Mäklare Alva Ryder

Alva Ryder

Om mig

Alva Ryder är en driven och passionerad fastighetsmäklare med god lokalkännedom. Genom erfarenhet och med en kandidatexamen i fastighetsvetenskap i ryggen vägleder hon sina kunder till en framgångsrik bostadsaffär. Alvas helhjärtade engagemang samt professionella inställning gör att hon alltid strävar efter att överträffa sina kunders förväntningar. Med Alva som mäklare får du en högkvalitativ service och en trygg hand genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svarvarvägen 10H, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Sön 7 jul
Svarvarvägen 10H, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Svarvarvägen 10H, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Svarvarvägen 10H

Lägenhet
Lindsdal, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 275 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
4 987 kr/mån
15 549 kr/m²

I den eftertraktade och populära föreningen HSB Brf Storklas finns nu chansen att förvärva denna välplanerade trerummare om 82 kvadratmeter. Trivsamt belägen på andra våningen med ostört gavelläge och fönster i två vädersteck skapas en alltigenom luftig atmosfär med ett fint naturligt ljusinsläpp. Tillsammans med den enhetliga och smakfulla interiören skapas ett hem att trivas i. Trappan leder dig upp till entrén med trivsam balkong som ger plats för större möblemang för att avnjuta eftermiddags- och kvällskaffe i solen. Du välkomnas in i den ljusa hallen som bjuder på utmärkt förvaring i garderober och rymlig klädkammare. Direkt till höger finns köket praktiskt beläget, vilket är stilrent renoverat med vitvaror från 2023, perfekt för att slänga ihop en middag till nära och kära. I köket finns dessutom en matplats vid det stora fönsterpartiet med vacker vy ut mot balkongen och föreningens innergård. Från såväl kök som hall når du det tilltagna vardagsrummet som ger plats för större möblemang. Härifrån når du dessutom den inglasade balkongen som bjuder på förmiddagssol och som fungerar som ett extra rum under sommarhalvårets alla varma månader. Därtill erbjuds två rymliga och lättmöblerade sovrum samt ett stort badrum med egna tvättmöjligheter. På Svarvarvägen 10H bor du i en stabil förening med härlig gemenskap och välskötta innergårdar med fin lekplats, möjlighet till odlingslotter och flertalet sittplatser samtidigt som du bor med närhet till allt som vardagen kräver. Omgiven av vacker grönska och lummiga promenadstråk samt närhet till bra service kommer göra det enkelt att trivas från första stund. På bekvämt avstånd finns förskolor/skolor, välsorterad livsmedelsbutik, frisör, apotek, bibliotek, pizzeria, tandläkare, gym, sporthall och annan service. I området finns dessutom bra bussförbindelser som gör att du på ett smidigt sätt tar dig in till city.

  • Premium
  • Balkong
Norrlidsvägen 152D, Norrliden, Kalmar kommun
  • Tor 4 jul
Norrlidsvägen 152D, Norrliden, Kalmar kommun, bild 2
Norrlidsvägen 152D, Norrliden, Kalmar kommun, bild 3

Norrlidsvägen 152D

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
795 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 008 kr/mån
8 325 kr/m²

Nu söker denna fyrarummare på Norrlidsvägen 152D nya ägare som med en stor dos kärlek och med en varsam hand vill skapa sitt hem att trivas i. Lägenhetens 95,5 kvadratmeter är välplanerade och sitter på stor potential för att rymma hela familjen. En trappa upp välkomnas du in i hemmet via den tilltagna balkongen som bjuder på härlig förmiddagssol. Här kommer sommarens alla frukostar mer än gärna avnjutas. Hallen bjuder på goda förvaringsmöjligheter i både klädkammare och förråd. Direkt till vänster finns köket beläget med plats för större matgrupp. Vidare in i bostaden uppenbarar sig det tilltagna vardagsrummet med stor social yta, perfekt för alla mysiga filmkvällar i soffan. Därtill erbjuds tre rymliga och lättmöblerade sovrum, där samtliga är rofyllt belägna i den mer privata delen av bostaden. Dessutom erbjuds gäst-wc och ett smakfullt badrum som renoverades 2017. Här bor du i välskött förening med härlig gemenskap. Läget är omgiven av vacker grönska samtidigt som du bor med närhet till allt som vardagen kräver. På bekvämt avstånd finns välsorterad livsmedelsbutik, förskola/skola, vårdcentral och annan service. I området finns goda kommunikationer med busshållplats bara en kort promenad bort och fina cykelvägar som smidigt tar dig in till centrum.

  • Premium
  • Balkong
Rimsmedsvägen 9B, Berga, Kalmar kommun
  • Tis 2 jul
Rimsmedsvägen 9B, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Rimsmedsvägen 9B, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Rimsmedsvägen 9B

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
895 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
4 385 kr/mån
13 769 kr/m²

Två trappor upp saluförs nu denna välplanerade trerummare om 65 kvadratmeter på trivsamt läge. Med sin genomgående planlösning, med fönster i två väderstreck skapas ett alltigenom vackert ljusinsläpp. Tillsammans med den smakfulla interiör skapas en hemtrevlig känsla direkt när du kliver innanför dörren. I den inre reparationsfonden finns över 5 900 kr, vilket skapar extra trygghet för nästa ägare. Planlösningen är inbjudande med välkomnande och rymlig hall som på ett behagligt sätt knyter samman bostadens alla rum. Direkt till höger finns köket som utlovar trevlig matlagning samt bra yta som ger plats för matbord, perfekt för umgänge. Bredvid köket finns två sovrum, båda i bra storlek. Till vänster från hallen finns vardagsrummet beläget med stor social yta, som ger plats för både soffgrupp och middagsgrupp. Härifrån finns utgång till den inglasade balkongen i härligt västerläge som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Perfekt för mysiga häng med familj och vänner under sommarens alla varma kvällar. Därtill erbjuds ett fräscht badrum utrustat med dusch. På Rimsmedsvägen 9B bor du i en stabil och välskött förening med härlig gemenskap. Läget är perfekt med välsorterad livsmedeslbutik, gym och annan service precis runt knuten. Inom bekvämt avstånd når du dessutom Hansa city och Köpcentret Giraffen med sitt rika utbud. Endast ett stenkast bort finns goda kommunikationer med bra bussförbindelser och för den hurtige finns det cykelvägar som tar dig in till stadspulsen på bara några minuter.

  • Premium
  • Balkong
Erik Dahlbergs väg 29, Malmen, Kalmar kommun

Erik Dahlbergs väg 29

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 475 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 2/6
2 543 kr/mån
43 382 kr/m²

På oslagbart läge saluförs nu denna kvadratsmarta 1,5:a på Erik Dahlbergs väg 29. Här bor du med närhet till citykärnan, köpcentrumet Giraffen, flertalet gym, universitet och vatten samt vackra strövområden. Lägenheten håller precis som området hög kvalité med påkostande materialval, fina golv och fräscha ytskikt samt en uppskattad uteplats i anslutning till loftgången. Med andra ord bosätter du dig med rätten att ha höga krav på din boendemiljö. Hissen tar dig bekvämt upp till andra våningen och välkomnar dig in i hemmet som är 34 kvadratmeter stort, perfekt optimerat för lägenheten. Innan du stiger in i lägenheten passerar du en loftgång som har en trevlig uteplats som utgör dina privata sfär med plats för ett härligt utemöblemang. Ta sedan klivet in i den inbjudande hallen som bjuder på fint parkettgolv och riklig garderobsförvaring. Till höger ligger det helkaklade badrummet som har tidlös och snygg stil. Ett extra stort plus är den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren som förenklar vardagsbestyren. Förbi hallen uppenbarar sig hemmets samlingsplats som utgörs av den sociala ytan där kök och vardagsrum knyts samman i en öppen planlösning. Här finns plats för såväl, matgrupp, soffa som tv-möbel. Köket är modernt utformat och har all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva för att briljera i köket. Sovalkoven ligger i anslutning till rummet som dessutom ger möjlighet till avskärmning tack vare den praktiska skjutdörren. Här bor du i ett modernt och välplanerat boende till en låg månadskostnad. I föreningen finns bekvämligheter så som hiss, garage och gästlägenhet samt en trevlig innergård med pergola. Läget är utmärkt, med gångavstånd till allt som vardagen kräver. För pendlaren finns busshållplats precis runt knuten och för de bilburna finns smidig access till E22:an.

  • Balkong
  • Hiss
Fatabursvägen 3B, Skälby, Kalmar kommun
  • Ons 3 jul
Fatabursvägen 3B, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Fatabursvägen 3B, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Fatabursvägen 3B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
750 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
2 801 kr/mån
20 833 kr/m²

En halvtrappa upp i populär och välskött förening välkomnas du in till denna kvadratsmarta och södervända etta på Fatabursvägen 3B. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med smakfull interiör och luftig atmosfär som tillsammans skapar en hemtrevnad utöver det vanliga. Hemmets 36 kvadratmeter är välplanerade och fördelar sig på en rymlig hall med utmärkt förvaring i klädkammare, kök med plats för större matgrupp och ett allrum som ger plats för soffgrupp, perfekt för alla mysiga filmkvällar. Här finns också den praktiska sovalkoven som utlovar en god natts sömn. Under sommarens varma dagar finns också möjlighet att öppna upp den franska balkongen. Därtill erbjuds ett fräscht badrum med dusch. Ett extra stort plus är att det finns hiss i huset som förenklar vardagsbestyren. Här bor du på grönskande läge i stabil förening med lummiga innergårdar. På bekvämt avstånd finns allt som kan tänkas behövas i vardagen, endast en kort promenad bort finns välsorterad livsmedelsbutik och annan service. In till city tar du dig med enkelhet via de fina cykelvägarna eller med buss.

  • Premium
  • Hiss
Gethes väg 4, Södra området, Kalmar kommun
  • Imorgon
Gethes väg 4, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Gethes väg 4, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Gethes väg 4

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 450 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 919 kr/mån
25 439 kr/m²

På oslagbart hörnläge högst upp i huset välkomnas du av denna välplanerade tvårummare på ljuvliga söder. Redan när du tar första klivet in i detta hem hänförs du av den fantastiska rymden, där de väl tilltagna rummen på ett harmoniskt sätt samspelar med det generösa ljusinsläppet från två väderstreck. Vyerna är vackra med natursköna omgivningar precis utanför fönstret. Här går det helt enkelt att trivas från första stund du sätter din fot innanför dörren. Hallen är välkomnande och bjuder på bra ytor för att hänga av sig ytterkläder och flertalet garderober med plats för ytterligare förvaring. Från hallen leds du direkt vidare in i bostadens hjärta, vardagsrummet. Med sin tilltagna yta skapas tillsammans med den ljusa interiören och det vackra ljusinsläppet en luftig atmosfär med gott om plats för umgänge. Den inglasade balkongen ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och fungerar som ett extra rum under sommarhalvårets alla varma månader. Köket är stilrent renoverat och utrustat med allt vad som krävs för att laga en god middag. Här finns dessutom plats för en matgrupp, perfekt för mysiga middagar med familj och vänner. Bostadens sovrum är i bra storlek, där det med enkelhet rymmer en större säng. Lägg därtill ett smakfullt badrum med dusch. På Gethes väg 4 bor du på prefekt läge, med grönskande natur precis runt hörnet och vattnet bara en kort promenad bort. I närområdet finns välsorterade livsmedelsbutiker, pizzeria, förskola/skola och annan service. Citykärnan når du inom bekvämt avstånd med bra shopping, trevliga restauranger och mysiga caféer samt universitetet. Ett stenkast bort finns bra bussförbindelser med goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
Fatabursvägen 5B, Skälby, Kalmar kommun
Fatabursvägen 5B, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Fatabursvägen 5B, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Fatabursvägen 5B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
695 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 648 kr/mån
20 145 kr/m²

På skönt läge invid Skälbys trivsamma omgivningar välkomnas du av denna yteffektiva enrummare med genomgående planlösning. Hemmets 34,5 kvadratmeter är optimalt utnyttjade för att skapa en bekväm och funktionell boendemiljö. Interiören är stilfull med ljusa och fräscha ytskikt som ger en känsla av hemtrevnad. Med en låg boendekostnad är denna bostad perfekt för studenten eller för den som önskar en mindre lägenhet på ett bra läge. Denna välplanerade lägenhet bjuder på ett vackert ljusinsläpp genom bostaden med en härlig grönskande vy från fönsterna ut mot föreningens fina innergård. Ett luftigt allrum som ger plats för såväl soffgrupp, säng som matgurpp. Här finns dessutom en fransk balkong som går att öppna upp under sommarens alla varma dagar. Kokvrån går i öppen och social planlösning med allrummet och bjuder på bra arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter i skåp. I hallen finns utmärkt garderobsförvaring för att maximera utrymme, härifrån når du dessutom badrummet med halvkaklade väggar. Denna lägenhet är bekvämt belägen en halvtrappa upp, dessutom finns hiss i huset. Föreningen är välskött och omtyckt, med fina innergårdar, gästlägenhet, bastu, gym och samlingslokal. Läget är perfekt med närhet till lummiga promenadstråk och grönskande natur samtidigt som du på en kort promenad når välsorterad livsmedelsbutik och annan service. In till city tar du dig med enkelhet på en kort cykeltur via de fina cykelvägarna eller om du hellre föredrar att hoppa på bussen finns busshållplatsen bara ett stenkast bort med goda kommunikationer.

  • Premium
  • Hiss
Röda gatan 6B, Berga, Kalmar kommun

Röda gatan 6B

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
565 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 928 kr/mån
8 370 kr/m²

På tredje plan, högst upp i huset med genomgående planlösning välkomnas du av denna tvårummare på Röda gatan 6B. Med tilltagna rum och fönster i två väderstreck skapas ett fint ljusflöde i hela bostaden. Här finns alla förutsättningar för att skapa sitt helt egna drömhem. Hallen välkomnar dig in med goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare. Direkt till vänster finns köket beläget utrustat med goda arbetsytor och plats för matgrupp som bjuder in till umgänge. Från köket når du det luftiga vardagsrummet som bjuder på goda sällskapsytor. Härifrån når du dessutom den inglasade balkongen i härligt västerläge som förlänger bostaden och fungerar som ett extra rum under sommarhalvårets alla varma månader. Sovrummet är rymligt och bjuder på bra förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare som praktiskt ansluter till hallen. Badrummet har ett fint ljusinsläpp från det tilltagna fönstret. Föreningen är välskött och erbjuder en trevlig gemenskap samt en stor grönskande innergård. Trivsamt läge med närhet till bra service, goda kommunikationer och många lekplatser samt fina badplatser inom gångavstånd. På en cykeltur når du centrum med allt vad det innebär i form av bra shopping och mysiga restauranger.

  • Balkong
Djurängsvägen 37A, Djurängen, Kalmar kommun

Djurängsvägen 37A

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
750 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/3
2 026 kr/mån
17 045 kr/m²

Bekvämt belägen på bottenplan välkomnas du in i denna trivsamma hörnlägenhet och kvadratsmarta etta. Trots sina 44 kvadrat erbjuds ett bekymmersfritt och bekvämt boende som tillsammans med det fina ljusinsläppet skapar en alltigenom luftig atmosfär. Hallen är inbjudande och bjuder på optimal förvaring i flertalet garderober. Via hallen når du allrummet med plats för större soffgrupp, här finns dessutom den praktiska sovalkoven som utlovar en god natts sömn. Köket är stilrent och bjuder på bra arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter. Dessutom är det välutrustat med allt vad som krävs för att slänga ihop en god middag, perfekt för hobbykocken. I köket finns plats för matgrupp som bjuder in till trevliga stunder med nära och kära. Badrummet bjuder på ett fint ljusinsläpp och egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren. På Djurängsvägen 37A bor du i stabil och välskött förening samtidigt som läget är utmärkt. Utanför porten finns grönskande omgivning och mysiga promenadstråk. I närområdet finns välsorterade livsmedelsbutiker, vårdcentral, gym och annan service som kan tänkas behövas. Kommunikationerna är goda med fina cykelvägar som leder dig in till citykärnan och busshållplats endast en kost promenad bort.

Visar alla 9