Mäklare Isa Donnerstern

Isa Donnerstern

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tunavallsgränden 8, Tunavallen, Eskilstuna kommun

Tunavallsgränden 8

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/5
3 751 kr/mån
29 537 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma tvårummare om 54 kvm på Tunavallsgränden 8, som är praktiskt belägen på första våningen. Bostaden erbjuder enhetliga parkettgolv och välplanerade ytor med ett ljust och öppet vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummet når du även den generösa uteplatsen där ni kan njuta av många härliga sommarkvällar. Här finns också ett rymligt sovrum samt en hall med en stor klädkammare för bra förvaring. Badrummet är helkaklat och utrustat med golvvärme samt egen tvättmaskin och torktumlare. I den populära och välskötta föreningen Brf Skjutvallen har du närhet till allt du behöver! Föreningen präglas av en lugn och trivsam atmosfär, med inbjudande gemensamma grönytor samt ljusa och fräscha trapphus med hiss. Tele2 bredband med hastigheten 250/250 ingår i avgiften. P-platser är tillgängliga för både medlemmar och besökare. Till lägenheten hör dessutom ett rymligt förråd. Inom bara några minuters cykeltur når du centrumkärnan, där ett varierat utbud av shopping, restauranger, tågstation och Mälardalens universitet finns att tillgå. För familjer är detta verkligen en barnvänlig plats. Här finns allt från en nybyggd förskola och grundskola till Parken Zoo med bad, vilket gör det enkelt och bekvämt för barnfamiljer att trivas. Dessutom är Tuna Park bara ett par minuter bort med bil, vilket erbjuder ytterligare shopping och nöjen. Ett av områdets mest uppskattade inslag är den angränsande Kronskogen, som utgör en central oas för motionärer och naturälskare. Här finner du ordnade elljusspår och vackra promenadstråk som slingrar sig genom en lummig skogsmiljö och pittoreska fårhagar. Varmt välkommen med er visningsanmälan!

  • Uteplats
  • Hiss
Trappvägen 13A, Skogstorp, Eskilstuna kommun

Trappvägen 13A

Tomt
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 095 000 kr
1 022 m² tomt

Nu kan drömmen om ett nybyggt hus äntligen bli sann! VI har möjlighet att förmedla en tomt i barnvänliga och lugna Skogstorp med ett oslagbart läge uppe på höjden! Här bor du med naturen inpå knuten och samtidigt mer närhet till både bra bussförbindelser, skola, promenadstråk, affär och förskola. Fastigheten är belägen inom kommunalt verksamhetsområde för vatten och avlopp. Förhandsbesked för denna tomt finns! Kom ihåg att nybyggda hus är undantagna från fastighetsavgift de första 15 åren! Skogstorp är ett idylliskt samhälle beläget ca 10-15 minuter utanför Eskilstuna centrum. Ett barnvänligt familjeområde med lugna omgivningar. Skogstorp erbjuder matvarubutik, pizzeria, frisör och gym. Den populära Skogstorpsskolan erbjuder undervisning från förskoleklass upp till nian. Ta chansen och bygg din drömvilla med ett oslagbart läge!

  • Plus
Källgatan 8, Nyfors, Eskilstuna kommun

Källgatan 8

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 275 000 kr
58,6 m²
2 rum
vån 6/6
3 494 kr/mån
21 758 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet erbjuder en ljus och luftig atmosfär som får dig att känna dig hemma direkt. Denna lägenhet är stilfullt renoverad under 2022 och här är det bara att flytta in! Vi välkomnas in i den generösa entréhallen, som erbjuder en generös klädkammare - perfekt för förvaring! Det rymliga vardagsrummet är idealiskt för sociala tillställningar och rymmer både en bekväm soffgrupp och ett matsalsbord för härliga middagar med vänner och familj. Det smakfullt renoverade köket är utrustat med moderna vitvaror och en stilren bänkskiva i trä. Badrummet är helkaklat och är gjort i föreningens regi i samband med stambytet. Sovrummet är en oas av lugn, med gott om plats för en dubbelsäng och generösa förvaringslösningar. Utöver detta så erbjuder även denna lägenhet en fantastisk inglasad balkong där du kan njuta av många härliga sommarkvällar. Som boende i denna stabila och välskötta förening kan du känna dig trygg, då många större renoveringar har genomförts. Med hiss i huset och fiber indraget i fastigheten är detta hem inte bara bekvämt, utan också framtidssäkert. Ta chansen att förvärva denna lägenhet – här får du ett hem som kombinerar hög standard med ett oslagbart läge! Kontakta oss idag för att boka visning och upptäck ditt nya drömhem!

  • Balkong
  • Hiss
Södra Bangårdsgatan 12A, Söder, Eskilstuna kommun

Södra Bangårdsgatan 12A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
975 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
3 230 kr/mån
21 667 kr/m²

Välkommen till denna etta belägen i hjärtat av Söder, där stadens puls möter bekvämlighet och charm! Denna lägenhet är perfekt för er som söker närhet till allt – endast ett stenkast från centrum, högskolan och ett brett utbud av affärer. Vi välkomnas in i den möblerbara entréhallen som erbjuder gott om plats för avhängning samt erbjuder plats för ett hemmakontor. Det rymliga och ljusa vardagsrummet erbjuder utrymme för en soffgrupp, tv-möbel samt en generös säng. Från vardagsrummet når vi även balkongen, perfekt för sommarens varma dagar! Detta rum erbjuder även två klädkammare - som ger dig smidig förvaring av kläder. Det funktionella köket erbjuder bra arbetsytor och plats för matbord. köket har man fräschat upp i form av ny bänkskiva och nytt kakel i ljusa kulörer. Det helkaklade badrummet är renoverat i föreningens regi i samband med stambytet. Här finner vi en dusch bakom vikbara glasdörrar, toppmatad tvättmaskin, wc, handfat på kommod och ett spegelskåp samt golvvärme. I denna lägenhet har man lagt ett enhetligt parkettgolv i samtliga rum samt målat väggarna i sobra färgval vilket ger ett fräscht och välkomnande intryck. Området Söder i Eskilstuna är en trevlig och populär plats med grönskande parker och vackra promenadstråk längs ån. Vid Sveaplan finns allt man behöver, allt från gym och mataffärer till restauranger och vårdcentraler. Gamla stadens charmiga butiker, caféer och salonger erbjuder en mix av shopping och avkoppling. En kort promenad över ån tar dig till tågstationen, centrum och universitetet åt ena hållet, och till Mälarsjukhuset åt andra hållet.

  • Balkong
Södra Bangårdsgatan 12A, Söder, Eskilstuna kommun

Södra Bangårdsgatan 12A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 850 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
4 379 kr/mån
30 328 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som kombinerar äldre charm med en modern och stilfull renovering. Med en generös takhöjd och stora fönsterpartier så skapas en ljus och luftig atmosfär. Denna lägenhet besitter en otrolig charm - Här finner man slipad fiskbensparkett, renovering av både kök och badrum som är gjorda med stor omsorg och sobra färgval. Vi välkomnas in i den möblerbara entréhallen, här finns det gott om utrymme för avhängning och förvaring i garderober. I anslutning till entréhallen kommer vi in i det nyligen renoverade köket som går i en beige ton och erbjuder förvaringsmöjligheter i både överskåp och lådor. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Det finns gott om utrymme för ett köksbord med tillhörande stolar. Lite längre in i bostaden hittar vi vardagsrummet som rymmer en generös soffgrupp, tv-möbel och annat möblemang om det önskas. Från vardagsrummet når vi även lägenhetens balkong där ni kan njuta av kvällssol. Sovrummet är generöst och erbjuder plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbel, här finns det även garderober och en rymlig klädkammare. Badrummet är renoverat i föreningens regi i samband med stambytet, här erbjuds stora kakelplattor på både väggar och tak i neutrala färgval. Badrummet är utrustat med dusch bakom vikbara glasdörrar, handfat på kommod, spegel med belysning, tvättmaskin och wc. Området Söder i Eskilstuna är en trevlig och populär plats med grönskande parker och vackra promenadstråk längs ån. Vid Sveaplan finns allt man behöver, allt från gym och mataffärer till restauranger och vårdcentraler. Gamla stadens charmiga butiker, caféer och salonger erbjuder en mix av shopping och avkoppling. En kort promenad över ån tar dig till tågstationen, centrum och universitetet åt ena hållet, och till Mälarsjukhuset åt andra hållet. Detta är en lägenhet som behöver upplevas på plats - varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Törnerosgatan 11, Norr, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 18:00

Törnerosgatan 11

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 595 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6/6
3 469 kr/mån
24 538 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och moderna tvåa på hela 65kvm lugnt belägen högst upp i huset. Denna tvåa har under de senaste två åren genomgått stora renoveringar i form av att man har lagt in enhetligt parkettgolv, nymålade väggar och målat in garderober för att få till en modern platsbyggd känsla, man har även gjort en totalrenovering utav det generösa badrummet. Köket går i ljusa toner och detta rum har gott om utrymme för ett matbord med tillhörande stolar. Det stora, luftiga vardagsrummet har gott om plats för både en generös soffgrupp samt för en stor matsalsmöbel, tv-möbel och annat möblemang om det önskas. Från vardagsrummet når man även den takade balkongen, här kan du njuta av härlig kvällssol fram tills att den går ner och utsikt över kyrktornen på Klosterkyrka. I det stora sovrummet har man gott om utrymme för en dubbelsäng, nattduksbord och här finner du ljusa ytskikt och flertalet platsbyggda garderober, vilket ger både stil och funktionalitet. Med ett stort fönster får rummet ett härligt naturligt ljusinsläpp som skapar en trivsam atmosfär. Det helkaklade badrummet är renoverat under 2024 och här finner vi dusch bakom glasvägg, handfat på kommod, spegel med belysning och wc. Populär och trivsam förening där lugn och gemenskap står i centrum! Här erbjuds du en unik möjlighet att bo i en välskött fastighet med låga avgifter och många moderna bekvämligheter. Föreningen har ett helt nytt tak och solceller, vilket inte bara är bra för miljön utan även ger möjligheter till lägre driftskostnader. Med automatiska dörröppnare blir det enkelt för både stora och små att röra sig fritt. Parkeringsplatser är aldrig långt bort, med kort kö till p-plats och mängder av alternativa parkeringsmöjligheter i området. Den gröna innergården med sitt skyddade läge bjuder in till avkoppling och umgänge. Denna bostad har ett oslagbart läge mitt på populära Norr! Här är det nära till livsmedelsbutik, pizzeria och den mysiga kvarterskrogen Café Norr. En kort promenad tar dig över ån till stadens puls med universitet, butiker och restauranger. Du har även nära till den vackra stadsparken och de natursköna stråken längs med ån, där du kan njuta av långa promenader och avkoppling. Missa inte chansen, anmäl ditt intresse till oss redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gredbergsgatan 10C, Gredby, Eskilstuna kommun

Gredbergsgatan 10C

Lägenhet
Gredby, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 250 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 784 kr/mån
21 739 kr/m²

Välkommen till Gredbergsgatan 10C! Denna ljusa och välplanerade tvårummare i Gredby är lugnt belägen högst upp i huset och erbjuder en perfekt kombination av stil och funktion! Det moderna köket erbjuder generöst med bänkyta, förvaring och gott om plats för ett matbord där du kan samla vänner och familj. Det stora sovrummet erbjuder plats för en dubbelsäng och är utrustat med både garderob samt en klädkammare. Badrummet är renoverat i föreningens regi i samband med stambytet och är utrustat med dusch, toppmatad tvättmaskin, handfat på kommod, spegelskåp och wc. Vardagsrummet ligger i en halv öppen planlösning mot köket och är hjärtat av lägenheten, det generösa ljusinsläppet från de stora fönstren skapar en ljus och luftig känsla. Här får du plats med en generös soffgrupp, tv-möbel och annat möblemang om du önskar. Från vardagsrummet når du lägenhetens inglasade balkong, här finns det gott om plats för matbord eller en härlig loungegrupp. Här bor du med närhet till lokala restauranger, shopping på Tuna Park, Parken Zoo, bra bussförbindelser, tågstation och universitet, här har du allt du behöver inom räckhåll. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Hedlundsgatan 2C, Rinmansparken, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 17:30

Hedlundsgatan 2C

Lägenhet
Rinmansparken, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
850 000 kr
44,7 m²
1 rum
vån 2/2
2 859 kr/mån
19 016 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och charmiga etta med ett generöst kök och ett nyrenoverat badrum samt egen parkeringsplats i centrala Eskilstuna. Detta är en perfekt lägenhet för dig som studerar, letar efter din första lägenhet eller för dig som vill ha ett mindre boende med närhet till allt! Lägenheten har original trägolv, högt i tak och fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Köket erbjuder det mesta som vardagen kräver. Det helkaklade badrummet är nyligen renoverat med dusch, handfat på kommod samt wc. Vardagsrummet är rymligt och har plats för soffgrupp, tv-möbel och annat möblemang om så önskas. Här finns även en platsbyggd loftsäng med tillhörande garderober. Föreningen har en grönskande innergård med utemöbler som samtliga medlemmar får ta del av. På innergården finns även förenings parkeringar. Här bor du intill Rinmansparken i ett centralt och trivsamt område med närhet till det mesta. Gång- och cykelavstånd till såväl matbutiker, restauranger, gym, tågstation och universitet. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Stenkolsgatan 24D, Stenby, Eskilstuna kommun
  • Tor 10 okt kl 17:30
Stenkolsgatan 24D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 24D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 24D

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 795 000 kr
65 m²
3 rum
4 320 kr/mån
27 615 kr/m²

Varmt välkomna till Stenkolsgatan 24D – en bostadsdröm i nyproducerat radhusformat med oslagbart hörnläge! Detta stiliga boende på 65 m² fördelat på 3 rum och kök i två plan erbjuder en perfekt kombination av komfort, funktionalitet och modern design. Beläget med hörntomt i det eftertraktade området Stenby Park. Det första man möts av är det ljusa och öppna intrycket som skapas av stora fönster och noggrant utvalda material. På entréplan möts ni av en välkomnande hall med avhängningsyta, ett stilrent helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, samt ett modernt kök där det finns gott om utrymme för en generös matsalsmöbel. Köket erbjuder både bra förvaringsmöjligheter och integrerade vitvaror, perfekt för matlagning och sociala tillställningar. Under trappen finns det även ett praktiskt förråd. På övre plan finner vi ytterligare två generösa rum, det ena av dem används idag som vardagsrum där det finns gott om utrymme för en generös soffgrupp, tv-möbel och annat möblemang om det önskas, här finns det även en härlig fransk balkong och gott om förvaring i fyra platsbyggda garderober. Det andra rummet passar perfekt som sovrum och här finns det plats för en bekväm dubbelsäng. För dem som behöver mer yta finns även möjlighet att inreda det rymliga entréplanet med en matplats och en mysig soffa. Utanför väntar ett njutbart altandäck med pergola, idealiskt för sommarens middagar, samt en lättskött trädgårdstäppa med ny gräsmatta och staket – en perfekt plats för barn att leka på eller för avkoppling i solskenet. Frånluftsvärmepumpen med vattenburen golvvärme gör ditt hem både bekvämt och energieffektivt året runt. Stenby Park erbjuder inte bara ett modernt boende utan även en aktiv livsstil med fantastiska promenadstråk och elljusspår i Kronskogen, bara ett stenkast bort. Här finns även alla bekvämligheter ni kan önska, med närhet till matbutiker, busshållplats med täta avgångar in till centrum, förskola, grundskola och det populära köpcentret Tuna Park med butiker, restauranger och apotek. Månadsavgiften är 4 320 kr och inkluderar parkeringsplats. Dessutom ingår ett praktiskt kallförråd på ca 4 kvm. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar, vilket ger en trygghet i det långsiktiga boendet. Det finns möjlighet till snabbt tillträde om så önskas. Detta toppmoderna boende måste upplevas på plats – boka er visning idag och låt ert nya liv börja här!

  • Premium
  • Uteplats
Timmermansvägen 13L, Lundby, Eskilstuna kommun

Timmermansvägen 13L

Radhus
Lundby, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 995 000 kr
82 m²
4 rum
4 664 kr/mån
24 329 kr/m²

Välkommen till Timmermansvägen 13L – ditt framtida hem i det omåttligt populära Lundby! Här erbjuder vi ett hemtrevligt radhus om 82 kvm som har en varm och inbjudande atmosfär. Den välplanerade planlösningen sträcker sig över två plan och entréplanet erbjuder ett ljust kök med plats för en större matplats, ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel och här finns det även en fullt fungerande kamin, en gäst-wc samt en stor entréhall med smarta förvaringslösningar i platsbyggda garderober och här finns det även ett utrymme där tvättmaskin och fjärrvärme är placerade. På övre plan finner du tre sovrum, två mindre som passar perfekt för barnen eller tonåringen och ett större som passar som föräldrasovrum. Här finns ett stilfullt helkaklat badrum med badkar. Övre plan erbjuder även en generös klädkammare, perfekt för förvaring. Finns även en lucka upp till den golvade vinden. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till en härlig uteplats med trädäck, markis, plats för utemöbler och en förrådsbod. Uteplatsen är lugnt belägen mot en allmänning där barnen kan hoppa studsmatta eller spela fotboll medans ni har uppsyn ifrån er egna altan. På framsidan av huset har man även tillgång till en egen parkeringsplats utan någon avgift, perfekt när man har storhandlat! Bostaden ligger på Timmermansvägen med närhet till allt du behöver – från matbutiker och Tunapark köpcentrum till bussförbindelser och skolor. Föreningen har en stabil ekonomi och har tidigare genomfört flera stora renoveringar, vilket ger dig trygghet och en välskött boendemiljö. Missa inte chansen att göra detta fantastiska radhus till ditt eget. Varmt välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Södra Bangårdsgatan 14, Söder, Eskilstuna kommun

Södra Bangårdsgatan 14

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
750 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/4
1 796 kr/mån
24 194 kr/m²

Drömmer du om en perfekt etta på Söder? Välkommen till en välplanerad lägenhet med en låg månadsavgift på endast 1796 kr, vilket gör den idealisk som övernattningslägenhet eller ditt första boende. Denna ljusa och luftiga lägenhet har ett fräscht, nyligen renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet/sovrumsdelen, vilket skapar en inbjudande atmosfär som passar både för avkoppling och socialt umgänge. Badrummet är stilfullt och praktiskt utrustat med en toppmatad tvättmaskin för maximal bekvämlighet. I hallen finner du en rymlig garderob, perfekt för smart förvaring. Med genomgående enhetligt golv och målade väggar får du en modern känsla och möjligheten att sätta din egen prägel på boendet. Läget vid Södra Bangårdsgatan 14 är oemotståndligt! Här bor du i ett av de mest eftertraktade områdena med nära till centrum, en kort promenad till centralstationen, grönskande parker, utmärkta bussförbindelser, matbutiker, restauranger och underbara promenadstråk. Det här är inte bara en lägenhet, det är en livsstil. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem i ett harmoniskt och lugnt område – din nya vardag väntar! Kontakta oss redan idag för att boka en visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Hensta 28, Hensta, Eskilstuna kommun

Hensta 28

Tomt
Hensta, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 095 000 kr
2 845 m² tomt

Nu erbjuds en fantastisk möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på en otroligt generös tomt om 2845 kvm i omåttligt populära Hensta. Tomten erbjuder en perfekt plats för dig som vill bygga ditt drömhem i en naturskön och lugn miljö. Tomten som är belägen i ett av Eskilstunas mest eftertraktade områden, erbjuder en perfekt balans mellan avskildhet och närhet till stadens bekvämligheter. Här bor du mitt i en naturskön oas, men på endast 10-15 minuters avstånd hittar vi motorvägen. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och ger dig därför generösa möjligheter att förverkliga dina husdrömmar. Med kommunalt vatten och avlopp samt fiber vid tomtgräns – får du det bästa av båda världar – naturnära liv och moderna bekvämligheter. En kort cykeltur tar dig till flera inbjudande badplatser där du kan njuta av sommarens sol och bad, samt Sörmlandsleden som bjuder in till härliga vandringar på din fritid. Med rikligt av djurliv och inslag av lugn och ro kan du plocka blåbär och lingon direkt från tomten och njuta av den lugna atmosfären. Njut av promenader längs de böljande landskapen mot det populära Marys Café, eller cykla till Solby Gård för att handla lokal odlat. Här finns det busshållplats inom gångavstånd, samt en omtyckt skola och barnomsorg i närområdet. Inom 10-15 minuter med bil når du ett växande köpcentrum med allt du behöver samt ett aktivt samhälle med Mälaren runt hörnet. Här har du även den historiska skönheten av Sundbyholms slott, badmöjligheter, travbana, golfbanor, samt Torshälla som granne med sitt utbud av livsmedelsbutiker och restauranger. Ta chansen att skapa ditt drömhem i en fantastisk miljö som erbjuder allt du kan önska dig. Kontakta oss idag för mer information! Ditt nya liv i naturens hjärta väntar!

Tegelbruksgatan 10B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
  • Ons 16 okt kl 17:30

Tegelbruksgatan 10B

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 095 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
2 564 kr/mån
21 900 kr/m²

Denna tvåa i toppskick är bekvämt belägen en halv trappa upp i huset och erbjuder ett modernt kök i ljus färgsättning, gedigna materialval, diskret infälld belysning ovan köksskåp för en lyxig och exklusiv känsla och genomtänkta detaljer. Köket är fullt utrustat med integrerade vitvaror och här finns det även plats för en matplats för fyra personer. Det helkaklade badrummet erbjuder, takdusch, handfat på kommod, wc. Sovrummet är generöst och erbjuder plats för både en dubbelsäng samt garderob. Vardagsrummet är även det stort och erbjuder plats för en soffgrupp, tv-möbel och annat möblemang om det önskas. Här finns det även en härlig fransk balkong. Lägenheten är genomgående renoverad med enhetligt fint parkettgolv, modern och ljus färgsättning på väggarna. Denna lägenhet är otroligt välplanerad och erbjuder en härlig rymd tack vare den tilltagna takhöjden. Här är det bara att flytta in och börja njuta direkt! Här ges en möjlighet att förvärva en bostadsrätt i en välskött förening med en stabil ekonomi och exceptionellt låga avgifter! Här bor du med tillgång till en fantastisk gemenskap och ett brett utbud av bekvämligheter som gör livet både bekvämt och trivsamt. Denna attraktiva bostadsrättsförening erbjuder flera fina gemensamma utrymmen där du kan njuta av tid utomhus, som grillplatser och grönområden, perfekt för trevliga stunder med vänner och familj. Här finns det även tvättstuga och bastu tillgängliga för medlemmarna. Bostadsrättsföreningen ligger i ett strategiskt läge med nära avstånd till pizzeria, butiker och service, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Med två garage i området har du även möjlighet att hyra plats för din bil. Centralt beläget, här har du dessutom nära till tågstationen. Centrum ligger också inom promenadavstånd, med ett brett utbud av butiker, mataffärer och universitetet i närheten. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Västeråsvägen 12B, Tunavallen, Eskilstuna kommun
Västeråsvägen 12B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Västeråsvägen 12B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Västeråsvägen 12B

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/3
3 567 kr/mån
21 630 kr/m²

Nu finns det tillfälle att förvärva denna charmiga tvåa där man har renoverat både kök och badrum med balkong på Västeråsvägen 12B precis intill Tunavallen! Lägenheten som presenteras består av 46 kvm fördelat på två rum och kök varav ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter i garderober. Lägenheten erbjuder stilrena ytskikt i form av fint parkettgolv och målade väggar. Köket i L-formation är nyligen renoverat och erbjuder vitvaror i rostfritt utförande samt ljusa släta luckor, köket ger plats för ett matbord för fyra personer. Lägenheten erbjuder även ett generöst vardagsrum som blir en central del i bostaden med plats för soffa, tv-möbel samt annat möblemang om det önskas. Via vardagsrummet nås balkongen, här kan ni njuta av många härliga sommarkvällar! Här finns det även ett nyrenoverat helkaklat badrum som erbjuder handfat på kommod, badkar, wc och här är det även förberett för tvättmaskin. Lägenheten är lugnt belägen högst upp i huset, hit tar du dig smidigt upp med hjälp av hiss. En perfekt bostad för dig som vill ha gångavstånd till centrum, universitetet och närhet till såväl naturområden som shopping. På Västeråsvägen bor du i ett lugnt område med närhet till allt, såsom centrum, köpcentret Tuna park, Parken zoo etc. På endast 5-10 minuter når du Eskilstuna centralstation med täta avgångar till såväl Stockholm som Örebro och Västerås. Här bor du även nära Kronskogen, ett stadsnära naturområde med promenadstråk och elljusspår, perfekt för den som gillar löpning i naturen. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Bangårdsgatan 12C, Söder, Eskilstuna kommun

Södra Bangårdsgatan 12C

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 795 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 594 kr/mån
28 047 kr/m²

Välkommen till ett magnifikt sekelskifteshem som kombinerar tidlös elegans med modern komfort! Här bor du i ett av stadens mest eftertraktade områden, där du kan njuta av din trevliga balkong som badar i sol från tidig morgon till eftermiddag – en perfekt plats för avkoppling och mingel med vänner. Våningen är varsamt och påkostat renoverad med stor omsorg om de klassiska detaljerna, vilket ger ett unikt och stilrent uttryck. Med vacker fiskbensparkett som sträcker sig genom hela hemmet, stora fönsterpartier som släpper in ett rikligt ljus och takhöjd som ger en känsla av rymd, känns varje rum både inbjudande och lyxigt. Det moderna köket är platsbyggt och utrustat med högkvalitativa materialval. Den eleganta bänkskivan i Silestone samt de smakfulla blandarna, diskhon och diskmedelspumpen i gyllene mässing från Tapwell ger en touch av stil och finess. Med gott om förvaring i både skåp och lådor är detta kök en dröm för den matintresserade. Här finns även plats för en mindre matsalsmöbel. Den röda tråden av elegans och stil följer med in i sovrummet, där du hittar plats för en generös dubbelsäng och flertalet garderober som erbjuder optimalt med förvaring. Rummet pryds av en djupblå färg från Lexington tapeter, som ger en känsla av harmoni. En klädkammare är strategiskt placerad för att maximera utrymmet, vilket gör att varenda kvadratmeter är väl utnyttjad. Entréhallen, med sin möblerbara yta, har omvandlats till ett perfekt barnrum bakom snygga glasväggar - en plats som med lätthet kan användas till en walk-in closet eller ett stilrent hemmakontor! Det renoverade badrummet erbjuder stora kakelplattor som pryder både väggar och golv. Moderna Svedbergs-duschväggar och handfat samt stiliga blandare från Tapwell bidrar till en lyxig atmosfär. Den praktiska handdukstorken och de infrästa rören i väggarna skapar både en minimalistisk känsla och ökar den exklusiva charmen. Vardagsrummet är en inbjudande plats med gott om utrymme för en generös soffgrupp och en matsalsmöbel, perfekt för härliga sammankomster med familj och vänner. Från vardagsrummet nås den soliga och härliga balkongen, en oas för avkoppling eller sociala stunder. Från trapphuset når du även föreningens balkong som ni med stor fördel kan nyttja för att även nå eftermiddagssolen! Föreningen erbjuder även flertalet uteplatser på den inhägnade innergården - så även där kan ni sitta & njuta ostört av utomhusmiljön. Här får du det bästa av två världar – en stilren och lyxig interiör som samtidigt erbjuder praktiska lösningar för ditt dagliga liv. Missa inte chansen att göra denna fantastiska lägenhet till ditt nya hem! Området Söder i Eskilstuna är en trevlig och populär plats med grönskande parker och vackra promenadstråk längs ån. Vid Sveaplan finns allt man behöver, allt från gym och mataffärer till restauranger och vårdcentraler. Gamla stadens charmiga butiker, caféer och salonger erbjuder en mix av shopping och avkoppling. En kort promenad över ån tar dig till tågstationen, centrum och universitetet åt ena hållet, och till Mälarsjukhuset åt andra hållet. Varmt välkommen med din intresseanmälan för att få möjligheten att bo här! Detta är en chans att förvärva ett hem där du kan trivas, skapa minnen och njuta av livets små stunder. Missa inte möjligheten att göra detta vackra sekelskifteshem till ditt eget!

  • Plus
  • Balkong
Lindtorpsgatan 2, Centrum, Eskilstuna kommun
  • Sön 6 okt kl 15:00

Lindtorpsgatan 2

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
1 550 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
4 552 kr/mån
21 831 kr/m²

Varmt välkommen till denna pärla som är placerad i en unik 20-talsfastighet som totalrenoverades under 2011. Denna lägenhet präglas av sina vackra rum, en slående takhöjd på över 3 meter och ljusinsläpp från tre väderstreck. Här erbjuds rustika original trägolv, djupa fönsternischer och breda socklar. Tidsenliga dubbeldörrar från entréhallen till vardagsrummet samt från vardagsrum till det stora sovrummet. Lägenheten erbjuder utöver detta ett helkaklat badrum i ljus färgsättning med golvvärme. Ett modernt kök med gott om plats för en matplats med tillhörande stolar. Två sovrum, ett litet mindre som passar perfekt som barnrum/hemmakontor eller gästrum, samt ett väldigt stort sovrum där man har gott om utrymme för dubbelsäng och annat möblemang om det önskas, här finns det även en rymlig klädkammare. Precis intill huset finns det även parkeringsmöjligheter Med en perfekt balans mellan modern bekvämlighet och tidlös elegans är denna bostad något utöver det vanliga. Belägen centralt med närhet till allt du kan önska dig, bjuder det här hemmet på en unik atmosfär fylld av historia och karaktär. Med vackra detaljer och en charm som genomsyrar varje rum är detta verkligen ett boende för den som uppskattar det extraordinära. Fastigheten ligger ett stenkast bort från Eskilstunas centralstation samt Fristadstorget. Missa inte chansen att äga ett hem som erbjuder det bästa av både dåtid och nutid. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Gravörvägen 10, Brottsta, Eskilstuna kommun
  • Sön 6 okt kl 14:00

Gravörvägen 10

Villa
Brottsta, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
3 695 000 kr
155 m²
6 rum
586 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade bostad i omåttligt populära Brottsta. När du stiger in i bostaden möts du av en rymlig hall med gott om plats för era ytterkläder, lite längre in i bostaden hittar vi det välutrustade köket med gott om förvaring och bra med arbetsyta samt plats för matgrupp. I fil med köket hittar vi tvättstugan med egen groventré. Vardagsrummet rymmer en generös soffgrupp, tv-möbel och annat möblemang om det önskas. Från vardagsrummet når vi även det härliga inglasade uterummet, det är både isolerat samt försett med en luftvärmepump vilket gör att man förlänger säsongen för användning utav det. På entréplan hittar vi även tre rymliga sovrum som är lugnt belägna mot husets baksida/trädgård. Här finns det även ett badrum som renoverades under 2023. En trappa upp väntar det övre planet med ett generöst allrum, perfekt som vardagsrum för tonåringarna. Här finns det även ett stort sovrum, samt ett badrum i äldre skick. Man kan även med fördel göra fler sovrum på ovanvåningen om det önskas. På tomten hittar vi även ett garage och ett generöst förråd. Huset är även försett med solceller som installerades 2020. Fastigheten är uppförd med tomträtt som gäller till 2028-10-01. Villan är belägen i det lugna och omtyckt villaområdet Brottsta med bra närservice och kommunikationer i Eskilstuna. I området finns populära förskolor och skolor, samt köpcentret Tuna Park med många butiker och restauranger. Kommunikationerna är goda med bussar som tar en till och från stadskärnan, och tågstationen ligger inom kort gång- och cykelavstånd med täta turer till Stockholm. En perfekt bostad för den som pendlar till och från arbetet. Varmt välkommen med er intresseanmälan. I besiktningsprotokollet så finns det en notering angående rördragningen. Bolaget som har genomfört detta kommer att åtgärda detta i form av att installera en duschvägg så att rördragningen inte är i våtutrymmet.

  • Plus
Majorsvägen 5, Mesta, Eskilstuna kommun

Majorsvägen 5

Villa
Mesta, Eskilstuna kommun
Mälardalens Bostadsbyrå
2 595 000 kr
85 + 85 m²
6 rum
579 m² tomt

Varmt välkomna till denna väl omhändertagna familjevilla på en lugn återvändsgata i Mesta. Detta hus har under åren genomgått stora renoveringar så som dränering, fönsterbyte, installation av fjärrvärme, köks och badrumsrenovering, ny el dragen i nästintill hela huset, nytt vatten & avlopp ner till källaren, ny fasad och man har även byggt en fantastisk altan. Se hela renoveringslistan längre ner i annonsen. Det första som välkomnar oss in i huset är den generösa entréhallen där det finns gott om utrymme för avhängning av ytterkläder. Entréplan erbjuder ett vardagsrum som är generöst och öppet och här finns det både kamin och utgång till den stora altanen. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för en generös matsalsmöbel, soffgrupp tv-möbel och annat möblemang om det önskas, här finns det även en härlig kamin. Köket är även det rymligt och är utrustat med alla nödvändigheter som man behöver. På detta våningsplan hittar vi även två sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme och dusch bakom vikdörrar i glas. Källarplanet erbjuder ett generöst sovrum, ett till rum som idag används som förråd men även denna yta kan användas till sovrum - i fil med detta rum finns det även en verkstadsdel. Här finns det även en tvättstuga, pannrum samt att man på detta plan har bedrivit en frisörsalong. Så detta rum är utrustat med hårbad, speglar och här finns det även en egen entré in. Så detta rum är exemplariskt att bedriva en mindre verksamhet i. Tomten om 579kvm är upplåten med tomträtt fram tills 2025-10-01. Här finns det en generös uppfart där flertalet bilar får plats. Det finns även en carport/garage men denna är i äldre skick och har satt sig. Tomten erbjuder sol nästintill hela dagen och här kan barnen spela fotboll medans man har vännerna över på grillkväll! Mesta är en perfekt plats för familjer som söker en trygg och bekväm miljö att bo och växa i. Med närhet till skolor och förskolor är det enkelt för barnen att ta sig till och från skolan, samtidigt som det finns gott om möjligheter för dem att leka och utforska i närområdet. Med idrottsplatser och lekplatser i närheten finns det alltid något att göra för barnen. Tunaparks köpcentrum och västerleden ligger också inom bekvämt avstånd vilket gör det enkelt att handla och ta sig runt. Dessutom ligger Eskilstuna centrum endast en kort bilfärd bort vilket gör det möjligt att enkelt ta sig till staden för shopping eller andra aktiviteter. Mesta är helt enkelt en plats där familjer kan trivas och ha tillgång till allt de behöver inom bekvämt avstånd. Med en trygg miljö och gott om möjligheter för barnen att växa och utvecklas är det en idealisk plats för familjer att kalla sitt hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus

Visar alla 18