Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sebastian Nimani

Sebastian Nimani

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sörbygatan 67C, Södertull, Gävle kommun
  • Tor 4 jul kl 19:30
Sörbygatan 67C, Södertull, Gävle kommun, bild 2
Sörbygatan 67C, Södertull, Gävle kommun, bild 3

Sörbygatan 67C

Lägenhet
Södertull, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 375 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/4
4 305 kr/mån
18 836 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma trea belägen i den populära föreningen BRF Pernau med hiss. Med sina generösa 73 kvm och en smart planlösning, är detta en bostad som gör att du genast känner dig hemma. Dessutom ligger den i ett lugnt och trivsamt område med promenadavstånd till centrum. På våning 1, med hiss i huset så välkomnar bostaden dig med en rymlig hall med gott om plats för avhängning. Bostaden erbjuder bekväma lösningar, ett helkaklat badrum (renoverat 2019/2020) och ett modernt kök. Dessutom finns två rymliga sovrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Ett källarförråd tillhör också lägenheten. På Sörbygatan 67C bor du i en stor och trygg förening med 223 bostadsrättslägenheter. BRF Pernau är en av Gävles mest populära föreningar och erbjuder de bästa förutsättningarna för sina medlemmar. Här finns grillplatser, övernattningslägenhet, föreningslokal, flera tvättstugor, cykelrum och ett brett utbud av gemensamma aktiviteter. En förening utöver det vanliga. Det finns möjlighet till snabb inflyttning! Utöver en trivsam förening bor du nära Söders alla härliga restauranger, caféer och matbutiker. Bostaden ligger även inom bekvämt avstånd till goda kommunikationer med buss och närhet till Gävle centralstation. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hövdingavägen 53D, Bomhus, Gävle kommun
  • Tor 4 jul kl 18:30
Hövdingavägen 53D, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Hövdingavägen 53D, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Hövdingavägen 53D

Lägenhet
Bomhus, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 600 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 861 kr/mån
20 126 kr/m²

Välkommen till Hövdingavägen 53D i Bomhus! Här finner du ett trivsamt bostadsrättsradhus i gavelläge med både altan och garageplats inkluderade i avgiften. Denna bostad erbjuder 79,5 välplanerade kvadratmeter på ett enda plan. Huset har ett rymligt kök med plats för en matgrupp och ett vardagsrum som bjuder in till umgänge. Från vardagsrummet når du bostadens altan med en insynsskyddad trädgård. Dessutom finns två rymliga sovrum, ett fräscht badrum med dusch och en egen tvättmaskin samt en praktisk klädkammare. Förutom den trevliga baksidan finns även en härlig gräsmatta på framsidan . Till bostaden hör ett garage i länga och ett förråd utanför entrén. Förening erbjuder en trevlig bokningsbar samlingslokal med stort kök, dusch/bastu och fin tvättstuga. Här bor du i en mycket fin bostad där hela familjen kommer att stortrivas. Området är populärt och erbjuder närhet till förskola, skola, hälsocentral, livsmedelsbutik och goda bussförbindelser till Gävle centrum. Du har även nära till skog och natur, med fantastiska promenadstråk genom Björsjöskogen. På vintern spolas is upp på Vikingaskolans fotbollsplan för skridskoåkning, och Bomhusbacken erbjuder möjligheter till skid- och pulkaåkning. Varmt välkommen att boka din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Skyttestigen 3H, Sätra, Gävle kommun
  • Idag kl 15:00
Skyttestigen 3H, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Skyttestigen 3H, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Skyttestigen 3H

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 150 000 kr
104 + 52 m²
4 rum
159 m² tomt

Välkomna till ett mycket trivsamt radhus i Sätra i tvåplan samt källare! Entréplan med härliga sällskapsytor i anslutning till kök och utgång till den blomstrande bakgården med stor uteplats. På övre plan finns 3 sovrum och utgång till balkong mot bakgården samt ett rymligt helkaklat badrum. Badrummet, gäst-wc samt hallen är utrustad med golvvärme. Sedan har vi källarplan med potential till många användningsområden. Här hittar vi även ett rymligt förrådsutrymme och en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. I övrigt finns det genomgående gott om förvaringsutrymmen. Lugnt och barnvänligt område med cykelavstånd till City och närhet till skidspår/motionsspår (Sätraskogens naturreservat), lekpark, Gavlehov, skolor och förskolor bl.a. Till bostaden ingår även ett garage i länga. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun
  • Ons 3 jul kl 16:30
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Hillmansgatan 20

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 095 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 407 kr/mån
18 718 kr/m²

Varmt välkommen till Hillmansgatan 20, en toppmodern tvåa i smakfulla toner med härlig balkong. Bostaden erbjuder 58,5 välplanerade kvadratmeter med fin layout belägen i ett attraktivt läge på Brynäs. I bostaden möts du av en hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder som tar er vidare till vardagsrummet som är ljust och luftigt med plats för avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet tar ni er ut på balkongen där ni kan njuta utav morgonkaffet i solen. Köket är från 2021 med moderna materialval och utrymme för middagar. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och erbjuder förvaringsmöjligheter. Badrummet med golvvärme från 2022 är stilrent och helkaklat med wc, kommod och dusch. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och har genomfört betydande renoveringar (med en låg skuldsättning på endast 2539 kr/m2). Den månatliga avgiften om 3407 kronor inkluderar kostnader för värme, vatten, grundutbud av TV samt bostadsrättstillägg. Dessutom tillämpas enhetsmätning av elen, vilket innebär att du endast betalar för din egen förbrukning utan tillkommande nätavgifter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Styrmansgatan 10, Brynäs, Gävle kommun
Styrmansgatan 10, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Styrmansgatan 10, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Styrmansgatan 10

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 475 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 6/7
3 244 kr/mån
21 533 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på Styrmansgatan. Bostaden erbjuder en härlig planlösning med ljusinsläpp från tre väderstreck, smakfullt kök och en insynskyddad balkong högt upp i huset! Lägenheten går även att göra om till en mini-trea om man skulle vilja. Stig in i en trevlig hall som genast välkomnar dig med goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett modernt och stilrent kök, utformat för både funktion och estetik. Köket erbjuder gott om plats för en matgrupp, perfekt för att njuta av måltider tillsammans med familj och vänner. Det stora vardagsrummet är bostadens hjärta och bjuder på generösa ytor för både umgänge och avkoppling. Ljusinsläppet från tre väderstreck ger rummet en härlig atmosfär. Från vardagsrummet har du även tillgång till en balkong med ett underbart läge högt upp i huset, där du kan njuta av soliga dagar och utsikt. Sovrummet är en harmonisk oas med ljusa material och garderob. Badrum med badkar, wc och tvättmaskin. Föreningen Styrmannen är en stor och stabil förening med låg skuldsättning och bra ekonomi på omtyckta adresser på Styrmansgatan i stadsdelen Brynäs. Månadsavgiften om 3244 kronor per månad inkluderar vatten och bostadsrättstillägg. Värme, TV och bredband har ett obligatoriskt tillägg på 563 kronor/månad. Föreningen har ett gemensamt elavtal vilket gör att du som boende endast bekostar din förbrukning och inte behöver betala några kostsamma nätavgifter. Här bor ni ett lugnt och trevligt läge på Brynäs. Gångavstånd till matbutik, restauranger, gym och den mysiga Stenebergsparken med minigolf och grönytor. Ett stenkast bort finns busshållsplats som tar er till centrala Gävle på ett par minuter. Det finns även fina cykel och gångbanor för den som önskar. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5