Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robin Dahlberg

Robin Dahlberg

Om mig

Jag älskar mitt jobb, gör alltid mitt yttersta i alla situationer och går in i varje förmedlingsuppdrag med passion, engagemang och energi för att säkerställa hög kvalité i uppdraget.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Linblommevägen 12, Stora Mellösa, Örebro kommun
  • Sön 6 okt kl 15:30
Linblommevägen 12, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 2
Linblommevägen 12, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 3

Linblommevägen 12

Villa
Stora Mellösa, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 495 000 kr
96 + 5 m²
4 rum
538 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus beläget i trivsamma Stora Mellösa. Huset erbjuder fyra rum, varav tre sovrum, vilket ger gott om plats för familjen. Vardagsrummet är rymligt och inbjuder till umgänge med plats för både soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet når du dessutom en stor inglasad altan, perfekt för sommarkvällar och extra utrymme året runt. Trädgården är generös med stora gräsytor som ger utrymme för lek och avkoppling. På bekvämt promenadavstånd ligger Stora Mellösa skola F-6, vilket underlättar för barnfamiljen. Här bor man med närhet till både naturen och Hjälmaren strax utanför Örebro. Välkommen att boka din visning!

  • Premium
Hagmarksgatan 15B, Sörby-Eklunda, Örebro kommun
  • Ons 2 okt kl 18:00
Hagmarksgatan 15B, Sörby-Eklunda, Örebro kommun, bild 2
Hagmarksgatan 15B, Sörby-Eklunda, Örebro kommun, bild 3

Hagmarksgatan 15B

Lägenhet
Sörby-Eklunda, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
4 604 kr/mån
23 981 kr/m²

Med sina 54 kvadratmeter och 260cm takhöjd är detta en välplanerad och ljus bostad som kombinerar trivsel med praktiska detaljer. När du stiger in möts du av en rymlig och praktisk hall med klädhängare, ljusa väggar och garderober. Det hemtrevliga köket är utrustat med vita skåpluckor och kakel ovanför arbetsbänken. Här finns integrerad diskmaskin, spishäll, ugn och gott om utrymme för matlagning. Ett matbord får enkelt plats och skapar en perfekt plats för måltider. Det ljusa vardagsrummet med parkettgolv erbjuder generösa ytor och leder ut till den rymliga balkongen om ca.6,5kvm i söderläge. Här kan du njuta av solen större delen av dagen – perfekt för avkoppling eller fika. Sovrummet är rogivande med parkettgolv, ljusa väggar och rymliga garderober för förvaring. En plats att verkligen koppla av på. Badrummet är funktionellt med kakel, plastmatta, dusch, wc, kommod och handdukstork samt möjlighet att installera tvättmaskin. Välskött förening med en omhändertagen trädgård med bärbuskar och fruktträd. Läget är svårslaget med gångavstånd till både centrum och universitetet, vilket gör detta till ett idealiskt boende för såväl studenter som för den som söker ett centralt och bekvämt hem! Välkommen att boka din visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Villavägen 9, null, Askersunds kommun
Villavägen 9, null, Askersunds kommun, bild 2
Villavägen 9, null, Askersunds kommun, bild 3

Villavägen 9

Villa
Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
850 000 kr
115 m²
4 rum
2 163 m² tomt

Välkommen till Villavägen 9 – En villa där lantlig charm möter modern bekvämlighet och där varje rum är planerat för både funktion och trivsel. Här får du ett hem med ljusa ytor, en genomtänkt planlösning och en stor härlig altan. När du kliver in möts du av en rymlig hall med vinylgolv och gott om förvaring i garderober. I det ljusa köket från 2010 finner du laminatgolv, stilrena skåpluckor och snyggt kakel ovanför arbetsytorna. Köket är utrustat med kyl/frys, spis och diskmaskin. Det stora vardagsrummet är verkligen hemmets hjärta. Rummet är tvådelat men ändå öppet med en rustik timmerstomme som rumsdelare, vilket skapar en unik atmosfär. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Den fantastiska vedeldade kaminen ger både värme och mysfaktor, perfekt för kyliga kvällar när du vill njuta av sprakande eld och avkoppling. Ljust laminatgolv och delvis liggande panel förstärker den ombonade känslan. Modernt badrum från 2015 med kakel och klinker, dusch med glasväggar, wc och kommod. Här finns allt för en smidig vardagsrutin. På bottenvåningen finns två sovrum med laminatgolv – ljusa, trivsamma och perfekt för återhämtning. Tvättstugan är både funktionell och praktisk med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och gott om förvaringsutrymmen. På övervåningen finner du ytterligare ett sovrum med plastmatta och snedtak, vilket ger rummet en mysig känsla. Dessutom finns en praktisk toalett med plastmatta, wc och handfat. Utomhus väntar en stor altan på hela 60 kvadratmeter, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Här kan du njuta av soliga dagar, grilla med vänner eller bara ta in den lugna omgivningen. Villavägen 9 är ett hem som erbjuder det bästa av två världar – lantlig idyll med modern komfort. Med sina välplanerade utrymmen, den härliga kaminen och den generösa altanen är detta ett boende för dig som söker livskvalitet i en harmonisk miljö. Välkommen hem!

  • Premium
Förverkliga husdrömmen i Hovsta!, Hovsta, Örebro kommun

Förverkliga husdrömmen i Hovsta!

Tomt
Hovsta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 495 000 kr
812 m² tomt

Nu har ni möjlighet att skapa er husdröm i populära Hovsta. Här får man bebygga max 25 % av tomtytan inkluderande bostadshus och garage-/förrådsbyggnad. Bostadshuset får uppföras med minst fyra meter till tomtgräns och garage-/förrådsbyggnad får placeras med minst 1,5 meter till tomtgräns. För denna fastighet finns inget krav om att byggnation måste ske inom viss tid. Anslutningskostnaden för V/A på fastigheten Kumla 1:84 är ca.190 000 kronor inkl. moms baserat på rådande V/A-taxa. Fiber finns framdraget till tomtgräns. I Hovsta bor du i ett barnvänligt område och har närhet till det mesta med såväl förskola, skola, lekplatser samt goda buss-kommunikationer till och från stadskärnan. Mer information finns i gällande detaljplan som är bifogad som pdf i annonsen under dokument. Varmt välkommen att anmäla intresse redan idag!

Ängvaktarvägen 47, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Ängvaktarvägen 47

Radhus
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
895 000 kr
104 m²
4 rum
7 337 kr/mån
8 606 kr/m²

I denna ljusa och rymliga fyra finner du välplanerade kvadratmeter och funktionella ytor som skapar ett hem fyllt av komfort och bekvämlighet. Här erbjuds en egen trädgård som bidrar till en rofylld och härlig atmosfär. På Ängvaktarvägen bor du i en trivsam miljö där naturen är nära samtidigt som du aldrig är långt ifrån centrala Hallsberg. Denna bostadsrättslägenhet har en praktisk planlösning med tre sovrum på övre plan, samt generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum på entréplan. Vardagsrummet vetter mot trädgården och uteplatsen, vilket skapar din egen lilla oas. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en inbjudande hall med vita väggar och en elegant grå bröstpanel. Här finns gott om förvaringsutrymme med både garderob och klädhängare, perfekt för att hålla ordning på ytterkläder och skor. Fortsätt in i det stilfulla köket där du kan du njuta av både matlagning och samvaro i en modern och praktisk miljö. Intill köket hittar du ett fräscht badrum med mörkt golv och ljusa väggar. Det är utrustat med toalett, dusch och en praktisk kommod som ger gott om förvaringsutrymme. Här erbjuds även en tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Tvättdagen blir både enkel och effektiv, så att du kan lägga mer tid på det du tycker om. Det rymliga vardagsrummet med sitt ljusa laminatgolv och ljusa väggar skapar en luftig och trivsam atmosfär. Härifrån har du direkt utgång till den mysiga altanen på baksidan – den perfekta platsen för avkoppling eller sociala tillställningar under de varmare månaderna. På övervåningen möts du av en praktisk hall med garderober som erbjuder extra förvaringsutrymme. Här finns även tre härliga sovrum – alla med ljusa väggar och charmiga snedtak som skapar en mysig och inbjudande känsla. Området erbjuder gott om lekplatser och närhet till barnomsorg och skolor. På bara några minuter cyklar du till idrottsanläggningar, centrala Hallsberg och järnvägsstationen. För pendlaren tar det endast 25 minuter med tåg till Örebro. Välkommen hem till ett boende som kombinerar stil, komfort och funktionalitet på bästa sätt! Med dess välplanerade ytor och smakfulla inredning är detta hemmet för dig som söker en harmonisk och praktisk vardag. Välkommen hem!

  • Uteplats
Storgatan 12B, Centralt, Örebro kommun
  • Sön 6 okt kl 17:00

Storgatan 12B

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/5
1 741 kr/mån
40 405 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som kombinerar charm och modern bekvämlighet på bästa sätt. Belägen mitt i hjärtat av Örebro, erbjuder denna bostad allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende. Stig in på de vackra trägolven med breda tiljor som sträcker sig genom hela lägenheten. Takhöjden och de vitmålade väggarna skapar en ljus och fräsch atmosfär. Köket är modernt och elegant med ljusa bänkskivor och vita skåpluckor. Köket är utrustat med spishäll, ugn och mikro. Dessutom finns här integrerad kyl/frys och diskmaskin som smälter in perfekt i inredningen. De fina trägolven fortsätter även i vardagsrummet och sovrummet, vilket skapar en harmonisk helhet. De vitmålade väggarna förstärker känslan av rymd och ljus. Sovloftet ovanför badrummet är en smart lösning som ger extra sovutrymme och maximerar bostadens yta. Badrummet är en oas av komfort med grått kakel och klinker. Här finns dusch med glasväggar och en praktisk kommod med gott om förvaringsutrymme samt en tvättmaskin och tumlare för att underlätta din vardag. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ett centralt läge med närhet till stadens puls men ändå vill ha ett modernt och bekvämt boende. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem! Kontakta oss för en visning idag!

  • Plus
Latorp 908C, Latorp, Örebro kommun

Latorp 908C

Radhus
Latorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 895 000 kr
115 m²
6 rum
6 995 kr/mån
16 478 kr/m²

Välkommen till Latorp 908C! Detta stilfulla radhus, byggt 2017, erbjuder en perfekt kombination av modern design och praktiska lösningar. Med välplanerade kvadratmeter och en uteplats med västerläge, är detta hemmet för dig som värdesätter både komfort och estetik. På entréplan möts du av generösa sällskapsytor som inbjuder till umgänge och avkoppling. Här finns även ett flexibelt rum som kan användas som kontor, lekrum eller sovrum, vilket gör det enkelt att anpassa hemmet efter dina behov. Ett av de två stilrena badrummen, med kakel och klinker, finns också på detta plan. För extra bekvämlighet har du en separat tvättstuga som gör vardagen smidigare. Övervåningen erbjuder 3 sovrum och ett allrum som kan göras om till sovrum om så önskas. Här finns även det andra badrummet, lika smakfullt inrett som det på entréplan. Njut av solen från morgon till kväll med två uteplatser på vardera sida om huset. Baksidan, med tralldäck och västerläge, är perfekt för mysiga grillkvällar och avkoppling. Framsidan, med marksten och österläge, ger en härlig morgonsol och en praktisk plats för förvaring i det tillhörande kallförrådet om cirka 4 kvm. Här finns även biluppställningsplats för 1-2 bilar, bekvämt placerad i anslutning till entrén. För barnfamiljen är detta ett perfekt läge. Bara ett stenkast från bostaden finner vi både förskola och skola (F-3) som barnen kan gå till utan att behöva korsa en bilväg. I närliggande Vintrosa hittar du barn- och skolomsorg, en ICA-butik och en pizzeria. Smidiga kommunikationer till city erbjuds med busslinje 506, som har täta avgångar, samt en cykelväg för den som föredrar att trampa sig fram. Detta radhus är inte bara en bostad, utan ett hem där varje detalj är genomtänkt för att erbjuda maximal komfort och livskvalitet. Missa inte chansen att göra detta fantastiska hem till ditt eget! Kontakta oss idag för en visning och upplev själv den unika charmen med detta moderna radhus.

  • Uteplats
Sånntorp Skolan 231, Askersund, Askersunds kommun

Sånntorp Skolan 231

Villa
Askersund, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 750 000 kr
231 m²
6 rum
8 703 m² tomt

Drömmer du om ett idylliskt liv på landet? Välkommen till detta fantastiska hästparadis, perfekt beläget mellan Askersund och Laxå. Detta unika boende är en ombyggd gammal skola och erbjuder en magisk atmosfär med sina rymliga rum och öppna planlösning fördelat på två plan. Här finns gott om plats för hela familjen. Den natursköna omgivningen med närhet till vackra små sjöar gör att ni alltid kan njuta av lugnet och den lantliga idyllen. Föreställ dig magiska sommarkvällar där själen fylls med ro och glädje. Det välutrustade stallet och de rymliga hagarna gör det möjligt att ha hästarna nära till hands. Stallet har Ström och vatten med värmekabel i rör. Egna hagar om ca.7200kvm samt möjlighet till lån/arrende i anslutning till fastigheten om ca.16300kvm. Sånntorp Skolan 231 är den perfekta platsen för er som önskar det lilla extra. Här finner vi inspirerande miljö omgiven av både djur och natur. Ge dig själv och din familj chansen att leva det liv ni alltid drömt om. Kom och upptäck detta underbara hästparadis – en plats där livskvalitet och natur möts i harmoni.

Brandstorp 450, null, Örebro kommun
  • Tis 15 okt kl 16:00
Brandstorp 450, null, Örebro kommun, bild 2
Brandstorp 450, null, Örebro kommun, bild 3

Brandstorp 450

Villa
Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 695 000 kr
93 + 10 m²
3 rum
4 108 m² tomt

Varmt välkommen till Brandstorp 450 i Lillkyrka, ca 2,5 mil och 20 minuter fr Örebro! Här möts vi av ett mysigt hus i ett och ett halvt plan i naturskön omgivning. På entrévåningen finns en välkomnande hall med gott om utrymme för kläder och skor i form av skjutdörrsgarderober. Från hallen tar vi oss sedan vidare till köket, med plats för matgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Köket är också försett med en vedspis som dels skänker värme under årets kallare dagar men även ger en ordentlig mysfaktor. Här är murstocken byggd som en rörspis vilket gör att den skänker värme även till vardagsrummet. Innanför köket har vi sedan det stora vardagsrummet som går i vinkel vilket ger väldigt bra förutsättningar för möblering efter era behov och önskemål. På entréplanet finns även badrummet med dusch samt WC och utanför badrummet finns en lucka ned till källardelen under huset som erbjuder sval förvaring året runt. En trappa upp finner vi en liten hall med utgång till de två kattvindarna som ger ytterligare förvaringsmöjligheter på övervåningen. Från hallen nås sedan de två sovrummen som är väl tilltagna i storlek vilket ger bra plats för sängar och ytterligare möbler efter era önskemål. Ett av rummen har också en kamin som ger ytterligare en bra värmekälla även på övervåningen. Precis som på nedervåningen är murstocken byggd som en rörspis vilket skänker värme till båda rummen på övervåningen. Eget vatten i form av borrad brunn och eget avlopp, trekammarbrunn med infiltration. Fiber är installerat! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Robin Dahlberg på 076-808 92 11 alt [email protected] för mer information och visning!

  • Premium
Mangogatan 1A, Nyponlunden, Örebro kommun
  • Ons 9 okt kl 17:30

Mangogatan 1A

Radhus
Nyponlunden, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 650 000 kr
80 m²
3 rum
4 765 kr/mån
20 625 kr/m²

Välkommen till Mangogatan 1A och detta trevliga bostadsrättsradhus i fint skick! Med både hörnläge, uteplats och balkong i söderläge hittar du här ett av områdens bästa lägen. På två plan disponerar du över gott om sociala och trevliga umgängesytor. Du välkomnas in av en inbjudande hall som öppnar upp in till kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Härligt ljusinsläpp från fönster och dörr ut mot den privata uteplatsen där man också hittar ett tillhörande förråd för extra förvaring. Vidare finns även ett fullutrustad badrum på entréplanet. På övre plan finns bostadens två sovrum i bra storlek, ett med tillhörande klädkammare och ett med privat balkong. Du hittar dessutom ett ytterligare badrum med både tvättmaskin och torktumlare. På framsidan finns en tillhörande parkeringsplats. Här bor du lugnt och tryggt med närhet till naturen samtidigt som du har bekvämligheter som förskola, skola, lekpark, idrottsplatser och bussförbindelser i närområdet. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Laggartorpsgatan 11, null, Hallsbergs kommun

Laggartorpsgatan 11

Villa
Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
795 000 kr
75 + 45 m²
3 rum
1 242 m² tomt

Välkommen till Laggartorpsgatan 11 och detta härliga boende! Här välkomnas du in genom vackert grönskade buskar till en stor tomt med en charmig gul villa i mitten. Tomten rymmer ett mysigt lusthus, garage, förråd och massa gräsytor för allt ifrån odling, lek och umgängesytor. Allt för en fantastisk sommartid för hela familjen. I huset välkomnas ni in genom en veranda med bra plats för ytterkläderna. Vidare in hittas kök och vardagsrum med en mysig kamin smart placerat på entréplan. Tidigare ägare renoverade kök och därefter har diskmaskin satts in. Smart skafferi finns i anslutning. På övre plan hittas ett mindre badrum, separat dusch samt två sovrum och balkong. Samma ljusa golv pryder genomgående övre och nedre planer vilket skapar en enhetlig och genomtänkt känsla. På källarplanet hittas tvättstugan samt förrådsutrymme och pannrum. Endast ett stenkast bort från Bäcksjöns populära och vackra badplats bor du här i ett tryggt och lugn familjeområde. I närområdet hittas matbutik, pizzeria, bensinmack samt förskola, skola och elljusspår. Smidiga kommunikationer in till Hallsberg, Kumla och Örebro. Välkommen på visning!

  • Plus
Termikgatan 49F, Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 49F

Lägenhet
Ladugårdsängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 495 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/5
2 964 kr/mån
36 463 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 49F - En välplanerad etta med balkong! Denna moderna lägenhet erbjuder allt du behöver för ett bekvämt boende. Med ett stilrent kök och ett badrum inrett med kakel och klinker, får du en lyxig och funktionell vardag. Läget är oslagbart! Du bor nära universitetet och har gångavstånd till stadskärnan, vilket gör det enkelt att ta del av stadens puls och alla bekvämligheter. För dig som älskar friluftsliv finns Sörbybackens fantastiska utbud av aktiviteter och Gustavsviks golfbana bara ett stenkast bort, vilket gör detta till ett perfekt hem för både vardag och fritid. På entréplan hittar du en praktisk cykellounge, perfekt för dig som vill ha en säker och smidig förvaring för din cykel. Flera takterrasser, varav en är inglasad, erbjuder en underbar plats att koppla av och njuta av utsikten. I anslutning till takterrasserna finns dessutom bastu och relaxavdelning, vilket ger en extra touch av lyx till ditt boende. Upptäck ditt nya hem med allt du behöver för ett harmoniskt och inspirerande liv. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får du 2 månaders räntefritt på LF Bank. Välkommen att boka din visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tysslinge 154, Tysslinge, Örebro kommun

Tysslinge 154

Villa
Tysslinge, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 995 000 kr
127 m²
5 rum
2 000 m² tomt

Välkommen till detta underbara enplanshus på landet, byggt 2011, som förenar modern komfort med lantlig charm. Här bor du med en elegant putsad fasad och ett hem som erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och stilfullt boende. Huset bjuder på vattenburen golvvärme som ger en jämn och behaglig temperatur året runt, och de genomgående slipade betonggolven skapar en modern och tidlös känsla. Med fyra rymliga sovrum och två smakfullt inredda badrum finns det gott om plats för både familj och gäster. Hjärtat av hemmet är det ljusa och luftiga vardagsrummet, där ryggåstaket och den öppna planlösningen mot köket ger en känsla av rymd och frihet. Här kan du njuta av stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en trivsam atmosfär tillsammans med pardörrarna ut mot uteplatsen. Köket är modernt utrustat med alla bekvämligheter du kan önska och har gott om förvaringsutrymme samt arbetsytor som inspirerar till matlagning och umgänge. Trots det lantliga läget är du bara 10 minuter från Örebro, vilket gör pendlingen enkel och smidig. Här kan du njuta av lugnet och den vackra naturen samtidigt som du har stadens utbud och service inom bekvämt avstånd. Förskola och skola F-6 finns inom gång/cykelavstånd. Detta hem är perfekt för dig som söker en harmonisk tillvaro med hög standard och en stilren interiör. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett modernt lantligt boende – boka din visning idag! Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får du 2 månaders räntefritt bolån på LF Bank.

Ullavigatan 31E, Centralt Väster, Örebro kommun

Ullavigatan 31E

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 411 kr/mån
15 982 kr/m²

Upptäck denna rymliga lägenhet med god potential att anpassa efter dina önskemål. Lägenheten ligger på bekvämt gångavstånd till city, med både skola och förskola runt hörnet. Köket är funktionellt och det intilliggande rum som idag används som kontor skulle kunna användas som en förlängning av köket eller varför inte ett extra sovrum. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och middagsbord, vilket skapar en trevlig yta för både vardag och umgänge. Det moderna badrummet är stilrent inrett med kakel och klinker, vilket gör det både praktiskt och snyggt. Denna lägenhet erbjuder en utmärkt möjlighet att skapa ett hem som passar just dig. Tvättstuga och förråd finns i källaren. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får du 2 månaders räntefritt på LF Bank. Välkommen att boka din visning!

  • Balkong
Förmansgatan 8, Öster, Örebro kommun

Förmansgatan 8

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 850 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 5/9
2 534 kr/mån
42 045 kr/m²

På Förmansgatan 8 finns nu denna fina lägenhet på 44 kvm, perfekt för dig som letar efter din första bostad! Med byggår 2020 kan du här förvänta dig en bostad i genomgående mycket fint skick. Det absoluta hjärtat är den stora inglasade balkongen som sträcker sig längst med nästan hela lägenheten. Med gott om plats för en större soffgrupp blir detta en trevlig plats att umgås på och spendera tid långt in på sensommarsäsongen. Likaså blir vardagsrum och kök i en öppen planlösning med gott om plats för både soff- och matgrupp en naturligt social plats. Bostaden upplevs dessutom luftig på grund av sin tilltagna takhöjd och de stora fönstren som släpper in fint ljus. Sängen placeras naturligt i en sovalkov som kan skärmas på ett smakfullt sätt. Denna bostad med dess utsikt är värd att upplevas på plats! I avgiften på 2 534 kr/mån ingår allting förutom förbrukningsdelen för hushållselen! Till lägenheten hör också ett förråd för extra förvaring. Värt att nämna är dessutom tillgången till föreningens gemensamma takterrasser med inglasat uterum och solsängar med vacker utsikt över Stadsparken, Svartån och centrala Örebro. Här bor du med ett fantastiskt centralt läge med närhet till allt ifrån matbutik, gym och smidiga busskommunikationer till fina parker med trevliga promenadstråk. Du har också gångavstånd in till Örebro centrum med hela dess utbud av butiker och nöjesliv. Örebro Universitet har du ca 1,5 km bort och dit tar du dig enkelt med cykel, gång eller buss. För den som har bil finns parkeringshus i huset där du kan hyra en parkeringsplats. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 15