Mäklare Christopher Grandin

Christopher Grandin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sockenvägen 611, Bagarmossen, Stockholms kommun
  • Tis 24 sep kl 17:00
Sockenvägen 611, Bagarmossen, Stockholms kommun, bild 2
Sockenvägen 611, Bagarmossen, Stockholms kommun, bild 3

Sockenvägen 611

Lägenhet
Bagarmossen, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
3 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
5 416 kr/mån
52 164 kr/m²

Bagarmossens i särklass fräschaste gavellägenhet med sol hela dagen. Unik gavellägenhet som totalrenoverats 2023 / 2024 i nyproduktions skick. 2 uteplatser med sol från morgon till kväll invid Nacka reservatet. Allt utbytt V/A. EL, samt allt invändigt material Smakfullt renoverad 2:a i toppskick med modern öppen planlösning. Fastigheten uppfördes 2008 och 2023/2024 har bostaden genomgått en totalrenovering (pga vattenskada) från golv till tak där allt i hela lägenheten är nytt vilket har skapat den moderna och smakfulla stilen som lägenheten har idag. Bostaden kan likställas med nyproduktion. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör att man gärna umgås runt matbordet eller nersjunken i soffan zappandes på Netflix. Köket går i stilfullt grått med arbetsbänk i komposit med marmorimitation. Enhetlig vitlaserad parkett i kök, vardagsrum samt sovrum. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Flertalet fönster bidrar med generöst ljusinsläpp och utgång till den härliga balkongen samt uteplatsen tilltalar de flesta. En riktig oas under sommarkvällarna. Sovrummet är rymligt med en rejäl garderobsvägg som underlättar och sväljer massor av förvaring. Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv i samma ljusgrå kulör. Här finns en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Hallen har praktiskt klinkergolv i grått och erbjuder bra avhängningsmöjligheter i stor garderob bakom spegelskjutdörrar med ledljusramp i ovankant. Smart belysning från Plejd i hela hemmet, trådlös strömbrytare placerad i hallen. Hela bostaden är försedd med måttbeställda linnegardiner som är takmonterade, dessa ingår i köpet. Kommunikationerna är ypperliga med endast 6-7 minuters promenad till Tbanans gröna linje och hållplatserna Kärrtorp/Bagarmossen som tar dig in till Stockholm C på en kvart. Vid båda dessa stationer finns det flertalet restauranger samt mataffärer. Är man sugen på lite shopping har man nära till Globens rikliga affärsutbud. För den som uppskattar naturen så har man nära till vackra Nackareservatet som är Sveriges mest välbesökta friluftsområde. Perfekt för motion och promenader med eller utan hund. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Vasavägen 1, Saltsjöbaden, Nacka kommun
Vasavägen 1, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Vasavägen 1, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Vasavägen 1

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
1 950 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 095 kr/mån
48 750 kr/m²

Upptäck denna fantastiska pärla i ett underbart område i Saltsjöbaden med en rymlig och välplanerad planlösning! Balkongen har söderläge med en trevligt utsikt mot grönska. Dessutom finns möjligheten at omvandla bostaden till två rum och kök för ökad flexibilitet och utrymme! Låt detta vara starten på ditt nya hem! Bostaden har flera närliggande platser som kan vara till nytta. Du har skolor, daghem i närheten för barnens utbildning och omsorg. Dessutom har du Saltsjöbadens centrum med bekvämligheter som livsmedelsbutiker, specialaffärer, bank, systembolaget, apotek, gym, restauranger, bibliotek och en vårdcentral. Allt du behöver finns inom räckhåll för en bekväm vardag. Det tar bara ett par minuter för att ta sig till tåget som tar dig in till Slussen. Förutom den underbara naturen och det aktiva båtlivet finns det en tennishall och utomhusbanor för tennisentusiaster. Dessutom finns det en 9-och 18-håls golfbana, simhall, idrottsplats med konstgräs, en ishall och till och med en slalombacke med lift för vintersportälskare! Det finns verkligen något för alla i Saltsjöbaden!

  • Premium
  • Hiss
Kocktorpsvägen 51, Björknäs, Nacka kommun

Kocktorpsvägen 51

Lägenhet
Björknäs, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
2 995 000 kr
71 m²
3 rum
6 858 kr/mån
42 183 kr/m²

Välkommen till ett smakfullt renoverat hem på Kocktorpsvägen i Nacka! Denna bostad erbjuder en modern och ljus atmosfär med välplanerade ytor och stilrena detaljer. Här bor du med en stor uteplats som bjuder in till soliga dagar och mysiga kvällar i en lugn och grönskande miljö. Bostaden har alla bekvämligheter du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende, och närheten till både stadsliv och natur gör detta till en idealisk plats för dig som vill ha det bästa av två världar. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem här!

  • Plus
  • Uteplats
Alphyddevägen 41, Sickla, Nacka kommun
  • Sön 22 sep kl 13:45

Alphyddevägen 41

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
3 995 000 kr
75,8 m²
3 rum
vån 2/3
5 125 kr/mån
52 704 kr/m²

Välkommen till ett hem som utstrålar harmoni, ljus och rymd! På Alphyddevägen 41 möts du av ett luftigt och välplanerat boende där varje detalj är utformad för att skapa en trivsam och lugn miljö. Trots att Sickla Köpkvarter, med dess rika utbud av shopping, restauranger och nöjen, ligger precis framför huset, förblir bostaden en lugn oas. Här kan du njuta av livets puls nere i köpkvarteret men samtidigt dra dig tillbaka till ett hem där stillhet och harmoni råder. Den inglasade balkongen i söderläge blir snabbt en favoritplats, där du kan njuta av en imponerande utsikt över takåsar och grönska. Här kan du förlänga sommarkvällarna, svepa in dig i en filt under kyligare höstkvällar eller njuta av morgonkaffet till ljudet av fågelsång. Balkongen är mer än bara ett extra rum – det är en plats för stillhet och ro, ett vardagsrum under bar himmel. Lägenheten är perfekt planerad med ett modernt kök som bjuder in till både matlagning och sociala stunder. Här strålar ljuset in och skapar en varm, välkomnande känsla. Sovrummen är som en oas för vila, med dämpade färger och smarta förvaringslösningar som låter dig leva enkelt och elegant. Badrummet är renoverat med moderna materialval och erbjuder både komfort och stil, med alla nödvändigheter på plats. Detta är ett hem som verkligen måste upplevas på plats – här får du ett modernt, luftigt och välkomnande boende i en förening som erbjuder allt för din bekvämlighet. Oavsett om du vill träna i det välutrustade gymmet, koppla av i bastun eller pyssla i snickerilokalen, har du allt du behöver inom räckhåll. Läget är dessutom oslagbart, med närheten till Sicklas shopping och grönområden samt snabba kommunikationer till stan. Här väntar ett harmoniskt och stilfullt hem som enkelt blir din oas mitt i vardagen!

  • Plus
  • Balkong
Klyvarevägen 15, Skogalund, Nacka kommun
  • Sön 22 sep kl 11:30
Klyvarevägen 15, Skogalund, Nacka kommun, bild 2
Klyvarevägen 15, Skogalund, Nacka kommun, bild 3

Klyvarevägen 15

Villa
Skogalund, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
12 500 000 kr
228 + 16 m²
7 rum
1 106 m² tomt

Med ett attraktivt läge i ett mysigt barnvänligt område i populära Skogalund finner ni denna smakfulla vitputsade villa med byggår 1947. Bostadens 228+16 m² erbjuder 7 rum och kök varav 5 sovrum. Övervåningen disponeras av stora umgängesytor med vackert ljusinsläpp från många fönsterpartier samt det fina oljade ekgolvet. Köket är stilrent med gott om arbetsytor samt förvaring. Det generösa vardagsrummet angränsar både ett bibliotek och matsal vilket skapar de stora sociala ytorna. I vardagsrummet finns även en praktfull öppen spis. Från biblioteket nås den rymliga altanen och vidare den härliga naturtomten som angränsar allmänningen. På altanen har man under sommarhalvåret sol i stort sett hela dagen. På detta plan finner ni även två välplanerade sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch och badkar. Souterrängvåningen består av en rymlig hall, tre välplanerade sovrum, en praktisk tvättstuga och ett helkaklat duschrum samt gott om förvaringsmöjligheter i flertalet förråd. Bra med parkeringsmöjligheter finns på den grusade uppfarten. Skogalund är en barnvänlig villaidyll med bl. a. lekparker och fotbollsplaner. Fina strövområden finns vid badsjön Långsjön endast ca 500 meter från bostaden, Skuruparken och närbelägna Nyckelviken. Vid Långsjön finns även ett utegym. Strandpromenaden är ett populärt promenadstråk längs Duvnäsviken med bl. a. restaurang och café, småbåtshamnar och seglarskolan Måsungen. I friluftsområdet Nyckelviken finns motionsspår, en 4H-gård med djur, handelsträdgård och ett litet kafé där det på helgerna anordnas korvgrillning och hästridning för de små. I Skogalund bor man med närhet till såväl badsjö som naturområden och närservice i Ektorp Centrum samt Nacka Forums handelsplats, Ica Maxi och Nacka närsjukhus. Bra kommunikationer finns en kort promenad från huset via bussar eller Saltsjöbanan. Varmt välkommen till ert nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Dalgatan 21B, Södertälje Centrum, Södertälje kommun
  • Sön 22 sep kl 16:30

Dalgatan 21B

Lägenhet
Södertälje Centrum, Södertälje kommun
Fastighetsmäklarna
1 295 000 kr
39 m²
1 rum
vån 4/4
2 740 kr/mån
33 205 kr/m²

Välkommen hem till denna charmiga 1:a med möjlighet att bygga balkong. Moderna och stilrena material- och färgval. Ljust och fint kök med matplats framför fönster. Hallen är öppen och välkomnande, härifrån når du det generösa vardagsrummet med plats för soffgrupp samt säng. Helkaklat duschrum med golvvärme. Här bor du i ett optimalt läge nära både stadskärnan med allt dess utbud samt naturen. I närområdet finns flertalet restauranger, bra kommunikationer, fina promenadstråk och annan service som gör vardagen smidig. Lägenheten är också en del av en stabil förening med god ekonomi. Här är det lätt att trivas!

  • Plus
Landåvägen 45, Jarlaberg, Nacka kommun
Landåvägen 45, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Landåvägen 45, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Landåvägen 45

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
3 450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 0/3
6 456 kr/mån
45 395 kr/m²

Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och en härlig inglasad uteplats i västerläge med grind ut till gräsmattan utanför och den barnvänliga innergården med liten lekplats. Lägenheten har ett sovrum direkt vid entrén och det andra ligger innanför vardagsrummet. Om man i stället vill ha ett större vardagsrum så går det att ta ner väggen mellan rummen. Det går även att ta ner väggen mot köket om man önskar en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från köket har man utsikt över innergården. Stort helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och fönster. Ett externt förråd tillhör bostaden. Gårdshus med gemensamma tvättstugor, festlokal och bastu. Två gästlägenheter finns i föreningen. Läget är perfekt för er som älskar naturen, det är endast 10 minuters promenad till Nyckelvikens naturreservat och närheten till havet. Här bor du i trivsamma Jarlaberg, där man håller på med bygget av tunnelbanan som skapar ännu bättre kommunikationsmöjligheter. I dagsläget finns goda kommunikationer via buss som tar dig till Slussen, Sickla köpkvarter och Nacka Forum. Möjligheten att ta bussen eller pendelbåten in till city finns också. I området finns även förskolor och skolor, flera matbutiker så som Ica Maxi och gym. Pendelbåten går från Nacka Strand och tar dig till Djurgården, Lidingö och Nybrokajen, där utbudet av restauranger, butiker och caféer finns men även Gröna Lund och Skansen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Björnbergsvägen 15A, Kummelnäs - Saltsjö-Boo, Nacka kommun
  • Sön 22 sep kl 12:45

Björnbergsvägen 15A

Radhus
Kummelnäs - Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
6 695 000 kr
147 m²
5 rum
5 606 kr/mån
45 544 kr/m²

Välkommen till detta eleganta och moderna parhus i hjärtat av Kummelnäs – ett perfekt hem för dig som söker stil och komfort i en naturskön och lugn omgivning. Här bor du med badrocksavstånd till populära sågsjön som under sommartid erbjuder bastu och barnvänlig strand och under vintertid skridsko, skidåkning och bastu för vinterbadare. Trots sitt naturnära läge är restiden till Stockholm innerstad, ca 20 minuter bort med bil och buss ca 30min eller varför inte morgonpendla med båt från Hasseluddens brygga ca 30 minuter till Slussen eller Strömkajen. Med sin vackra fasad i lärkträ utstrålar detta hem både värme och karaktär, vilket harmonierar perfekt med den omgivande naturen. Huset är byggt i tre våningar med en generös och luftig planlösning som erbjuder gott om plats för hela familjen. Här finner du flera rum som kan anpassas efter dina behov. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela hemmet. Uteplatsen är en av höjdpunkterna med att bo här – en stor trälagd terrass som löper runt tre sidor av huset och erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar. Här kan du njuta av solen och grönskan i en av Nackas mest eftertraktade områden. En annan höjdpunkt är vardagsrummet som är nuvarande ägares mest uppskattade rum med en härlig utsikt över mysiga Björnbergsområdet. På bara några minuter från bostaden når du Nacka Forum, med ett brett utbud av shopping, restauranger och service. Dessutom finns flera skolor och förskolor i närområdet samt lekparker på 5 minuters gångavstånd, vilket gör det till ett perfekt område för barnfamiljer. För den som uppskattar friluftsliv finns flera natursköna områden och vackra vandringsleder inom nära räckhåll som Velamsund där du även kan besöka lokala Restaurang Långa raden. Detta parhus erbjuder allt du kan önska dig av ett modernt och funktionellt boende i en av Nackas mest eftertraktade delar. Missa inte chansen att uppleva detta unika hem – varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Bastusjövägen 22, Skuru, Nacka kommun
Bastusjövägen 22, Skuru, Nacka kommun, bild 2
Bastusjövägen 22, Skuru, Nacka kommun, bild 3

Bastusjövägen 22

Villa
Skuru, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
5 700 000 kr
35 + 9 m²
2 rum
906 m² tomt

LITET HUS MED STRANDTOMT I SKURU, SE FILMEN! Välkommen till detta mindre hus med strandtomt längst in på återvändsgata intill Bastusjön. Denna fastighet är idag 35+9 kvm fördelade på två rum och kök som man kan bo i. Här finns stor möjlighet bo i huset men även att bygga ditt drömboende på en strandtomt intill Bastusjön. Eftersom fastigheten ligger utanför planlagt område finns det därmed ingen utpekad byggrätt och kommer ej kunna anges på förhand. Fastigheter i området upptar ca 6-8 % av tomtarean och det ger ett ganska bra hum om hur stor byggnadsarean får vara på denna fastighet också. Vid ny-, om- och tillbyggnader behöver man söka bygglov och dispens från strandskyddet för det man vill göra och få det prövat. Bedömningen utgår ifrån lämplighet, buller, exploateringsgrad, områdets karaktär och anpassning till stads-och landskapsbilden. Det görs ett ställningstagande och en bedömning i varje enskilt fall. Samma gäller vid rivning, men då behövs rivningsanmälan och dispens från strandskyddet. I ansökan kommer eventuella kultur, historia och miljövärden också att undersökas. Rekommenderar starkt att intresserade köpare bokar en tid för bygglovrådgivning med en av Nacka Kommuns handläggare för att få vidare vägledning kring möjligheter och förutsättningar på fastigheten. Bygglovrådgivningen är helt kostnadsfritt och går att boka via följande länk: https://stadsbyggnad.nacka.se/SB-RAD Nya tider läggs upp varje fredag om det skulle vara fullbokat. - Då det inte är möjligt med förhandsvisning så kommer vi samla alla till huvudvisningen. - Åk gärna förbi och titta själv men respektera att tomten ej får beträdas då säljaren hyr ut huset i dagsläget. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information samt intresseanmälan! - Det befintliga huset som idag finns på tomten är bebott men kommer säljas med en friskrivningsklausul. Bostaden ligger med fantastiskt läge med närhet till Nyckelvikens naturreservat med fina strövområden och Nyckelvikens herrgård som är en perfekt utflykt för barnfamiljen. Den nyligen i iordninggjorda Ledungsstigen, en brant promenad vid Skurusundet är otroligt vacker. Närhet till flera bra förskolor och skolor. Rudsjöparken även kallad Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Närhet till närbutiker i Ektorp centrum samt Nacka forum med större utbud av butiker. Goda busskommunikationer med ca 40 minuter till Slussen. Åk gärna förbi och titta själv men respektera att tomten ej får beträdas då säljaren hyr ut huset i dagsläget. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information samt intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Augustendalsvägen 4A, Nacka strand, Nacka kommun
Augustendalsvägen 4A, Nacka strand, Nacka kommun, bild 2
Augustendalsvägen 4A, Nacka strand, Nacka kommun, bild 3

Augustendalsvägen 4A

Lägenhet
Nacka strand, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
5 900 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/7
6 039 kr/mån
66 292 kr/m²

I centrala Nacka strand saluförs nu denna unika bostad i Besqabs projekt. En byggnad med ambition att bli stadsdelens nya landmärke, cirka 20 minuter med båt från Nybrokajen. Här bor du i en optimalt planerad 4:a med ett fantastiskt läge i hjärtat av Nacka Strand, ett område som stoltserar med ett attraktivt läge med kombinationen av urbant stadsliv och frisk skärgårdskänsla inpå knuten. En smart planerad bostad som präglas av genomtänkta, påkostade och exklusiva materialval med stora fönsterpartier och massivt vitlaserat ekgolv vilket är genomgående i hela bostaden. Lägenheten har inte bara en utan två balkonger, den ena med utsikt över innergården med morgon- och förmiddagssol medan den andra vetter ut mot Augustendalsvägen med kvällssol. Köket från Vedum går i beige ton och har en påkostad bänkskiva i kompositsten som fortsätter upp på väggen som stänkskydd. Köket ligger med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum vilket skapar en härlig social atmosfär. Du får även ett badrum i smakfull design med dusch, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux under arbetsbänk samt en separat wc. Bostaden har även tre mycket välplanerade sovrum. Ett förråd i källaren som tillhör bostaden ger bra med förvaringsmöjligheter. Här bor ni på gångavstånd till flertalet restauranger där ni kan avnjuta goda middagar och drinkar med utsikt över båtar som passerar Stockholms inlopp. På gångavstånd finns även mataffär, gym och busshållplats. Bussen tar dig till Nacka Forum och hela dess utbud av shopping, restauranger och nöjen på bara 4 minuter. Slussen ligger på ca 15 minuters avstånd med buss och pendelbåt. Vackra omkringliggande naturområden som Nyckelvikens naturreservat med fina promenadstråk samt Långsjön. Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Landåvägen 14, Jarlaberg, Nacka kommun
  • Sön 22 sep kl 14:45

Landåvägen 14

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
4 495 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 2/4
8 102 kr/mån
48 075 kr/m²

På andra våningen, med fönster i två väderstreck, återfinns denna ljusa och inbjudande fyrarummare som snart står redo att bjuda in nästa ägare till ett nytt, trivsamt kapitel. Här välkomnas ni av en rymlig entré, från vilken ni når en klädkammare, ett helkaklat badrum och en gästtoalett i direkt anslutning. Vidare in i lägenheten når ni det luftiga och rymliga vardagsrummet som har utgång till den inglasade balkongen. På balkongen kan man njuta av den magiska utsikten över Stockholms inlopp samt underbara solnedgångar. Köket är smakfullt renoverat och erbjuder modern maskinell utrustning, god förvaringskapacitet och gedigna arbetsytor. Lägenheten erbjuder tre ordentliga sovrum, varav ett större och två mindre. Bostadens badrum är helkaklat och inrymmer både badkar och tvättmaskin. Läget är perfekt för er som älskar naturen, det är endast 10 minuters promenad till Nyckelvikens naturreservat och närheten till havet. Här bor du i trivsamma Jarlaberg, där man håller på med bygget av tunnelbanan som skapar ännu bättre kommunikationsmöjligheter. I dagsläget finns goda kommunikationer via buss som tar dig till Slussen, Sickla köpkvarter och Nacka Forum. Möjligheten att ta bussen eller pendelbåten in till city finns också. I området finns även förskolor och skolor, flera matbutiker så som Ica Maxi och gym. Pendelbåten går från Nacka Strand och tar dig till Djurgården, Lidingö och Nybrokajen, där utbudet av restauranger, butiker och caféer finns men även Gröna Lund och Skansen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ormingeringen 24A, Orminge, Nacka kommun

Ormingeringen 24A

Lägenhet
Orminge, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
2 795 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/2
6 858 kr/mån
30 714 kr/m²

Här får ni möjligheten att äga en välplanerad bostad på 91 kvadratmeter som i grund och botten är 4 rum och kök men är omgjord och disponeras idag som en lyxig 3 rum och kök i en av Orminges mest omtyckta föreningar. Bostaden erbjuder en väldisponerad planlösning med två generösa sovrum, lättmöblerat vardagsrum, välutrustat kök samt två badrum. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är optimal som öppnar upp för sociala sammanhang med nära och kära, där vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats. Från köket nås den inglasade balkongen med en rogivande utsikt, som även blir ditt favoritrum året om i ur och skur. Bostadens samtliga ytskikt samt kök har renoverats och målats i sobra tilltalande färger, som skapar harmoni. Samtliga fönster som vetter i två väderstreck skänker ett fint och genomgående ljusinsläpp i hela bostaden. Lägenheten har generöst med förvaringsutrymme, inklusive ett stort källarförråd. I föreningen finns tre gemensamma tvättstugor, bastu, två festlokaler samt flera olika parkeringsalternativ så som garage och parkeringsplatser utomhus. Föreningen har flera gemensamma gårdar med lekplatser och sittgrupper. Bostaden ligger nära flera vackra naturområden, flera badplatser men även båthamnar som gärna blir ett populärt utflyktsmål under sommaren för både stora och små. Här kan ni njuta av det vackra området och dess fina grönska. Runt hörnet finns Orminge Centrum med dess utbud av både mataffärer, restauranger, systembolag och apotek samt förskolor/skolor. Kommunikationerna är mycket goda med motorvägsbuss som tar dig till Slussen på ca 15 minuter, som går via Sickla och Hammarby sjöstad där man kan byta till tvärbanan mot Liljeholmen och Solna. Varmt välkommen till ert nya hem!

  • Plus
  • Balkong
Utövägen 26, Orminge, Nacka kommun
  • Sön 22 sep kl 10:30

Utövägen 26

Lägenhet
Orminge, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
2 695 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/3
7 407 kr/mån
28 978 kr/m²

I hjärtat av Orminge finner ni denna familjevänliga fyra med optimal planlösning och generösa rum. Bostaden erbjuder tre välplanerade sovrum med plats för ypperliga förvaringsmöjligheter, stort vardagsrum med plats för större soffa och tillhörande möblemang, rymligt fullutrustat kök med plats för matbord samt badrum och gäst-WC. Bostadens balkong är lugnt belägen mot husets baksida i lummigt läge med förmiddagssol. Bostaden har härligt ljusinsläpp tack vare fönsterpartier i två väderstreck. Kök, badrum och ytskikt är renoverade under 2021. På samma våningsplan finns även ett förråd. Bostaden ligger nära flera vackra naturområden, flera badplatser men även båthamnar som gärna blir ett populärt utflyktsmål under sommaren för både stora och små. Här kan ni njuta av det vackra området och dess fina grönska. Runt hörnet finns Orminge Centrum med dess utbud av både mataffärer, restauranger, systembolag och apotek samt förskolor/skolor. Kommunikationerna är mycket goda med motorvägsbuss som tar dig till Slussen på ca 15 minuter, som går via Sickla och Hammarby sjöstad där man kan byta till tvärbanan mot Liljeholmen och Solna.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vallavägen 191, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 191

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsmäklarna
1 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/3
8 505 kr/mån
19 944 kr/m²

Välkommen till denna generösa fyra med inglasad balkong mot gården på barnvänliga Vallavägen. Det kommer att bli två helt nya badrum genom stamrenoveringen. Bostaden har fönster i två väderstreck vilket gör att ljuset flödar in. Genomgående gott skick med ljusa väggar och golv. Köket har renoverats och är såväl stilrent som modernt med full maskinell utrustning. Från det generösa vardagsrummet har ni utgång till den inglasade balkongen i grönskande läge mot gården. Ett stort sovrum samt två mindre sovrum. Två badrum, ett med badkar och ett med dusch. Flera lummiga gårdar och omgivning samt närhet till förskolor och skolor. Även gångavstånd till affärer, butiker, närservice, Torvalla IP samt goda bussförbindelser.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Röstavallen 110, Funäsdalen, Härjedalens kommun

Röstavallen 110

Villa
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Fastighetsmäklarna
15 995 000 kr

Välkomna till fantastiska Chateau Mountainztream i populära Funäsdalen, som ligger på en höjd av 840 meter över havet där du omges av 650 hektar stort naturreservat. En magisk plats omgiven av vacker natur som gör att huset är privat med ingen insyn från grannar. Bo här och ha den här magnifika fastighet privat eller varför inte starta en verksamhet? För den som gärna ger sig på längdskidor, kommer glädjas åt området med hela 300 km av Sveriges allra bästa spår. Under en runda i spåren kan du passa på att njuta av lugnet och dess tystnad, där du kan känna den krispiga luften och solens varma strålar. Under sommaren finns flera roliga aktiviteter som naturen erbjuder där du bland annat kan paddla, spela fiskegolv och mycket mer. Här finns även flera populära strövområden. Husets placering och dess närhet till naturen gör detta till en magisk tillflyktsort året runt. Huset är bekvämt beläget nära affärer, skiduthyrning och stormarknader, som endast ligger en kort bilresa bort. Med ett pålitligt årligt snöfall ligger hotellet bara 500 meter från Svansjöliften. Detta är en del av Tänndalens skidsystem, som har 53 nedfarter och 12 liftar, vilket gör det till ett av Skandinaviens bästa skidområden. Besök deras egna hemsida för mer information. https://www.mountainztream.com/ Kontakta Christopher Grandin för mer information!

Visar alla 15