Mäklare Subhan Kaki

Subhan Kaki

Om mig

Med över 10 års erfarenhet av försäljning och ledarskap så besitter jag en enormt stor kunskap i förhandling och försäljningsteknik som gör att du kommer få ut det absolut bästa slutresultatet av din bostadsaffär! Jag har det senaste två åren toppat listorna över den bäst säljande mäklarna och jag värderar långa kundrelationer! När du anlitar mig som mäklare ska du förvänta dig en mäklare som levererar på topp, följer upp och håller er uppdaterade under hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Wivalliusgatan 21, Vån 5, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Wivalliusgatan 21, Vån 5, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Wivalliusgatan 21, Vån 5, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Wivalliusgatan 21, Vån 5

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
6 795 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/7
3 709 kr/mån
99 926 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Arbetargatan 19, Vån 5, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 20 okt kl 14:45
Arbetargatan 19, Vån 5, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Arbetargatan 19, Vån 5, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Arbetargatan 19, Vån 5

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
8 495 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 5
5 702 kr/mån
91 838 kr/m²

Välkomna till denna ljusa, luftiga och exklusiva 3:a på 92,5 kvm, belägen i en populär förening! Här erbjuds en stor balkong med soligt västerläge, som vetter mot den vackra gården. På Arbetargatan 19 finner du denna charmiga bostad med två rymliga sovrum, ett stort och härligt kök samt bra förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare. Det generösa badrummet är stilfullt utfört med vackert kakel och klinker, komplett med tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Beläget på en återvändsgata har du även närhet till stadens puls och bekvämligheter samtidigt som du kan njuta av lugnet och tryggheten i ditt eget hem. Du får möjlighet att bo i en vacker och bekväm miljö, i en lugn oas bara ett stenkast från Fridhemsplan. Bostaden kännetecknas av hög kvalitet och erbjuder lättillgängligt garage i huset. Föreningen har även gemensamma faciliteter som gästlägenhet, festlokal och bastu. Välkommen på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bohusgatan 27A, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 20 okt kl 12:00
Bohusgatan 27A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Bohusgatan 27A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Bohusgatan 27A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
4 195 000 kr
51 m²
2 rum
3 729 kr/mån
82 255 kr/m²

Denna charmiga tvårumslägenhet erbjuder en öppen och ljus planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en trivsam atmosfär. Det välutrustade köket är renoverat och smart planerad för socialt umgänge. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för avslappning och vila. Härifrån når du direkt den trevliga uteplatsen, vilket ger möjlighet till en härlig känsla och en fantastisk koppling till den lummiga innergården. Lägenheten har också generösa förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Badrummet är modernt inrett med stilrena materialval och golvvärme för extra komfort. Sammantaget är denna lägenhet på Bohusgatan 27A en perfekt plats för dig som söker ett bekvämt och stilfullt boende med egen uteplats( uteplatsen är en nyttjanderätt). Välkommen på visningen!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Brännkyrkagatan 44, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Brännkyrkagatan 44, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Brännkyrkagatan 44, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Brännkyrkagatan 44

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
5 995 000 kr
74 m²
2 rum
vån 1
3 755 kr/mån
81 014 kr/m²

På en av Södermalms mest populära adresser finner du denna charmiga lägenhet från 1920-talet. De fina, välplanerade rummen är rymliga med generös takhöjd och stora fönster som ger en luftig känsla. Om du önskar kan köket flyttas för att skapa en trea, vilket ger möjlighet till ett extra sovrum. Lägenheten har ett centralt och fridfullt läge med ett brett utbud av trevliga restauranger, shoppingmöjligheter, livsmedelsbutiker och nöjesliv i närheten. Området är en del av Södermalms attraktivaste områden med vackra kullerstensgator och kulturkvarter precis utanför dörren. På toppen av Mariaberget hittar du Monteliusvägen, en populär promenadväg med en fantastisk vy över Riddarfjärden och Gamla Stan. Endast två kvarter bort finns Mariatorget med många restauranger och mysiga caféer, samt Götgatsbacken med sina butiker. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana och bussar från Slussen och Mariatorget. Varmt välkomna för att utforska denna underbara plats!

  • Premium
  • Hiss
Lundagatan 44B, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 20 okt kl 11:00
Lundagatan 44B, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Lundagatan 44B, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Lundagatan 44B

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
2 495 000 kr
27 m²
1 rum
vån 0,5
1 422 kr/mån
92 407 kr/m²

Välkommen till denna charmiga, ljusa och välplanerade funkislägenhet med stort fönsterpartier! Lägenheten har en optimal planering där varje kvadratmeter är utnyttjad till fullo och är belägen i ett mycket omtyckt och lugnt område. Köket är ordentligt och välplanerat och smälter samman med det stora och luftiga allrummet som erbjuder gott om möbleringsmöjligheter samt utmärkta förvaringsmöjligheter. Funkischarmen genomsyras av vackra trägolv och optimalt planerad planlösning. Du har även nära till trendiga Hornstull och det grönskande Skinnarviksberget, samt goda kommunikationsmöjligheter. I närområdet finns restauranger, shopping och matbutiker inom bekvämt avstånd. Föreningen är stor och stabil, äger marken, har en god ekonomi och erbjuder tvättstuga i samma port. Välkommen på visningen!

  • Premium
  • Hiss
Pontonjärgatan 20, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 20 okt kl 15:45
Pontonjärgatan 20, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Pontonjärgatan 20, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Pontonjärgatan 20

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
2 495 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1
1 573 kr/mån
108 478 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1:a på en av de bästa adresserna! Med tre våningar ovanför gatuplanet och ett högt och fritt läge utan insyn , erbjuder denna lägenhet en fantastisk atmosfär. Den välplanerade layouten utnyttjar varje kvadratmeter effektivt och det generösa fönsterpartiet ger en härlig ljusinsläpp medan den höga takhöjden skapar en imponerande rymd. Många tidstypiska detaljer har bevarats, inklusive vackra nyslipade trägolv och fönsterbänkar i sten, vilket bidrar till en ljus och inbjudande interiör. Brf Pontonjärkasern är en av områdets bästa bostadsrättsföreningar med en stabil ekonomi och låg belåning 2155 kr/kvm enligt årsredovisningen 2023. Föreningen erbjuder flera gemensamma faciliteter såsom och tvättstugor, föreningslokal pingisrum.Dessutom har föreningen en vacker innergård med sittplatser och grillmöjligheter för trevliga stunder samt barnvagnsrum och cykelparkering. Denna bostad ger dig närhet till Pontonjärparken och det glittrande vattnet vid Norr Mälarstrand. I närområdet finns ett brett utbud av populära restauranger som Mälarpaviljongen, Tapas 28, Mamadou, Lulu och Brillo Pizza. Här finns också mysiga caféer att utforska. Med direkt närhet till bussar och tunnelbanans gröna linje samt blå linje från Fridhemsplan, är det bekvämt att ta sig runt och utforska staden. Välkommen på visningen!

  • Premium
  • Hiss
Brännerigatan 5, 1 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Brännerigatan 5, 1 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Brännerigatan 5, 1 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Brännerigatan 5, 1 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
4 795 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1
3 155 kr/mån
94 020 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och inbjudande 1920-talspärla vid Nytorget på Södermalm! Bostadens tidstypiska detaljer som högt i tak och vackra spröjsade fönster bidrar till lägenhetens ljusa, luftiga och tysta atmosfär. Tillsammans med Brännerigatans läge och lugn får bostaden eftertraktad karaktär och charm. Lägenheten har ett soligt sydvästläge mot gatan vilket säkerställer att solen strålar in både på dagen och kvällen, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling och energi. Sovrummet är rymligt med plats för stor dubbelsäng, köket är modernt med stora arbetsytor samt diskmaskin för bekvämlighet, vidare in i bostaden så erbjuder vardagsrummet stora ytor för både stor soffgrupp och matplats. Badrummet är stammbytt med kakel/klinker och tvättmaskin. Välkommen på visningen! Välkommen på visningen!

  • Premium
  • Hiss
Kungsgatan 90, Vån 5, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 20 okt kl 13:15
Kungsgatan 90, Vån 5, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsgatan 90, Vån 5, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsgatan 90, Vån 5

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
10 795 000 kr
97 m²
4 rum
vån 5/6
4 623 kr/mån
111 289 kr/m²

Välkommen hem! Äntligen finns denna fantastiska och nyrenoverade 4 ROK lägenhet till försäljning! Belägen centralt på Kungsholmen i en välskött fastighet från 1898 erbjuds en välplanerad och ljus sekelskiftesvåning. Efter en omfattande renovering har denna våning bevarat sina vackra detaljer såsom stora fönster, vackra parkett- och trägolv, imponerande stuckaturer och en generös takhöjd! Två badrum som är sambytta och renoverad med kakel/klinker och golvvärme. Lägenheten har en härlig balkong med en privat och avskild atmosfär och kvällssol, perfekt för avkoppling och njutning. Med dess centrala läge och historiska charm är detta ett unikt tillfälle att bo i en pärla från förr som har renoverats till modern standard. Den välskötta fastigheten från 1898 tillför ytterligare karaktär och charm till denna redan spektakulära bostad. Med dess bevarade tidsenliga detaljer kombinerat med moderna bekvämligheter skapas en harmonisk och elegant boendemiljö. Denna sekelskiftesvåning är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder en unik möjlighet att bo i en historiskt intressant fastighet men samtidigt modernt renoverad bostad. Låt dig inspireras av dess karaktär, ljusa ytor och omsorgsfullt genomförda renovering – välkommen till ditt nya drömhem på Kungsholmen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
John Ericssonsgatan 6, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
John Ericssonsgatan 6, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
John Ericssonsgatan 6, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

John Ericssonsgatan 6

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
4 395 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1
3 399 kr/mån
89 694 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Fatburstrappan 18, Vån 5, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Fatburstrappan 18, Vån 5, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Fatburstrappan 18, Vån 5, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Fatburstrappan 18, Vån 5

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
5 195 000 kr
74,5 m²
2.5 rum
vån 5
5 964 kr/mån
69 732 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trerumslägenhet belägen i den välkända och imponerande fastigheten Söder Torn i hjärtat av Stockholm. Byggt år 1997 och stoltserande med en höjd på hela 86 meter fördelat på 25 våningar, är detta en adress som imponerar. Med en central placering på Medborgarplatsen och den vackra Fatbursparken precis utanför dörren är läget oslagbart. Som medlem i föreningen har du tillgång till en spa- och relaxavdelning med en generös inomhuspool samt festlokal på våning 25, där gemensamma aktiviteter som fotbollskvällar anordnas. Själva lägenheten är välplanerad och lugn med generösa fönster och en fransk balkong som fyller rummet med naturligt ljus. Det rymliga vardagsrummet angränsar direkt till det välutrustade köket med diskmaskin, gott om förvaringsutrymme och generösa arbetsytor. Ett mysigt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett extra rum, idag använd som arbetsrum men som kan fungera som ytterligare sovrum, erbjuder flexibilitet. Badrummet är stort och helkaklat med badkar och golvvärme samt tvättmaskin. Dessutom finns generöst med garderobsutrymmen och möjlighet att skapa en garderobsvägg. Förvaringsmöjligheterna fortsätter med två stora garderober, klädkammare och ett stort källarförråd. I området finns allt du behöver inklusive affärer, caféer, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg, tunnelbana och busslinjer. Föreningen Brf Söder Torn är medlem i samfällighetsföreningen Fatburstrappans samfällighet och förvaltar gemensamma ytor. Med 172 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler och närmare 70 garageplatser erbjuder föreningen en trygg och bekväm boendemiljö. En fantastisk möjlighet att bo i en trivsam och bekväm miljö med allt du behöver inom räckhåll! Välkommen på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ölandsgatan 44, 1,5 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Ölandsgatan 44, 1,5 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
3 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1,5
2 611 kr/mån
90 795 kr/m²

Fantastisk och elegant 2:a i hjärtat av SoFo! Ett stilrent och praktiskt planerat boende med öppen planlösning som bjuder in till sociala sammanhang. Här finner du ett hem med omsorgsfullt utnyttjad yta, inklusive drömkök, generöst vardagsrum och gott om förvaringsutrymmen. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och det stora badrummet har tvättmaskin och torktumlare. En perfekt bostad för singlar eller par att trivas i. Missa inte chansen att besöka detta underbara hem under visningen!

  • Plus
  • Hiss
Tegelviksgatan 41, Acceptpris, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Tegelviksgatan 41, Acceptpris

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
4 400 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/5
3 189 kr/mån
91 667 kr/m²

Acceptpris 4 400 000 kr, kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. Välplanerad tvårummare med ett privat och ostört läge. Bostaden har fönster som vetter mot flera väderstreck. Vardagsrum och kök i öppen planlösning, vidare så erbjuder bostaden ljusa ytskikt och rymligt sovrum. Med en genomtänkt planlösning , ett stort badrum med både badkar och tvättmaskin samt utmärkta förvaringsmöjligheter, är detta verkligen ett perfekt boende med närhet till vatten och härliga promenadstråk. Här kan du bo med ett stenkast från den vackra strandpromenaden vid Hammarby sjö. Du får det bästa av två världar – närhet till grönska och vatten samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll, såsom restauranger, gym, livsmedelsbutiker och utmärkta kommunikationer. Föreningen är välskött och erbjuder en innergård med trädgårdsmöbler, sandlåda, gräsmatta, planteringar och en boulebana, samt en föreningslokal med möjlighet till övernattningsbesök. Dessutom har föreningen tillgång till 40 garageplatser samt tre MC-platser i ett garage i intilliggande fastighet. En rymlig hiss finns också tillgänglig för bekvämt förflyttande i byggnaden. Varmt välkomna på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Långholmsgatan 17, Acceptpris, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Långholmsgatan 17, Acceptpris, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Långholmsgatan 17, Acceptpris, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Långholmsgatan 17, Acceptpris

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
5 250 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 2
3 474 kr/mån
86 066 kr/m²

Acceptpris 5 250 000 kr kontakta ansvarig mäklare för visning. Välkomna till Långholmsgatan 17! Bostaden är belägen med fönster mot innergård och grönska, ingen insyn i bostaden och inget brus från Långholmsgatan! Bostaden har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i varje rum. Stort och inbjudande vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Köket är i originalskick med charmiga detaljer som serveringslucka. Möjligheten att öppna upp mellan vardagsrum och kök finns om man vill skapa en trevlig och öppen planlösning. Sovrummet är stort med gott om förvaringsmöjligheter, från sovrummet når ni den härliga balkongen Brf Bulten 23 är en äkta bostadsrättsförening med stabil och god ekonomi. Föreningen består av 108 bostadsrättslägenheter och 7 hyresrättslägenheter (dolda tillgångar). Föreningen har en låg skuldsättningsgrad 4294 kr lån/kvm. Perfekt läge på Södermalm som erbjuder närhet till allt. Området har skogspromenader och badmöjligheter på Långholmen, Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den trevliga gallerian i samma hus erbjuder matvarubutik, systembolag, apotek, postombud, bageri och flera restauranger. Tunnelbana och bussar finns några meter bort. Området har också ett härligt utbud av restauranger och caféer. Välkomna på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13