Mäklare Emillio Afram

Emillio Afram

Om mig

Jag arbetar inte som fastighetsmäklare, det är min livsstil. Jag har stor respekt för att en bostadsflytt förmodligen är den största affären många gör i livet och behandlar den därför alltid därefter. Med mig får du en professionell, driven och påläst mäklare som ALLTID är tillgänglig med ett brett nätverk av kunder runt hela Stockholm. Tveka inte på att kontakta mig, 070 020 22 26 - [email protected]

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tappvägen 31D, Annedal, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Tappvägen 31D, Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Tappvägen 31D, Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Tappvägen 31D

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/8
3 044 kr/mån
64 286 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Släggbacken 6, Huvudsta, Solna kommun
Släggbacken 6, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Släggbacken 6, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Släggbacken 6

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 5/7
5 322 kr/mån
48 634 kr/m²

- KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING! - MÖJLIG 4:A - HÖGT UPP I HUSET & STOR BALKONG MED DAGS- OCH KVÄLLSOL - STABIL FÖRENING I FANTASTISKT OMRÅDE MED 2 MINUTERS PROMENAD TILL TUNNELBANA Varmt välkommen till denna underbart renoverade 3:a på Släggbacken i Huvudsta, Solna! Belägen högt upp i huset med en enastående utsikt från balkongen i bästa solläge och fullständigt insynsskyddat. Här presenteras en stilfullt renoverad bostad där noggranna materialval och detaljer valts med precision. Bostaden kan enkelt göras om till en 3.5:a/4:a genom att dela på det stora rummet intill vardagsrummet. Lägenheten är ljus och rymlig med generösa rum och utmärkt förvaringsutrymme. De stora fönstren fyller hemmet med en naturlig ljusinsläpp, vilket ger en härlig atmosfär. Det moderna köket är utformat med stilren design och är fullt utrustat med alla bekvämligheter, inklusive en stor arbetsbänk med gott om utrymme, spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för en generös soffgrupp, utgång till den underbara balkongen och tillhörande möblemang samt en matplats för trevliga middagar! Båda sovrummen har tillräckligt med utrymme för dubbelsäng, flera barnbäddar och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Stambytt badrum som har renoverats 2021 och är elegant inrett med klinkergolv, kaklade väggar och en rymlig duschhörna. Vidare in genom badrummet så finner du den fantastiska tvättstugan med båda tvätt- och torkmaskin. I hallen finns garderober som ytterligare förhöjer förvaringsmöjligheterna och ger gott om plats för avhängning. Till lägenheten hör ett källarförråd för extra förvaringsutrymme Bostadsrättsföreningen Talgoxen 1 & 3, är en stabil och välskött bostadsrättsförening som äger marken. Den består av 175 lägenheter, varav 56 är hyresrätter (dold tillgång) och 21 förrådslokaler. Medlemmarna har tillgång till gemensamma utrymmen såsom cykelförråd och tvättstugor. Fastigheterna är anslutna till Comhem. För den som är i behov av parkering finns fasta parkeringsplatser med eller utan elstolpe i direkt anslutning till fastigheterna, som kan hyras av Solna Stad (lediga platser finns tillgängliga). Det finns även möjlighet till boendeparkering i området, vilket kan ordnas genom kontakt med Solna Stad. Området erbjuder närhet till Huvudsta centrum, Solna centrum, utmärkta kommunikationsmöjligheter, trevliga promenadstråk samt Mall of Scandinavia, vilket gör det till ett optimalt läge att bo på. Huvudsta centrum ligger inom gångavstånd och erbjuder en tunnelbaneförbindelse som tar dig till city på endast 8 minuter. Dessutom finns det gott om mysiga caféer, restauranger, matbutiker och vackra naturområden i närheten. Fantastiska huvudsta badet hittar du även en kort promenad bort! Sammanfattningsvis erbjuds här en fantastisk lägenhet med stora möjligheter, belägen i ett mycket uppskattat område bara en kort promenad från tunnelbana, buss, butiker och omgiven av grönskande naturområden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bällstavägen 201, null, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Bällstavägen 201, null, Stockholms kommun, bild 2
Bällstavägen 201, null, Stockholms kommun, bild 3

Bällstavägen 201

Lägenhet
Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
3 868 kr/mån
41 563 kr/m²

- HÖGST UPP I HUSET MED BALKONG I BÄSTA SOLLÄGE - PERFEKT PLANERAD 2:A - PARKERINGSPLATS TILLHÖRANDE BOSTADEN FÖR ENBART 300KR/MÅN Välkommen till denna väldisponerade 2:a högst upp i byggnaden med en fantastiskt balkong där du får dag- och kvällssol! I denna lägenhet erbjuds ett underbart ljusinsläpp med fönster i 3-väderstreck och ett stort vardagsrum med vacker fiskbensparkett, högt i tak och i samma rum finner du bostadens balkong. Vidare i lägenheten har du ett ljust och fullutrustat kök med plats för matbord, stort sovrum med plats för både stor säng och förvaring samt ett stambytt och helkaklat badrum med golvvärme, wc, kommod och dusch. Högt i tak och ljusa ytskikt genomgående för lägenheten vilket skapar en fantastiskt känsla tillsammans med ljusinsläppet. Stor hall med massvis av garderober välkomnar in dig till bostadens alla rum! Här bor du i en älta och stabil förening som äger marken med 2 lokaler som hyrs ut, parkeringsplatser samt en uteplats med grill. Föreningen har gjort samtliga större renoveringar och har ingenting planerat framåt. Till bostaden hör ett källarförråd. Välkommen till ett lugnt område med matbutik över gatan, grönområden, kommunikationer som enkelt tar dig till Sundbyberg, Brommaplan, Spånga station och Islandstorget. Runt hörnet ligger härlig Kyrksjön som är perfekt för promenader, löparrundor eller bad från brygga. Med enkelhet tar du dig även till Bromma flygplats och Bromma Blocks som har ett stort utbud av butiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Nibblevägen 8B, null, Järfälla kommun
Nibblevägen 8B, null, Järfälla kommun, bild 2
Nibblevägen 8B, null, Järfälla kommun, bild 3

Nibblevägen 8B

Lägenhet
Järfälla kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 540 kr/mån
39 895 kr/m²

- KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING! Välkommen till denna mycket fina 2:a högt upp i huset med en fantastisk balkong i fritt läge mot den fina innergårdeni populära Brandstationen i Jakobsberg. Lägenheten som är optimalt planerad har fräscha ytskikt, Stilrent, nytt kök från Vedum med fin maskinpark i öppen inbjudande, planlösning mot det luftiga vardagsrummet, påkostat vitlaserad parkettgolv, fräscht badrum samt rymligt, ljust och smakfullt sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter. I den här tvåan finns en stor och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. På taket finns en stor takterrass med milsvid utsikt som får nyttjas av föreningens medlemmar! Endast en promenad på 5-7 minuter ligger Jakobsberg Centrum med flertalet butiker, matvaruaffärer, bank och restauranger. Precis intill centrum ligger även pendeltågsstationen, pendeln tar dig till Stockholm C på endast 21 minuter. Med en promenad på ca 15 minuter eller en bussresa på 10 minuter kommer du till Barkarby handelsplats där bland annat IKEA, Barkarby outlet samt flertalet restauranger ligger. Med andra ord har du allt du behöver ett stenkast från bostaden! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borgarfjordsgatan 21B, null, Stockholms kommun
Borgarfjordsgatan 21B, null, Stockholms kommun, bild 2
Borgarfjordsgatan 21B, null, Stockholms kommun, bild 3

Borgarfjordsgatan 21B

Lägenhet
Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 5/16
4 274 kr/mån
37 422 kr/m²

- Stor och rymlig 2:a med fantastiskt ljusinsläpp - Välplanerade planlösning med mysig loggia - Exklusiva materialval - Tillgång till takterrass Välkommen till denna exklusiva lägenhet i Kista Torn, en toppmodern lägenhet belägen på Borgarfjordsgatan 21B i hjärtat av Kista. Lägenheten är fantastiskt bra planerad med stora sociala ytor, stort badrum och massvis med förvaring. Köket är fullutrustat med stor plats för matplats samtidigt som det smälter ihop med det stora vardagsrummet. Stort och elegant badrum med noggrant genomtänkta detaljer. Ett särskilt intressant inslag är det soliga läget, som belyser alla rum och fyller ditt nya hem med härligt naturligt ljus. Mellan kök och vardagsrum finner du bostadens härliga loggia som kan användas efter dina önskemål! Loggian ger dig möjligheten att njuta av den yttre världen, men till skillnad från en balkong behöver du inte utsätta dig för väder och vind. Du kan hålla dig sval under sommaren och varm under vintern. Loggian är utrustad med ett eluttag och en radiator så att du också kan även använda den som ett hemmakontor. Bostadskomplexet Kista Torn är inte bara ett av de högsta bostadshusen i Sverige, utan också ett av de mest moderna. Vid entréplan möts du av en fullt möblerad lobby som ger ett välkomnande intryck för besökare och boende. Brf K2 Kista torn är en stabil förening som består av 96 bostadsrättslägenheter samt 1 lokal. Det finns inga större underhåll/renoveringar planerade då huset är från 2015. Föreningen hanterar 63 parkeringsplatser plus 3 MC platser. Dessutom finns två gemensamma övernattningslägenheter tillgängliga för uthyrning vid behov. På våning 17 har samtliga boende tillgång till den gemensamma takterrassen, som erbjuder fantastisk utsikt. Gemensamma utrymmen består av takterrass, övernattningslägenhet, lobby och förråd till varje lägenhet. Kista är ett område under stor utveckling, med planer för en ny tvärbanalinje, omfattande investeringar, nya skolor och tusentals nya lägenheter. Detta är en spännande plats att bo med en lysande framtid framför sig. Här bor du granne med Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flertalet gym. Här finns även tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter! För dig som gillar att resa finns här även taxiterminal samt flygbussar som tar dig till Arlanda och Bromma flygplats. Kista är ett nav av kommunikationer med lokalbussar som tar dig till hela norra Storstockholm. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Södra Långgatan 36, Råsunda, Solna kommun
Södra Långgatan 36, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Södra Långgatan 36, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Södra Långgatan 36

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
3 611 kr/mån
55 698 kr/m²

-KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING - MÖJLIG 2:A - FANTASTISKA RÅSUNDA - VÄLSKÖTT FÖRENING MED MÖJLIGHET TILL PARKERING I lugnt men centralt läge i hjärtat av Råsunda finner ni denna stilrena, bra planerade 1:a om 43 kvm som enkelt går att förädla till en 2:a om så önskas. Från entrén får man prov på bostadens fantastiska förvaringsmöjligheter med stor hall med plats för både förvaring samt avhängning. Man möts utav ett fantastiskt ljusinsläpp från vardagsrum och kök som flödar in mot hallen och övriga utrymmen. Stilsäker bostad med effektiv planering och stora sociala ytor med gott om plats för större soffarrangemang och matplats i både kök och vardagsrum om så önskas. Här erbjuds ett fräscht helkaklat och badrum med badkar, handfat och kommod med spegel ovan. Rymligt och charmigt kök med goda förvaringsmöjligheter samt arbetsutrymme, Här finns möjligheten att skapa ett sovrum vid matplatsen och nyttja som en 2:a. Samtliga ytor nyttjas optimalt med lättmöblerat vardagsrum med generös yta för större soffgrupp, säng i sovalkoven samt tv-möblemang. Välskött bostadsrättsförening som äger marken och är äkta! Man har genomfört samtliga större renoveringar och har inga kommande. Föreningen har 6 parkeringsplatser som hyrs för 600 kr/månad av föreningsmedlemmar. I nuläget är 5 av 6 parkeringsplatser uthyrda. Ingen kö finns i dagsläget! Har bor man i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge intill Solparken och Gamla Råsundas äldsta fastigheter. Området inger innerstadskänsla fast något lummigare med charmiga stråk och och Råsundavägen som erbjuder restauranger, cafeér, livsmedelsbutiker och småbutiker. Bara ca två minuters promenad från porten ligger närmsta lca butik vid charmiga stråket, blomsterbutik, bageri, Enricos som bara serverar kvalitetsviner från Italien. På Råsundavägen mot Solna station har man också El Gaucho kött och delikatess -här kan man köpa svensk kött av absolut högsta kvalitet. Lite längre upp på Råsundavägen åt andra hållet ligger Råsundas egen SF-biograf som presenterar det senaste från filmvärlden. I Gamla Filmstaden har man också restaurang Regissörsvillan med högkvalitativ mat. För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön i närheten. Gångavstånd även till Hagaparken, Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess stora utbud av butiker och service. Goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje (Näckrosen och Solna C) tar dig till T-centralen på 10 minuter samt bekvämt gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station. Från Solna C har man också tvärbanan. Solna som kommun växer något enormt. Bland annat byggs Solna och Vasastaden ihop och gör att Stockholms innerstad och Solna växer ihop. Inte minst Gamla Råsunda inger innerstadskaraktär med sin äldre bebyggelse. Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum) ligger på några få minuters promenad från bostaden. Välkommen hem!

  • Premium

Visar alla 6