Mäklare Oscar Westman

Oscar Westman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Armégatan 9 A, Centrum Forshaga, Forshaga kommun
  • Tor 4 jul kl 16:30
Armégatan 9 A, Centrum Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Armégatan 9 A, Centrum Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Armégatan 9 A

Lägenhet
Centrum Forshaga, Forshaga kommun
Mäklarhuset Karlstad
485 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 055 kr/mån
7 462 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Armégatan 9A i centrala Forshaga! Denna välplanerade bostadsrätt erbjuder en utmärkt boendekvalitet och en perfekt balans mellan stil och funktion. Här hittar du en modern och trivsam atmosfär med fräscha ytskikt som gör att du direkt känner dig hemma. Njut av soliga dagar på den härliga balkongen i söderläge, där du kan koppla av och njuta av den trevliga utsikten. Det rymliga sovrummet, med närliggande klädkammare, erbjuder gott om förvaringsutrymme och skapar en avkopplande oas för en god nattsömn. Köket är praktiskt utformat med gott om plats för matlagning och matbord med stolar där du kan avnjuta måltider med familj och vänner. Hallen är välkomnande med inbyggda garderober och med små förändringar kan du enkelt inreda den efter din smak. Med sitt centrala läge i Forshaga har du alla bekvämligheter inom räckhåll, inklusive shopping, restauranger och kommunikationer. Denna bostadsrätt ingår i en stabil förening, vilket ger dig trygghet och en bra avgift. Föreningen har nyligen installerat solceller för att förbättra driftkostnaderna, vilket bidrar till en mer hållbar och kostnadseffektiv boendemiljö. Välkommen till ett hem som erbjuder både komfort och bekvämlighet i hjärtat av Forshaga! Kontakta mäklare - Oscar Westman på 072- 092 69 31 för mer information och boka visning.

  • Premium
  • Balkong
Tallstigen 4c, 3 tr, Skattkärr, Karlstads kommun

Tallstigen 4c, 3 tr

Lägenhet
Skattkärr, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
195 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
2 286 kr/mån
5 132 kr/m²

Varmt välkommen till denna bostadsrätt med låg avgift på Tallstigen 4c i Skattkärr. Detta objekt erbjuder en fantastisk möjlighet för den som är redo att sätta sin egen prägel och göra en renovering. Med 38 kvadratmeter och en stor balkong i söderläge, har du gott om utrymme att skapa ditt drömboende. Läget är oslagbart med närheten till kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig till Karlstad, och Universitet som bara ligger 10 minuter bort. Dessutom kan du njuta av den friska luften och grönområdena i Skattkärr. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Du kan känna dig säker på att du kommer få en bra gemenskap och att gemensamma utrymmen kommer vara väl underhållna. Denna lägenhet är belägen på högsta våningen, vilket ger dig en härlig utsikt över omgivningarna. Dessutom blir du inte störd av oväsen från grannar ovanför. Tallstigen 4c är ett perfekt objekt för dig som ser potentialen i att skapa ditt drömboende. Låt fantasin flöda och gör denna bostad till ditt eget.

  • Balkong
Tallstigen 4c, 2 tr, Skattkärr, Karlstads kommun

Tallstigen 4c, 2 tr

Lägenhet
Skattkärr, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
399 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
2 476 kr/mån
10 500 kr/m²

Idealt boende för studenter, belägen på Tallstigen 4c i Skattkärr, erbjuder låg avgift, bekvämlighet och närhet till det mesta. Med en yta på 38 kvadratmeter, är detta en perfekt bostad för studenter som söker ett smidigt boende med låg underhållskostnad. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer som tar dig till Karlstad universitet och övriga områden. Dessutom finns en livsmedelsbutik i närheten för att underlätta vardagens inköp. Föreningen, med en stabil ekonomi, ger trygghet och möjlighet till gemensamma faciliteter. Lägenheten är belägen på andra våningen, vilket ger en trevlig utsikt över omgivningarna, samtidigt som den skyddar mot insyn. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en bekväm och praktisk lösning för den som söker ett smidigt boende med närhet till kommunikationer och vardagliga bekvämligheter. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller visning!

  • Balkong
Skyttelvägen 9, null, Karlskoga kommun

Skyttelvägen 9

Villa
Karlskoga kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 395 000 kr
89 + 61 m²
4 rum
1 378 m² tomt

Välkommen till Skyttelvägen 9 och upptäck detta ljusa och luftiga hus på Skyttelvägen 9, som med sin genomtänkta planlösning erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö. Den inbjudande uteplatsen bjuder på många soltimmar, vilket gör den perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Här kan du njuta av vackra sommardagar och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner, samtidigt som du har utsikt över tomtens stora gräsytor. Husets läge är mycket fördelaktigt med närhet till kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och ger dig goda möjligheter att utforska omgivningen. Dessutom ligger en skola i närheten, vilket är en stor fördel för barnfamiljer. Med en bostadsyta på 89 kvadratmeter finns det gott om utrymme för alla dina behov. Den generösa tomten på 1378 kvadratmeter erbjuder möjlighet till odling, lek och rekreation, där du kan ge utlopp för din kreativitet. Ta chansen att förvärva denna fina bostad och upplev allt det bästa som Karlskoga har att erbjuda. Välkommen till Skyttelvägen 9!

Visar alla 4