Mäklare Matilda Kristoffersson

Matilda Kristoffersson

Om mig

Varje hem är unikt - likaså varje fastighetsaffär. Med ett stort engagemang, ambition och öga för detaljer skräddarsyr jag varje fastighetsaffär kring just era och ert hems specifika förutsättningar. Mitt mål är att vara er trygga punkt från första stund, med nära kommunikation, hög service och bred kunskap. Jag ser varje uppdrag som ett förtroende att hjälpa er att förvalta och utveckla en av ert livs viktigaste investeringar - bostaden.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Repslagaregatan 18A, Edvinshem, Ystads kommun
  • Mån 12 aug kl 17:00

Repslagaregatan 18A

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 295 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 746 kr/mån
19 923 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och smakfulla lägenhet på första plan, centralt belägen i Ystad. Med två rum och kök väl fördelade över 65 kvadratmeter, renoverat badrum med egen tvättmaskin, stor inglasad balkong, och dessutom ett extra tillbyggt rum som öppnar upp för många möjligheter - ett extra sovrum, ett kontor, eller kanske en lyxig walk-in closet? Lägenheten är genomgående ljus och fräsch med lugna färgval och välplanerade rum. Den rejäla inglasade balkongen med utsikt mot innergården erbjuder ett extra rum att njuta av stora delar av året. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Snapphanegatan 18, Backa, Ystads kommun

Snapphanegatan 18

Villa
Backa, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 995 000 kr
106 + 106 m²
4 rum
809 m² tomt

Här presenterar vi stolt en enplansvilla med inredd källare, med fantastiskt trädäck i söderläge, belägen på högsta parkett i det populära Backaområdet. Med en generös boarea på 106 kvm på entréplan och ytterligare 106 kvm på källarplan, samt möjlighet till 5 sovrum, erbjuder detta hem rymliga och ljusa ytor för hela familjen. Bostaden ligger i en lugn återvändsgränd, bara några minuters promenad från både förskola och grundskola. Ystads centrum nås enkelt till fots eller med cykel, vilket gör detta till en idealisk plats för familjen som söker både närhet till staden och en fridfull hemmiljö. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Gjuterigatan 52A, Gjuteriet, Ystads kommun
  • Tor 15 aug kl 16:30

Gjuterigatan 52A

Lägenhet
Gjuteriet, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 350 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 868 kr/mån
15 789 kr/m²

Drömmer du om att bo högst upp med en glimt av havet? Då är detta din chans att förvärva en rymlig trea med både hiss och stor balkong på Gjuterigatan 52A, bara ett par minuters promenad från stranden. Lägenheten har en ljus och öppen planlösning och välplanerade rum, fördelat över 85,5 kvm, samt en generös balkong där havet som bara ligger ett par hundra meter bort, skymtar mellan hustaken. Här har du en fantastisk chans att skapa ditt drömboende att njuta av i många år framöver. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gustafsgatan 2A, Bellevue, Ystads kommun

Gustafsgatan 2A

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/4
5 663 kr/mån
23 125 kr/m²

Välkommen till denna unika 3-rumslägenhet belägen på högsta våningen med hiss och en fantastisk inglasad balkong i soligt söderläge. Här bor du i ett mycket tryggt och lugnt område, med gångavstånd till Ystads centrum. Lägenheten har genomgått en omfattande uppdatering de senaste åren, med ett nytt modernt kök, en praktisk klädvårdsdel i badrummet och fräscha ytskikt i hela bostaden. Det genomgående ljuset flödar in från stora fönster i flera väderstreck, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett extra plus är den smidiga accessen till ditt tillhörande förråd, beläget mittemot lägenheten på översta våningen. Här erbjuds du en perfekt kombination av modern bekvämlighet, originalcharm och ett oslagbart läge nära Ystads hjärta - njut av både stadens puls och lugnet i ett avkopplande och naturnära område. Stortorget nås på en behaglig promenad på mindre än 10 minuter, och du har Margaretaparken bara ett stenkast bort, samt vackra Norra Promenaden på endast 7 minuters promenadavstånd. Dessutom har du smidig tillgång till kommunikation med lokaltrafiken.

  • Balkong
  • Hiss
Liljegången 113, Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun

Liljegången 113

Övrigt
Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
975 000 kr
48 m²
2 rum
360 m² tomt

Välkommen till Liljegången 113, en otroligt välskött och charmig kolonistuga i hjärtat av Östra Sommarstaden. Liljegången 113 är en idyllisk kolonistuga som för tankarna till Carl Larsson och klassiskt sekelskifte med sin vackra snickarglädje och charmiga detaljer. Här finner du en oas av ro och skönhet på ett avskilt och unikt läge med hörntomt som ger extra lugn. Missa inte chansen att förvärva denna pärla, en perfekt plats där du kan skapa oförglömliga minnen i en ljuvlig och fridfull miljö. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Trolles väg 41, Tomelilla, Tomelilla kommun

Trolles väg 41

Radhus
Tomelilla, Tomelilla kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 750 000 kr
128 m²
5 rum
251 m² tomt

Energismart hus med solceller, stort inglasat uterum och upp till 3 sovrum på vackert läge i Lunnarp utanför Tomelilla! Välkommen till detta mycket välplanerade 1 ½ plans kedjehus med stort inglasat uterum, trädgård i söderläge och gott om boendeyta med upp till 3 sovrum. Här bor du tryggt med solceller och kamin som ger extra effektivitet. Beläget i ett lugnt familjevänligt område i Lunnarp, på hörntomt med utsikt över de öppna fälten. Med sina 5 rum och kök, och en total boyta på 128 kvm, finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Huset har både en dedikerad parkeringsplats samt garage i anslutning till fastigheten. I Lunnarp bor du bekvämt i lugnt och familjevänligt område med egen tågstation med tåg som tar dig vidare mot Ystad och Malmö, Lund. Tomelilla ligger bara en 7 minuters bildfärd bort med matbutiker, butiker, vårdcentral, skolor och förskolor. Välkommen på visning!

Visar alla 6