Mäklare Lina Hagvall

Lina Hagvall

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jernfeltsgatan 11, Björneborg, Kristinehamns kommun

Jernfeltsgatan 11

Lägenhet
Björneborg, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
70 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 081 kr/mån
1 157 kr/m²

Tvåa i HSB's Brf Gjutaren i Björneborg. Ligger på första våningen, endast en halvtrappa upp. Lägenheten är på 60,5 kvm och har en bra planlösning med kök med matrum (där matrummet idag används som extra sovrum), stort vardagsrum och stor balkong med västerläge. Ligger i ett lugnt och stillsamt område med närhet till pizzeria, närbutik och parkområden. Björneborg ligger ca 10 minuters bilfärd söder om Kristinehamn. Välkommen på visning!

Järnvägsgatan 6, Centralt, Kristinehamns kommun
  • Tor 3 okt kl 16:30

Järnvägsgatan 6

Villa
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
3 300 000 kr
184 m²
7 rum
1 126 m² tomt

Välkomna till Järnvägsgatan 6 och denna underbara sekelskiftesvilla! Här är allting i mycket gott skick, och huset har genom åren renoverats med varsam hand för att behålla den tidstypiska stilen. Invändigt finner du smakfullt renoverat kök och badrum, vackra trägolv, kakelugnar, stora rum och sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter, med mera. Huset, med sina 7 rum och kök, kan enkelt anpassas för att passa både en stor och en mindre familj, och då samtliga vitvaror är bytta under senare år så finns här inget renoveringsbehov att tala om. På utsidan har den vackra glasverandan återställts till sitt ursprungsutförande, med originalfönstren med färgat glas. I den lummiga trädgården finns gott om blommor, frukt och bär, och i den nybyggda paviljongen kan man sitta och njuta av härliga sommarkvällar. Ligger centralt i lugn och rogivande miljö, med gångavstånd till det mesta. Varmt välkomna på visning.

  • Plus
Hyttgatan 4, Björneborg, Kristinehamns kommun

Hyttgatan 4

Lägenhet
Björneborg, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
45 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/2
2 769 kr/mån
1 250 kr/m²

Etta på första våningen i brf Gjutaren i Björneborg. Lagom stor lägenhet om 36 kvadrat, endast en halvtrappa upp, med vardagsrum med sovalkov samt kök med plats för matbord. Här bor du vid ett trevligt, parkliknande område, med närhet till närbutik och pizzeria. Även närhet till natur, elljusspår och till Gräsviksbadet i sjön Vismen. Välkomna på visning!

Källarbacken 9, null, Kristinehamns kommun

Källarbacken 9

Tomt
Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
400 000 kr
1 234 m² tomt

Stor och friköpt tomt med bra läge på Fältet, och fin utsikt över stan. Tomten är på 1234 kvadrat och kommunalt V/A och fiber finns i gatan (anslutningsavgift betalas av köparen). Här finns möjlighet att bygga en villa i ett eller två plan, på upp till 150 kvm (per plan) samt komplementbyggnad på 40 kvm. Närhet till centrum, förskola och grundskola, med mera. För intresseanmälan, ring eller maila Bocentrum.

Karlskogavägen 23, Irisdal, Kristinehamns kommun

Karlskogavägen 23

Lägenhet
Irisdal, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
360 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 303 kr/mån
6 667 kr/m²

Trevlig tvåa på andra våningen i HSB:s brf Irisdal. Lägenheten har en trevlig, genomgående planlösning med bland annat stort kök, fint helkaklat badrum med uttag för egen tvättmaskin, stort vardagsrum med extra sovalkov och en stor inglasad balkong med söderläge. Mycket populär förening med god och stabil ekonomi. Låg månadsavgift, endast 3 303 kr inklusive preliminär hushållsel! I källaren finns förråd och gemensam tvättstuga. Ligger bara några minuters promenad från centrum.

  • Balkong
Kungsskogen Hyttforsen, Kungsskogen, Storfors kommun
  • Budgivning pågår

Kungsskogen Hyttforsen

Villa
Kungsskogen, Storfors kommun
Bocentrum AB
1 250 000 kr
68 + 11 m²
4 rum
2 292 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa belägen ca 25 minuter nordväst om Kristinehamn. Med en boyta på 68 kvadratmeter som upplevs ännu större, är huset perfekt för dig som vill bo naturnära och trivsamt. Huset är fördelat på 4 rum och kök och här finns en härlig braskamin, och uppvärmning sker med bergvärme. På den friköpta tomten finns ett stort uthus som inkluderar förråd, gästrum och en inglasad altan, samt några mindre skjul. Det finns också flera fruktträd, bärbuskar och blomster, och precis intill tomten rinner en å. Ligger ostört, omgivet av skog och natur, i ett område som är mycket bär- och svampvänligt. Detta boende passar perfekt för den som vill leva lantligt med möjligheter till odling och enklare djurhållning. Dessutom finns närhet till en sjö med fiskemöjligheter. Den här villan erbjuder en unik chans att uppleva det bästa av landsbygdens lugn och natursköna omgivningar. Kom och upplev charmen och möjligheterna som detta boende har att erbjuda.

Jernfeltsgatan 5, Björneborg, Kristinehamns kommun

Jernfeltsgatan 5

Lägenhet
Björneborg, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
75 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
5 234 kr/mån
1 027 kr/m²

Ljus och trevlig trea i HSB's Brf Gjutaren i Björneborg. Välplanerad lägenhet på 73 kvm med gavelläge och fönster åt tre håll. Balkong med västerläge och viss utsikt mot sjön! Ligger på tredje våningen, så inga grannar ovanför eller vid sidan av. Lägenheten är i gott skick med nya golv och ytskikt, ny duschkabin, fräscha vitvaror, med mera. Här bor du vid ett trevligt, parkliknande område, med närhet till närbutik och pizzeria. Även närhet till natur, elljusspår och till Gräsviksbadet i sjön Vismen. I Björneborg finns både dagis och skola (upp till 6:e klass). Välkomna på visning!

Fältvägen 30, Fältet, Kristinehamns kommun

Fältvägen 30

Villa
Fältet, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
2 900 000 kr
152 + 146 m²
7 rum
954 m² tomt

Välkomna till imponerande Fältvägen 30! En påkostad och rymlig etagevilla med bra läge och fin utsikt över stan. Huset är på hela 7 rum och kök och har hela 298 kvadratmeter disponerbar yta. Huset är i gott skick, med många stora renoveringar gjorda de senaste åren; bland annat nyare kök, nytt badrum, fiber, nya fönster, nytt tak med solceller med mera. I huset finns fyra sovrum i boplan, samt ett extra i källarplan, stora öppna sällskapsytor, bastu och relax, samt ett stort garage i källarplan. Allt är i mycket gott skick, se besiktningsprotokoll! Huset är även väldigt energieffektivt, energiklass B. Ligger på friköpt tomt om 954 kvm, med närhet till skola, förskola, matbutik och idrottsområde. Varmt välkomna på visning.

  • Plus
Ölme Berga 5, Ölme, Kristinehamns kommun

Ölme Berga 5

Villa
Ölme, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 650 000 kr
115 m²
4 rum
1 535 m² tomt

Enplansvilla med fint, lantligt läge strax nordväst om Kristinehamn (endast 10 minuter med bil). Består av fyra rum och kök och passar perfekt för en barnfamilj. Huset är till stor del renoverat, med bland annat nya ytskikt i de flesta rum, nytt fräscht badrum från 2022 och nyare vitvaror. Det finns också en altan med söderläge och fin utsikt över landskapet. Stor, friköpt tomt om 1535 kvadrat, där det förutom bostadsbyggnaden också finns ett fristående garage på gjuten platta, samt en mysig uteplats under pergola. Ligger på lugn, familjevänlig gata, med mycket skog och natur runtomkring. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Virvelvinden 10, Strand, Kristinehamns kommun

Virvelvinden 10

Villa
Strand, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
2 950 000 kr
170 m²
6 rum
933 m² tomt

Virvelvinden 10 - En mycket stor och imponerande villa med fint läge på Strand. Huset, som är på minst 170 kvadratmeter, fördelas på 6 rum och kök (i dagsläget 4 sovrum) och har även mycket extraytor som exempelvis ett dubbelgarage, en vacker inglasad altan, en friggebod och ett stort förråd. Här finns även ett fint kök från 2016, hall och toalett från 2019, stora öppna sällskapsytor, braskamin från 2020, en stor härlig altan med västerläge och kvällssol, med mera. Allt är i mycket gott skick med fina ytskikt: inga större renoveringsbehov föreligger. Till dubbelgaraget finns två elstyrda portar, och på utsidan finns laddbox för elbil. Trädgården erbjuder gott om grönytor och odlingsmöjligheter och känns lummig och insynsskyddad tack vare buskar på sidorna och gräns mot allmänning på baksidan. Strand är ett mycket familjevänligt område, och huset ligger med Närhet till både förskola och grundskola (F-3), natursköna promenadstigar, stadsbondgården och knappt 10 minuter från centrum.

  • Plus
Vålön 16, Vålön, Kristinehamns kommun

Vålön 16

Fritidshus
Vålön, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
950 000 kr
35 m²
1 rum

Trevlig sommarstuga med fantastiskt Vänerläge på Vålön, några minuters båtfärd från fastlandet. Ligger på västra sidan av Vålön, och har egen nybyggd brygga med utsikt mot öppet Vänerhav. Stugan ligger på insynsskyddad arrendetomt (arrende för närvarande 14 000 kr/år) där det förutom själva stugan på 1 rum och kök, finns en gäststuga med 4 sängplatser, en äldre lekstuga samt ett uthus med vedbod och utedass. I stugan finns kök med kyl/frys, varmluftsugn, micro och vedspis. Framsidan på stugan är nyligen renoverad med nya fönster, sjövatten finns indraget och i köpet ingår allt lösöre. Nere vid bryggan kan du både bada eller njuta av härliga solnedgångar i väst. Kontakta mäklaren för bokning av visning, varmt välkomna!

Södra Ringvägen 54F, Centralt, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 54F

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
270 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 550 kr/mån
3 776 kr/m²

Lagom stor gaveltrea i brf Forellen. Ligger på översta våningen har en trevlig planlösning med högt i tak och fönster åt tre håll. Lägenheten är i äldre men välskött skick, och har ett helkaklat badrum med uttag för egen tvättmaskin, stor inglasad balkong med söderläge, gott om förvaringsutrymme med mera. I källaren finns en fräsch tvättstuga, två källarförråd, samt en övernattningslägenhet/festlokal som kan hyras av föreningens medlemmar. I månadsavgiften på 6550 kr ingår både internet samt hushållsel. Ligger centralt med närhet till mataffärer, skolor och busshållplats. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Södra Ringvägen 61A, Södermalm, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 61A

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
150 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 388 kr/mån
6 122 kr/m²

Mycket fint renoverad etta med kokvrå i HSB:s Brf Motorn. Lägenheten, som är på 24,5 kvm är i mycket gott skick, helt inflyttningsklar, med nytt helkaklat badrum med golvvärme (2022), ny kokvrå samt fräscha ytskikt. Till lägenheten hör ett källarförråd. I källaren finns även en gemensam tvättstuga och ett gym som kan nyttjas av föreningens medlemmar! Ligger med närhet till centrum, matbutik och pizzeria. Välkomna på visning.

  • Plus
Revsandsvägen 19A, Revsand, Kristinehamns kommun

Revsandsvägen 19A

Fritidshus
Revsand, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
295 000 kr
24 m²
2 rum

Stuga med härligt, sjönära läge vid Revsand, endast 15 minuter söder om Kristinehamn. Ligger på arrenderad (f.n. 14 400 kr/år) tomt om ca 1800 kvm, med delvis sjöutsikt. Stugan har nydragen el och fiber finns indraget. Tre sovplatser finns i huvudbyggnaden och i uthuset finns ytterligare möjlighet till sovplats. (I uthuset finns även utedass). Lugnt läge med med närhet till stor fin badstrand, båtplatser och sommarkiosk. Välkomna på visning.

Sannagatan 52F, Sanna, Kristinehamns kommun

Sannagatan 52F

Lägenhet
Sanna, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
295 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 747 kr/mån
5 960 kr/m²

Fin och välplanerad tvåa i HSB:s brf Sanna 1. Lägenheten, som ligger på första våningen, är i gott skick med nyare vitvaror och tapeter, egen tvättmaskin i badrummet och en balkong med härligt söderläge. Högt i tak och en genomgående planlösning med fönster åt två håll gör lägenheten ljus och trevlig. Välskött och stabil förening där hushållsel och internet är inkluderat i månadsavgiften. Ligger med närhet till matbutik och idrottsanläggning, med cykelavstånd till centrum och Kristinehamns skärgård. Välkomna på visning.

  • Energieffektiv
Södra Ringvägen 41, Södermalm, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 41

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
160 000 kr
35,4 m²
1 rum
vån 3/3
2 374 kr/mån
4 520 kr/m²

Mysig lägenhet med låg månadsavgift i Brf Karlshall på Södra Ringvägen. Lägenheten är en stor etta, möjlig att dela av till mindre tvåa eller etta med sovalkov, och ligger på översta våningen och har därmed snedtak i stora rummet. Badrummet i lägenheten är nyligen renoverat i samband med föreningens stambyte och har egen tvättmaskin. Balkong med härligt sydvästläge, vilket innebär sol hela dagen, och fin utsikt över stan. Ligger nära till centrum, Ica maxi och bussförbindelser. Stabil förening med låg månadsavgift. Välkomna på visning!

  • Balkong
Västerlånggatan 33, Centralt, Kristinehamns kommun

Västerlånggatan 33

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
495 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/4
2 479 kr/mån
8 919 kr/m²

Fin och trevlig tvåa om 55,5 kvadratmeter med centralt läge i mycket populära HSB:s Brf Kometen! Ligger på tredje våningen (hiss finns) och har fint kök, ljusa, fräscha ytskikt, renoverat badrum med egen tvättmaskin, fransk balkong, med mera. Välskött och stabil förening, med låg månadsavgift och möjlighet till egen garageplats. Ligger med närhet till centrum, Stora Coop och stadsparken, välkomna på visning!

Visar alla 17