Mäklarringen Sollentuna

Mäklarringen Sollentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bergshöjden 36, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
  • Idag
Bergshöjden 36, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Bergshöjden 36, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Bergshöjden 36

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
2 795 000 kr
82,1 m²
3.5 rum
vån 2/4
6 704 kr/mån
34 044 kr/m²

SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! + Möjlig uthyrningsdel med separat ingång + Rissneängarna inom några minuter + Garage finns under huset! + Närhet till Tunnelbana + Inglasad balkong i söderläge! + Precis stambytt! + Stabil förening! Välkommen till Bergshöjden 36 och denna fantastiskt härliga lägenhet belägen en våning upp. Denna fina bostad är helt nyrenoverad med sammanhängande parkett golv genom hela bostaden, nymålade väggar, helt nytt kök i modern stil med kvalitets vitvaror. Här får du dessutom en fullstor kyl och fullstor frys! Föreningen har precis utfört stambyte så även badrummet är helt nytt! Vid stambytet renoverade ägaren även och gjorde ett extra rum i bostaden, detta används idag som barnrum men kan disponeras efter eget önskemål. Här har du möjlighet att njuta av solen på din inglasade balkong i söderläge, varför inte odla tomater eller andra växter till sommaren. Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall, badrum, generöst tilltagen matplats och kök med gott om arbetsytor. Från matsalen finns även bostadens inglasade balkong! Vidare till ett stort och ljust vardagsrum med fönster samt plats för större soffa och annat möblemang. I denna bostad har du även en separat uthyrningsdel med egen entré. Detta kan ge dig en betydligt bättre boendekostnad utan att behöva märka av din hyresgäst. Lägenheten kan disponeras fullt ut för egen del som en 3,5a eller som en 2,5 med möjlighet att hyra ut en etta med egen ingång och eget badrum. Denna bostad är registrerad som en 3a men disponeras som en 3,5a. I trivsamma Brf Fyrtornet 10 i Sundbyberg så bor du tryggt i ett naturnära område med fina promenadstråk samt närhet till det mesta men även en förening som erbjuder mer än vanligt. Här bor ni i en välskött förening med gröna och tilltalande innergårdar samt lekplatser. Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till Hallonbergens centrum samt några minuters cykeltur till Sundbyberg centrum där det finns ett brett utbud av restauranger, kultur, shopping, gym, apotek och matbutiker. Föreningen erbjuder även tvättstuga samt parkeringsplatser/garage. Bostaden nås både från huvudentrén från innergården samt garaget där man kan ta hissen direkt upp till lägenheten. I garaget finns även parkeringsplats för besökare. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats utanför föreningens hus. Närhet till T-bana Rissne och T-bana Hallonbergen som tar dig till Stockholm city på ca 15 min.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tellusvägen 1, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
Tellusvägen 1, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 2
Tellusvägen 1, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 3

Tellusvägen 1

Lägenhet
Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
2 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 753 kr/mån
52 636 kr/m²

+ Mysig balkong! + Edsviken ett par minuter bort. + Häggviks handelsplats inom 2km! + Garage i källaren som nås med hiss! + 9 minuter till fots till Sollentuna Centrum och pendeltåg! SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! Välkommen till Tellusvägen 1 och till denna fantastiska lägenhet beläget på första våningen i huset. Bostaden är rymlig och välplanerad och har dessutom en mysig balkong mot innergården. Här kan du skapa ditt egna gröna hörn eller bara koppla av och njuta av dagen. De stora fönsterna ger ett fantastiskt ljusinsläpp genom bostaden och den upplevs som väldigt rymlig med sin öppna planlösning. Bostaden fördelar sig på en stor och rymlig hall med hatthylla och garderob. Vidare leder hallen in till ett generöst kök och vardagsrum i öppen planlösning som skapar en inbjudande och social yta. Köket från Marbodal är väl utrustat med kvalitativa vitvaror. Bostaden har ett väl tilltaget sovrum med plats för stor säng och förvaring i garderober. Vidare finns även ett stilrent badrum Lägenheten ligger endast nio minuters promenad från Sollentuna centrum, vilket ger dig närhet till ett brett utbud av shopping och restauranger. Perfekt för dig som älskar citypuls men vill bo i en lugn och harmonisk miljö. Pendeltågsstationen är bara en kort promenad bort, och du tar dig till Odenplan på ynka 16 minuter därifrån. Dessutom har du naturen runt hörnet med närheten till Edsviken, perfekt för avkopplande promenader, löprundor eller sommarens bad. Förutom närhet till Edsviken finns även Norrviken och Rösjön i närheten för fina promenad-/vandringsleder samt även badplatser. Helt perfekt för friluftsmänniskan eller den aktive. Bra skolor och förskolor finns även i området. Brf Edsvikshöjden i Sollentuna är en relativt ny förening där grunden just nu sätts, välkommen in till förening för att vara med och forma ditt framtida boende i en attraktiv del av Sollentuna. Det här är verkligen en drömlägenhet för den som söker det bästa av två världar - stadslivets bekvämlighet och naturens lugn. Missa inte chansen att skapa ditt nya hem i denna fantastiska bostad! Kontakta ansvarig mäklare Arash Jamie för att boka en visning av denna fantastiska bostad och upptäck själv allt det här hemmet har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 25, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
  • Idag
Lötsjövägen 25, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Lötsjövägen 25, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Lötsjövägen 25

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
2 895 000 kr
86,7 m²
3 rum
vån 2/4
7 965 kr/mån
33 391 kr/m²

SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! + SMAKFULLT RENOVERAD! + FANTASTISKT LÄGE! + STABIL FÖRENING MED GOD EKONOMI! + FRIDHEMSPLAN PÅ 7 MINUTER! Välkommen till Lötsjövägen 25 i fantastiska Sundbyberg där en av de populära treorna äntligen saluförs. Här har vi nöjet att erbjuda en charmig, luftig och välplanerad bostad med stor inglasad balkong i söderläge, perfekt för dig som söker ett harmoniskt och trivsamt boende. Nuvarande ägarna har genomgående renoverat lägenheten med lyxiga och stilrena materialval till ett riktigt drömboende. Lägenheten bjuder på rikligt med ljus och en inbjudande atmosfär som ger ett luftigt intryck. Bostad har ett stilrent och välplanerat kök med gott om förvaringsutrymme samt plats för matbord. Från köket leder dörren ut till en balkong som blickar ut över den grönskande innergården och är fullständigt avskärmad från insyn. Här kan du avnjuta dagar i solen eller varför inte odla tomater på sommaren. Sällskapsdelen rymmer en rymlig soffgrupp och andra möbleringsalternativ om så önskas. Samtliga två sovrum rymmer stora sängar och har generösa förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt gott om skåp för förvaring. Bostaden inkluderar även en rymlig klädkammare som många använder som ett undangömt hemmakontor. Läget är svårt att överträffa! Inget saknas här. Närhet till Hallonbergen Centrum där både buss och tunnelbana finns med frekventa avgångar. Du tar dig till exempelvis Fridhemsplan på endast 9 minuter. Med bil tar det endast 5 minuter att nå E18 och E4, samtidigt som du har ett flertal bra skolor och bland annat Mall of Scandinavia inom promenadavstånd. I närheten finner du även stora grönskande naturområden, bland annat har du Lötsjön och dess fantastiska promenadstråk endast 6 minuter bort. I Sundbyberg finner du även ett stort urval av olika restauranger. Som ytterligare bekvämlighet finns även ett stort garage i huset som enkelt nås från lägenheten via hiss. Hallonbergen är utan tvekan ett av Sundbybergs mest spännande områden att följa utvecklingen av de kommande åren. En omfattande renovering och modernisering av centrum är på gång, vilket förväntas ge området en positiv boost på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell är planerade, och förväntas ytterligare öka områdets attraktivitet ytterligare. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Arash Jamie för att boka en visning av denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Diakonvägen 22, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Idag kl 11:00
Diakonvägen 22, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Diakonvägen 22, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Diakonvägen 22

Radhus
Runby, Upplands Väsby kommun
4 490 000 kr
108 m²
4 rum
6 655 kr/mån
41 574 kr/m²

SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! + Möjlig 5a! + Stor terrass i sydväst! + Gavelläge + Toppskick + Egen parkering Välkommen till fantastiska Diakonvägen 22 och troligast Upplands Väsbys finaste radhus med gavelläge. Här finner du allt du önskar och mycket där till. Bostaden är i topp skick och nuvarande ägare har med stilsäkra val bland annat adderat ytterligare lyxiga detaljer som ger en mysig och elegant känsla, missa inte den platsbyggda bokhyllan! Med tre stora sovrum och möjlighet att bygga till ytterligare ett sovrum är detta en perfekt bostad för hela familjen att trivas och växa i. Här hittar du stora sociala ytor med gott om utrymme för familj och vänner. Om du älskar att laga mat och bjuda på middag är denna bostad perfekt i det välutrustade och väldisponerade köket. Här finns moderna vitvaror från Electrolux och stora arbetsytor. Den öppna planlösningen på nedervåningen med fönster åt två väderstreck skapar en härlig rymlig känsla mellan kök och vardagsrum. Som guldkant i vardagen finns den fantastiska platsbyggda bokhylla med inbyggd elektrisk eldstad i det mysiga vardagsrummet. Altanen i sydväst-läge på baksidan fungerar som en förlängning av vardagsrummet och här dukas det ofta upp för middagar och häng i solen. Precis utanför tomten hittar du föreningens fotbollsplan samt stora härliga grönområden, en riktig dröm för barnen i familjen. Vidare erbjuder även nedervåningen en rymlig hall med plats till förvaring, ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt ett förråd/skafferi. På övervåningen hittar du det eleganta master bedroom med en lyxig walk in closet. Här finner du även ytterligare två sovrum som idag används som barnrum samt ytterligare ett stort och rymligt badrum. Bostaden har även sin egen privata parkering på framsidan samt tillhörande förråd direkt utanför entrén. Läget är perfekt för den som vill ha närheten till både stad och natur. Edsjön med sin härliga lummiga natur nås på 4 minuters promenad, här hittar du bland annat fina promenadstråk samt möjlighet att fiske eller bara kunna njuta av frisk luft. Några minuter bort med bil hittar du Kairobadet där du på sommaren kan njuta av den härliga badplatsen. Närhet till bra skola och förskola finns inom bekvämt avstånd vilket gör vardagen smidig för hela familjen. Upplands Väsby station hittar du endast 2 km bort, här går pendeltåget in till centrala Stockholm på 27 minuter eller till centralstationen i Uppsala på 27 minuter. I Upplands Väsby finns allt du kan tänkas behöva med över 80 affärer av olika slag, restauranger, gym, bibliotek, ishall och simhall. Dessutom har du Arlanda endast 10 minuter bort. Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare Arash för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sofielundsvägen 3B, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
  • Idag kl 13:15
Sofielundsvägen 3B, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 2
Sofielundsvägen 3B, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 3

Sofielundsvägen 3B

Lägenhet
Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
2 295 000 kr
46,1 m²
2 rum
vån 1/5
3 373 kr/mån
49 783 kr/m²

+ Centrala Sollentuna! + Stabil och populär förening + 300 meter till Sollentuna Centrum! + Entréplan med uteplats mot innergård SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! Välkommen till en fantastisk 2:a med centralt läge där du finner närhet till både kommunikation och Sollentuna centrum inom en radie om 350 meter! Denna bostad har en välplanerad planlösning där du har ett separat vardagsrum och sovrum. Bostaden kombinerar bekvämlighet och komfort på bästa sätt. Med närhet till Sollentuna centrum finns allt du behöver bara ett stenkast bort, från shopping och restauranger till kommunikationer och fritidsaktiviteter. Föreningen erbjuder goda parkeringsmöjligheter, cykel förråd, tvättstuga, sopsorterings rum samt grillplats på utegården. Föreningen har en stark och ekonomisk stabilitet med en välutförd underhållsplan. Utförda renoveringar: - 2021 Renovering av garage - 2021 Översyn av fastighetens tak och takpannor samt hängrännor. -2021 Upprustning och målning av gårdens staket -2020 Bytt samtlig belysning i trapphus, gård och övriga utebelysningar. - 2018 Tvättstuga renoverad -2018 OVK-besiktning Sammanfattningsvis erbjuder Sofielundsvägen 3B välplanerad planlösning där du har ett separat vardagsrum och sovrum. Närhet till både kommunikation och Sollentuna Köpcentrum. Är du intresserad av att bo billigt och i en förening som är ekonomisk stabil är detta bostaden för dig! Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Arash Jamie vid intresse! 073-550 80 13

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ribbings Väg 16A, Edsberg, Sollentuna kommun
  • Idag kl 12:30
Ribbings Väg 16A, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 2
Ribbings Väg 16A, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 3

Ribbings Väg 16A

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
2 249 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 899 kr/mån
32 129 kr/m²

+ Solig och inglasad balkong! + Stabil och attraktiv förening! + Renoverad och stilren bostad! + Endast 5.187kr/kvm i belåning! (År 2023) SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! Välkommen till Ribbings väg 16A i Sollentuna - här erbjuds en fantastisk trerumslägenhet en trappa upp i byggnaden. Denna bostad har genomgått en renovering där alltifrån kök till andra ytskikt har bytts ut eller förbättrats. Lägenheten erbjuder också ett underbart ljusinsläpp samt en mysig inglasad balkong i soligt läge! Stig in i det välkomnande vardagsrummet där stora fönster strålar in generöst med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Här kan du inreda med bekväma möbler och skapa en plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Från vardagsrummet kommer du in till ett separat kök med moderna apparater och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Bostaden har utöver det stilrena köket även två rymliga sovrum och ett stort vardagsrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Ett stort och praktiskt badrum med golvvärme, takdusch och tvättmaskin, badrummet är dessutom helkaklat. Den mysiga balkongen är den perfekta platsen att njuta av frisk luft och vacker utsikt mot grönska och livet utanför bostaden. Här bor du i centrala Edsberg med närhet till kommunikation, restauranger och närservice. Kommunikationen är smidig med närhet till både bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm city och andra delar av Sollentuna med lätthet. Närservicen är bekväm och mångsidig med flera livsmedelsbutiker, apotek och andra nödvändiga butiker inom bekvämt avstånd. Dessutom finns grönområden och parker i närheten där du kan njuta av naturen och ta avkopplande promenader. Brf solhjulet är en populär och solid förening med låga avgifter! Här bor ni med närheten till natur, mataffär, kollektivtrafik, vårdcentral och skolor. Föreningen har bland annat blivit utsedd till årets bostadsrättsförening samt vunnit priser i kategorin årsredovisningar för organisationer. Föreningen erbjuder bland annat bastu, gym, föreningslokal samt gästlägenhet. Bostaden ligger i stort sett granne med edsbergs Centrum där de flesta vardagliga behoven kan ordnas via en kort promenad. Inte långt ifrån hittar ni också sportfältet med elljusspår och tennishall Sammanfattningsvis erbjuder Ribbings väg i Sollentuna en fantastisk möjlighet att förvärva en fräsch och inbjudande trerummare på första våningen med fantastiskt ljusinsläpp och en solig balkong. Med närhet till kommunikation, restauranger och närservice har du alla bekvämligheter du behöver för att trivas och njuta av din nya hemmiljö. Kontakta ansvarig mäklare Arash Jamie vid intresse! 073-5508013

  • Premium
  • Balkong
Sollentunavägen 144B, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
  • Idag
Sollentunavägen 144B, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 2
Sollentunavägen 144B, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 3

Sollentunavägen 144B

Lägenhet
Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
5 295 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/5
5 179 kr/mån
52 950 kr/m²

+ Stor inglasad balkong! + Garage i källaren som nås med hiss! + Ljus och insynsskyddad lägenhet med fönster i 3 väderstreck! + 30 sekunders promenad till Sollentuna Centrum +2 minuters promenad till pendeltåg! + Edsviken ett par minuter bort. + Häggviks handelsplats inom 2km! SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! Välkommen till Sollentunavägen 144B och till denna fantastiska och insynsskyddade gavellägenhet beläget på andra våningen i huset. Bostaden är rymlig och välplanerad och har dessutom en stor inglasad balkong där du kan njuta av både vår, sommar och höst - här kan du skapa ditt egna gröna hörn eller bara koppla av och njuta av tillvaron. Läget i huset gör att mycket ljus släpps in genom fönstren och du har en härlig utsikt åt alla tre väderstreck som du har fönster i. Bostaden fördelar sig på en rymlig hall med skjutdörrsgarderober från Elfa för optimal organisering. Vidare leder hallen in till ett generöst kök och vardagsrum i öppen planlösning som skapar en inbjudande och social yta. Köket från Marbodal är väl utrustat med vitvaror från Husqvarna-Electrolux. Bostaden har idag tre stycken väl tilltagna sovrum samt ytterligare ett rum som kan användas som klädkammare eller extra förvaring. Vidare finns även ett stilrent badrum och en separat toalett för ökad bekvämlighet. Lägenheten ligger endast 30 sekunders promenad från Sollentuna centrum, vilket ger dig närhet till ett brett utbud av shopping och restauranger. Perfekt för dig som älskar citypuls men vill bo i en lugn och harmonisk miljö. Pendeltågsstationen är bara en kort promenad bort, och du tar dig till Odenplan på ynka 16 minuter. Dessutom har du naturen runt hörnet med närheten till Edsviken, perfekt för avkopplande promenader, löprundor eller sommarens bad. Förutom närhet till Edsviken finns även Norrviken och Rösjön i närheten för fina promenad-/vandringsleder samt även badplatser. Helt perfekt för friluftsmänniskan eller den aktive. Bra skolor och förskolor finns även i området. Brf Thure är en fin och välskött förening, det speglas både på föreningens ekonomi, skötsel samt underhåll. Fin och välskött innergård med gemensamma utemöbler. Hissen i huset går ned till källaren där man finner föreningens garage, cykelrum samt ett till varje lägenhet tillhörande varmförråd, allt i praktisk anslutning till varandra. Det är dessutom sällan vi ser en förening som är strax över 10 år gammal och har en belåning om endast 9838kr/kvm, det hör till ovanligheten. Förutom att föreningen har en låg belåning så har de endast en avgift om 621kr/kvm/år vilket är i det nedre spannet för en bostadsrätt som inte är så gammal. Föreningen har inte behövt höja avgiften sedan 2017 och har dessutom haft en avgiftsfri månad varje år sedan 2017, vilket är en fördel i dessa tider. Under 2022 amorterades dessutom 1.000.000kr extra utöver de 250.000kr som ligger som fast amortering enligt plan. Det här är verkligen en drömlägenhet för den som söker det bästa av två världar - stadslivets bekvämlighet och naturens lugn. Missa inte chansen att skapa ditt nya hem i denna fantastiska bostad! Kontakta ansvarig mäklare Arash Jamie för att boka en visning av denna fantastiska bostad och upptäck själv allt det här hemmet har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Celsings Väg 81, Rotsunda, Sollentuna kommun
  • Idag
Celsings Väg 81, Rotsunda, Sollentuna kommun, bild 2
Celsings Väg 81, Rotsunda, Sollentuna kommun, bild 3

Celsings Väg 81

Lägenhet
Rotsunda, Sollentuna kommun
1 995 000 kr
86 m²
3.5 rum
vån 1/3
7 830 kr/mån
23 198 kr/m²

SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! Söker du efter ditt drömhem i det charmiga Rotsunda? Då har vi det perfekta alternativet för dig! Välkommen till Celsings väg 81, där du finner en underbar bostad om 86,5 kvadratmeter som du kommer trivas i! + 170 meter tills närmsta buss! + stabil förening med god ekonomi! + Parkeringsplats under carport ingår i avgiften! + Härlig balkong där du kan njuta av din kaffe i solen mot den lugna innergården. + Stort och välutrustat kök med god plats för större sittande sällskap runt middagsbordet. + Naturnära omgivningar som ger en lugn och fridfull atmosfär. Här kan du njuta av naturens skönhet och samtidigt ha alla stadens bekvämligheter inom räckhåll. + 2 sovrum som redan erbjuder god nattsömn och komfort. Dessutom finns här ett extra rum/förråd, som kan användas till ytterligare ett sovrum efter dina önskemål. Välkommen till Rotsunda med en solig balkong och närhet till naturen! Här har vi den perfekta bostaden som snart kan bli ditt hem! Belägen på våning 2 i huset erbjuder denna bostad både lugn och avskildhet. Du kommer att kunna njuta av det bästa av två världar - den naturnära och den fridfulla atmosfären i ditt eget hem. Med en fin utsikt från balkongen kommer du att kunna koppla av och njuta av solen varje dag. Lägenheten är välplanerad och erbjuder en öppen och ljus atmosfär. Det stora vardagsrummet är perfekt för avkoppling eller underhållning, med gott om plats för soffgrupp och umgänge. Det separata köket har goda arbetsytor samt gott om förvaringsutrymme. I köket finns även plats för ett större matbord för 6 personer. Sovrummet är rymligt och inbjudande, med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här finns även gott om naturligt ljus som skapar en härlig atmosfär. Badrummet är stilrent och kaklat, med bekvämligheter som badkar och bra förvarings möjligheter i badrumsskåp. Här bor ni i en välskött förening med lugna och tilltalande innergårdar med närhet till både natur och kommunikationer. Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område och med några få minuters promenad når ni närmsta busshållsplats för vidare kommunikationer i Stockholm. I föreningen finns även en Carport med plats för din bil som ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder även tvättstuga och samlingslokal samt parkeringsplatser. Här finns goda kommunikationer i form av buss som tar dig till Sollentuna Centrum eller Upplands väsby centrum på ca 20 Minuter. Sammanfattningsvis erbjuder Celsings väg 81 en fantastisk möjlighet att bo i en välplanerad tvårummare med en stor och solig balkong. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya dröm hem! Kontakta ansvarig mäklare idag för att boka en visning av denna trevliga bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Timotejvägen 13, Rotebro, Sollentuna kommun
  • Idag kl 11:45
Timotejvägen 13, Rotebro, Sollentuna kommun, bild 2
Timotejvägen 13, Rotebro, Sollentuna kommun, bild 3

Timotejvägen 13

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
1 450 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 450 kr/mån
32 584 kr/m²

SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! Söker du ditt drömboende i Rotebro? Välkommen till denna fantastiska 1:a på Timotejvägen som erbjuder ett fantastiskt ljust hem, en stor balkong som väller in dagsljus och en varm atmosfär. Här bor du dessutom i en förening som endast har 470kr/kvm i belåning, mycket tryggare än så blir det inte! Bostadsdetaljer: 1 rum och kök balkong för avkoppling och frisk luft Välplanerad layout med optimalt utnyttjande av yta med fantastiskt ljusinsläpp och minimalinsyn. Läge: Här bor du nära allt du kan önska dig – kollektivtrafik, grönområden, butiker och restauranger. Ett stenkast från bostaden finner du både Pendeltågstation och busshållplats, vilket gör det smidigt att ta sig in till city, Arlanda eller utforska omgivningarna. Samtidigt har du naturen inom räckhåll och promenadstråk. Övrigt: Med bostaden följer även närhet till service och bekvämligheter. Kom köpcentrum finns i närheten där Mataffärer och andra nödvändigheter finns. Här bor du i en trivsam del av Rotebro med en skön atmosfär och samtidigt har du city inom räckhåll. Brf Hagen i Sollentuna är en väl skött förening med full koll på ekonomin och endast en belåning om 470kr/kvm, dessutom har de en gedigen underhållsplan som de har betat av! Föreningen höjde avgiften med 10% från och med 1 januari. Högre kostnader för vatten, värme, avfall samt framtida underhåll som är anledningen Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av denna fantastiska bostad. Detta är verkligen tillfället du inte vill missa! Varmt välkommen till ditt nya hem i Rotebro! Lång säljande beskrivning Välkommen till denna fantastiska 1-rumslägenhet på Timotejvägen i härliga Rotebro. Med sin enkelhet och närhet till allt du behöver är detta det perfekta boendet för en köpare som vill ha en bekväm och trivsam tillvaro. Bostaden är hemtrevlig och praktiskt planlösning. Lägenheten öppnar upp sig med en välkomnande hall som leder dig vidare till det ljusa och luftiga vardagsrummet. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för umgänge med vänner och familj. Det separata köket erbjuder en praktisk arbetsplats för den matintresserade. De ljusa färgerna och öppna planlösningen skapar en avkopplande atmosfär som gör det lätt att trivas. Toppen läge med närhet till både köpcentrum, natur och kommunikation, vilket ger dig enkel tillgång till både vardagliga bekvämligheter och trevliga aktiviteter. Kommunikationerna är god med närhet till både pendeltåg och buss, så du tar dig smidigt till Stockholm city, arlanda och övriga områden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäckvägen 149, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Idag
Bäckvägen 149, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Bäckvägen 149, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Bäckvägen 149

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
2 395 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/3
2 882 kr/mån
63 026 kr/m²

SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! Välkommen till Bäckvägen 149 - en underbar tvårummare om 38 kvadratmeter som kommer att bli ditt nya drömhem! Denna välplanerade bostad erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och stil, fantastiskt ljusinsläpp och ett toppen läge mitt i hägerstensåsen! Stig in i den rymliga hallen som leder dig till det ljusa och öppna vardagsrummet. Här kan du njuta av generösa ytor för både vardag och underhållning. De stora fönsterna ger massor av naturligt ljus och ger en känsla av rymd då ljuset går igenom hela bostaden. Köket är perfekt för matlagning och har gott om förvaringsutrymme för sitt slag. Den underbara planlösningen skapar en social atmosfär där du kan umgås med familj och vänner. Sovrummet är en fristad för avkoppling och vila. Med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler erbjuder det en perfekt reträtt efter en lång dag. Det stora fönstret släpper in ljus och ger en härlig atmosfär samt att du har en egen klädkammare direkt i sovrummet. Bäckvägen 149 ligger i Hägerstensåsen, ett område som är känt för sin charm och sin livliga atmosfär. Kommunikationen är utmärkt, med närhet till 4 tunnelbanestationer och bussar som tar dig till Stockholm city på kort tid. Du har också enkel tillgång till viktiga vägar och motorvägar om du föredrar att resa med bil. I Hägerstensåsen finns ett fantastiskt utbud av restauranger och kaféer som kommer att tillfredsställa alla smaker. Här kan du upptäcka kulinariska upplevelser från olika delar av världen och njuta av en kväll ute med god mat och dryck. När det gäller närservice har Hägerstensåsen allt du behöver inom räckhåll. Det finns flera livsmedelsbutiker, apotek och andra nödvändiga butiker i närheten som gör det bekvämt att handla dina dagliga behov. Sammanfattningsvis erbjuder Bäckvägen 149 i Hägerstensåsen en fantastisk möjlighet att bo i en välplanerad tvårummare fantastiskt ljusinsläpp och ett toppenläge i centrala hägerstensåsen. Med närhet till tunnelbanor, restauranger och närservice är detta en plats som har allt du behöver för en bekväm och trivsam livsstil. Tveka inte att kontakta Arash Jamie för att boka en visning! Arash Jamie - 073-550 80 13

  • Premium
Rissneleden 163, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Idag
Rissneleden 163, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Rissneleden 163, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Rissneleden 163

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
2 990 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 856 kr/mån
46 357 kr/m²

SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! + Öppen planlösning + Två stora balkonger! + Bra kommunikationer! + Disponeras idag som en 3:a! Varmt välkomna till detta fantastiska och högklassiga boende på Rissneleden 163 med generös boendeyta och låg avgift! Fräscha och omhändertagna fastigheter som bildades 2019. Här finner ni en tvåa om 64,5 kvm med exklusiva tillval, tilltalande vyer och generösa ljusinsläpp samt ett extra rum som idag används som barnkammare. Förutom en attraktiv planlösning och exklusiva materialval erbjuder denna bostad ett rymligt och välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter, praktiska arbetsytor och plats för ett matbord. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet vilket bidrar till optimala sällskaps utrymmen och en härlig känsla av rymd. Väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier och generösa ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du även bostadens rymliga balkong. Här kan du avnjuta solen med en härlig vy. Stort sovrum med goda möjligheter till förvaring samt ett extra rum, används idag som barnkammare men kan även användas som en klädkammare. Vidare fördelar sig detta hem på ett stort badrum utrustat smakfulla tillval, både tvätt och torktumlare samt arbetsbänk. En välkomnande och öppen hall med möjligheter till förvaring och avhängning. Läge: Här bor du nära allt du kan önska dig – kollektivtrafik, grönområden, butiker och restauranger. Ett stenkast från bostaden finner du både tunnelbanestationer och busshållplatser, vilket gör det smidigt att ta sig in till city eller utforska omgivningarna. Samtidigt har du naturen inom räckhåll med vackra parker och promenadstråk. Tvärbana: Tvärbanan byggs ut åtta kilometer från Norra Ulvsunda i Stockholm till Helenelund i Sollentuna. Från Rissne till Ursvik kommer spårvägen gå på egen banvall samt på en bro över Enköpingsvägen. Vid Stora Ursvik skapas en viktig bytespunkt mellan spårvägen och busstrafiken. Hållplatsen därefter blir Norra Ursvik. Tvärbanan förväntas bli klar under 2024 - 2025. Övrigt: Med bostaden följer även närhet till service och bekvämligheter. Mataffärer och andra nödvändigheter finns inom kort avstånd. Här bor du i en trivsam del av Sundbyberg med en skön atmosfär och samtidigt har du hela Stockholm inom räckhåll.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sollentunavägen 160, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
  • Idag kl 13:45
Sollentunavägen 160, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 2
Sollentunavägen 160, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun, bild 3

Sollentunavägen 160

Lägenhet
Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
5 790 000 kr
114 m²
4 rum
6 570 kr/mån
50 789 kr/m²

SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! + Lugnt men centralt läge - 2 minuter till fors till Sollentuna Centrum! + Utmärkta kommunikation i närheten - 5 minuter promenad till pendeltågsstation och buss-station. + Bottenvåning med uteplats! Mycket trevlig innergård. + Garage i källaren som nås med hiss! + Förening med stabil ekonomi och lågt belåning! + Förskola, skolor och simhallen i närheten. + Edsviken ett par minuter bort. Välkommen till Sollentunavägen 160 och till denna fantastiska gavellägenhet beläget på botten våning, utan någon fler granne på samma våning! Bostaden är rymlig och välplanerad och har dessutom en stor uteplats mot den lugna innergården. Här kan du skapa ditt egna gröna hörn och bara koppla av och njuta av tillvaron. Gavelläget i huset gör att mycket ljus släpps in genom fönstren från olika väderstreck. Bostaden fördelar sig på en stor och rymlig hall med hatthylla och skoställ. Vidare leder hallen in till ett generöst kök och vardagsrum i öppen planlösning som skapar en inbjudande och social yta. Köket är väl utrustat med bland annat vitvaror från Husqvarna. Bostaden har idag 3 stycken väl tilltagna sovrum samt ytterligare ett rum som används som walk-in-closet. Vidare finns även två stilrena badrum där båda är utrustade med dusch, perfekt för den stora familjen som behöver samsas på morgnarna! Lägenheten ligger lugnt till men endast två minuters promenad från Sollentuna centrum, vilket ger dig närhet till ett brett utbud av shopping och restauranger. Perfekt för dig som älskar citypuls men vill bo i en lugn och harmonisk miljö. I närhet till bostaden finner du även ett flertal gym, ett flertal husläkare, Sollentuna sjukhus samt ett flertal riktigt bra skolor och förskolor. Pendeltågsstationen är bara en kort promenad bort, och du tar dig till Odenplan på ynka 16 minuter. Dessutom har du naturen runt hörnet med närheten till Edsviken, perfekt för avkopplande promenader, löprundor eller sommarens bad. Förutom närhet till Edsviken finns även Norrviken och Rösjön i närheten för fina promenad-/vandringsleder samt även badplatser. Helt perfekt för friluftsmänniskan eller den aktive. Bra skolor och förskolor finns även i området. Brf Malla är en fin och välskött förening, det speglas både på föreningens ekonomi, skötsel samt underhåll. Fin och välskött innergård. Hissen i huset går ned till källaren där du finner föreningens garage, barnvagnsförråd/cykelförråd samt ett förråd till varje lägenhet., allt i praktisk anslutning till varandra. Det är dessutom sällan vi ser en förening som knappt är 10 år gammal och har en belåning om endast 7600kr/kvm, det hör till ovanligheten! Det här är verkligen en drömlägenhet för den som söker det bästa av två världar - stadslivets bekvämlighet och naturens lugn. Missa inte chansen att skapa ditt nya hem i denna fantastiska bostad! Kontakta ansvarig mäklare Arash Jamie för att boka en visning av denna fantastiska bostad och upptäck själv allt det här hemmet har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Runbergsvägen 2A, Vaxmora, Sollentuna kommun
  • Idag kl 15:00
Runbergsvägen 2A, Vaxmora, Sollentuna kommun, bild 2
Runbergsvägen 2A, Vaxmora, Sollentuna kommun, bild 3

Runbergsvägen 2A

Villa
Vaxmora, Sollentuna kommun
8 995 000 kr
125 + 125 m²
1 044 m² tomt

SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att hitta närmaste lucka! Denna gedigna villa är en pärla för den som söker ett elegant och välskött hem med generösa ytor med känsla av rymd. Villa i etage och med källare, vilket verkligen får detta fina hus att flyta ihop och ändå vara avskilt. Huset erbjuder välplanerade rum, stora fönster och en riktig hemma känsla! Med ett rymligt och toppmodernt kök och generösa sällskaps ytor är detta hemmet perfekt för stora middagar och trevliga stunder med familj och vänner. På den ena sidan huset kan du njuta av morgonsolen bland dina fina träd och på andra sidan kan du njuta av dag och kvällssolen framför grillen. Välskött och plan gräsmatta finns även för alla sommaren påhitt. Ett av husets många höjdpunkter är det nyrenoverade och inbjudande köket som inbjuder till matlagning och social samvaro. Köket är noggrant designat med högkvalitativa vitvaror och materialval. Här har nuvarande ägare har lagt ner tid och kärlek för att skapa en perfekt balans mellan form, ljus, färg och materialval. Vardagsrummet är spatiöst med sociala sällskaps ytor, holländsk parkett på golv och med en elegant eldstad centralt placerad mitt i rummet. För familjen är detta ett dröm hem med sina rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för sängar, arbetsytor och förvaring. Badrummet på ovanvåningen är utformat med badkar, wc och handfat. Gäst wc finns på entréplan. Källarvåningen har flera rum med stor potential samt en praktisk tvättstuga. Något som nuvarande ägare har uppskattat är groventrén via källaren, du kommer bli glatt överraskad över förvaringsmöjligheterna här när vi ses på visningen! Under sommarmånaderna expanderas de sociala ytorna ytterligare med den stora trädgården som bjuder på sol från morgon till kväll. Trädgården är välskött med en harmonisk blandning av träd, grönska, växter och sten. Huset erbjuder en stor uppfart med plats för två bilar samt ett garage. Detta fantastiska hus är uppvärmt via bergvärme och har låga driftkostnader för sin stora storlek, FTX-ventilation är installerat samt en radonsug. Kika gärna på den långa bilagda renoverings listan över allt som är åtgärdat så kommer du bli imponerad. Runbergsvägen 2A är helt enkelt den perfekta platsen för en familj som söker en harmonisk och bekväm livsstil. Bostaden är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med bra förskolor och skolor i närområdet. Med närhet till både natur och stadsliv är detta en bostad som har allt. Här bor ni i ett lugnt, populärt område med närhet till Häggviks handelsplats samt Sollentuna centrum där det finns ett brett utbud av restauranger, kultur, shopping, gym, apotek och matbutiker. På denna adress tar du dig även snabbt ut på E4 med bil och når exempelvis Arlanda eller Stockholm City på ca 20 minuter. För den som gillar natur finns utöver Norrviken även närliggande Rösjön samt Edsviken för sommarens bad eller Väsjö-området för mysiga promenadstråk i natur. Missa inte chansen att få kalla denna husdröm för ditt hem.

  • Premium
Nioörtsvägen 28C, Midsommarkransen, Stockholms kommun
Nioörtsvägen 28C, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Nioörtsvägen 28C, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Nioörtsvägen 28C

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
3 495 000 kr
62,4 m²
2 rum
vån 1/4
4 954 kr/mån
56 010 kr/m²

+ Stambytt 2022-2023 + Inga planerade avgiftshöjningar + Varmgarage 550kr/mån, lediga platser finns + Precis vid midsommarkransens tunnelbana + Föreningen äger marken + Access till garaget direkt från trapphuset + Hiss SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! Välkommen till Nioörtsvägen 28C i Midsommarkransen - en underbar tvårummare om 62,4 kvadratmeter som kommer att bli ditt nya drömhem! Denna välplanerade bostad erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och stil, med en fransk balkong och fantastiskt ljusinsläpp. Stig in i den rymliga hallen som leder dig till det ljusa och öppna vardagsrummet. Här kan du njuta av generösa ytor för både vardag och underhållning. Den franska balkongen ger inte bara en charmig detalj, utan släpper också in massor av naturligt ljus och ger en känsla av både inne och ute. Det välutrustade köket är perfekt för matlagning och har gott om förvaringsutrymme. Den underbara planlösningen skapar en social atmosfär där du kan umgås med familj och vänner. Sovrummet är en fristad för avkoppling och vila. Med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler erbjuder det en perfekt reträtt efter en lång dag. Det stora fönstret släpper in ljus och ger en härlig atmosfär mot föreningens innergård. Nioörtsvägen 28C ligger i Midsommarkransen, ett område som är känt för sin charm och sin livliga atmosfär. Kommunikationen är utmärkt, med närhet till tunnelbana och bussar som tar dig till Stockholm city på kort tid. Du har också enkel tillgång till viktiga vägar och motorvägar om du föredrar att resa med bil. I Midsommarkransen finns ett fantastiskt utbud av restauranger och kaféer som kommer att tillfredsställa alla smaker. Här kan du upptäcka kulinariska upplevelser från olika delar av världen och njuta av en kväll ute med god mat och dryck. När det gäller närservice har Midsommarkransen allt du behöver inom räckhåll. Det finns flera livsmedelsbutiker, apotek och andra nödvändiga butiker i närheten som gör det bekvämt att handla dina dagliga behov. Sammanfattningsvis erbjuder Nioörtsvägen 28C i Midsommarkransen en fantastisk möjlighet att bo i en välplanerad tvårummare med en fransk balkong och bra ljusinsläpp. Med närhet till tunnelbana, restauranger och närservice är detta en plats som har allt du behöver för en bekväm och trivsam livsstil. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäck förtrollningen av Nioörtsvägen 28C i Midsommarkransen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stormansvägen 22C, null, Sollentuna kommun

Stormansvägen 22C

Lägenhet
Sollentuna kommun
1 620 000 kr
20 + 10 m²
1.5 rum
2 839 kr/mån
81 000 kr/m²

SOMMARVISNING - Bostaden är tillgänglig för visning, kontakta ansvarig mäklare för att boka! - Stora fönster från golv till tak - Toppmodernt med hög standard . Egen parkering precis invid huset kostnadsfritt - Optimal planlösning - Stor uteplats i sydväst-läge - Extra utrustad med eldriven rullgardin! - Kombimaskin Nu har du möjligheten att flytta in i denna fantastiska studio bostad med villakänsla och en svårslagen närhet till både natur och storstadsliv. Ett nyproducerat studiohus på 30 kvm som är välplanerad med stora fönster, mysigt loft på 10 kvm och stor uteplats. Denna bostaden har en hög standard med modernt kök och helkaklat badrum med dusch. Tack vare takhöjden på nästan 4 meter och de stora fönsterna som sträcker sig från golv till tak ger interiören en mycket större och öppnare känsla än vad det faktiskt är. Väsjön är en naturnära stadsdel i Sollentuna med närhet till det aktiva och naturen. Perfekt för dig som är en naturmänniska eller bara uppskattar att vandra. Väsjön områdesvision är att skapa en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. En helt ny stadsdel med hus och bostäder i alla former och storlek. Här finns utrymme både för aktivitet och avkoppling. Från Väsjön tar man sig till Sollentuna centrum på 10 minuter och har endast 5 minuters bilväg till påfart för E4/E18 samtidigt som man har närhet till skidbacke, elljusspår och friluftsliv. I anslutning finns också områdena Törnskogen samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Arash Jamie - 073-550 80 13

  • Uteplats

Visar alla 15