Mäklare Astrid Skogh

Astrid Skogh

Om mig

Jag är en positiv och målinriktad mäklare som brinner för mitt jobb och mina kunder. Jag gör alltid mitt yttersta för att hjälpa mina säljare att maximera sin affär och samtidigt göra mina köpare nöjda och glada över sitt nya hem. Ledorden som genomsyrar mitt arbete är förtroende, engagemang och affärsmässighet. Mina kunder beskriver mig som professionell, flexibel, kommunikativ och trovärdig. Jag älskar Hägersten som stadsdel och har arbetat här de senaste sju åren!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tellusborgsvägen 40, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tellusborgsvägen 40

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
103 m²
4 rum
6 213 kr/mån
72 767 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga och välplanerade 4:a med föreningens största uteplats om hela 71 kvm med eftermiddagssol! Uteplatsen blir en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret och är perfekt för barnfamiljen eller den som söker villakänsla men med närhet till alla bekvämligheter som Midsommarkransen och Aspudden kan erbjuda! Nyproducerad lägenhet med trevligt och påkostat kök samt rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen. Lägenheten har tre sovrum varav två har plats för dubbelsäng och två av dem med klädkammare. Gott om förvaring i lägenheten och i externt förråd. Badrum med badkar och tvättmöjligheter samt gäst-WC. Missa inte denna! Möjlighet till grönt bolån. Närområdet erbjuder bl.a. nybyggd skola, flertalet förskolor, matbutiker och flertalet restauranger och caféer. Missa inte trevliga restaurang Gaia på granngatan! Här bor ni även nära till Aspudden och Vinterviken med bad samt promenadstråk i trevlig natur. Mycket goda kommunikationer med både Midsommarkransens och Aspuddens tunnelbana på kort gångavstånd. Hoppa på cykeln och ni är inne vid Hornstull på 10 minuter!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Gröndalsvägen 37, Gröndal, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gröndalsvägen 37

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 880 kr/mån
80 268 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade sekelskiftestvåa med både kakelugn och balkong! Här bor du i ett högt läge i en mycket välskött byggnad från 1913 som dessutom har hiss i huset. Lägenheten har stambytt och tidstypiskt renoverat badrum och ett trevligt kök med plats för matbord. Genomgående finns här ett plankgolv och som tillsammans med den fungerade kakelugnen ger lägenheten gott om charm. Utanför porten har du all närservice du behöver och ett par minuters promenad bord ligger Mälarens vatten med trevliga promenadstråk och flertalet badplatser. Föreningen är mycket populär och välskött och ligger i hjärtat av Gröndal. Föreningen äger marken och fyra hyresrätter kvar vilket ses som ett dolt kapital, dessutom har man ca 12 kommersiella lokaler vilket även det är en bra tillgång för föreningen. Föreningen har gjort stora renoveringarna de senaste åren och har fortfarande en mycket stabil ekonomi med en belåning på ca 5 900 kr/kvm (ÅR 2022). I området finner du service i form av butiker, goda kommunikationer med både tvärbana och buss samt ett stort utbud av caféer och restauranger. I området finns fina naturområden så som Vinterviken och sjön Trekanten med badmöjligheter sommartid och skridskobana vintertid. I närheten finns även Liljeholmens galleria en kort promenad bord samt att ni når Hornstull på ca 20 minuters gång. Välkommen att anmäla intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Fågeltorget 169, Aspudden, Stockholms kommun

Fågeltorget 169

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 795 000 kr
130 m²
5 rum
vån 1/3
7 001 kr/mån
75 346 kr/m²

Varmt välkomna till denna unika funkis-5:a på trivsamma Fågeltorget! Välplanerad gavellägenhet med öppen spis, trevligt bibliotek och attraktivt läge i populära Aspudden. Här finns gott om charmiga tidstypiska detaljer bevarade så som fönsterbrädor i sten, originaldörrar och vackert fönster. Fint ljusinsläpp från tre väderstreck! Vardagsrummet har plats för stor soffa och matbord, här finns även lägenhetens öppna spis och balkong med eftermiddags- och kvällssol. Rymligt kök med plats för matplats, i anslutning till serveringsgången och vardagsrummet finns ett rum som kan användas som arbetsrum, matrum eller sovrum - eller varför inte ateljé? Förutom detta rum finns tre ytterligare sovrum som alla har plats för dubbelsäng samt förvaring. Lägenheten har två badrum, ena med dusch det andra med badkar och tvättmaskin. Gott om förvaring både i lägenheten och i stort vindsförråd samt mindre källarförråd. Stor förening som äger marken och som har många faciliteter så som samlings-/festlokal, övernattningslägenhet, gym- och pingisrum m.m. På förenings innergård erbjuds bla gemensamma grill- och uteplatser, lekplats samt stora gräsytor. I närområdet finns allt du kan önska i form av både närservice och kommunikationer. Aspudden är ett populärt, lugnt och trivsamt område med flertalet restauranger, caféer och butiker. Ett par minuters promenad bort ligger Aspuddsparken med flertalet djur att kolla och hälsa på, minigolf och lekpark samt plaskdamm. Två stationer med tunnelbanan så är ni inne vid Hornstull. Välkomna att anmäla intresse redan idag!

  • Balkong

Visar alla 3