Mäklare Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Höglandet Laxvägen 10, Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun
Höglandet Laxvägen 10, Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun, bild 2
Höglandet Laxvägen 10, Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun, bild 3

Höglandet Laxvägen 10

Tomt
Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
2 850 000 kr
1 177 m² tomt

Här erbjuds nu en byggklar tomt med ett toppenläge på Höglandet i Lofsdalen! Tänk vilken dröm att få bygga ett fritidshus på just denna plats med en makalösa utsikt och närhet till både längdspår och slalombackar! Flera av bilderna är tagna i nivå med ett tänkt hus så du ska få känslan den kittlande av hur det kommer kännas i en framtida storstuga. På Höglandet har det byggts flera hus i olika storlekar och stilar så passa på att ta en promenad i sommar för att se dels tomten men även hämta inspiration ditt ditt framtida fritidshus. Detaljplanen har en generös byggrätt som specificeras under ”Tomt”. Fastigheten är förberedd med el-anslutning, kommunalt vatten och kommunalt avlopp fram till tomtgräns. Även fiber finns framdraget och kan installeras till en kostnad av 25 900kr. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Smebackenslingan 55G, Funäsdalen - Skidtorget Funäsdalsberget, Härjedalens kommun
Smebackenslingan 55G, Funäsdalen - Skidtorget Funäsdalsberget, Härjedalens kommun, bild 2
Smebackenslingan 55G, Funäsdalen - Skidtorget Funäsdalsberget, Härjedalens kommun, bild 3

Smebackenslingan 55G

Lägenhet
Funäsdalen - Skidtorget Funäsdalsberget, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
3 195 000 kr
70 + 2 m²
4 rum
vån 2/2
4 668 kr/mån
45 643 kr/m²

ERBJUDANDE! Fri månadsavgift i ett helt år! Funäsdalsberget bjuder på högklassig alpin åkning och här har världseliten både tränat och tävlat. Här på Skidtorget vid liftstation Kåvan Express har vi nu en perfekt, nybyggd och möblerad lägenhet som det bara är att flytta in i. Ingen har bott här så du blir den första. Möblerna kommer från omtyckta Permia och sängarna är av märket Hilding. Allt ingår som du ser på bilderna. Det enda som behövs är påslakan. Köket är fullt utrustat och det är Öje produkter som levererat. Det sammanlagda värdet av allt som ingår är ca 200 000kr. Lägenheten har ett av Funäsdalens bästa läge, mitt i backen, nära längdspår och samtidigt mitt mellan de olika alpina anläggningarna i området. På sommaren går fina vandrings- och cykelleder här. Boendet är på 70 kvm och har en öppen planlösning mellan kök och allrum, tre sovrum, ett badrum med bastu samt gäst-WC. I allrummet finns en kamin från Contura. Här finns 6 fasta bäddar och 3 extra då man har bred underslaf i ett av rummen samt en 140 cm sovplats i bäddsoffa. Från allrummet har du utsikt mot skidbacken och liften, här får du den härliga nu-är-vi-på-skidsemester-känslan när du vaknar och ser hus pistmaskinen sakta lägger en fin manchester. Stora och små tar sig lätt till och från backen och parken. Skidåkarlivet kan inte vara lättare! Väl tillbaka från dagens äventyr bjuder den stora balkongen verkligen in till after ski, och det fina är att du har fri utsikt över skidbackarna. Så här är det lika skönt att sitta sommar som vinter. Boendet är redo redan nu för dig som vill flytta in så snart som möjligt. Inga bindande hyresavtal finns så du bestämmer helt själv om du vill hyra ut eller inte. Genom Funäsdalens Berg och hotell finns ett förmånligt erbjudande gällande möjlighet att hyra ut vilket kan inbringa mycket fina intäkter. Eftersom det redan är möblerat så behöver du ej tänka på att beställa möbler eller att köra fram och tillbaka med släpvagn. Du sätter helt enkelt nyckeln i låset, kliver in och tar av skorna och börjar leva det fjälliv som du drömt om. På innergården finns en mysig grillplats och även el-bilsladdare. Värt att nämna är att detta boende är helt nytt men att det ej går som nyproduktion. Fördelen är att föreningen redan finns och att allt är färdigbyggt. BoNorr är ett väletablerat företag från Östersund som har producerat många nya bostadsområden. Vill du läsa mer om dem finns länk under viktiga dokument och länkar Missa inte mäklarens presentation som finns på mäklarens hemsida. Där hittar du även mer information. Tveka inte att kontakta oss på HusmanHagberg vid frågor eller om du vill komma på visning. Självklart kan vi ses digitalt också

  • Premium
  • Balkong
Rörosvägen 310, Tänndalen - Funäsdalen, Härjedalens kommun
Rörosvägen 310, Tänndalen - Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Rörosvägen 310, Tänndalen - Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Rörosvägen 310

Fritidshus
Tänndalen - Funäsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
3 950 000 kr
45 + 32 m²
3 rum
3 960 m² tomt

Det är något visst med timmerbyggnader där tid och väder testat stommen som fast består. Denna vackra stuga är belägen efter Rörosvägen i Tänndalen med altan i bästa solläget och en utsikt som inte går av för hackor. Från stora sovrummet på övre plan kan du se solen som sänker sig över fjället. I stugan finns på entréplanet en rymlig hall, badrum med bastu, kök och ett mysigt allrum med öppen spis. På det övre planet hittar du två sovrum och flera skrymslen som är perfekt för gäster och förvaring. På fastigheten finns förutom stugan även ett garage med plats för en bil och förvaring. Sedan finns även en bod och skoterförråd. För den som gillar skoteråkning och längdåkning är nöjet inte långt borta. Från fastigheten och över vägen finns milsvis av storslagna preparerade spår vintertid. Faktiskt så går Nordin Ski spår alldeles ovanför stugan! Under sommarhalvåret och hösten erbjuder Tänndalen vandring i världsklass eller fisketurer i vildmarken. Varmt välkommen att uppleva allt detta på plats!

  • Premium
Färjestadsgatan 12C, null, Härjedalens kommun

Färjestadsgatan 12C

Lägenhet
Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
380 000 kr
45 m²
3 rum
vån 1
1 800 kr/mån
8 444 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva din alldeles egna stuga i Hede utanför Vemdalen! Stugan är en del av bostadsrättsföreningen Stefanstorp som består av fem bostadsrätter i stugformat samt ett gemensamt bastuhus. Här bor du mysigt med närhet till fiske, vandring, golf och bad sommartid och på vintern går skoterleden alldeles intill så du kan faktiskt åka skoter från stugan! I Hede finns även preparerade skidspår och till Vemdalen är det endast 20 minuter med bil. Föreningen äger även den stora markytan som ligger mittemot stugorna vilket ger en vacker och lugnande utsikt hela året. I Hede finns vårdcentral, mataffär, inredningsbutik och apotek. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Vallvägen 22, null, Bergs kommun
  • Tis 2 jul
Vallvägen 22, null, Bergs kommun, bild 2
Vallvägen 22, null, Bergs kommun, bild 3

Vallvägen 22

Fritidshus
Bergs kommun
HusmanHagberg Härjedalen
950 000 kr
36 m²
1 rum
7 797 m² tomt

Denna fina stuga ligger avskiljt och vackert med både en slående utsikt samtidigt som skogen omfamnar den stora tomten. Vallvägen ligger i ett stugområde som heter Skärkdalen som är beläget vid Flatruets sluttning mot Skärkan i Skärkdalen några kilometer söder om Ljungdalen. Stugan har ett vackert yttre med timrade väggar och en grönt frodande tak! I stugan finns en storstuga med kök, matplats, sovplatser och en öppen spis. Inte nog med att du får en fins stuga på stor tomt så ingår grannfastigheten Berg Ljungdalen 5:153 i köpet, alltså en tomt extra, perfekt för den stora familjen att bebygga även den fastigheten och ha en naturlig knutpunkt i många år framöver. Området bjuder på fantastisk natur med fina fiskevatten och vandring sommar tid och på vinterhalvåret finns milsvis med preparerade skoter- och skidleder mellan Skärkdalen och Ljungdalen. Denna fastighet måste upplevas på plats så känn dig varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Höglandet Laxvägen 7, Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun
Höglandet Laxvägen 7, Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun, bild 2
Höglandet Laxvägen 7, Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun, bild 3

Höglandet Laxvägen 7

Fritidshus
Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
9 495 000 kr
106 + 99 m²
8 rum
1 044 m² tomt

Wow! Med detta höga läge på Höglandet blir utsikten bedårande över kalfjäll och Lofssjön. Huset är beläget i bästa söderläge med sol hela dagen. Glidavstånd för den som vill till skidbacken via Höglandets skidtransport. Närhet till Lofsdalens finaste spårcentral vid Panorama. Härifrån åker du längdskidor, vandrar eller varför inte cykla. Skoterled i direkt närhet. Huset är beläget på en gata med ett fåtal hus så trafiken är minimal, förutom några glada skidåkare då. Ja, med kanske Lofsdalens bästa utsikt stoltserar detta snygga fritidshus på Laxvägen 7 närmare bestämt. Huset består av entréplan, suterrängvåning och ett stort loft och rymmer totalt hela 6 sovrum med 16 bäddar! En mer detaljerad beskrivning av bostadens olika rum hittar du under rubriken ”Rumsbeskrivning”. Sällan är något liknande fritidshus till salu på storslagna Höglandet i Lofsdalen! På Höglandet bor du enkelt med transportsträcka till pisten intill och även både skoterled och skidspår i närheten. För utom allt detta har du även en otrolig utsikt över Lofsdalen! Passa på att uppleva denna utsikt på plats, varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Myhrs väg 7, Bruksvallarna, Härjedalens kommun
Myhrs väg 7, Bruksvallarna, Härjedalens kommun, bild 2
Myhrs väg 7, Bruksvallarna, Härjedalens kommun, bild 3

Myhrs väg 7

Fritidshus
Bruksvallarna, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
5 500 000 kr
95 m²
4 rum
1 219 m² tomt

Välkommen till Myhrs väg 7 och ett härligt fjällhus med sovloft och tillhörande skotergarage. I natursköna, fjällnära Bruksvallarna, skidåkarnas mecka, väntar det här huset på en ny ägare. I absolut närhet går det fina längdspår (som Bruksvallarna är så känt för) som tar dig upp på fjället eller ned till spårcentralen och i närheten finns också möjlighet att ta sig ut på skoterled. Du har fjället in på knuten och kan nyttja det för härliga turer både sommar och vinter. Närmaste alpina skidanläggning är Ramundberget som ligger bara några minuters bilväg bort. På lagom bilavstånd hittar du även Funäsdalsberget och Funäsdalen by, Tänndalen och Hamra skidanläggning. Huset bjuder på entré under tak och en mycket generös hall med gott om plats för både avhängning och förvaring. Här finns även en gästtoalett med behagligt avstånd till sovrummen. Stor rymlig storstuga med kök i vinkel samt en köksö som delar av mot sällskapsytan med gott om plats för matmöbel och sällskapsmöbler. Här finns även en perfekt placerad kamin samt utgång till husets altan. Storstugan bjuder verkligen in till riktigt fjällmys. När det gäller sovrum så finns det hela tre stycken varav ett masterbedroom med plats för dubbelsäng, TV samt förvaring. De två mindre sovrummen har våningssängar i snygg fjällstil. Utöver sovrummen finns även det rymliga loftet på ungefär 10 kvm med dubbelsäng och plats för förvaring som nås via en stege i hallen. Badrummet är rymligt och har så klart en bastu. Här är det bara att flytta in för huset säljs fullt möblerat samt inventarier. Huset hyrs idag ut av Destination Funäsfjällen och ny ägare tar över avtal samt de veckor som är bokade. Önskar du veta mer om destinationen så kontaktas dem direkt. Gällande vilka veckor som är bokade tar mäklaren fram aktuell information vid förfrågan. Vidare i annonsen finns mer utförlig information om huset under rubriken "viktiga dokument". Där finns även besiktningsprotokoll Välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg!

  • Premium
Gamla Wallesvägen 16, Bruksvallarna, Härjedalens kommun
Gamla Wallesvägen 16, Bruksvallarna, Härjedalens kommun, bild 2
Gamla Wallesvägen 16, Bruksvallarna, Härjedalens kommun, bild 3

Gamla Wallesvägen 16

Villa
Bruksvallarna, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
6 850 000 kr
104 m²
4 rum
1 253 m² tomt

Här på Gamla Wallesvägen erbjuds nu ett hus i gott skick till dig som antingen letar ett fritidshus eller ett hem att bosätta sig i permanent, oavsett anledning så kommer du garanterat trivas här! Huset är ett enplanshus och uppfört så sent som 2021 och som rymmer kök, allrum och tre sovrum. I huset finns dessutom ett stort helkaklat badrum med bastu, gästtoalett intill hallen och ett praktiskt teknikrum. Husets uppvärmning är energieffektivt och drivs av en frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme. På fastigheten finns även ett stort dubbelgarage och en inglasad altan som förlänger sommaren. Här finns även en trevlig gräsmatta och en gärdesgård som ramar in tomten. Detta hus är verkligen något för dig som letar ett bekvämt bonde mitt i Bruksvallarna som erbjuder livskvalitet året om!

  • Premium
Ljungbacken 3, Lofsdalen, Härjedalens kommun
Ljungbacken 3, Lofsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Ljungbacken 3, Lofsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Ljungbacken 3

Fritidshus
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
8 995 000 kr
240 + 40 m²
9 rum
1 948 m² tomt

Med ett högt och fint läge på Uppvallen stoltserar detta generösa fritidshus med det där lilla extra! Detta fritidshus är unikt i sitt slag och ett resultat av många års erfarenhet vilket gör att du inte hittar ett sådant hus någon annan stans! Huset är placerat på en stor hörntomt med skog runt om och mellan trädtopparna skymtar du Sömlinghågna bakom Lofssjön. Huset är minst sagt rymligt och rymmer totalt 16 bäddar fördelat på otroliga 7 sovrum, 2 badrum, 1 WC och 2 allrum varav ena allrummet är en gedigen storstuga beläget på övervåningen. Till fastigheten hör även ett stort garage med en 2,5 m hög garageport så du kan köra in med takboxen, smart va? Huset är beläget på ett nytt område i Uppvallen med Ski-in/ Ski-out på längden och slalombackarna når du enkelt med bil på 5 minuter. Är du skoterfantast eller vill bli? Då har jag goda nyheter! Anslutningsleden går alldeles intill tomten. Fritidshuset är inte bundet till något uthyrningsavtal just nu men har hyrts ut med goda intäkter. Passa på nu under semestern och ta med familjen och kom och upplev detta på plats! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Bölberget 407, null, Härjedalens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bölberget 407

Tomt
Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
150 000 kr
2 515 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus på denna lugna och natursköna plats nära fiske, frihet och skidåkning. Bölberget är ett litet men vackert område alldeles utanför Lofsdalen som omges av skog, mindre lantbruk och fjällutsikt. Tomten består mestadels av träd och en äldre byggnad och tomtgränsen ligger intill den gemensamma vägen som ombesörjs av vägsamfälligheten. Passa på att ta en utflykt och spana in denna prisvärda tomt nära till Lofsdalens skidanläggning! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Hammarvallsvägen r 3, Lofsdalen, Härjedalens kommun
Hammarvallsvägen r 3, Lofsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Hammarvallsvägen r 3, Lofsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Hammarvallsvägen r 3

Fritidshus
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
2 950 000 kr
58 m²
4 rum
715 m² tomt

Denna trevliga stuga har allting man kan önska i fjällen såsom bastu, kamin, solig terrass och ett läge alldeles intill både längdspår och slalombackar! Här behöver du inte packa bilen full för en dag i backen utan allt finns endast några stavtag från stugan. Till pisten är det ca 150 meter, det är bara att passera längdspåret Östan som går alldeles utanför tomtgränsen. Även sommartid finns mycket roligt att hitta på i Lofsdalen! Här finns öppna fjäll med milsvis utsikt som du upplever med vandringskängorna på eller varför inte på cykel (horisontellt eller vertikalt). Det finns också fantastiska svamp- och bärplockningsmöjligheter samt fina fiskevatten i närområdet. Och varför inte avsluta dagen med en grillkväll på terrassen? Stugan är en klassisk sportstuga som nyligen fått ett ansiktslyft både invändigt och utvändigt. Färgsättningen inne i stugan har en mild grå nyans med mycket träpanel vilket ger den rätta känslan av en stuga. Med sina tre sovrum finns gott om plats för hela familjen! Här finns även en klassisk storstuga med kök, TV-hörna och kamin. Taket är nylagt sedan tre år tillbaka och även alla element är helt nya. Stugorna i detta område är väldigt populära så vill man hyra ut stugan finns goda möjligheter antingen i egen regi eller med hjälp av lokala företag. Dessutom planeras skidorten byggas ut med ytterligare 10 pister nordost de närmsta åren vilket gör att stugan kommer ligga än mer ”centralt”. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Murklans väg 18, Tännäskröket-Funäsfjällen, Härjedalens kommun
Murklans väg 18, Tännäskröket-Funäsfjällen, Härjedalens kommun, bild 2
Murklans väg 18, Tännäskröket-Funäsfjällen, Härjedalens kommun, bild 3

Murklans väg 18

Fritidshus
Tännäskröket-Funäsfjällen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
3 950 000 kr
109 m²
4 rum
1 268 m² tomt

Wow, vilket fritidshus! Ta en stund och se dig själv på altanen tillbakalutad i solen efter en dag i backen! Snacket går om vem som hade det bästa åker och om det blir tacos eller pizza till middag. Tännäskröket som är en lugn skidanläggning i norra Härjedalen knappt två mil innan Funäsdalen. Anläggningen är en del av Funäsfjällens skidområde och har gemensamt liftkort med Funäsdalen, Tänndalen och Ramundberget. Här finns milsvis med preparerade längdspår, breda fina pistade backar och skoteråkning i världsklass. Här finns även service i form av resturang och stugservice, och det finns möjlighet att hyra ut stugan genom Tännäskröket om så önskas. Detta fritidshus består av två plan där entréplanet rymmer hall, kök/allrum och badrum. På övervåningen finns tre sovrum och ett badrum. Huset byggdes så sent som 2019 så det är ett väldigt genomgående snyggt hus i skandinavisk stil. Till huset hör även ett smart skidförråd med ingång utifrån. Huset säljs inklusive möbler från Norrgavel och fullt utrustat kök! Här har du allt man behöver på ett och samma ställe! Missa inte chansen att uppleva allt på plats, visningar kommer hållas både annonserat och efter önskemål. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Ljungvägen 13, Lofsdalen, Härjedalens kommun

Ljungvägen 13

Fritidshus
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
5 795 000 kr
130 m²
5 rum
1 325 m² tomt

Detta vackra fritidshus stod klart så sent som november 2023 och är nu redo att ta emot sina nya ägare! Huset är fördelat på ett plan plus loft och rymmer inte mindre än fem rum varav fyra sovrum med möjlighet till åtta sängplatser. Huset är byggt med omsorg och kvalitét, den öppna planlösningen ger en känsla av rymd tillsammans med en dämpad färgsättning som gör det lätt att komma ner i varv. Här finns ett stort allrum att samlas vid för middag och spelkvällarna framför brasan. Det stora badrummet med bastu blir en perfekt avrundning på en dag ute i naturen. Ljungvägen i Lofsdalen är ett nytt område som ligger strax väster om byn som är strategiskt placerat med närhet till det mesta. Här går både längdspår och skoterspår i anslutning till området. Endast 20 minuters gångväg till bykärnan där ICA, restaurang, café, turistbyrå samt Sportbod finns. Även Lofssjön ligger nära som bjuder in till svalkande bad sommartid. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Myhrsvängen 19, Bruksvallarna, Härjedalens kommun
Myhrsvängen 19, Bruksvallarna, Härjedalens kommun, bild 2
Myhrsvängen 19, Bruksvallarna, Härjedalens kommun, bild 3

Myhrsvängen 19

Fritidshus
Bruksvallarna, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
2 450 000 kr
46 m²
3 rum
947 m² tomt

Ojoj, Nu har det faktiskt skett att stugan från 1974 som många av er säkert har hyrt fått ny färg invändigt. För er som gärna har en annan kulör än bara furu så kan vi glatt överraska med denna. Färgen har nyligen torkat och stugan är redo för inflytt. Hörntomt med perfekt läge bredvid anrika Hotell Bruksvallsliden. Snett bakom hotellet, med längdspåret alldeles nedanför verandan, ligger en rad med 6 fritidshus och det här är ett av dem. Läget är optimalt. Just den här stugan ligger dessutom på en hörntomt. Du kan njuta av fri utsikt, natur och längdspår från den härliga verandan och på andra sidan av huset ligger Hotell Bruksvallsliden med sitt utbud men också Kerstins Brasseri, matbutik och spårcentral på bara någon minuts gångavstånd! Boendet rymmer 2 sovrum som idag är möblerade med 5-6 bäddar och med våningssängar i båda sovrummen. Det ena skulle dock gå att möblera med en dubbelsäng om man hellre vill det. Allrummet är ljust och har en härlig rymd med ryggåstak och flera fönster. Här får både sittgrupp, matplats och kök plats på ett bra sätt. Från allrummet har du en utgång till den altanen som har fjällnatur och längdspår som utsikt. Badrummet med dusch ligger i anslutning till hallen. Det här var tidigare en klassisk "furustuga" men som i dagarna blivit uppdaterad med ljus lasyr på väggar och tak. De fina stockarna i taket har fått behålla sin furufärg för att ge mer karaktär åt inredningen. Missa inte mäklarpresentationen och den filmade visningen som ligger på mäklarens hemsida. ( 46 kvm boa gäller, ej ca 60 som nämns i filmen). Den filmade visningen är från en annan stuga som ej är uppdaterad med ny färg inne. Ett bra sätt för dig att jämföra om du vill ha ljus färg eller om du hellre önskar furu. Båda alternativen finns att köpa. För dig som önskar att hyra ut är stugan mycket eftertraktad och du kan finansiera ditt boende med hyresintäkter. Den hyrs idag ut via Bruksvallsliden. Välkommen att kontakta oss! Vi gillar att svara på frågor

  • Premium
Fläcksbergsgatan 10, Sveg, Härjedalens kommun
Fläcksbergsgatan 10, Sveg, Härjedalens kommun, bild 2
Fläcksbergsgatan 10, Sveg, Härjedalens kommun, bild 3

Fläcksbergsgatan 10

Villa
Sveg, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
1 100 000 kr
161 m²
6 rum
673 m² tomt

Denna fina villa är belägen på Fläcksbergsgatan i centrala Sveg. Här bor du rymligt och enkelt med närhet till både motionsspår, vattendrag och centrala Sveg där du kan promenera längs med Ljusnan den dryga kilometern till mataffären eller skolan. Villan består av 1 1/2 plan och rymmer hall, kök, 4 sovrum, vardagsrum, tvättstuga, badrum och ett stort allrum på övervåningen. Dessutom finns ett garage vilket är perfekt vintertid och som förvaring vilket man sällan får nog av. Huset är ihopbyggt med garaget där själva ihopbyggnaden rymmer bastu och gästrum/förråd. Sommartid kan du njuta av ljumma kvällar på den insynsskyddade altanen efter ett dopp i Sandtjärn och en grillning med familjen. Tomten omgärdas av staket så både tvåbenta och fyrbenta kan leka fritt. Fastigheten är besiktigad inför denna försäljning och protokollet återfinns under fliken för dokument. Nuvarande ägare har underhållit huset kontinuerligt vilket visar sig i besiktningsprotokollet. Varmt välkommen att kontakta mäklare med dina frågor och visningsanmälan!

  • Premium
Böle 360, 361 och 364, null, Bergs kommun

Böle 360, 361 och 364

Tomt
Bergs kommun
HusmanHagberg Härjedalen
350 000 kr
965 m² tomt

I Böle finns nu möjlighet för dig att förvärva en stor tomt med avskiljt läge och vacker utsikt mot Klövsjö! Dessa tre tomter är en del av ett skogsskifte som nu styckats av och väntar på sina nya ägare. Tomterna ligger utom detaljplanelagt område och kommunen prövar varje bygglov för sig. Förhandsbesked har beviljats. Tomterna kommer förses med el, vatten och avlopp fram till tomtgräns och ingår i priset. I området finns skoterled och längdspår nära till hands och en kort bilresa bort ligger Klövsjö skidområde. Sommartid finns också mycket att upptäcka i området, kanske en kanottur eller cykling? Eller varför inte pröva lyckan i de varierade fiskevatten vi har här i Härjedalen? Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Kåvanvägen 21G, Funäsdalen - Skidtorget Funäsdalsberget, Härjedalens kommun
Kåvanvägen 21G, Funäsdalen - Skidtorget Funäsdalsberget, Härjedalens kommun, bild 2
Kåvanvägen 21G, Funäsdalen - Skidtorget Funäsdalsberget, Härjedalens kommun, bild 3

Kåvanvägen 21G

Lägenhet
Funäsdalen - Skidtorget Funäsdalsberget, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
2 550 000 kr
48 m²
3 rum
vån 2/2
3 039 kr/mån
53 125 kr/m²

Varmt välkommen till Skidtorget vid Funäsdalsberget och BRF Funäs Fjällby 2! Denna lägenhet är optimerad för ett enkelt liv till fjälls. Här har du Ski-in/ Ski-out OCH en helt egen garageplats, enkelt var ordet! Nu är de första lägenheterna färdiga i denna andra etapp och resterande blir klara under våren. Lägenheterna finns i två storlekar, 48 kvm och 72 kvm. Lägenheten är kvadratsmart planerad med två sovrum, badrum och ett härligt kök/allrum med balkong och fönster som vetter rakt ut i backen! Lägenheten säljs med möbler, husgeråd, porslin ja allt du behöver för att kunna flytta in direkt! Flera av lägenheterna i föreningen hyrs idag ut och det finns fina intäkter att kunna presentera för säsongen 2023/2024. Enligt prognos bör lägenheten kunna generera omkring 100 000kr i uthyrningsintäkter per år. Här hjälper Bo Norr dig gärna vidare. Till lägenheten hör även ett praktiskt skidförråd utan för ytterdörren och en egen laddstation för elbil. BoNorr är ett etablerat företag som har en historik av flera lyckade och välbyggda projekt både i Funäsdalen och Östersund. BoNorr vill att du ska Bo bra i Norr och erbjuder där service och support innan, under och efter affären. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer, bonorr.se Missa inte chansen att säkra ditt alldeles egna fjällboende till nästa säsong, varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Myrvägen 5, Lofsdalen, Härjedalens kommun

Myrvägen 5

Fritidshus
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
2 950 000 kr
140 m²
6 rum
896 m² tomt

Här erbjuds nu ett ypperligt tillfälle att ta över stafettpinnen och färdigställa detta påbörjade parhus i Lofsdalen. Byggnaden består av två lägenheter fördelade på ett plan. I varje lägenhet enligt bygglovsritningen finns kök, allrum, badrum, wc och tre sovrum. Detta är perfekt för den händige som även vill på sikt kunna nyttja ena lägenheten samtidigt som den andra lägenheten hyrs ut och genererar intäkter för dela husets drift. Bygglovet beviljades hösten 2022 och startbesked erhölls hösten 2023. För den intresserade så finns bygglovshandlingar att få ta del av efter förfrågan till ansvarig mäklare. Ta nu chansen att ta vara på denna fina huskropp och investera för framtiden i underbara Lofsdalen! Varmt välkommen med dina funderingar och intresseanmälan!

Herrögatan 1, Sveg, Härjedalens kommun

Herrögatan 1

Övrigt
Sveg, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
1 250 000 kr
178 m²
6 rum
341 m² tomt

Denna blå och anrika byggnad har varit en del av Svegs centrum i hela 90 år och varit både ett hem och arbetsplats. Byggnaden består av två våningar där entréplanet rymmer två separata affärslokaler och en bostadslägenhet på övervåningen. Fastigheten är taxerad som en kommersiell fastighet. Som köpare av denna fastighets finns många möjligheter, till exempel kan ena lokalen nyttjas för egen verksamhet medan du som köpare nyttjar den andra lokalen. Den stora lägenheten ovanpå kanske är din nya bostad eller varför inte hyra ut den till en hyresgäst? På fastigheten finns även sex parkeringsplatser med motorvärmare som skulle kunna hyras ut. På fastigheten finns även en större isolerad förrådsbyggnad med tre förråd antingen för uthyrning eller för egen förvaring. Fastigheten är besiktigad och energideklaration har upprättats. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Vålkojan 648, null, Härjedalens kommun

Vålkojan 648

Tomt
Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
495 000 kr
1 401 m² tomt

Vålkojan är ett mysigt stugområde alldeles innan Björnrike och Vemdalen! Här finns nu möjlighet att förverkliga stugdrömmen och bygga ett fritidshus med ett lugnt läge nära skoterled och vattendrag men också nära till både alpin skidåkning och längdåkning. Sommartid erbjuder området kring Vålkojan ett varierat fiske i Långavan som slingrar sig nedanför fastigheterna eller varför inte en kanottur i ån med den vackra naturen som inramning! Under sommaren 2024 kommer väg till tomterna dras, vattenbrunn borras, avlopp anläggas och både el och fiber kommer dras fram till tomtgräns. Allt detta ingår i priset och bekostas av säljaren. Förhandsbesked finns beviljat och återfinns under viktiga dokument och länkar. Ta chansen och investera i livskvalité i ett populärt och expansivt område som Björnrike! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Höglandet Öringvägen 2, Lofsdalen, Härjedalens kommun

Höglandet Öringvägen 2

Tomt
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
3 500 000 kr
1 107 m² tomt

Här erbjuds nu en möjlighet att bygga för framtiden! Fastigheten på Öringvägen har inte bara ett Ski-in/Ski-out läge dessutom en makalös utsikt över fjäll och dalar som ingår i priset. Tänk dig dagen du få vrida om nycklarna för första gången till stugan. Du möts av en hall där allting luktar trä och nytt, ett kök som aldrig använts och sovrum som som ska inredas. Se även hur du njuter av soliga eftermiddagar på altanen tillsammans med nära och kära där ni diskuterar vilket som var dagens bästa åk. Detaljplanen har en generös byggrätt som specificeras under ”Tomt”. Fastigheten är förberedd med el-anslutning, kommunalt vatten och kommunalt avlopp fram till tomtgräns. Även fiber finns framdraget och kan installeras till en kostnad av 25 900kr. Du ska känna dig varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Högbäcksvägen 2C, Älgen 3, Lofsdalen, Härjedalens kommun
Högbäcksvägen 2C, Älgen 3, Lofsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Högbäcksvägen 2C, Älgen 3, Lofsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Högbäcksvägen 2C, Älgen 3

Lägenhet
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
2 595 000 kr
65 m²
4 rum
vån 1/2
3 404 kr/mån
39 923 kr/m²

Wow! Eget nyrenoverat boende precis vid skidbacken för endast 2 595 000 kr. Förra vintern var en succé när de första tio lägenheterna i Hotellbyn såldes och nu är det dags för etapp två. Välkommen till BRF Hotellbyn Älgen – ert nya ställe i fjällen! Här är fjället, Lofssjön och vildmarken era nya grannar, med friluftsaktiviteter som håller er sysselsatta året om. Med en nyrenoverad lägenhet i BRF Hotellbyn Älgen kan familjen njuta av det bästa av två fjällvärldar: ett mysigt och praktiskt hem ni kan rå om er själva och ta dagen som den kommer, och samtidigt ha Lofsdalens Fjällhotell runt knuten som en naturlig samlingsplats. BRF Hotellbyn Älgen består av 12 lägenheter. Lägenheterna är uppdelade på sex mysiga fyrbäddslägenheter, fyra rymliga sexbäddslägenheter och två optimerade 8 bäddslägenheter. Med storlekar mellan 30-65 kvm finns det något för alla behov och smaker. Bostadsrätterna kommer under 2024 att renoveras av föreningen med nya kök, badrum och nya/uppdaterade ytskikt. För mer detaljerad information läs bofaktabladet som finns under viktiga dokument. Tillträde kommer att ske redan i maj, men själva inflytten sker i december när boendet är färdigrenoverat. Just denna lägenhet ligger på entréplan med en mycket yteffektiv planlösning på 35 kvm där det ryms två sovrum( ett utan fönster), allrum med kök och stilrent badrum. Färgval och materialval är väl genomtänkt och här får du en härlig känsla av lugn, precis som det ska vara i fjällen. Läs mer i det bifogade bofaktabladet. Bilderna i annonserna är dels renderingar som är exempel på hur den renoverade interiören kommer att se ut samt verkliga bilder från renoverade Renen. På hotellet kan ni ta del av alla bekvämligheter som bland . Här kan barnen spela pingis eller kolla på film och träffa nya kompisar, medan ni andra kopplar av efter en dag i backen och njuter av en lugn stund framför brasan. Här finns en riktigt bra restaurang där ni kan äta middag när andan faller på, och en bar med veranda där ni kan ta ett glas i solen medan den som vill går hem tidigare och tar det lugnt i lägenheten. När släkt och vänner kommer på besök får de självklart rabatt på hotellboende. Fjällhotellet är en förlängning av ert hem så ni slipper fundera på hur alla ska få plats. Tiden när när ni inte själva bor i lägenheten hjälper hotellet till att hyra ut den. Dem sköter marknadsföring, bokning och gästkontakt. Ni behöver bara berätta vilka veckor ni vill hyra ut så ordnar dem resten. Vid köp av lägenhet i Brf Hotellbyn Älgen så ingår det att teckna ett förmedlings- och fastighetsserviceavtal i tre år med Lofsdalens Fjällhotell Drift AB. Däremot förbinder sig inte köparna till att hyra ut sin lägenhet ett visst antal veckor varje år, utan kan själva bestämma om och när man vill hyra ut. Missa inte att gå vidare till mäklarens hemsida för mer information under viktiga dokument och länkar. I bofaktabladet finns även planritning. Du hittar även länk till föreningens hemsida här. Se under "övrigt" längre ner i annonsen så beskrivs köpprocessen Varmt välkommen att kontakta oss

  • Premium
  • Uteplats
Högbäcksvägen 2B, Lofsdalen, Härjedalens kommun

Högbäcksvägen 2B

Lägenhet
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
2 495 000 kr
63 m²
4 rum
3 299 kr/mån
39 603 kr/m²

Wow! Eget nyrenoverat boende precis vid skidbacken för endast 2 495 000 kr. Förra vintern var en succé när de första tio lägenheterna i Hotellbyn såldes och nu är det dags för etapp två. Välkommen till BRF Hotellbyn Älgen – ert nya ställe i fjällen! Här är fjället, Lofssjön och vildmarken era nya grannar, med friluftsaktiviteter som håller er sysselsatta året om. Med en nyrenoverad lägenhet i BRF Hotellbyn Älgen kan familjen njuta av det bästa av två fjällvärldar: ett mysigt och praktiskt hem ni kan rå om er själva och ta dagen som den kommer, och samtidigt ha Lofsdalens Fjällhotell runt knuten som en naturlig samlingsplats. BRF Hotellbyn Älgen består av 12 lägenheter. Lägenheterna är uppdelade på sex mysiga fyrbäddslägenheter, fyra rymliga sexbäddslägenheter och två optimerade 8 bäddslägenheter. Med storlekar mellan 30-65 kvm finns det något för alla behov och smaker. Bostadsrätterna kommer under 2024 att renoveras av föreningen med nya kök, badrum och nya/uppdaterade ytskikt. För mer detaljerad information läs bofaktabladet som finns under viktiga dokument. Tillträde kommer att ske redan i maj, men själva inflytten sker i december när boendet är färdigrenoverat. Just denna lägenhet består av två plan med en mycket yteffektiv planlösning på 63 kvm där det ryms tre sovrum ( ett utan fönster), allrum med kök och stilrent badrum. Färgval och materialval är väl genomtänkt och här får du en härlig känsla av lugn, precis som det ska vara i fjällen. Läs mer i det bifogade bofaktabladet. Bilderna i annonserna är dels renderingar som är exempel på hur den renoverade interiören kommer att se ut samt verkliga bilder från renoverade Renen. På hotellet kan ni ta del av alla bekvämligheter. Här kan barnen spela pingis eller kolla på film och träffa nya kompisar, medan ni andra kopplar av efter en dag i backen och njuter av en lugn stund framför brasan. Här finns en riktigt bra restaurang där ni kan äta middag när andan faller på, och en bar med veranda där ni kan ta ett glas i solen medan den som vill går hem tidigare och tar det lugnt i lägenheten. När släkt och vänner kommer på besök får de självklart rabatt på hotellboende. Fjällhotellet är en förlängning av ert hem så ni slipper fundera på hur alla ska få plats. Tiden när när ni inte själva bor i lägenheten hjälper hotellet till att hyra ut den. Dem sköter marknadsföring, bokning och gästkontakt. Ni behöver bara berätta vilka veckor ni vill hyra ut så ordnar dem resten. Vid köp av lägenhet i Brf Hotellbyn Älgen så ingår det att teckna ett förmedlings- och fastighetsserviceavtal i tre år med Lofsdalens Fjällhotell Drift AB. Däremot förbinder sig inte köparna till att hyra ut sin lägenhet ett visst antal veckor varje år, utan kan själva bestämma om och när man vill hyra ut. Missa inte att gå vidare till mäklarens hemsida för mer information under viktiga dokument och länkar. I bofaktabladet finns även planritning. Du hittar även länk till föreningens hemsida här. Se under "övrigt" längre ner i annonsen så beskrivs köpprocessen Varmt välkommen att kontakta oss

Buanvägen 5, null, Härjedalens kommun

Buanvägen 5

Villa
Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
595 000 kr
98 + 60 m²
3 rum
1 557 m² tomt

Välkommen till Ytterhogdal, en ort med vacker natur och ån Hoan som rinner genom byn. Här har du nu möjlighet att förvärva en rymlig och renoverad villa i ett lugnt område nära mataffär och restaurang. Nuvarande ägare har utfört en hel del renoveringar och underhåll senaste åren vilket gör att det är bara och flytta in! Huset är fördelat på två plan där du på entréplanet hittar hall, badrum, kök och vardagsrum. På övervåningen finns en mindre hall, allrum och sovrum. Det finns även en härlig altan i anslutning till vardagsrummet för ljumma sommarkvällar. Fastigheten är besiktigad och protokoll återfinns under dokument. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Högbäcksvägen 2J, Älgen 11, Lofsdalen, Härjedalens kommun

Högbäcksvägen 2J, Älgen 11

Lägenhet
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen
2 395 000 kr
56 m²
4 rum
vån 2/2
2 932 kr/mån
42 768 kr/m²

Wow! Eget nyrenoverat boende precis vid skidbacken för endast 2 395 000kr. Förra vintern var en succé när de första tio lägenheterna i Hotellbyn såldes och nu är det dags för etapp två. BRF Hotellbyn Älgen består av 12 lägenheter. Lägenheterna är uppdelade på sex mysiga fyrbäddslägenheter, fyra rymliga sexbäddslägenheter och två optimerade 8 bäddslägenheter. Med storlekar mellan 30-65 kvm finns det något för alla behov och smaker. Från början var det 14 lägenheter, men eftersom efterfrågan på de lite större lägenheterna varit betydligt större har vi beslutat att slå ihop 4 st fyrbäddslägenheter till 2 st åttabäddslägenheter. Bostadsrätterna kommer under 2024 att renoveras av föreningen med nya kök, badrum och nya/uppdaterade ytskikt. För mer detaljerad information läs bofaktabladet som finns under viktiga dokument. Tillträde kommer att ske redan i maj, men själva inflytten sker i december när boendet är färdigrenoverat.” Välkommen till BRF Hotellbyn Älgen – ert nya ställe i fjällen! Här är fjället, Lofssjön och vildmarken era nya grannar, med friluftsaktiviteter som håller er sysselsatta året om. Med en nyrenoverad lägenhet i BRF Hotellbyn Älgen kan familjen njuta av det bästa av två fjällvärldar: ett mysigt och praktiskt hem ni kan rå om er själva och ta dagen som den kommer, och samtidigt ha Lofsdalens Fjällhotell runt knuten som en naturlig samlingsplats. Läs mer i bofaktabladet som finns under viktiga dokument. Där hittar du mer information om renoveringen, planritningar och även uthyrningskalkyl. Just denna lägenhet ligger på övre plan med en mycket yteffektiv planlösning. Här får du en rymlig storstuga med plats för bäddsoffa samt två sovrum med plats för dubbelsäng. Färgval och materialval är väl genomtänkt och här får du en härlig känsla av lugn, precis som det ska vara i fjällen. Läs mer i det bifogade bofaktabladet. Bilderna i annonserna är dels renderingar som är exempel på hur den renoverade interiören kommer att se ut samt verkliga bilder från renoverade Renen. På hotellet kan ni ta del av alla bekvämligheter. Här kan barnen spela pingis eller kolla på film och träffa nya kompisar, medan ni andra kopplar av efter en dag i backen och njuter av en lugn stund framför brasan. Här finns en riktigt bra restaurang där ni kan äta middag när andan faller på, och en bar med veranda där ni kan ta ett glas i solen medan den som vill går hem tidigare och tar det lugnt i lägenheten. När släkt och vänner kommer på besök får de självklart rabatt på hotellboende. Fjällhotellet är en förlängning av ert hem så ni slipper fundera på hur alla ska få plats. Tiden när när ni inte själva bor i lägenheten hjälper hotellet till att hyra ut den. Dem sköter marknadsföring, bokning och gästkontakt. Ni behöver bara berätta vilka veckor ni vill hyra ut så ordnar dem resten. Vid köp av lägenhet i Brf Hotellbyn Älgen så ingår det att teckna ett förmedlings- och fastighetsserviceavtal i tre år med Lofsdalens Fjällhotell Drift AB. Däremot förbinder sig inte köparna till att hyra ut sin lägenhet ett visst antal veckor varje år, utan kan själva bestämma om och när man vill hyra ut. Missa inte att gå vidare till mäklarens hemsida för mer information under viktiga dokument och länkar. I bofaktabladet finns även planritning. Du hittar även länk till föreningens hemsida här. Se under "övrigt" längre ner i annonsen så beskrivs köpprocessen Varmt välkommen att kontakta oss

Visar 1 - 25 av 43