Mäklare Elin Öhman

Elin Öhman

Om mig

Jag är en mäklare med mycket energi och är otroligt kundfokuserad. Jag är uppvuxen på landet och har därför ett stort intresse för gårdar, men såklart även för lägenheter i stan. Jag står för ett högt engagemang och en personlig relation, och jag finns alltid tillgänglig för både säljare och köpare. Mitt mål är att överträffa alla era förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalité och en service ni sent kommer att glömma. Jag är engagerad, påläst och tillgänglig mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalhagsvägen 3, Närsjö, Eskilstuna kommun

Dalhagsvägen 3

Fritidshus
Närsjö, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 945 000 kr
72 m²
5 rum
1 178 m² tomt

Varmt välkomna till charmiga Dalhagen och detta sällsynt välskötta, vinterbonade fritidshus på en friköpt trädgärdstomt. Här kan hela familjen samlas för att njuta av solen, naturen och närhet till bad och båtplats. Egen båtplats finns att tillgå vid en närliggande brygga och badplatsen. Vi övertagande av fastigheten kommer vedklyv gräsklippare, trädgårdsredskap etc att ingå. Huset är välskött och man möts i en ljus entré som tar oss vidare in i arbetsköket som erbjuder gott om arbetsyta samt en härlig vedspis. I anslutning till köket finner vi en separat matplats med gott om utrymme för en generös matsalsmöbel. Vidare in i bostaden finner vi det trevliga vardagsrummet som erbjuder gott om utrymme för soffgrupp, matsalsmöbel om det önskas samt en mysig eldstad för sköna höst- och vinterkvällar. Inne i bostaden idag finns det tre sovrum men man kan med enkelhet göra om planlösning sa att man kan erbjuda 4-5 sovrum. Fastigheten erbjuder även en gäststuga med två separata entréer, den ena leder in till ett utrymme som är utrustat med dusch och separett. Den andra entrén leder in till sovrumsdelen av gäststugan. Utomhusmiljön är fantastisk här, det finns flera uteplatser för att kunna ta vara på solen. Här finns det även ett vedförråd och två extra förrådsskjul. Det finns även möjlighet att hämta dricksvatten från ett pumphus i närheten av huset, tillgång till dricksvatten finns året om. Fastigheten är attraktivt belägen i trevliga Närsjö, perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet i Eskilstuna med bara en 15 minuters bilfärd. Härifrån tar du dig med enkelhet ut på E20 & på cirka 1 timme & 20 minuter når du Stockholm! Kommunalt VA planeras att dras in i slutet av oktober och bekostas av säljaren. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Hålby Mellangård, Gillberga, Eskilstuna kommun
Hålby Mellangård, Gillberga, Eskilstuna kommun, bild 2
Hålby Mellangård, Gillberga, Eskilstuna kommun, bild 3

Hålby Mellangård

Gård/Skog
Gillberga, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
6 500 000 kr
108 m²
4 rum
39 ha tomt

Välkommen till Hålby Mellangård! Nu finns möjligheten att förvärva en fin välplanerad gård endast 15 minuter från centrala Eskilstuna. Gården är en lantbruksfastighet och marken uppgår till dryga 39 hektar där marken till största del består av åkermark och skog. Här finns en stor möjlighet att skapa och forma sig sin drömfastighet helt efter egna önskemål. Tillhörande fastigheten finns tre uthus samt en stor ekonomibyggnad där man kan anpassa byggnaden utefter vilken djurhållning man vill ha. Vill man inte ha några djur, så är möjligheterna oändliga. Dem tre uthusen kan användas som gästhus, förvaring eller kanske en liten gårdsbutik? Bostadshuset är vackert med typisk lantlig stil. Här erbjuds 108 kvm fördelat över två plan. På entréplan finner man ett lantligt kök som renoverad 2017. Här finns tidstypiska detaljer som putsad vedspis med bakugn samt ett härligt skafferi. Vidare på entréplan finner man duschrum, vardagsrum med kamin och sovrum. En trappa upp nås en möblerbar hall och två stora sovrum. Ekonomibyggnaden erbjuder bra förvaringsutrymmen men kan likväl användas som djurstall. Här bor du på landet men på mindre än en kvart når du stadskärnan med bil. Här bor du också med kort gångavstånd till Gillberga skola som erbjuder F-6. Bra bussförbindelser finns inom gångavstånd. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Gränsgatan 12B, Norr, Eskilstuna kommun

Gränsgatan 12B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 145 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 927 kr/mån
20 818 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad på Gränsgatan 12B. Här erbjuds två rum och kök fördelat över ett rymligt sovrum, socialt vardagsrum med utgång till en stor balkong med härligt solläge. Kök och matrum i anslutning till varandra med möjlighet till att öppna upp helt om man önskar. Fint duschrum och klädkammare finns att tillgå. Ingen kö till parkering i nuläget. Parkering på innergården finns för 100 kr/månaden. På Norr bor du med närhet till det mesta! Här finns expansiva norr med Munktellområdet som erbjuder, gym, inomhusbad och restauranger. Från bostaden är det också kort gångavstånd till nya universitet, stan med hela centrumkärnan samt centralstation. Helt enkelt en smart placerad bostad med närhet till det mesta som Eskilstuna kan erbjuda! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Västeråsvägen 12B, Tunavallen, Eskilstuna kommun

Västeråsvägen 12B

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/4
3 634 kr/mån
19 043 kr/m²

Välkommen in! Högt beläget i huset erbjuds denna välplanerade lägenhet om två rum och kök. Via en rymlig entréhall med bra förvaringsmöjligheter erbjuds kaklat duschrum med tvättmaskin, rymligt kök, vardagsrum med stor social yta och utgång till balkong. Balkongen erbjuder härligt solläge, perfekt att sitta och njuta på en ljummen sommarkväll! Här bor du med ett närhet till det mesta! Tunavallen, Kronskogen och dess härliga promenadstråk, elljusspår för härliga löpturer och Tuna Park för shopping endast en kort promenad bort. Promenadavstånd till centrum om ca 10 minuter och centralstationen ca 5 minuter. Inom gångavstånd finner du även Mälardalens universitet och Parken Zoo. Goda bussförbindelser finns precis intill och kan ta dig direkt till Tuna Park, Hällby eller Ekeby. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4