Mäklare Christian Grsic

Christian Grsic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bäckvägen 89, Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 14:00
Bäckvägen 89, Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Bäckvägen 89, Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Bäckvägen 89

Lägenhet
Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
4 145 kr/mån
59 889 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvåa högst upp i huset med en milsvid utsikt över södra Stockholm. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck. Bra planerad bostad med goda sociala ytor, ett rymligt sovrum, badrum med fönster samt bra förvaring i flertalet flertalet platsbyggda garderober och två tillhörande källarförråd. Köket och badrummet renoverades smakfullt 2016 samt ny ekparkett lades. Huset är beläget på en lugn gata uppe på höjden vid Telefonplan/Midsommarkransen. Direkt närhet till båda röda linjerna via tunnelbanestationerna Telefonplan och Örnsberg. Till båda tunnelbanestationerna är det endast några minuters gångavstånd och därifrån tar ni er in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 15 minuter. BRF Färgpennan 2 är en stabil förening med god ekonomi. I denna lägenhet bor ni i ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare om intresse finns!

  • Premium
Stenkvistavägen 8, Högdalen, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 13:15
Stenkvistavägen 8, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Stenkvistavägen 8, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Stenkvistavägen 8

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/3
7 876 kr/mån
45 598 kr/m²

Välkommen till Stenkvistavägen 8, där denna nyproducerade 4:a i gavelläge erbjuder fantastiskt ljusinsläpp och modern design. Köket från Marbodal smälter samman med det generösa vardagsrummet i en öppen planlösning, perfekt för umgänge och avkoppling. Balkongen i söderläge bjuder på soliga stunder och tre rymliga sovrum ger gott om plats för hela familjen. Denna underbara bostad har också en gäst-WC samt ett fullutrustat badrum för bekvämlighet. Här stoltserar allt med fräschhet och modernitet, då huset färdigställdes våren 2022. Möjligheten att flytta rakt in i detta skick är sällsynt, speciellt med den eftertraktade kombinationen av storlek och läge som denna lägenhet erbjuder. Missa inte chansen att bo i ett område med närhet till service, kommunikationer, lekparker, skolor och förskolor. Högdalens centrum växer och utvecklas, med nya bostäder och Europas största skatepark i närheten. Här finns ett mångsidigt utbud av service, sporthallar, second hand-butiker, färskvaruhandlare och utmärkta kommunikationer via buss och tunnelbana. På endast 19 minuter tar du dig till T-Centralen med tunnelbanan, och sjön Magelungen erbjuder badmöjligheter på sommaren. Stenkvistavägen ligger centralt i Högdalen med närhet till allt området har att erbjuda. Du har bekvämt resande med tunnelbanans gröna linje och flera busslinjer som tar dig runt Stockholm. Centrumet erbjuder matbutiker, klädbutiker, apotek och caféer på bekvämt gångavstånd. Här kan du verkligen flytta in och omedelbart börja njuta av denna fantastiska lägenhet i absolut toppskick. Välkommen till ett bekvämt och modernt boende där allt står redo för din trivsel!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skidskyttevägen 6, Västertorp, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00
Skidskyttevägen 6, Västertorp, Stockholms kommun, bild 2
Skidskyttevägen 6, Västertorp, Stockholms kommun, bild 3

Skidskyttevägen 6

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
56,5 m²
2 rum
3 342 kr/mån
50 442 kr/m²

Nu finner du denna fantastiska tvårummare med otroligt ljusinsläpp i hjärtat av mysiga Västertorp! Bostaden karaktäriseras av ljusa, luftiga ytor tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck samt av moderna ytskikt såsom väggar målade i en behaglig nyans och ljusa golv. Bostaden präglas av en social och öppen planlösning mellan det vältilltagna vardagsrummet och det fullutrustade stilrena köket med goda arbetsytor. Härifrån har man utgång till den stenlagda uteplatsen med gott om plats för utemöbler och grill. Den soliga uteplatsen är inhägnad och avgränsas av en tät häck. Sovrummet är generöst med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Det helkaklade moderna badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Bostaden uppfördes 2008 och har nästan tre meter i takhöjd samt gott om förvaringsmöjligheter. Med bara tre minuters gångavstånd till Västertorp centrum finner du tunnelbana, livsmedelsbutiker, restauranger och närservice. Ett väl engagerat centrum där det även anordnas marknader under året såsom höst- och julmarknader som bidrar till en trivsam och god sammanhållning med grannar och området. Tunnelbanan från Västertorp tar dig till Liljeholmen där du finner Liljeholmens galleria med stort utbud, byte till kommunikationer med buss och tvärbana och trevliga Liljeholmskajen. Välkommen till detta moderna hem med underbar uteplats!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3