Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Charlotte Arnet

Charlotte Arnet

Om mig

Går Du i säljtankar, tveka inte att kontakta Mig för ett förutsättningslöst möte! Med stort Engagemang, Kunskap och en Trygg hand hjälper jag dig som önskar ta ett nytt steg i din bostadssituation. Med en solid grund inom marknadsföring och försäljning ihop med LänsFast gedigna kundregister i Kungälv är min intension att professionellt och personligt hjälpa dig på bästa sätt att göra en Lyckad bostadsaffär. Har du några frågor eller funderingar är du Varmt Välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svalörtsvägen 28, Älvängen, Ale kommun
  • Tor 10 okt kl 16:00
Svalörtsvägen 28, Älvängen, Ale kommun, bild 2
Svalörtsvägen 28, Älvängen, Ale kommun, bild 3

Svalörtsvägen 28

Radhus
Älvängen, Ale kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
2 495 000 kr
113 + 8 m²
5 rum
213 m² tomt

Mysigt tvåplans kedjehus med garage och förråd med indraget vatten och el (tidigare bastu). Insynsskyddat trevlig baksida i bästa solläge. Huset är tilläggs isolerat med ny fasad, nytt tak och stuprör, nya fönster och dörrar utomhus samt enklare standard inomhus som passar perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på ditt nya boende, här finns nya luftventiler samt nya vatten radiatorer i hela huset. Huset består av: Entréplan - hall, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare, tre sovrum, badrum, gästtoalett och kök med utgång till altan och trädgård i västerläge. Övre plan - ett stort vardagsrum och matsal i öppen planlösning med plats för att göra flera sovrum samt vind om så önskas. Boendet är beläget i ett trevligt bostadsområde där barnen lätt kan hitta lekkamrater. På gångavstånd nås förskola, skolor, Älvängen centrum med all dess service, butiker och pendeltåg som tar dig snabbt och enkelt till Göteborg eller Trollhättan. Denna fastighet är besiktigad. Besiktningsprotokollet som finns tillgängligt hos mäklaren ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Vill du ha en genomgång på plats i huset så kan du få det mot en mindre kostnad. Välkommen att boka in dig för visning! - Möjligt för snabbt tillträde men inget måste! Kontakta gärna Charlotte 0761-751212 för mera information eller för att boka en visningstid som passar dig!

  • Premium
Fyrklövergatan 79, Nödinge, Ale kommun

Fyrklövergatan 79

Radhus
Nödinge, Ale kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
3 795 000 kr
113 m²
5 rum
1 096 m² tomt

Mycket välvårdat friköpt renoverat kedjehus med garage och inred vind och en härlig trädgård med altan i soligt västerläge, ett riktigt trevligt boende där det bara är att flytta in och njuta. Huset är välplanerat med ett entréplan innehållande hall, en tvättstuga och en gästtoalett, ett modernt kök där matplatsen har utgång till framsidans altan, ett stort rymligt vardagsrum med plats för både matplats och tv-hörna samt med utgång till den soliga altanen på baksidan. Kliver du upp en våning består ovanvåningen av tre rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med badkar. Här finns nog en trappa som leder dig upp till den inredda vinden om cirka 17 kvm som kan användas som sovrum, gym, ungdomsrum eller vad du har behov av. Till huset finns även ett fristående isolerat förråd och garage. Här bor du verkligen centralt med affärer, service och kommunikationer på bekvämt gångavstånd. Området är fullt av barn i alla åldrar och lekplatsen ligger nära med närhet till barnomsorg och skolor. Denna fastighet är besiktigad. Besiktningsprotokollet som finns tillgängligt hos mäklaren ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Vill du ha en genomgång på plats i huset så kan du få det mot en mindre kostnad. Möjlighet till snabbt tillträde - men inget måste Kontakta gärna Charlotte 0761-751212 för mera information eller att boka en visningstid som passar dig!

Alkalievägen 7C, Bohus, Ale kommun

Alkalievägen 7C

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
1 595 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
4 424 kr/mån
24 538 kr/m²

Supermysig och luftig 3:a med låg avgift där nästan allt ingår – snabb pendling till både Göteborg och Kungälv! Köket bjuder på en modern och inbjudande atmosfär med utgång till den härliga balkongen i solläge, två luftiga sovrum, kaklad badrum, rymlig hall, klädkammare med praktiska hyllor och luftigt och ljust vardagsrum. Till lägenheten ingår även ett förråd och matkällare i källaren. Här finns även en praktisk porttelefon och trevliga grannar som skapar en trygg och trivsam miljö. Du kommer att bo nära naturen med närhet till badsjöar, samt ha enkel tillgång till förskolor, skolor och andra bekvämligheter som service, vårdcentral och matbutik. De utmärkta kommunikationerna gör pendlingen smidig och effektiv, på endast 13 minuter är du mitt i Göteborg. Och med cykelavstånd till Kungälv får du tillgång till restauranger och shopping. Brf Solbacken är en aktiv och mycket uppskattad förening med stabil ekonomi, välhanterad av Riksbyggen. I källaren finns flera tvättstugor med två maskiner i varje, samt faciliteter som mattvätt och mangel. Föreningen erbjuder också cykel förråd, barnvagnsförråd och en samlingslokal som kompletterar din bekvämlighet. Skogen runt hörnet och pendeln 15 min in till centrala Göteborg. Två av de bästa världarna. Det lilla området som är nära till mycket. En härlig skogspromenad finns i Vättlefjäll med många småsjöar och fina vandringsleder. Det lilla lagom Kungälv där köpcentrum och allt nödvändigt finns. Storstaden Göteborg 15 minuter med pendeltåget. Bra skola och förskolor. Bohus centrum erbjuder det nödvändiga med mataffär, frisör, sushi, pizzeria och kiosk. Vårdcentral, BVC och MVC finnes även i det lilla centrumhuset. Ett fint och lugnt område med blandade lägenheter, radhus och villor. Ett område som har något för alla Varmt välkommen att kontakta Charlotte på 0761-171212 för mer information.

  • Balkong
Skolvägen 7 B, Bohus, Ale kommun
  • Ons 16 okt kl 18:00

Skolvägen 7 B

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
1 595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
4 730 kr/mån
30 094 kr/m²

VISNING 16 okt - Nyrenoverad lägenhet i mjuk och trendig stil, här har man verkligen valt med omsorg och lyckats få en harmoni med färger, planlösning och smart förvarningssystem. Här finns ett mycket trevligt grått epoq kök och i det gröna mysiga sovrummet har man på ett snyggt sätt maximerat förvaringen och målat in garderoberna i väggfärgen vilket verkligen ligger rätt i tiden, allt från 2021. Här bor du obekymrat med bara några minuters promenad till pendeltåget som endast tar 15 minuter in till centrala Göteborg. Utöver det har du en trevlig innergård med äppleträd och lummig miljö. Föreningen har 40 lägenheter och förvaltas av Riksbyggen. En mellanstor och trivsam förening som ligger med kanonläge för den som vill ha nära till Göteborg och Kungälv men även till naturen. Möjligt för snabbt tillträde - men inget måste! Kontakta gärna Charlotte 0761-751212 för mera information eller för att boka en visningstid som passar dig!

  • Plus
Göteborgsvägen 70A, Surte, Ale kommun

Göteborgsvägen 70A

Lägenhet
Surte, Ale kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
795 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/3
2 572 kr/mån
29 444 kr/m²

VISNING 8 okt kl 12 & 19 - Mysig 1:a med balkong endast ett stenkast till Coop, tåg/ buss och natur där nästan allt ingår i avgiften. Kontakta gärna Charlotte 0761-751212 för mera information eller för att boka en visningstid som passar dig! Hall med god plats för jackor och skor. Duschrum och toaletten är precis nyrenoverad med klinker och kakel. Kök och vardagsrum/ sov i öppen planlösning har ljus från två håll samt utgång till balkongen i västerläge, där det också går att gå direkt ut på gräsmattan. Tvättstugan ligger på samma våning som lägenheten samt ett källarförråd finns i närheten. Mycket trevlig förening med god ekonomi och låga driftskostnader. Resterande möbler kan fås på köpet om så önskas. Från Surte station tar du smidigt pendeltåget till Centrala Göteborg på endast 13 minuter (Gbg taxa/ zon A) eller ca 15 minuter med bil via E45. Samt i motsatt riktning till Trollhättan, där tåget tar ca: 30 minuter eller bil ca: 45 minuter. Med buss och cykelavstånd finns även närheten till Kungälv där du får tillgång till restauranger och shopping. Perfekt kombination! Möjlighet till snabbt tillträde - men inget måste Varmt välkommen att kontakta Charlotte 0761-751212 för mera information eller att boka en visningstid som passar dig!

  • Balkong
  • Uteplats
Fridhemsvägen 4, Surte, Ale kommun

Fridhemsvägen 4

Lägenhet
Surte, Ale kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
1 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 185 kr/mån
20 764 kr/m²

VISNING Ons 2 okt - Mycket trevlig 3:a i genomgående gott skick med högt i tak. Det finns ett kaklat badrum med dusch, modernt kök, två sovrum och vardagsrum som nyligen renoverades, så här är det bara att flytta in och trivas. Huset är en vacker äldre villa med en riktig härlig trädgård runt om. En trevlig förening i mysigt villaområde där nästan allt ingår i avgiften. Detta är ett prisvärt boende bekvämt beläget nära skola, kommunikation, butik och natur. Här finns även en praktisk porttelefon och trevliga grannar som skapar en trygg och trivsam miljö. I området har du lummiga grönområden och gångavstånd till härliga Surtesjön där man kan njuta av ett bad och fina promenader. Från Surte station tar du smidigt pendeltåget till Centrala Göteborg på endast 13 minuter eller ca 15 minuter med bil via E45. Välkommen att boka in dig för visning! - Möjligt för snabbt tillträde - men inget måste! Kontakta gärna Charlotte 0761-751212 för mera information eller för att boka en visningstid som passar dig!

  • Balkong
Oxelvägen 78, Diseröd, Kungälvs kommun

Oxelvägen 78

Radhus
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 795 000 kr
103 m²
4 rum
320 m² tomt

Välplanerade parhus med carport och mycket trevlig solläge. Kontakta gärna Charlotte 0761-751212 för mera information eller för att boka en visningstid som passar dig! Huset har genomgått en hel del renoveringar sedan nuvarande ägare övertagit bostaden. Bland annat har den ett helt nytt och stilrent kök där man även låtit öppna upp planlösningen mellan kök och vardagsrum med fint nytt parkettgolv. Vardagsrummet har till följd delats av för att skapa ett extra sovrum på entréplan också det med parkett. Modernt och socialt planerat med totalt tre sovrum, två badrum, kök med utrymme för matplats och separat tvättstuga med egen groventré. Ett bekvämt och lättskött hus med praktiska utrymmen och gott om förvaring. Ny altandörr, vardagsrumsfönster och sovrumsfönster (ej insatt) ingår i köpet. Plan gräsmatta med plats för lek och odling på både fram- och baksida. Skyddat med uteplats i soligt sydväst läge. Intill huset finns även carport och förråd. Huset ligger långt in på lugn återvändsgata i populära och barnvänliga Diseröd. I detta charmiga parhus kan du skapa ditt nya drömboende och sätta din helt egna prägel på resterande rum. Nuvarande ägare har lagt en god grund för en ny ägare att ta vid. Lägesmässigt ligger huset perfekt för dig som önskar bo centralt men ändå värdesätter att bo in på en lugn gata, lite i utkanten av centrum. På gångavstånd från bostaden når du en lekplats, förskola, skola, livsmedelsbutik och pizzeria. Denna fastighet är besiktigad. Besiktningsprotokollet som finns tillgängligt hos mäklaren ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Vill du ha en genomgång på plats i huset så kan du få det mot en mindre kostnad. Möjligt för snabbt tillträde - men inget måste! Varmt välkommen att kontakta Charlotte 0761-751212 för mera information eller för att boka en visningstid som passar dig! Romelanda och Diseröd är en centralort strax utanför Kungälv. Här är det nära till både stad och natur där Romesjöns badplats med både sandstrand och bryggor ligger endast ett par minuter från samhället. För den fiskeintresserade erbjuder Svartedalens naturreservat flertalet små sjöar eller varför inte bara ströva runt i den underbara naturen. Mellan Diseröd och Kungälv finns en ny cykelväg så att man kan ta sig skyddat fram både via cykel och till fots. Det finns regelbundna bussförbindelser till Kungälv och dess nya centrumkärna med stor handelsplats och resecentrum, varefter man enkelt tar sig in till Göteborg på ca 30 minuter.

Sandåker 250, Hålanda, Ale kommun

Sandåker 250

Villa
Hålanda, Ale kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
3 595 000 kr
120 + 30 m²
4 rum
1 895 m² tomt

VISNING 27 - Totalrenoverat enplans hus med bergvärme som är belägen strax norr om Hålanda med vacker utsikt över Hålsjön. Huset har en stor plan trädgårds tomt med ett stort fristående dubbelgarage och med egen plats för förvaring av husbil samt förrådsdel, två härliga träaltaner med vacker utsikt samt en mindre gäststuga, lekstuga och ett pågående projekt för bastu och relax/ uterum. I källarplan finns tankar om ett framtida sovrum/ hobby/ allrum samt en mat/ vinkällare. Låga driftskostnader då deras värmesystem precis är bytt till bergvärme (Energiklass B) och öppen spis för både värme och extra mys. Huset har en trevlig hall med inbyggd garderob, öppen planlösning med vardagsrum, matsal och kök, tre sovrum, två moderna kaklade bad/ tvättrum med dusch samt klädkammare. Här finns även ett spotlight system i hela huset som går att styra med fjärrkontroll, en vind för förvaring samt en riktig mysig täljstenskamin Jötul för värme. Villan är beklädd med liggande, vit träpanel, plåttak, treglasfönster och hängrännor av plåt och det bästa av allt är att säljaren bytt värmesystem till bergvärme därför mycket låga driftkostnader. Titta gärna på den fina FILMEN på fastigheten längre ned i annonsen! Denna fastighet är besiktigad. Besiktningsprotokollet som finns tillgängligt hos mäklaren ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Vill du ha en genomgång på plats i huset så kan du få det mot en mindre kostnad. Välkommen att boka in dig för visning! - Möjligt för snabbt tillträde men inget måste! Kontakta gärna Charlotte 0761-751212 för mera information eller för att boka en visningstid som passar dig! Digital broschyr: https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1345210

  • Energieffektiv

Visar alla 8