Mäklare Mikael  Gröndahl

Mikael Gröndahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Greve Hamiltons väg 1, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:15

Greve Hamiltons väg 1

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
6 850 000 kr
145 + 51 m²
6 rum
643 m² tomt

Välkommen till denna unika 30-talsvilla i charmiga Bunkeflostrand, belägen på en lugn återvändsgata som erbjuder en perfekt kombination av 30 talet när det är som bäst och modern bekvämlighet. Denna fräscha villa ligger i med uteplats i sydvästläge och är ett drömboende för den som söker både stil och funktion. Från det ögonblick du kliver in, märker du den varma och lugna känslan som är så typiskt för dessa välbyggda hus från 1930 talet med tidstypiska charm samtidigt som den erbjuder alla moderna bekvämligheter. Villan är perfekt för den som värdesätter ett boende som sticker ut. Här finns samtidigt närheten till allt som underlättar i vardagen. Flera fina uteplatser gör att man vistas lika mycket inne som ute, det är enkelt att njuta av långa härliga sommarkvällar och blicka ut över den underbara trädgården. Trädgården är både rymlig och lättskött och ger gott om plats för lek och avkoppling. En extra bonus är det nybyggda stora förrådet som kan omvandlas till ett gästhus eller en ateljé efter dina behov och önskemål. Här får du en flexibel yta som kan anpassas efter livets olika skeden. Dessutom finns en generös uppställningsplats för två bilar, vilket gör vardagen smidig och bekväm. För familjen är detta hem idealt, med skolor och dagis i nära närhet samt en gångtunnel precis utanför som gör det enkelt att ta sig till de lokala bekvämligheterna. Bunkeflo centrum ligger också på bekvämt avstånd. Denna bostad är verkligen något extra och erbjuder ett unikt tillfälle att bo i en välrenoverad villa med alla moderna bekvämligheter och en fantastiskt privat utomhusmiljö. Missa inte chansen att göra denna drömvilla till ditt nya hem! Varmt välkommen på visning

  • Plus
Kullagatan 8, Kulladal, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00

Kullagatan 8

Villa
Kulladal, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
5 995 000 kr
110 + 51 m²
6 rum
585 m² tomt

Återigen har vi det stora nöjet att presentera ännu en underbar och välskött 20-talsvilla på lugna och stadsnära Kulladal. Villan som är mycket väl omhändertagen av nuvarande ägare bjuder på stora sociala utrymmen i entréplanet och sovrummen smidigt samlade på ovanvåningen. Flera av de ursprungliga och tidstypiska detaljerna finns fortfarande kvar i ett välbevarat skick. De vackra golven och golvsocklarna för tankarna tillbaka till byggnadsåret. Underbar, grönskande och uppvuxen trädgård med möjlighet att följa solen under dagen. Villan innehåller två härliga sällskapsrum och hela fyra möjliga sovrum. Stort badrum med både dusch och badkar. Belägen i lugnt barnvänligt område inte långt från handel, kommunikationer, skola, förskola samt vårdcentral. Kort avstånd till Hyllie för vidare färd mot Köpenhamn/Kastrup. Varmt välkommen på visning till denna underbara villa!

  • Plus
Folketshusvägen 16, Klagshamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30

Folketshusvägen 16

Radhus
Klagshamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 995 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2
6 883 kr/mån
34 145 kr/m²

Välkomna till Klagshamn och detta fantastiska brf-radhus på Folketshusvägen 16. Här erbjuds hög boendekvalitet med noggrant utvalda material, en lugn uteplats på framsidan och baksidan. Bostaden erbjuder rikligt med dagsljus genom stora fönster. Den öppna planlösningen på entréplanet, där kök och vardagsrum harmonierar, är perfekt för middagsbjudningar. Från vardagsrummet nås en härlig uteplats, idealisk för soliga dagar och grillkvällar. På detta våningsplan finns även ett modernt, välutrustat kök, ett stort helkaklat badrum och en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns tre lättmöblerade sovrum samt ett allrum som lätt omvandlas till ett fjärde sovrum, anpassade efter familjens behov, samt ett helkaklat badrum med badkar. Dessutom finns flera förvaringsmöjligheter i både inbyggda garderober och klädkammare. Klagshamn förenar bekvämlighet med natursköna upplevelser på ett oslagbart sätt. Med skolor, kollektivtrafik och livsmedelsbutiker i närheten har du allt inom bekvämt avstånd. Dessutom finns Klagshamnsuddens vackra naturreservat, där du kan njuta av både strand och hamn. Denna bostad måste ses på plats för att verkligen uppskattas. Det är värt att nämna att energideklarationen kan ge köparen möjlighet att ansöka om ett grönt bolån, vilket kan leda till en bättre ränta beroende på vilken bank som används. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Mellanhedsgatan 54, Mellanheden, Malmö kommun

Mellanhedsgatan 54

Villa
Mellanheden, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
10 500 000 kr
165 + 73 m²
6 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till Mellanhedens Pärla Vi kan nu presentera Mellanhedens pärla, en magnifik villa från 1921, varsamt renoverad med tidstypisk stil och där originaldetaljer bevarats med omsorg. Byggd av smedmästaren Gunnar Hansson, är detta hus ett arkitektoniskt mästerverk med vackra tegelmönster som drar till sig beundrande blickar. Det ljusa och rymliga vardagsrummet, med golvvärme och kalkstensgolv med Gotlandsfossiler, är husets hjärta. Här kan du njuta av trädgårdens skönhet året om, och på sommaren öppna dörrarna och kliva ut på trappan med sina handsmidda vita räcken. Hela huset är välplanerat och funktionellt, med gott om förvaring på övervåningen och ett stort, praktiskt kök som är perfekt för både vardag och fest. Matsalen och spelrummet, med sina vackra tapeter från Colefax & Fowler, stuckaturer, och fiskbensparkett, erbjuder en sofistikerad atmosfär. Den välkomnande hallen, med sin vackra tapet och fiskbensparkett, leder till en gästtoalett utrustad med exklusiva material från Villeroy & Boch. Huset har två ingångar, vilket ger en praktisk flexibilitet för både vardag och fest. Med nylagda takpannor i tidsenligt tegel och omsorgsfullt målade ytor från sommaren 2023, är detta hus både vackert och väl underhållet. Den funktionella tvättstugan och parkeringsplatser för fyra bilar gör vardagen enkel och bekväm. Trädgården är en frodig oas med blomsterprakt året om. Sitt i mormorsrabatten bland sommarblommor, humlor och fjärilar, eller plocka äpplen, valnötter och bär i den stora trädgården på baksidan. Den barnsäkra trädgården erbjuder också perfekta lekplatser och sportytor för de yngre familjemedlemmarna. Villan ligger nära Mellanhedsskolan, en av Malmös bästa skolor, och erbjuder goda bussförbindelser samt närhet till centrum och Ribersborgsbadet. Här finns också Sveriges största tennisklubb, Fairplay Tennisklubb, och andra sportfaciliteter i närheten. Med enkel tillgång till Öresundsbron och Hyllie Station, är detta ett idealiskt hem för både arbete och fritid. Med en historia som sträcker sig tillbaka till Aga Gas-tiden, och en trädgård som en gång tillhörde gamla handelsträdgårdar, är detta hus mer än bara ett hem – det är en del av Mellanhedens kulturarv. Tidigare ägare har bott här i årtionden, vilket vittnar om husets unika dragningskraft och komfort. Välkommen till Mellanhedens pärla, ett hem att älska och leva i länge. Upptäck ett unikt boende där historia möter modern bekvämlighet och där varje detalj är utformad för att skapa en oas av ro och skönhet.

Planetgatan 10, Oxie, Malmö kommun

Planetgatan 10

Villa
Oxie, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
7 750 000 kr
157 m²
6 rum
730 m² tomt

Vi har nöjet att presenterar en högklassig villa i ett plan med hela fyra sovrum och två underbara sällskapsrum belägen i lugnt och barnvänligt villaområde med närhet till all tänkbar service och fina kommunikationer till central Malmö och Köpenhamn. Här har tid och omsorg lagts för att noggrant planera planlösningen till att rymma hela fyra sovrum, två lyxiga badrum och dessutom med gott om plats för familjen att umgås i två generösa sällskapsrum. Villan är uppförd av gedigna byggnadsmaterial i såväl tegel som lättbetong vilket resulterat i mycket låga driftskostnader och minimalt med underhåll. Den stora, helt insynsskyddade, tomten rymmer gott om plats för barnens lek och familjens aktiva liv. Bilen parkerar du under tak i carport med plats för två bilar, billaddare finns. Välkommen hem till en riktig villadröm!

Portvaktsgatan 2, null, Malmö kommun

Portvaktsgatan 2

Lägenhet
Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 495 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/5
5 082 kr/mån
39 270 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerumslägenhet, belägen på våning 3 i välskött fastighet. Här bor du med närhet till både natur och stadspuls i Limhamn Centrum, vilket ger dig det bästa av två världar. Med stilrena detaljer och en genomtänkt planlösning, är detta ett hem som erbjuder komfort, bekvämlighet och en touch av lyx. Två balkonger ger möjlighet att välja bästa sol- eller skuggläge. Generösa sovrum med fina förvaringslösningar och stort socialt vardagsrum gör detta boende till en riktig dröm. Garage i källarplan. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Vasagatan 7A, Limhamn, Malmö kommun
Vasagatan 7A, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Vasagatan 7A, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Vasagatan 7A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 650 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 823 kr/mån
38 686 kr/m²

Välplanerad och fräsch 3:a med öppen planlösning ett stenkast från Limhamns Centrum men ändå lugnt och fridfullt belägen på populär Limhamnsadress. Påkostat kök, renoverat badrum, balkong och tidsenliga detaljer från byggåret gör denna våning till en eftertraktad pärla. Bekvämt belägen på våning 2 i stabil bostadsrättsförening. Här är det lätt att känna sig hemma och trivas från första stund. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Arkitektgatan 5, Södertorp, Malmö kommun

Arkitektgatan 5

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 675 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 533 kr/mån
31 657 kr/m²

Här bor du helt insynsskyddat på tredje våningen med rogivande utsikt över föreningens välskötta gårdsmiljö och med en härlig inglasad balkong i väster. Totalrenoverad våning med mycket hög standard, kök med exklusiva bänkskivor och påkostade vitvaror. Både badrum och gästwc. Ljusa färger och en standard och detaljfinish som kan jämföras med vilken nyproducerad våning som helst. Samtliga ytskikt är renoverade de senaste 2 åren. På Arkitektgatan 5 bor du i lugnt och barnvänligt område nära såväl storstadspuls som vackra promenadstråk. På gångavstånd finner du citykärnans utbud av shopping och restauranger samt den pendlarvänliga Citytunnelstationen vid Triangeln. Ett stenkast från bostaden ligger Pildammsparkens lummiga grönområde och shoppingcentret Mobilia. I närområdet ges goda kommunikationsmöjligheter med buss och det korta avståndet till motorvägarna underlättar vardagen för dig som pendlar med bil. Drygt tre kilometer från bostaden ligger den exploaterande stadsdelen Hyllie med köpcentret Emporia i spetsen och dess citytunnelstation. Brf Anneberg är en välskött HSB-förening som stoltserar med vackra utemiljöer och välskötta bostadshus. Omgivningen bjuder på aktiviteter för såväl gammal som ung med lekplatser, grillplats och boulebana. För de boende i föreningen erbjuds dessutom fritidsaktiviteter såsom bridge, dart, biljard och vävstuga. Välkommen på visning!

  • Balkong
Roslins väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun

Roslins väg 14B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 550 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/4
3 651 kr/mån
51 667 kr/m²

Ta chansen och bosätt dig på lugnt men centralt läge mitt i Ribersborg på en klassiskt stark adress med närhet till det mesta. Nu erbjuds 30 väldisponerade kvadratmeter med tidstypiska detaljer såsom fiskben, kalkstensgolv mm. För dig som studerar på Universitet finns smidiga alternativ för att ta dig dit via gång, cykel eller buss. Har du behov av pendling finns såväl Malmö C som Triangelstationen inom nära cykelavstånd. Utöver närheten till stadskärnan så är läget attraktivt med smågator runt omkring som erbjuder mysiga miljöer och trevliga uteserveringar samt hak som passar alla smaker. Stadens alla parkområden och Ribersborgsstrandens salta stänk ligger bara en promenad bort. Här erbjuds med andra ord en fridfull omgivning och samtidigt närhet till den absoluta citypulsen och stadskärnans nöjesutbud. Perfekta förutsättningar för uppleva Malmö från sin bästa sida.

Stora Högestensgatan 2, Kalkbrottet, Malmö kommun

Stora Högestensgatan 2

Lägenhet
Kalkbrottet, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 200 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/6
4 069 kr/mån
44 444 kr/m²

Med en yteffektiv planlösning och ljusa, öppna ytor är detta hem en sann fröjd. Huset byggdes 2016 med högkvalitativt kök samt badrum från märket HTH. Säljaren har även valt att fräscha upp ytskikten 2022 med ny kulör samt slipat och ljusoljat samtliga golv i bostaden, vilket har gett lägenheten en modern och ljus touch. Lägenheten flödar av ljus och öppenhet samt bjuder på trevlig utsikt över Kalkstensvägen och en skymt av Kalkbrottet.

  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 2D, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Geijersgatan 2D

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 095 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/7
4 328 kr/mån
44 574 kr/m²

I det attraktiva området Södra Ribersborg, beläget i Limhamn, erbjuds nu möjligheten att förvärva denna välplanerade och fina tvårummare på 48 kvadratmeter. Lägenheten är belägen högt upp i huset på fjärde våningen och har en trevlig planlösning med fina tillval och gott om förvaringsutrymme i form av garderober. Den härliga balkongen, som är som en förlängning av det redan rymliga vardagsrummet, bjuder på en fin utsikt över området och ger möjlighet att njuta av de tidiga soltimmarna. Det finns även möjlighet att glasa in balkongen, då föreningen har fått beviljat bygglov för detta ändamål. Området har mycket att erbjuda, inklusive flera caféer, gym, livsmedelsaffär och ett stenugnsbageri. Ribersborgsstranden och Limhamnsfältet ligger bara en kort promenad bort och erbjuder möjligheter till promenader och rekreation. Dessutom finns Kallbadhuset på Sibbarp, som möjliggör bad året runt och bara tar fem minuter att nå med cykel. För den som söker stadspuls är det inte långt till Limhamns centrum eller Malmö city. Här finns allt man kan önska sig, bara ett stenkast från havet!

  • Balkong
  • Hiss
Smyge fyrväg 21, Smygehuk, Trelleborgs kommun

Smyge fyrväg 21

Gård/Skog
Smygehuk, Trelleborgs kommun
Bjurfors Limhamn
13 500 000 kr

Mjukt insvept i gyllene rapsfält, träddungar och öppna åkermarker reser sig den fyrlängade gården med anor från 1800-talet. Rakt framför det flacka landskapet öppnar sig Östersjöns mäktiga hav i färd mot kontinenten. Gårdens uttryck infriar sinnebilden av Skåne med pileallé till uppfarten, vitputsade fasader, homejor och en kringbyggd kullerstensbelagd gård. Bostadslängan med röda tegelpannor är klokt placerad med fönster, terrass och trädgård mot havet. Flexibiliteten är stor för hur gården kan användas. Förutom ett fint lantligt boende kan det också bli en plats dit folk kommer för att handla vackra ting, beundra konstverk, ta en god lunch eller fika eller koppla av med spa. Möjligheterna är många. Placeringen i Smyge är ytterst rogivande med närhet till småbåtshamnar, sandstränder och pittoreska kustbyar. Idag används gården främst för privat bruk men i den ena längan har det tidigare varit en butik och kontor. Den andra längan, mitt över bostadshuset är inredd som ett stort spa med inomhuspool, relaxområde, badrum, bastu och gym. Den tredje är inredd som en butikslokal med kontor. Planet ovanpå den är fin gästlägenhet med pentry, allrum, tre sovrum och ett badrum. Utmärkt för besökande gäster eller uthyrning. Den fjärde längan har stora förrådsutrymmen. Bostadshuset är modernt utformat för en familj med flera sällskapsrum, ett stort kök och funktionella utrymmen i entréplan samt två stora sovrumsavdelningar en trappa upp. Vackra detaljer från förr såsom plankgolv, bjälkar, eldstäder, djupa fönsternischer och murstockar samsas fint med samtida inslag. Mot trädgårdssidan, där terrassen mot havet finns, har det satts in flera fönsterdörrar med spröjs för att maximera ljus och utsikt. Något annat vore dumt på denna vackra plats.

Packhusgatan 23A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 23A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
4 950 000 kr
99 m²
4 rum
vån 4/5
6 497 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till denna till ytorna generösa våning om hela 99 kvm på mycket bra läge i nybyggd fastighet. Våningen bjuder på separat och avskild sovrumsdel med 3 fina sovrum med vy mot väster. Två underbara balkonger i söder resp västerläge varav en bjuder på utsikt mot Limhamns hamn. Social lösning med vardagsrum och kök som bjuder till härligt umgänge. badrum med dusch, toalett, tvättställ samt egna tvättmöjligheter. Ytterligare ett wc/Duschrum. Samtliga val som är gjorda i våningens utförande har gjorts med tanke om kvalitet och hållbarhet i fokus. Lägenheten håller genomgående en hög standard, med genomtänkt inredning, fina materialval och smarta lösningar. Nyuppförda Brf Bruket ligger 150 meter från kajkanten i det havsnära bostadsområde som har växt fram mellan Limhamnsvägen och Limhamns norra hamnbassäng. Med vackra omgivningar som erbjuder ljumma bad och ett spännande friluftsliv på nära håll är detta en plats där semesterkänslan gärna stannar hemma. Välkommen hem till detta prisvärda och bra belägna boende! Möjlighet till omgående tillträde.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 13