Mäklare Robin Lindström

Robin Lindström

Om mig

Affärsidé: Genom en fastighetsförmedling med internationellt perspektiv och ett personligt engagemang för köpare, säljare och fastigheten – ska vi leverera den bästa lösningen och affären. Kännetecken: Affärsmässighet, prestigelöshet & tillit Robin brinner för mötet med människor och är övertygad att man kan lära sig något i varje ny interaktion. Drivkraften att alltid göra sitt yttersta. Att aldrig ge upp är hans mantra.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skog VÄNERSBORG TIMMERVIK 2:198, null, Vänersborgs kommun

Skog VÄNERSBORG TIMMERVIK 2:198

Gård/Skog
Vänersborgs kommun
399 000 kr
3,2 ha tomt

Mindre obebyggd skogsfastighet om 3,2 hektar, varav 2 hektar produktiv areal ( Lantmäteriet). Uppskattat virkesförråd om ca 250 m3sk med en lätt dominans av barrskog. Fastigheten lämpar sig för den som vill prova på skogsägande, hugga ved eller varför inte bygga sig en koja? Jakträtt följer fastigheten på egen mark. - Mantal följer fastigheten. - Fastigheten beviljades för tre år sedan förhandsbesked av Vänerborgs kommun på ansökan att bygga ett fritidshus på en våning med inredd vind. Byggarea ca 100 kvm. Se bifogat dokument. Läs mer om fastigheten och beställ prospekt på Skogsmäklargruppens hemsidan.

SKOG ÅSELE ALMSELLANDET 1:7, null, Åsele kommun

SKOG ÅSELE ALMSELLANDET 1:7

Gård/Skog
Åsele kommun
3 999 000 kr
270,7 ha tomt

Tillfälle att förvärva en tidigare Sveaskogs-fastighet om hela 270 hektar i Åsele kommun. Fastigheten är i ett (1) skifte och belägen norr om Åsele samhälle med väldigt god tillgång på väg. Skogsbruksplanen visar på en trädslagsfördelning på 48% Tall, 10 % Gran, 11 % Löv och 31 % Contorta. Det stora inslaget av Contorta ger en medelbonitet på hela 4,9 m³sk per ha/år. - Volym 13 190 m³sk - Föreslagen föryngringsavverkning 4429 m³sk - Väldigt bra vägnät sett till området. - Jakträtt. Möjlighet finns för rätt köpare att nyttja grannfastighetens jakträtt och på så sätt få jaga högvilt helt själv. Besök Skogsmäklargruppens hemsida för beställning av fullständigt prospekt.

Skog Lycksele Rusksele 2:42, Rusksele, Lycksele kommun
Skog Lycksele Rusksele 2:42, Rusksele, Lycksele kommun, bild 2
Skog Lycksele Rusksele 2:42, Rusksele, Lycksele kommun, bild 3

Skog Lycksele Rusksele 2:42

Gård/Skog
Rusksele, Lycksele kommun
399 000 kr
20,1 ha tomt

Bördig fastighet, vackert belägen i Lycksele kommun, längs Vindelälven och består av 1 skifte. Totalarealen är 20,1 ha, varav 14,3 ha är produktiv skogsmark. Virkesförrådet är cirka 1 758 m3sk. - Jakt i VVO - Talldominerad - God tillgänglighet med vägar för transport av virke. Besök Skogsmäklargruppens hemsida för beställning av fullständigt prospekt.

  • Premium

Visar alla 3