Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klarbärsgatan 111, Slavsta, Uppsala kommun
  • Tor 26 sep kl 17:00
Klarbärsgatan 111, Slavsta, Uppsala kommun, bild 2
Klarbärsgatan 111, Slavsta, Uppsala kommun, bild 3

Klarbärsgatan 111

Lägenhet
Slavsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 150 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/4
6 847 kr/mån
25 595 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska gavel trea på markplan, fönster i tre väderstreck och stor uteplats i lugna Slavsta. Bostaden är välplanerad och välkomnar dig med en stor och rymlig hall med gott om plats för avhängning samt där du når lägenhets samtliga rum och den stora klädkammaren. Rymligt och ljust välskött badrum, två rymliga sovrum, fint och rymligt kök med gott om plats för köksbord och matplats om 4-6personer, ett underbart stort och ljust vardagsrum som leder ut till en stor och härlig insynsskyddad uteplats. Bostaden präglas av ett härligt ljus och rymd som ger mycket fint ljusinsläpp hela dagen samt generösa sociala umgänges ytor. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrig möblemang om så önskas. Till lägenheten hör ett vinds förråd som du enkelt når med hjälp av hissen. Möjlighet till överlåtelse av Carport finnes. Slavsta är ett lugnt, trivsamt och trevligt bostadsområde med ett centralt läge strax intill Årsta. Området är blandat med lägenheter och villor. Med naturen strax runt hörnet och vackra åkerfält erbjuder läget det bästa av två världar då man enbart har några minuter in till centrala delar av Uppsala som tex Gränby staden med sitt stora utbud av affärer och nöjen. I området finns både förskola, skola, gymnasieskola och goda kommunikationer med busshållplats endast några meter från bostaden. Detta är även ett perfekt pendlar läge med kort avstånd till E4:an och cykelväg in till city. I nära anslutning ligger Klarbärsparken/ Slavstaparken med rolig lekplats och fotbollsplan. I närområdet Årsta finns matbutik, apotek, restaurang, veterinär och vårdcentral. Inom 2 km hittar du affärsområdet Boländerna och Bolandcity, med flertalet mataffärer, systembolag, restauranger och shopping. I Årsta finns det även ett upplyst ute gym året runt, ca10 min promenad från Klarbärsgatan. Gillar man även cyckling finns skyltade cykelslingor med pumpstationer som går igenom Slavsta och till hela vida Uppsala. Lännakatten har även en station för på/avstigning ca 5 min gångväg från Klarbärsgatan. Väl med en trevlig tågresa kan du åka till bland annat Länna badet och njuta av bad och sol under en härlig sommardag. Här har du boendet med naturen så nära, grön om sommar med bär, träd och äng, vit om vinter med längd skidspår precis utanför huset, hösten med svamp och bärplock så när och våren med åker och ängsblommor så vackert med fågelsång. *Privat visning sker vid mäklar kontakt* Välkommen att anmäla ditt intresse. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skogsbacken 13, Borgarbo, Uppsala kommun
Skogsbacken 13, Borgarbo, Uppsala kommun, bild 2
Skogsbacken 13, Borgarbo, Uppsala kommun, bild 3

Skogsbacken 13

Fritidshus
Borgarbo, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
995 000 kr
70 m²
1 644 m² tomt

Nu finns chansen att köpa ett charmigt fritidshus i Borgarbo stugområde ca 30 min från Uppsala. Skapa er egna idyll med närhet till samfällighetens uppvärmda utomhus pool, boulebana, dansbana samt fotbollsplan. Här råder frid, lugn och ro i idylliskt miljö med magnifika vyer över skog och trevlig natur att upptäcka. Vinterbonat fritidshus om ca 70 kvm med vattentoalett, murad stor spis i det öppna vardagsrummet samt en spis i det stora sovrummet, bastu, dusch och tvättmaskin på en mysig naturtomt om 1644 kvm med fin utsikt över skog och natur. Stugan rymmer 3 sovrum, som i dagsläget erbjuder totalt 6 sovplatser men med möjlighet till fler. Badrum med WC, bastu, dusch och handfat, tvätt och torkmaskin, kök med matplats och ett rymligt vardagsrum med en trevlig murad öppen spis för en värmande och rogivande stund , stora fönster samt utgång till altanen under tak med ett trä däck för trevliga middagar med familj och vänner. Stugan erbjuder kök med bland annat ugn, kyl och frys, rymligt sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Den fina skogstomten ligger lugnt belägen och har många möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa ditt egna lilla paradis med vacker utsikt över natur och grönska. Här finns stor gräsyta, blommor som pioner, rodohdendro och prydnadsbuskar. Lyxen finns till att kunna plocka sina kantareller från den egna tomten. Från huset når man samfällighetens utomhus pool via en promenad om ca 3 minuter. I det trevliga fritidshus området Borgarbo finns vacker natur där man snabbt hittar sin favoritplats med riklig svamp och bärskog. Dessutom ligger härliga Siggefora-sjön ca 5 min bort med bil (eller 30 min promenad genom skogen). Här trivs man med en närhet till underbar natur, lugnt och stilla råder samtidigt som du har grannar för gemenskap och trivsel. Fiber indraget. Vatten året om. Godkänd 2 kammar brunn år 2015. Nya värmeelement monterade i hela stugan. Ny luftvärmepump. Tork och tvättmaskin. Värmeslinga (isolerad 2019). *Säljes i befintligt skick, med en såkallad "friskrivnings klausul* Snabbt tillträde möjligt för att njuta av den svenska sommaren i paradiset 2024. Kontakta ansvarig mäklare Mikaela Källgren för önskad visning! Varmt välkommen hem till Skogsbacken 13 i Borgarbo stugområde!

  • Premium
Bellmansgatan 52, Löten, Uppsala kommun

Bellmansgatan 52

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
3 866 kr/mån
26 791 kr/m²

Varmt välkommen till Bellmansgatan 52 som är en fin och rymlig 2:a om 67 kvm. Lägenheten erbjuder en öppen hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt fint sovrum i ljus nyans, ett stamrenoverat badrum från 2012/2013 som är fint och fräscht med badkar och skåp från IKEA. I köket är originalluckorna i vitt med detaljer från år 1967 bevarade som ger gott om förvaring. Köket är öppet mot matsalen där den mysiga balkongen ansluter med härlig vy och mycket grönska. Från hall och korridor nås du till ett stort rymligt vardagsrum med fönster åt två håll för fina ljusinsläpp och med vy mot öppen innergård. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp som ger en härlig rymd till alla rummen i lägenheten. Denna lägenhet är i fint skick med ljusa golv, mörk parkett i sovrum och med vitmålade väggar i alla rum. Här bor du i en fin förening med låg belåning på endast ca 2.200 kr/ per kvm. De större renoveringarna har redan blivit utförda så det är bara att flytta in och känna sig som hemma. Det tillhör även ett stort förråd till lägenheten med fönster som idag är smart inrett till ett rymligt kontor för extra utrymme. I de gemensamma utrymmena finner du tvättstugor, cykelrum, hobbyrum och förråd till däckförvaring. Det finns även tillgång till bastu och gym med en liten bokningsavgift. Ni bor i ett bra och barnvänligt läge på nedre Bellman med närhet till Uppsala city med stadskärna, och Gränbystadens handelsområde med bussar som går ca var 10:onde minut. En cykeltur till city tar ca 6-7 minuter. I området Bellman finns gott om friluftsområden för den som vill promenera med fina promenadstråk. Gränbyparken finns nära samt den populära 4H-gården med djur som går ute året runt. Butiker och närservice finns nära samt gymanläggning finns i anslutning till Heidenstamstorg. Stort utbud av mataffärer och restauranger. För dig som pendlar tar du dig enkelt ut på E4:an. Varmt välkommen till denna fina lilla pärla! Kontakta mäklare Mikaela Källgren för mer information och boka in en privat visning!

  • Balkong

Visar alla 3