Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Valentina Hoti

Valentina Hoti

Om mig

Jag vill följa mina kunder genom livets alla skeden, vid ändrade familjeförhållanden men också vid nya förutsättningar och behov. Med en stor passion för nya möten med människor och bostadsförsäljningar vill jag möjliggöra för en boendeupplevelse utöver det vanliga. Med Fastighetsbyråns välrekommenderade varumärke i ryggen, är min ambition att förvalta förtroendet genom att hjälpa kunderna att alltid överträffa deras förväntan genom att genomföra hela processen på ett professionellt sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Torggatan 8 , Centrum, Karlstads kommun
  • Mån 30 sep kl 17:15
Västra Torggatan 8 , Centrum, Karlstads kommun, bild 2
Västra Torggatan 8 , Centrum, Karlstads kommun, bild 3

Västra Torggatan 8

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
2 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 5/7
3 470 kr/mån
42 212 kr/m²

Nu ges det tillfälle att förvärva en exklusiv tvåa i anrika Brf Grand. En lägenhet i toppklass där det gamla harmoniserar med det nya. Bostaden är modern och har en genomgående hög standard. Här blir ditt sociala liv enkelt i de öppna ytorna mellan vardagsrum och kök. Bostadens knytpunkt är ett fullutrustat och påkostat kök i svartbetsad ek från Vedum med stenbänkskiva och vinkyl. Sovrummet avgränsas genom den stilrena industriglasväggen. Vidare finns stort badrum med egen tvättdel. Hela bostadsrättsföreningen genomsyras av exklusiv hotellkänsla. Fastigheten har en gemensam innergård och stor festvåning, perfekt vid större sammankomster. Välskött BRF med god ekonomi. På takterrassen går det att nyttja solbäddar, bastu samt jacuzzi. Utöver detta finns ett mindre bibliotek samt en gästlägenhet att hyra. Utelivet finns endast en promenad bort med matbutiker, restauranger och fyra gallerior inom 100 meters avstånd. Välkommen med din intresseanmälan eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Artillerigatan 10B, Bellevue, Karlstads kommun

Artillerigatan 10B

Lägenhet
Bellevue, Karlstads kommun
Fastighetsbyrån Karlstad
795 000 kr
38,9 m²
1 rum
vån 3/3
3 120 kr/mån
20 437 kr/m²

Välkommen till denna rymliga etta belägen på Bellevue. Här erbjuds en modern bostad med en boyta på 38.9 kvm, perfekt för den som söker en bekväm och trevlig tillvaro. Med en öppen planlösning får du möjlighet att skapa ditt drömboende. Utöver detta finns en rymlig och inglasad balkong, där man gärna följer säsongernas färgspel från vår till höst. Vardagsrum med plats för både soffa och sängplats, fräscht badrum & rejält kök. Området runt Brf Bellevuegården bjuder på lugn och ro samtidigt som du har närhet till stadens pulserande liv. Med bekvämt gångavstånd till pizzerior, shopping och grönområden finns det mesta man kan önska. Perfekt för den som vill leva mitt i en fridfull miljö med närhet till det mesta. Med en smart och funktionell planlösning, låg avgift och närhet till stadens alla bekvämligheter, är denna rymliga etta ett perfekt val för dig som söker en trevlig vardag. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2