Mäklare Daniel Aslan

Daniel Aslan

Om mig

Grundare/Mäklare på Hjorth Fastighetsförmedling. Daniel har en bakgrund inom elitidrott och en lång karriär inom försäljning. Han är en genuin person med en stark arbetsmoral, ständig tillgänglighet, enastående kompetens och en brinnande passion för sitt yrke med erfarenhet och fokus på Söder i Stockholms innerstad. Daniels största andel av kunder kommer via rekommendation vilket är det främsta kvittot på att man utför sitt arbete på absolut bästa sätt. Kontakta Daniel om du behöver rådgivning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Igeldammsgatan 15, Kungsholmen, Stockholms kommun

Igeldammsgatan 15

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Hjorth Fastighetsförmedling
7 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/7
1 578 kr/mån
138 091 kr/m²

Anmälan krävs för visning. Fördelar med ägarlägenheten • Ingen tillståndskrav för uthyrning • Juridisk person kan förvärva • Investeringsmöjlighet • Skuldfri samfällighet (inga gemensamma lån) • Frihet och trygghet i boendet • Stor balkong i soligt sydvästläge med utsikt mot innergård och grönska • Utmärkta kommunikationer • Källarförråd Området och Kvarteret Facetten Lägenheten ligger på Kungsholmen i kvarteret Facetten, som består av 65 ägarlägenheter. Fastigheten har en unik arkitektur med två sjuvåningshus i skimrande champagnefärg och ett toppläge vid Fridhemsplan. Området erbjuder en lummig park, S:t Göranspark, precis intill byggnaden samt många restauranger och caféer inom kort avstånd. Västermalmsgallerian, med sina cirka 50 butiker, ligger bara ett stenkast bort. Fridhemsplans tunnelbanestation, med både bussar och tunnelbanans blå och gröna linje, är bekvämt belägen alldeles intill. Fridhemsplan är en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken, där både blå och gröna tunnelbanelinjer stannar. Med tunnelbanan tar det endast fyra minuter till T-Centralen, vilket gör läget perfekt för pendlare. Dessutom avgår många bussar från Fridhemsplan, vilket ytterligare underlättar resandet. ÖVRIGT Treglasfönster i hela lägenheten Fastigheten är ansluten till Telias öppna fiber Cykelförråd finns i källarplan Miljörum med plats för källsortering i entrévåningen Gemensam innergård med bänkar, pergola och lummiga planteringar Svanenmärkta bostäder

  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Henriksdalsringen 25, null, Nacka kommun
  • Sön 6 okt kl 11:00
Henriksdalsringen 25, null, Nacka kommun, bild 2
Henriksdalsringen 25, null, Nacka kommun, bild 3

Henriksdalsringen 25

Lägenhet
Nacka kommun
Hjorth Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
73 m²
2.5 rum
vån 1
5 565 kr/mån
41 027 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket väldisponerade bostad med genomgående planlösning och ett attraktivt läge på Henriksdalsberget. Med stora fönster sprider ljuset sig naturligt och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Köket är rymligt med gott om plats för matlagning och en trevlig matplats där du kan njuta av dina måltider. Det sociala vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge, perfekt för att bjuda över vänner eller bara koppla av med en bra bok. Sovrummet är rymligt med gott om plats för stor säng, samt förvaringsmöbel för dina kläder och personliga tillhörigheter. Dessutom finns ett extra rum som kan användas som barnrum, kontor eller till och med en lyxig walk-in closet - valet är ditt! Badrum med tvättpelare, badkar, WC och handfat. Lägenheten erbjuder en möjlighet att förnya och förbättra, samtidigt som man bevarar det som är värt att bevara, vilket ger både ökad trivsel och en värdeökning BRF Utsikten 1-35 är en trivsam bostadsrättsförening. Föreningen erbjuder flera trevliga gemensamhetsutrymmen såsom, gästlägenhet, hobbyrum med verktyg, ett litet bibliotek och innergård med lekplats. Garageplatser/parkeringsplatser finns att hyra via ett separat kösystem. Lägenheten har ett perfekt läge med närhet till Södermalm och innerstadens puls. En välsorterad ICA-butik ligger på torget, liksom en restaurang och en pizzabutik. På torget finns också Henkans Livs och Henriksdals Frisör. Buss 53 stannar utanför och går till Slussen, och buss 55 går till Tantolunden. Även buss 469 stannar här och går till Nacka sjukhus via Sickla Köpkvarter. Vid Henriksdals station går Saltsjöbanan samt otaliga busslinjer till Slussen, Nacka och Värmdö. Från Saltsjöqvarns kaj finns pendelbåt till bl.a. Nybrokajen, Gröna Lund och Lidingö. Möjligheterna är många och trivseln lätt att finna! Välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Agavägen 4, null, Lidingö kommun
  • Tis 1 okt kl 16:00
Agavägen 4, null, Lidingö kommun, bild 2
Agavägen 4, null, Lidingö kommun, bild 3

Agavägen 4

Lägenhet
Lidingö kommun
Hjorth Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
66 m²
2 rum
vån 6/6
3 866 kr/mån
54 470 kr/m²

Anmälan krävs för visning. Högst upp i huset ligger denna genomgående, smakfulla 2 i fint skick med balkong i sydvästläge! Denna bostad erbjuder ett perfekt boende för dig som söker en kombination av stil, komfort och funktionalitet. Hiss finns som tar dig till våning 6 där lägenheten ligger vid entrén utan att behöva gå i trappor. Genomgående hög standard: Bostaden har fina ytskikt i tidlösa färg- och materialval, vilket skapar ett modernt och inbjudande intryck. Tack vare en genomgående planlösning, en stor balkong i soligt läge och flera fönster i två väderstreck, flödar ljuset in i bostaden och skapar en ljus och luftig atmosfär. Genomgående ekparkettgolv och sobert färgsatta väggar. Lägenheten kan enkelt göras om till en 3:a (se alternativ planritning). Mo Bostaden disponeras enligt följande: Välkomnande hall: Möblerbar hall med god plats för skoavställning och avhängning samt exemplarisk förvaring i flera garderober. Fullutrustat kök: Tidlöst kök med modern utrustning. Den välplanerade öppna layouten mellan kök och vardagsrum erbjuder plats för stora bjudningar. Här ryms både ett stort matsalsbord och en stor soffgrupp. Från vardagsrummet/köket nås även lägenhetens rymliga balkong med sol från lunch till middag, vilket förlänger den sociala ytan. Balkong: Känslan av att sitta på balkongen och se solen gå ner över hustaken, att kunna njuta både av det underbart rofyllda lugnet och den milsvida utsikten över staden som man ser på avstånd, är en svårslagen upplevelse. Läget är helt ogenerat utan insyn. Kaknästornet är ett trevligt blickfång från sällskapsrummet och balkongen. Badrum: Fräscht och rymligt, helkaklat badrum utrustat med tvätt- och torkmaskin. Sovrum: Sovrum i bra storlek med plats för en stor dubbelsäng och exemplarisk förvaring i inbyggda originalgarderober. Mycket centralt, modernt och bekvämt boende i populärt område med närhet till affärscentrum, goda kommunikationer, bad och natursköna promenader vid vatten. Gångavstånd till ICA Kvantum, gym, restauranger och Lidingöbanan. Vill man ta båten in till stan gör man det enkelt med SL-båt från Dalénum som går både till Nacka Strand, Blockhusudden, Djurgården och Nybroplan. BRF Lidingöfyren: Mycket omtyckt och stabil "A"-klassad förening med en välunderhållen fastighet och låg belåning om 7809 kr/kvm. Föreningen bildades efter ett ombyggnadsprojekt via ALM Equity AB med inflyttning 2012 och består av 106 bostadsrättslägenheter. Föreningen har egna parkeringsplatser, men det finns även möjligheter att parkera gratis på gatan på Bodalsvägen. Möjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dartanjangs gata 70, null, Stockholms kommun
  • Tis 1 okt kl 16:00
Dartanjangs gata 70, null, Stockholms kommun, bild 2
Dartanjangs gata 70, null, Stockholms kommun, bild 3

Dartanjangs gata 70

Lägenhet
Stockholms kommun
Hjorth Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/5
4 192 kr/mån
49 917 kr/m²

Anmälan krävs för visning. Högt upp i huset ligger denna smakfulla 2:a i fint skick och med balkong i fritt och eftertraktat sydvästläge med sol från morgon till eftermiddag. Denna bostad erbjuder ett perfekt boende för dig som söker en kombination av stil, komfort och funktionalitet. Den välplanerade öppna layouten mellan kök och vardagsrum erbjuder plats för stora bjudningar. Här ryms både ett stort matsalsbord och en stor soffgrupp. Från vardagsrummet/köket nås även lägenhetens rymliga och soldränkta balkong vilket förlänger den sociala ytan. Känslan av att sitta på balkongen och se solen gå ner över hustaken, att kunna njuta både av det underbart rofyllda lugnet och den milsvida utsikten över staden som man ser på avstånd, är en svårslagen upplevelse. Tack vare tacksamt solläge kombinerat med flertalet fönster flödar ljuset in i bostaden och skapar en ljus och luftig atmosfär. Sovrummet är i bra storlek med god yta för såväl stor dubbelsäng som förvaring i garderober om så önskas. Badrummet är helkaklat med materialval av hög kvalitet, och det finns en praktisk tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Exemplarisk förvaring erbjuds i stor klädkammare med ingång från både hall och sovrum samt dubbel garderob och hatthylla med avhängning och skoavställning i hall. Brf Chateau Mattis är en av områdets äldsta föreningar med en stabil ekonomi och en låg belåningsgrad på endast 6 193 kr/kvm BOA. Föreningen har inga planerade renoveringar eller avgiftshöjningar. Som medlem har du tillgång till en festlokal på våning 13 med utsikt över vackra Annedal och horisontlinjen mot Sundbyberg, den kan bokas för 500 kr/dygn. Föreningen har även 51 parkeringsplatser i garaget, där det även finns laddstolpar för elbilar. Annedal är ett trivsamt område med härligt läge vid Bällstaån och dess båtliv. Med en kort promenad tar du dig till Sundbyberg station där både tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar samt flygbuss finns till hands. Pendeltåget tar dig på bara 8 minuter in till Stockholm city. På gångavstånd från Annedal finns det ett stort utbud av butiker i Bromma Blocks, restauranger och all tänkbar service. Signalfabriken har berikat Sundbybergs kärna med dess välsorterade utbud av restauranger samt kaféer och ligger på kort avstånd från lägenheten. Marabouparken ligger även den med en kort promenad runt knuten. Önskar man njuta av grönska och natur finns promenad- och motionsmöjligheter runt både Lötsjön och Råstasjön. Utöver detta kan man annars ta sig till Pampas Marina och Karlbergs slott utmed kanalen mot city. Möjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östgötagatan 89, null, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Östgötagatan 89, null, Stockholms kommun, bild 2
Östgötagatan 89, null, Stockholms kommun, bild 3

Östgötagatan 89

Lägenhet
Stockholms kommun
Hjorth Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
37 m²
2 rum
vån 4/5
1 832 kr/mån
99 865 kr/m²

Anmälan krävs för visning. - Högt upp i huset med balkong med fri sikt mot lugn innergård - Ca 2,80 meter i takhöjd - Välbevarade tidstypiska detaljer - Stabil "A+" förening - Låg avgift - Rymligt vindsförråd i nära anslutning till lägenheten Bakom en vacker rosa fasad mitt i södermalmsvimlet, högt upp i huset på våning 4 med hiss finner ni denna fräscha 2: a med solig balkong mot innergård och perfekt planlösning. Den skyddande huskroppen filtrerar undan stadsbruset, rofyllt att låta balkongdörrarna stå öppna mot den bara himlen och den fria sikten. Lägenheten är ljus oavsett årstid och väder, och balkongen (österläge) är lika passande för morgonkaffet som ett glas i eftermiddagssolen. Atmosfären bidrar till en alldeles speciell hemmakänsla, den trygga stämningen i att vara en del av staden, samtidigt privat och insynsskyddad. Bostaden har många charmiga attribut som luftig takhöjd (Ca 2,80m), vitbetsad fiskbensparkett på golv samt konstaterande bröstpanel som ger rummet karaktär. Lägenheten erbjuder en social planering mellan kök och vardagsrum, sovrum i bra storlek med plats för stor dubbelsäng (160cm som står idag) och god förvaring i dubbla klädkammare belägna i såväl sovrum samt invid vardagsrummet. Badrummet som är rymligt är från föreningens stambyte. Grannar har tidigare installerat tvättmaskin i klädkammare som är i anslutning till vardagsrum / badrum där plats finns om så önskas. Stabil och välskött förening. Skanstulls urbana miljö är tillbakalutad, och i området väntar Årstavikens vatten liksom Nytorgets restauranger och caféer. HSB BRF ÖSTGÖTEN NR 207 I STOCKHOLM är en mycket omtyckt och stabil "A+" klassad förening med en välunderhållen fastighet och en låg belåning om 3126kr/kvm. Bostadsrättsföreningen klassas som äkta och äger marken. Föreningen bildades 1981 och består av 85 lägenheter med total yta om 3 503 m2 samt 4 lokaler med en total yta om 993 m2. Det kvarstår 1 lägenhet upplåtna med hyresrätt. Föreningen har en fantastisk välskött och lummig innergård med flera sittgrupper där möjlighet att låna grill finns. Tvättstugan återfinns på Östgötagatan 89. Det finns fyra tvättmaskiner, en grovtvättmaskin, två torktumlare, två torkskåp samt en mangel. Tvättstugan bokas via hemsidan och det är generellt mycket enkelt att få tid. Cykel- och barnvagnsförråd finns och cyklar kan också parkeras på gården. Möjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 12, null, Solna kommun
  • Tis 1 okt kl 16:00
Evenemangsgatan 12, null, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 12, null, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 12

Radhus
Solna kommun
Hjorth Fastighetsförmedling
6 695 000 kr
122 m²
4 rum
vån 8
6 767 kr/mån
54 877 kr/m²

Anmälan krävs för visning. Nu finns möjligheten att förvärva ett unikt och modernt stadsradhus beläget på taket av Mall of Scandinavia. Bostaden innehar ett perfekt läge, närhet till kommunikationer, grönområden samt Stockholms innerstad. Detta fantastiska Townhouse består av 4 rum fördelat på 122 kvm fördelat på två våningsplan. Byggår 2015. Detta boende måste upplevas på plats! Här erbjuds ett ljust boende med bra planlösning, tre sovrum, fint ljusinsläpp och hög materialstandard. Dessutom har radhuset två mysiga terrasser med härlig vy, två moderna badrum samt ett kök med högkvalitativa vitvaror. Ljusa ytsikt och genomgående ekparkettgolv på alla plan. I hallen finns klinkers med golvvärme. På två av de tre terrasserna finns en elektrisk markis. OMRÅDE / KOMMUNIKATIONER Här bor du granne med Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia, och Friends Arena, som erbjuder ett stort utbud av fantastiska evenemang. Arenastaden är uppbyggd som en helt ny stadsdel nära Solna station, med en underbar utsikt över Råstasjön och dess grönska. Här har du allt du behöver på gångavstånd. Om du gillar att promenera och vara ute i naturen, finns även naturreservatet vid Råstasjön samt härliga promenadstråk runtomkring. Det är även nära till andra grönområden som Hagaparken, Ulriksdal samt Järva. I närheten ligger Råsunda, som har ett otroligt stort utbud av restauranger och kaféer samt erbjuder en unik småstadscharm. På sikt kommer tunnelbanans gula linje att gå genom Arenastaden. På fem minuters promenadavstånd finns Solna station med goda kommunikationsmöjligheter i form av både pendeltåg, tvärbana och bussar. Utvecklingsprojektet Haga Norra gör hela entrén till området mer stadslik; just nu pågår byggnation av bostäder och affärer. Södra Hagalund och resten av bebyggelsen runt Solnavägen bidrar till att Solna växer samman med Stockholm på ett mycket attraktivt sätt. Detta kommer även att förstärkas av den nya tunnelbanelinjen, Gula linjen. Hela området runt och inom Arenastaden utvecklas i snabb takt, både med små och stora projekt. Du tar dig snabbt in till Stockholm City, både med bil och med kollektivtrafik. På cirka 3–5 minuters promenad når du Solna station, med pendeltrafik till både Stockholm City och Arlanda samt den nyutbyggda tvärbanestationen i Solna. Perfekt för den som jobbar i närområdet eller reser mycket. Det finns utmärkta busslinjer som trafikerar Råsundavägen, bland annat busslinje 515 som tar dig direkt till Odenplan på cirka 15 minuter. Vill du istället cykla in till Odenplan, tar det ungefär lika lång tid som bussen. Precis utanför bostaden: - Området runt Råstasjön och Lötsjön erbjuder underbara möjligheter för promenader, picknick, joggingturer eller beskådande av det rika natur- och fågellivet. Under vintern plogas sjön för skridskoåkning och prepareras för längdskidåkning. - Friends Arena, som förutom allsvenska fotbollsmatcher och landskamper, bjuder på evenemang av högsta internationella klass! - Solna Bangolfklubb med två 18-hålsbanor (minigolf). - Närhet till alla Stockholms högskolor och Solna gymnasium. - Vasalundshallen med nyrenoverad simhall och träningsanläggning. - Ny simhall och kontorsbyggnad i Frösunda (endast 200 meter bort). - Tre ishallar vid Ulriksdals IP (nära bostaden). Råsundavägen bjuder på flera mysiga kaféer, bagerier, restauranger och matbutiker. I gamla Filmstaden, också ett område med flera trevliga restauranger, finns Råsundas egna

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kungssätravägen 36, null, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 1 okt kl 16:00
Kungssätravägen 36, null, Stockholms kommun, bild 2
Kungssätravägen 36, null, Stockholms kommun, bild 3

Kungssätravägen 36

Lägenhet
Stockholms kommun
Hjorth Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
80 m²
3 rum
6 328 kr/mån
19 938 kr/m²

Anmälan krävs för visning. Nu ges möjligheten förvärva denna oslipade diamant att förnya och förbättra, samtidigt som man bevarar det som är värt att bevara, vilket ger både ökad trivsel och en värdeökning. Belägen på den attraktiva adressen Kungssätravägen 36 ett utav Sätras mest populära adresser. Välkomnande inredningsbar hall med god yta för förvaring i flertalet inbyggda garderober. Rymligt kök i original med plats för såväl förvaring, arbetsyta och stor matplats. Lätt möblerat vardagsrum med god yta för såväl stor soff -och tv-hörna samt matplats. Härifrån nås lägenhetens balkong mot fastighetens lummiga baksida. Två sovrum i bra storlek. Badrummet är totalrenoverat i samband med föreningens stambyte i fastigheten. BRF Bysätra 1 är välskött förening som består av 101 st lägenheter och är en äkta bostadsrättsförening som dessutom äger marken. Brf Bysätra har även flera hyresrätter kvar som dolda tillgångar. Lägenheten är belägen ett stenkast ifrån kommunikation och med tunnelbanan så är man inne vid T-centralen på 20 minuter. I Sätraskogens lummiga naturreservat, som börjar alldeles nedanför bostaden finner ni härliga promenadstråk. Utmed Mälarstranden finns en populär strandpromenad som sträcker sig från Liljeholmen till Vårberg. Här har man fin utblick över Mälaren mot Ekerölandet. Två badplatser ligger utmed vägen, Mälarhöjdsbadet och Sätra strandbad med stora gräsytor, klippor och sandstrand, servering, minigolf och en mysig småbåtshamn intill. Sätra Centrum ett stenkast bort med ett flertal skolor, förskolor, restauranger och caféer. Lite längre promenad så kommer ni fram till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker med all tänkbar service. Tvärs över motorvägen finner ni även det stora nöjescentret Heron City med biografer, caféer, arkadspel, Bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid Kungens Kurva där ni finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Möjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Finntorpsvägen 7, null, Nacka kommun
  • Borttagen före visning
Finntorpsvägen 7, null, Nacka kommun, bild 2
Finntorpsvägen 7, null, Nacka kommun, bild 3

Finntorpsvägen 7

Lägenhet
Nacka kommun
Hjorth Fastighetsförmedling
7 550 000 kr
123 m²
5 rum
vån 9/9
7 179 kr/mån
61 382 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skansbergsvägen 87, null, Huddinge kommun
  • Tis 1 okt kl 17:40
Skansbergsvägen 87, null, Huddinge kommun, bild 2
Skansbergsvägen 87, null, Huddinge kommun, bild 3

Skansbergsvägen 87

Radhus
Huddinge kommun
Hjorth Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
122 m²
5 rum
7 971 kr/mån
39 344 kr/m²

Bostaden presenteras med ett accepterat pris. Anmälan krävs för visning. I det eftertraktade området Segeltorp finns nu en unik möjlighet att förvärva detta moderna och sällan till salu BR-radhus från 2005 som erbjuder en fantastisk kombination av funktionalitet och komfort i en familjevänlig miljö. Här får du ett välplanerat boende med genomgående hög standard och praktiska lösningar för en smidig vardag. Den grönskande baksidan är en perfekt oas för hela familjen att njuta av året om. Här hittar du en stor altan, ett inglasat uterum och välskötta gröna ytor med möjlighet till odling. Det finns gott om plats för en loungedel, utemöbler och en matplats för att tillbringa härliga vår- och sommarkvällar utomhus. Framsidan har även en altan i upphöjt läge, perfekt för en liten sittgrupp och en plats att njuta av morgonkaffet. För ytterligare bekvämlighet har huset ett förråd under altanen på framsidan med tillhörande uppfart, som ger smidig parkering och förvaring. Ett separat förråd på framsidan erbjuder extra utrymme för trädgårdsredskap och cyklar. I dagsläget disponeras bostaden med två sovrum och ett stort och luftigt allrum på övre plan men som med enkelhet kan byggas om / återställas till 4 sovrum (se alternativ planlösning). När du kliver in i den välkomnande hallen möts du av ett stilrent golv i klinker som övergår i parkett, med målade väggar som skapar en ljus och inbjudande känsla. En stor garderob med speglade skjutdörrar erbjuder praktisk förvaring för ytterkläder och skor. Köket är ett av hemmets hjärtan, utrustat med moderna vitvaror som kyl och frys, diskmaskin, ugn, häll och fläkt. Här får du gott om arbetsyta och förvaring bakom ljusa skåpsluckor och över- och underskåp. Köket är också rymligt nog för en matplats där familjen kan samlas för måltider och vardagsaktiviteter. Badrummen, både på entréplan och övre plan, är stilfullt inredda med kakel, klinker och golvvärme. På entréplan finns ett funktionellt badrum med dusch, handfat och badrumsskåp, medan det övre badrummet också erbjuder dusch samt ett spegelskåp med belysning. Tvättstugan är rymlig och utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här finns också en diskho med krogar för smutstvätt och extra förvaring med hyllor och garderob. Vardagsrummet är luftigt med parkettgolv och tapet, och erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Här kan du enkelt inreda för både avkoppling och familjetid, med direkt utgång till den stora trädäckade altanen på baksidan. Altanen ligger i ett soligt söderläge med utsikt mot en grönskande skogsdunge, vilket ger en insynsskyddad oas för barnens lek och familjemiddagar utomhus. Det isolerade inglasade uterummet är en fantastisk tillgång, perfekt för året-runt-användning. Med stora glaspartier som släpper in mycket ljus kan du njuta av naturen oavsett väder. Uterummet fungerar utmärkt för sociala tillställningar, avkoppling eller som en plats för växtodling. Här finns även ett praktiskt förråd. På övre plan finns ett ljust och lättmöblerat allrum som erbjuder extra utrymme för lek, tv-hörna eller en lugn läshörna. De två rymliga sovrummen är perfekta för barnen, med parkettgolv och tapet samt goda förvaringsmöjligheter. Detta välskötta radhus ligger i en stabil bostadsrättsförening med nära avstånd till Kungens Kurva, tunnelbana, bussar, skolor, förskolor och grönområden. Möjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 9