Mäklare Jonas Kullström

Jonas Kullström

Om mig

Jag finns tillgänglig för dig när du går i tankar att sälja din skogs- eller lantbruksfastighet. Med min rådgivning och dina behov skapar vi en helhetslösning i försäljningen utifrån dina förutsättningar. Varje gård och skog har sin egen historia och potential. Min uppgift är att lyfta fram det bästa i varje fastighet. Kontakta mig när du behöver någon som gör det lilla extra för att din försäljning ska bli bra. Att du ska känna dig trygg i hela processen är av högsta prioritet för mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
HÄRNÖSAND GÅSNÄS 2:3 och 2:8, null, Härnösands kommun

HÄRNÖSAND GÅSNÄS 2:3 och 2:8

Gård/Skog
Härnösands kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
5 000 000 kr
102,4 ha tomt

I Gåsnäs, nära E4:an, ligger detta sammanhängande skogsskifte på över 100 ha som nu är till salu. En olikåldrig fastighet med hög tillväxt, övervägande andel skog i växtlig ålder och med väldigt bördiga marker. Medelboniteten ligger på 5,1 m³sk. Den totala arealen är 102,4 ha varav 87,8 ha är produktiv skogsmark. Virkesförrådet uppgår till totalt 13 534 m³sk där majoriteten av volymen återfinns i huggningsklass G1 och S1. Både jakträtt och fiskerätt ingår. Denna fastighet har en väldigt fin arrondering med närhet till virkesindustri. I dagsläget finns sammanlagt 9 st arrendetomter upplåtna på olika områden av skiftet med årliga arrendeintäkter.(Se bifogad karta) Anbud mäklaren tillhanda senast 14 oktober. Utgångspris 5 000 000 kr.

  • Plus
KRAMFORS NORDINGRÅ-HÅLL 2:11, null, Kramfors kommun

KRAMFORS NORDINGRÅ-HÅLL 2:11

Gård/Skog
Kramfors kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
6 000 000 kr
154 ha tomt

En skogsegendom, på totalt 154,6 ha, finns nu till salu I Håll, Kramfors kommun. Fastigheten som ligger strax söder om Ullånger, är uppdelad i 5 skiften och erbjuder växtliga skogar där pengarna förräntar sig väl. Den produktiva skogsmarksarealen uppgår till 105,9 ha och virkesförrådet är uppskattat till 15 190 m³sk med övervägande del granskog i huggningsklass G1. Medelboniteten ligger på ca 4,8 m³sk per hektar, vilket vidare ger en årlig tillväxt om ca 588 m³sk under planperioden. Närhet till skogsindustrier säkrar en framtida ekonomi för fastigheten. Det böljande landskapet intill Höga Kusten ger variation i terrängen och det ger växtliga skogar. Jakträtten är i dagsläget utarrenderad tom 2025-06-30. Anbud mäklaren tillhanda senast 30 september. Utgångspris 6 000 000 kr.

  • Plus
Storåsen 153, null, Bräcke kommun

Storåsen 153

Gård/Skog
Bräcke kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
600 000 kr
2,7 ha tomt

Välkommen till denna lantliga fastighet i fina naturområden i Storåsen i Bräcke kommun. Fastigheten erbjuder goda möjligheter till odling och mindre djurhållning där man kan bli nästintill självförsörjande. Bostadshuset besitter en boarea på hela 222 kvm med genomgående lantlig prägel. Här kan ni skapa er livskvalité med allt som omgivningen har att erbjuda i form av vacker natur och friluftsliv. Fin stenlagd uteplats intill bostadshuset. Timrad ladugård med gjuten del som i dag brukas som förråd, hönshållning och vedförråd. Fastighetens totala areal på 2,7 ha bestående av 1,6 ha betesmark samt ca 1 ha skogsmark. Fina fiskevatten i området där man smidigt kan lösa fiskekort för att ge sig iväg och testa fiskelyckan. Fastigheten försäljs genom öppen budgivning med en prisidé om 600 000 SEK Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Visar alla 3