Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jesper Knutsson

Jesper Knutsson

Om mig

Mitt mål är att du som säljare och köpare ska känna dig trygg genom hela processen genom en tydlig och bra kommunikation. Att lägga ner hårt arbete är något jag trivs med och jag tvekar inte att ta det där extra steget för att få till en bra affär. Boka ett möte med mig så får du en kostnadsfri värdering och rådgivning utifrån din situation!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Axtorpsvägen 5B, Berghem, Umeå kommun

Axtorpsvägen 5B

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 995 000 kr
54,6 m²
2 rum
vån 2/3
3 622 kr/mån
36 538 kr/m²

Tillfälle att förvärva en fantastiskt fin tvårumslägenhet på populära Berghem! Här möts ni av fräscha ytskikt och mörka golv som ger en exklusiv känsla genom hela lägenheten. Ett rymligt och stilrent vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp och utgång till den öppna balkongen i sydöstligt läge, perfekt plats för att njuta av sommaren. Modernt kök som är både funktionellt och snyggt med mörka skåpluckor och bänkskiva, utrustat med allt som kan tänkas behövas, här finns gott om plats för både matlagning och socialt umgänge. Ett sovrum med flertalet garderober och plats för en stor säng. Badrummet är inrett med ljust kakel och klinker och här finns även en tvättmaskin för att underlätta vardagen. Här bor ni i en mycket populär och välskött bostadsrättsförening med välordnad ekonomi och låg belåning. Ett lugnt kvarter med gångavstånd till Universitet, NUS och välsorterad matbutik. I direkt närhet finns även det populära idrottscentret IKSU, tågstation och Umeå centrum. Denna tvårummare har allt ni behöver! Missa inte chansen att se denna pärla! Välkommen att boka in er på visning!

  • Balkong
Loftvägen 4F, Tomtebo, Umeå kommun

Loftvägen 4F

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 650 000 kr
59,8 m²
3 rum
vån 2/2
4 909 kr/mån
27 592 kr/m²

Upptäck denna ljusa och luftiga trerumslägenhet på Tomtebo! Med 59 välplanerade kvadratmeter erbjuder denna bostad modernitet och bekvämlighet. Två generösa sovrum med ljusa ytskikt och fräsch ekparkett, gott om plats för säng och garderober. Vardagsrummet och köket flyter fint samman i en öppen planlösning, toppen för både umgänge och avslappning! Köket är stilrent inrett med vita skåpluckor och en mörk bänkskiva som ger en snygg kontrast och modern känsla, här finns bra med utrymme för att kunna laga härliga middagar. Badrummet är praktiskt utformat med vita halvkaklade väggar och ljus plastmatta på golvet, det är även utrustat med både tvättmaskin och torktumlare som underlättar för vardagen! Hallen är välkomnande och erbjuder bra förvaringsmöjligheter och plats för avhängning. Balkongen i det eftertraktade söderläget blir en naturlig förlängning av bostaden, en perfekt plats för att njuta av solen under sommaren. Här bor du med närhet till Nydalasjön med promenadsstråk och badplatser, universitetet, NUS , mataffär, gym och busshållplats. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Bärnstensvägen 14, Carlshem, Umeå kommun

Bärnstensvägen 14

Lägenhet
Carlshem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 200 000 kr
40 m²
1 rum
vån -1
2 982 kr/mån
30 000 kr/m²

Varmt välkomna till Bärnstensvägen 14! En mycket trevlig och ljus enrummare med bra planlösning och tillhörande förrådsutrymme på samma våningsplan samt en nyrenoverad uteplats med insynsskydd. Här erbjuds ett separat kök med matplats och diskmaskin, ett rymligt badrum med tvättmaskin för en lyxigare vardag och ett rum där du enkelt kan skärma av sängplatsen från sällskapsdelen. Den härligt nybyggda uteplatsen kan ni spendera sommarkvällarna med vänner och familj. Denna fantastiska lägenhet kombinerar närhet till naturen med praktikaliteter vid Strömpilen som Ica Maxi, butiker, restauranger och apotek. Det är den perfekta första lägenheten, en potentiell pendlingslägenhet eller ett lyxigt studentboende. Lägenheten erbjuder nära cykelavstånd samt lagom gångavstånd till universitetet. I närheten finns även ett flertal olika bussförbindelser för smidig transport ner till stan eller övriga Umeå. Lägenheten med sin närhet till naturen erbjuder även många olika naturalistiska promenadstråk i såväl skog som längs Umeälven. Här bor man helt perfekt i en välskött förening som förutom god ekonomi har bekvämligheter som gym, stor bastu och uthyrningslägenhet. I föreningen finns också grillplats, lekplats och en boulebana. Välkomna att boka in er på visning!

  • Uteplats
Thirens väg 8, Nordmaling, Nordmalings kommun

Thirens väg 8

Villa
Nordmaling, Nordmalings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 895 000 kr
130 + 80 m²
7 rum
1 921 m² tomt

Välkommen till en mycket charmig och välplanerad villa i Nordmaling! Huset erbjuder flertalet rymliga sovrum perfekta för familjen eller som flexibla utrymmen för kontor och gästrum. Ett ljust och fräscht kök utrustat med moderna vitvaror och gott om arbetsyta som gör matlagningen till en glädje! Vardagsrummet är en naturlig samlingsplats generöst med fönster som släpper in mycket ljus och skapar en härlig känsla med en kamin för extra mysfaktor. Här finns gott om plats för avkoppling och umgänge. Badrum med klinkergolv och halv-kaklade väggar. Det finns även praktisk tvättstuga som gör vardagssysslorna smidiga och effektiva. Efter en lång dag kan du koppla av i husets egna relaxavdelning i källaren. Här finns allt ni behöver för att varva ner och ta hand om er själv. Ett extra plus i kanten är att uppvärmningen utgörs av bergvärme! Utanför väntar ett lugnt och naturnära område. Detta hem erbjuder inte bara en fantastisk bostad utan även en rofylld livsstil. Välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
Fårskäret 310, Nordmaling, Nordmalings kommun

Fårskäret 310

Fritidshus
Nordmaling, Nordmalings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 500 000 kr
57 m²
3 rum
2 895 m² tomt

Välkommen till din sommaridyll! Här erbjuds en charmig sommarstuga med ett toppen läge bara 150m från stranden i det populära Fårskäret. Här har ni allt ni kan önska er för en perfekt semester. Storstugan är välplanerad med 2 stycken sovrum, badrum med wc och dusch, fungerande kök och ett stort vardagsrum med en härlig kamin, en rymlig altan på baksidan där man kan njuta av solen med utsikt mot vattnet. Tomten har en mysig grillstuga perfekt för sommarkvällar med vänner och familj. En gäststuga med plats för en stor säng som bidrar med bekvämlighet för besök. Här finns det även utrymme för dig med gröna fingrar att plantera växtligheter. Välkommen att boka in er för visning!

Nybrogatan 16, Teg, Umeå kommun

Nybrogatan 16

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 995 000 kr
66 m²
2 rum
4 130 kr/mån
30 227 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårumslägenhet på teg! Här erbjuds ett stilrent renoverat kök som är fullt utrustat och en perfekt plats för att njuta av måltider. Vardagsrummet är ljust och luftigt med utgång till uteplatsen som blir en förlängning av ditt vardagsrum under sommaren där ni kan njuta av varma dagar och mysiga kvällar. Modernt helkaklat badrum med ljusa väggar och mörkt golv, utrustat med tvättmaskin, handdukstork, duch och wc! Stort och härligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i 3 garderober. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till livsmedelsbutik, apotek, gym och en kort cykeltur från Umeås stadskärna. En välskött förening med stabil ekonomi. Välkommen att kontakta mäklaren för mer info.

  • Uteplats
  • Hiss
Kemigränd 17, Ålidhem, Umeå kommun

Kemigränd 17

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 400 000 kr
108,5 m²
5 rum
vån 2
5 935 kr/mån
22 120 kr/m²

Välkommen till en stor och välplanerad gavelfemma! Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt med ett härligt ljusinsläpp från flera väderstreck och en social planlösning. Här finner vi ett vardagsrum med generösa utrymmen för avkoppling och social samvaro med en anslutande matplats och kök i en öppen planering. Fyra stycken sovrum i bra storlekar, ett stort renoverat badrum i trendig stil med tvätt och tork, dusch, toa samt ett mindre badrum med toa och dusch. Hallen är välkomnande med goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. Öppen balkong i västerläge, perfekt för er som vill njuta av eftermiddagssolen! Här bor ni i en stabil förening med en mycket bra ekonomi. Närhet till universitetet ,sjukhuset, matbutiker, goda bussförbindelser. Gemensamhetsutrymmen utgörs av övernattningsrum, hobbyrum, låsbara cykelförråd. Välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Vitvattnet 206, Bjurholm, Bjurholms kommun

Vitvattnet 206

Villa
Bjurholm, Bjurholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
400 000 kr
130 m²
5 rum
2 254 m² tomt

Välkommen till Vitvattnet 206, en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en naturskön omgivning. Detta stora hus, beläget i en fridfull miljö, har redan genomgått betydande renoveringar år 2004 och erbjuder nu en unik chans att sätta din personliga prägel på ditt framtida boende. - Många stora renoveringar så som tak och utbyggnad är gjort 2004 - Stor tomt med grönskande trädgård, perfekt för trädgårdsentusiasten. - Generöst tilltagen friggebod och ett rymligt garage som erbjuder gott om förvaringsutrymme och plats för gäster. Vitvattnet erbjuder en naturnära livsstil med närhet till skog och vatten. Endast 10-15 minuter promenad till badplats! Här kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du har bekvämt avstånd till service och nöjen i Bjurholm. Här är huset för dig som söker potential, utrymme och naturskön omgivning. Missa inte chansen att forma ditt eget drömhem på Vitvattnet 206. Varmt välkomna att boka er tid för visning!

Visar alla 8