver inom gångavstånd, såsom caféer, restauranger, butiker, och utmärkta kommunikationer. På bara några minuter når du både parker och vatten, vilket gör området idealiskt för både avkoppling och aktivt liv. Gångavstånd till både Rålambshovsparken och Hornsbergsstrand samt ca 3 minuter till tunnelbanan. Detta är ett hem att trivas i och som erbjuder allt du kan önska dig. Missa inte chansen att förvärva denna pärla vid Thorildsplan. Kontakta oss för visning och upplev ditt framtida drömboende!

  • Premium
Lidnersgatan 12A, vån 3, Kristineberg, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 12:00

Lidnersgatan 12A, vån 3

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Alicia Edelman Kungsholmen/Essingeöarna
3 995 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 941 kr/mån
85 914 kr/m²

Välkomna till en av Kristinebergs bästa tvåor. Högt upp i huset möts du av en perfekt planerad lägenhet med stor balkong i söderläge och sjöglimt. Stilrent renoverat kök i social öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrum som inrymmer både soffgrupp och matplats. Stora fönsterpartier i gavelläge och balkong i bästa solläge ger ett fantastiskt ljus. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. God förvaring erbjuds i flertalet garderober. Utöver det ingår även ett rymligt förråd. Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam. Flexibelt tillträde! Belägen i en stabil förening med god ekonomi som äger marken. Runt hörnet finns Kristineberg klippbad och bryggor. Går du ett par minuter till kommer du till Hornsbergs strandpromenad med stort utbud av restauranger och cafeer. Här finns även träningsmöjligheter i form av tennishall, Kristinebergs IP, fotbollsplan, minigolf, kajak, gym och vackra löpspår runt Kungsholmen. På 5 minuters gångavstånd ligger närmsta Coop matbutik, i nära anslutning till tunnelbanan Kristinebergs station. Inom 10 minuters gångavstånd ligger Ica Maxi med stort utbud och på 20 minuters gångavstånd ligger Fridhemsplan och Norr Mälarstrand med hela sitt utbud av butiker, galleria och restauranger. Med tunnelbana tar det ca 10 minuter in till T-centralen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Love Almqvists väg 4A, Kristineberg, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Love Almqvists väg 4A

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 895 000 kr
49,5 m²
2 rum
3 706 kr/mån
78 687 kr/m²

Välkomna till en av Kungsholmens finaste lägenheter. Här möts du av en perfekt planerad hörnlägenhet med stora fönsterpartier och som ger ett fantastiskt ljus. Renoverat kök med vinkyl och bra arbetsyta och gott om förvaring. Bostaden är genomgående i bra skick med ljusa väggar och vackra golv vilket ger ett ljust och fräscht intryck. Ett rymligt separat sovrum med plats för stor dubbelsäng! Möjlig trea - se alternativ planlösning! Stabil förening med god ekonomi som äger marken. Föreningen har en magisk takterrass som vetter över hela taket med vacker utsikt över staden. Finns även föreningslokal, bastu och övernattningslägenhet till föreningens medlemmar att nyttja. Här bor du i ett lugnt område där du kan bada vid klipporna, fina motionsspår runt Kungsholmen och endast ett stenkast från pulsen. Goda kommunikationer med både tunnelbana och buss samt närhet till all tänkbar service. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Lidnersplan 16, Kristineberg, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Lidnersplan 16

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
3 495 000 kr
44 m²
2 rum
2 401 kr/mån
79 432 kr/m²

Hjärtligt välkomna till en fantastisk lägenhet med ett oslagbart läge på Lidnersplan. I denna underbara, ljusa och fräscha lägenhet finns allt du kan önska. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matplats, här nås den stora balkongen i fritt läge mot Lidnersplan. Sovrum med plats för dubbelsäng, trevligt fullutrustat kök och gott om förvaring. Bostaden erbjuder en generös takhöjd och stora fönsterpartier som ger bostaden en känsla av rymd. En lägenhet med alla rätt! Föreningen har låg belåning och äger marken. Garage i huset. Högst upp i huset finns en solig takterrass om ca 13 kvm med panoramautsikt utöver Tranebergssund som föreningens medlemmar får nyttja. Runt hörnet finns Kristinebergs klippbad och bryggor, och går du ett par minuter till kommer du till Hornsberg strandpromenad med populära Piren med servering ute i vattnet året om och många restauranger och cafeer. Här finns även träningsmöjligheter i form av tennishall, Kristinebergs IP, fotbollsplan, minigolf, kajak, gym och vackra löpspår runt Kungsholmen. På tio minuter gångavstånd ligger Ica Maxi med stort utbud och på 20 minuters gångavstånd ligger Fridhemsplan och Norr Mälarstrand med hela sitt utbud av butiker, galleria och restauranger. Med tunnelbana tar det ca tio minuter in till T-centralen. Välkommen att längta hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Baltzar Von platens gata 1, 3 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Baltzar Von platens gata 1, 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Kungsholmen/Essingeöarna
2 995 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/8
1 661 kr/mån
99 833 kr/m²

Drömlägenhet invid Norr Mälarstrand, optimalt planerad och yteffektiv. Lägenheten präglas av rymd och ett magiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och utsikt mot vattnet! Trevligt kök, social planlösning med optimal sängdel som rymmer större säng. Möjlig tvåa! Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och och grönskande områden. Attraktivt läge på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger, shopping, grönområden och bra kommunikationer. För er som gillar att motionera kan ni njuta av en vacker springrunda längs vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km. Bra kommunikationer med buss och tunnelbana i närheten. Välkommen att längta hem!

  • Plus
  • Hiss
Grubbensringen 21, Etagelägenhet, Kungsholmen, Stockholms kommun

Grubbensringen 21, Etagelägenhet

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
10 500 000 kr
103 m²
3 rum
vån 5/5
8 702 kr/mån
101 942 kr/m²

Ring för att boka din visning! Välkommen till en fantastisk etagelägenhet med en storslagen terrass, två franska balkonger och en bastu! Unik chans att förvärva denna pampiga lägenhet. Ett drömboende där inget lämnats åt slumpen. Här finns plats för att bjuda över nära och kära och samlas på. Fönster i två väderstreck som skapar ett fantastiskt ljusflöde i lägenheten. På entréplan finner du ett badrum, kök, uterum, sovrum och ett vardagsrum med två fina franska balkonger mot grubbensparken. En trappa upp finner du ett stort sovrum, ett badrum med bastu och den magiska terrassen. Sammantaget ett optimalt utformat boende, ett boende utöver det vanliga. En lägenhet du inte vill missa! Området idag är ett prisbelönt och lugnt bostadsområde med ett centralt och trevligt läge precis vid Karlbergskanalen och Kungsholmens strandpromenader. Optimala kommunikationer och gångavstånd till City. Välkommen att längta hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lidnersplan 8, Kristineberg, Stockholms kommun

Lidnersplan 8

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Alicia Edelman Kungsholmen/Essingeöarna
4 695 000 kr
51 m²
2 rum
3 778 kr/mån
92 059 kr/m²

Ring för att boka din visning! Varmt välkommen till en påkostad och topprenoverad lägenhet med otrolig utsikt. Bygglov för balkong finns från kök/vardagsrum som får ett helt fritt läge och vetter mot vattnet. Öppen social planlösning med köksö i nyrenoverat modernt kök där spotlights, bänkskivor i sten och påkostade vitvaror sticker ut. Perfekt för dig som vill bjuda över familj och vänner då matplatsen är mycket väl tilltagen. Rymligt sovrum med helt platsbyggd förvaring där en sittbrunn med plats för Tv återfinns. Plats för hemmakontor. Helkaklat badrum med ny inredning och spotlights. Lägenheten är genomgående i topp-skick. Tack vare den genomgående planlösningen och glasad industrivägg mot sovrum ges ett härligt ljus genom hela bostaden. Perfekt för dig som vill flytta in precis som det är! En stabil förening med god ekonomi som äger marken. Takterrass med den magiska utsikten finns högst upp i huset och nyttjas fritt av medlemmarna. Här bor du i ett lugnt område där du kan bada vid klipporna, ha tillgång till fina motionsspår runt Kungsholmen och endast ett stenkast från pulsen. Goda kommunikationer och närhet till all tänkbar service. En lägenhet som måste upplevas på plats! Bygglov balkong, nyligen beviljat bygglov för balkong med utgång från kök mot vattnet. Kvällssol. Färdig offert finns och startbesked för byggnationen erhålls utan s.k tekniskt samråd, endast handlingar från byggfirman ska skickas in. Bygglovet gäller förutsatt att arbetet påbörjas inom 2 år.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7