Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victoria Johansson

Victoria Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hopslagarevägen 16 A, Sandviken, Karlskoga kommun

Hopslagarevägen 16 A

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
270 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 164 kr/mån
4 615 kr/m²

Varmt välkommen till Hopslagarevägen 16a, en tvåa om 58,5 kvm med en härlig balkong i eftertraktat västerläge. Här bor du i en lägenhet med generösa ytor och välplanerade rum, perfekt för dig som söker både komfort och funktion och med goda möjligheter att skapa och sätta din egen prägel. Lägenheten välkomnar dig med en hall som erbjuder gott om förvaring och ger ett stilrent och praktiskt första intryck. Det luftiga sovrummet har både en garderob och en klädkammare, vilket gör förvaringen enkel och smidig. Det rymliga vardagsrummet blir en naturlig plats för umgänge, med utgång till balkongen där du kan njuta av eftermiddagssolen. Badrummet är praktiskt utrustat med en tvättmaskin, som underlättar i vardagen. Vidare hittar du köket som imponerar med sin storlek och rymmer enkelt en större matgrupp, perfekt för middagar med vänner och familj. Välkommen på visning.

  • Balkong
Bergmästarevägen 13B, Sandviken, Karlskoga kommun

Bergmästarevägen 13B

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 164 kr/mån
5 043 kr/m²

Varmt välkommen till Bergmästarevägen 13B, en trevlig tvåa med balkong. Redan vid entrén möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Vidare har du det rymliga sovrummet som erbjuder en lugn oas med en praktisk klädkammare, perfekt för alla dina klädförvaringsbehov. Det luftiga vardagsrummet rymmer både en bekväm soffgrupp och en matgrupp, perfekt för både avslappning och sociala sammanhang. Härifrån har du också utgång till balkongen med söderläge. I anslutning till vardagsrummet finns ett extra rum som idag används som kontor, kan med fördel användas som gästrum eller matrum efter dina behov. Det funktionella köket har gott om förvaring och arbetsytor. Köksluckorna har nyligen fått ett nytt liv genom slipning och målning. Lägenhetens badrum är utrustat med badkar, perfekt för avkopplande stunder efter en lång dag. Här bor du med närhet till flera mataffärer, trivsamma grönområden, härliga promenadstråk vid sjön Möckeln, goda bussförbindelser till Karlskoga stadskärna samt bra pendlingsmöjligheter till Örebro och Karlstad.

  • Balkong
Övre Älvgårdsvägen 4A, Immetorp, Karlskoga kommun
  • Sön 6 okt kl 13:00

Övre Älvgårdsvägen 4A

Radhus
Immetorp, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
595 000 kr
72 + 42 m²
2 rum
395 m² tomt

Varmt välkommen till Övre Älvgårdsvägen 4A, ett välplanerat kedjehus som är väl omhändertaget med diverse påkostade renoveringar. Här kommer du in i en inbjudande hall som har ingång till toaletten. Vidare finner du ett luftigt matrum som flödar av naturligt ljus som är perfekt för middagsbjudningar och familjesammankomster. I anslutning till matrummet ligger det stilrena köket som har all utrustning man kan önska. En trappa upp finns ett stort allrum perfekt för avkoppling eller umgås med familj och vänner. Här finns också bra förvaringsmöjligheter i form av en kattvind med både värme och eluttag. I anslutning till allrummet finns ett badrum med badkar. Källarplanet är omsorgsfullt inredd och anpassat för boende men är också perfekt för tonåringar eller gäster. Här finns tre rymliga sovrum, plats för förvaring, samt ett badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. För den som saknar sovrum på de övre planen finns möjlighet att sätta upp en vägg i matrummet eller i det stora allrummet på övervåningen. Detta hem har anpassats för att maximera ytan. Du som är teknikälskare kommer att uppskatta de många eluttagen, både inne och ute, som gör det enkelt att koppla in elektronik och skapa den perfekta smarta hem-miljön. Här bor du nära till älven som mynnar ut till Möckeln och med goda pendlingsmöjligheter till Örebro, Karlstad och in till Karlskoga.

  • Plus

Visar alla 3