Mäklare Amanda Lundberg

Amanda Lundberg

Om mig

Amanda Lundberg heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Falköping. Jag vet hur viktig varje bostadsaffär är både för de som ska sälja, och köpa. Vi på Svensk Fastighetsförmedling har kunskapen om hur man i alla marknader kan göra en fantastisk helhetsaffär. Jag hjälper er inte bara att sälja er nuvarande bostad utan jag hjälper er också att bli starka köpare till nästa. Eller första. Hör av er till mig så berättar jag mer. Vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjelmarsrörsgatan 10B, Falköping, Falköpings kommun
  • Imorgon kl 16:00
Hjelmarsrörsgatan 10B, Falköping, Falköpings kommun, bild 2
Hjelmarsrörsgatan 10B, Falköping, Falköpings kommun, bild 3

Hjelmarsrörsgatan 10B

Lägenhet
Falköping, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
550 000 kr
89,5 m²
3 rum
vån 1
6 346 kr/mån
6 145 kr/m²

Inte ofta ges möjlighet att förvärva ett bekvämt och trevligt boende om 3 r.o.k i markplan med egen uteplats - men nu ges chansen! Här kan du njuta av att bara kunna öppna dörren och ta morgonkaffet ute på altanen, ha mysiga grillkvällar eller lek med barnen. Här kan du enkelt skapa en grön oas där du kan koppla av och trivas. Från Hjelmarsrörsgatan har du närhet till allt du behöver. Bostaden har närhet till resecentrum - vilket gör det enkelt att pendla till arbete och nöjen. Inom gång-/och cykelavstånd hittar du också butiker, restauranger, Ållebergsgymnasiet, förskola, idrottsanläggningar och annan service. Bostaden ligger i en lugn och trivsam omgivning. Trots närheten till centrum och stadens bekvämligheter får du här ett boende i en lugn miljö med närhet till grönområden. Denna bostad är idealisk för både småbarnsfamiljen, paret som söker sitt första gemensamma hem, eller dig som vill ha en bekväm och lättskött bostad med alla fördelar inom räckhåll. Falköping ligger utmed västra stambanan så mycket goda pendlingsmöjligheter finns till såväl Göteborg som Stockholm och Jönköping. Tid med tåg (ca): Göteborg 1 h, Stockholm 2 h, 20 min och Jönköping 45 min. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Yllestad Gärdhem, Kättilstorp, Falköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Yllestad Gärdhem

Villa
Kättilstorp, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
450 000 kr
105 + 65 m²
4 rum
1 337 m² tomt

Drömmer du om en lantlig idyll där lugnet och miljön omfamnar dig? Välkommen till denna charmiga fastighet, perfekt belägen bara ett stenkast utanför Kättilstorps mysiga lilla samhälle. Här finner du en vacker, äldre trädgård som stoltserar med buskar och perenna växter, vilket skapar en fridfull och inbjudande miljö. Upptäck potentialen i denna lantliga pärla och låt dig inspireras av den rofyllda omgivningen. Det här är chansen för dig som söker ett projekt med hjärta, där varje renoveringssteg tar dig närmare ett hem att älska. Fastigheten har ett genomgående renoveringsbehov, men erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende. Med lite kärlek och omtanke kan denna plats förvandlas till en fantastisk oas. Välkommen hem! Fastigheten väntar på att kopplas på det kommunala vatten-/och avloppet. Avgiften är betald och arbetat förväntas ske snart. Vattenburen uppvärmning via bergvärme. Till fastigheten hör även en äldre förrådsbyggnad. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. I Kättilstorp finns förskola, handelsbod med stort utbud inkl. postombud och obemannad bensinstation. Hoppas att vi ses på visning!

Sandhems-Ruder Hökabo, Sandhem, Mullsjö kommun

Sandhems-Ruder Hökabo

Villa
Sandhem, Mullsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
2 650 000 kr
220 + 57 m²
7 rum
9 370 m² tomt

Nu ges möjlighet för ny ägare att ta över och njuta av det lantliga livet här på Sandhems-Ruder Hökabo! Bara några minuters bilfärd från samhället Sandhem kommer man till denna oas, en dröm för naturälskare. När man öppnar bildörren möts man av stillheten, lugnet och fåglarnas kvitter så här är en perfekt plats att koppla av och komma närmare naturen. Tomten på dryga 9000 kvm öppnar upp för möjligheter. Varför inte bygga stall och skapa en mindre hästgård, fårfarm eller kennel? Huset är 1 1/2-plans villa på sju rum och kök med badrum på två plan. På den inglasade verandan kan man samlas och umgås året runt, här finns gott om plats att duka långbord. Då det är två hallar finns möjlighet att inreda två separata lägenheter, vilket öppnar upp för en extra inkomstkälla vid uthyrning. Här har vissa förberedelser redan påbörjats då man 2018 gjorde ett extra badrum på övre plan och man har förberett för att installera ett barkök i det stora allrummet på samma plan. Trots större renoveringar kan man än idag hitta originaldetaljer från 1920-talet. Sandhem ligger med bra pendligsavtånd till flera orter. Med bil tar det 15 minuter att åka till Mullsjö, 30 minuter till Habo och ca. 40 minuter till Jönköping/Falköping/Tidaholm/Ulricehamn. Väljer man att åka kollektivt så stannar tåget i Sandhem och man når Jönköping på 35 minuter eller Falköping på 15 minuter. Med bara några kilometer till Sandhemssjön så har man cykelavstånd till ett svalkande bad.

  • Plus
Hjelmarsrörsgatan 5C, Åttagård, Falköpings kommun

Hjelmarsrörsgatan 5C

Lägenhet
Åttagård, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
240 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 778 kr/mån
5 926 kr/m²

Välkommen hem till Hjelmarsrörsgatan 5C! Här kan man bara flytta in och trivas. Lägenheten har under senare år fått nya ytskikt i hallen och rummet. Köket som renoverades 2018 är stilfullt med inredning i svart/vitt och vitrinluckorna på överskåpen ger en lyxig känsla. Från hallen når man de två klädkammarna, varav den ena är utrustad med ett praktiskt Elfa-system som gör att enkelt att hålla ordning och reda. Vardagsrummet är ljust och luftigt och här finns gott om plats för både soffa och säng. För att göra vardagen enklare finns tvättmaskin installerad i lägenheten. Föreningen är stabil och välskött, med låga avgifter och god ekonomi. Det centrala läget gör vardagen enkel med närhet till shopping, restauranger och kommunikationer. Alldeles intill finns flera idrottsanläggningar som bland annat simhall, gym, padelhall och fotbollsplaner. Tycker man om att ta vara ute och promenera så finns fina promenadvägar alldeles intill på Tåstorp och Fåraberget. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Sveavägen 8, Stenstorp, Falköpings kommun
Sveavägen 8, Stenstorp, Falköpings kommun, bild 2
Sveavägen 8, Stenstorp, Falköpings kommun, bild 3

Sveavägen 8

Villa
Stenstorp, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
2 150 000 kr
142 + 50 m²
6 rum
1 186 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna trevliga fastighet som under de senaste tio åren genomgått flertalet stora renoveringar. Man har renoverat noggrant och gjort gedigna materialval vilket ger en lyxig känsla. Kök med inredning från Marbodal och stilfulla bänkskivor i sten från Dala Sten. Här finns också två stycken badrum, snyggt inredda med ytskikt av kakel och klinker. I den luftiga och ljusa matsalen med stora fönsterpartier möts ute och inne på ett harmoniskt sätt, en perfekt plats för trevliga stunder med släkt och vänner. Här finns stor skjutbar dörr som binder ihop rummet med ett generöst träckdäck och den avkopplande spaavdelningen med jacuzzi. Vattenburet system med bergvärme som ger låga driftkostnader och fiber finns indraget. Här bor man med en stor uppfart som rymmer flertalet fordon och husvagn/husbil om man gillar att campa. Laddstation för elbil finns installerad. Lugnt läge med närhet till naturen, skola, förskola, matvaruaffär och andra bekvämligheter. Beläget i bra pendlingsläge mot både Stockholm och Göteborg då järnvägsstationen ligger inom gångavstånd. Väljer man att ta bilen så når man Skövde och Falköping på bara 15 minuter. Anmäl ditt intresse och förbered dig genom att: - Åk förbi huset och bekanta dig med området - Låt oss hjälpa dig med att ordna lånelöfte via våra samarbetspartners. - Har du ett ägt boende? Boka en kostnadsfri, muntlig värdering av din nuvarande bostad. Kontakta Helén Wahlgren på 076-118 91 26 eller [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Backvägen 6, Floby, Falköpings kommun

Backvägen 6

Villa
Floby, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
1 375 000 kr
107 + 107 m²
4 rum
894 m² tomt

Välkommen till Backvägen 6! Här finner ni en välplanerad 1-plans villa med källare om 107+107 kvm. Bostaden har ett fint, barnvänligt läge med närhet till skog och natur. Alldeles intill finns en stor lekplats och gräsplan där man kan spela fotboll och umgås. Öppen välkomnande entré med utsikt in i vardagsrummet och vidare ut i trädgården. Huset har stora ytor för umgänge och när hösten kommer kan man samlas i gillestugan och mysa framför den öppna spisen. Badrummet är renoverat 2020 med kakel och klinker. Den grönskande trädgårdstomten har gott om plats för lek och spel eller kanske en lugn stund i skuggan av träden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Hallaströmmen 1, Sandhem, Mullsjö kommun

Hallaströmmen 1

Villa
Sandhem, Mullsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
3 995 000 kr
300 + 40 m²
8 rum
1 507 m² tomt

Drömmer du om att bo vid vatten med naturen och skogen som närmaste granne? Nu ges möjlighet att förvärva denna unika fastighet med adressen Hallaströmmen 1. Nuvarande ägare har under senare år renoverat större delen av huset och alla viktiga funktioner har bytts ut så som fönster, altandörrar, värmekälla, el-, vatten-och avloppsledningar. Med fasad i kalksandsten, PVC- fönster och bergvärme är detta en mer lättskött bostad, så här är det bara att flytta in och njuta! Huset ger en öppen känsla med stora ytor för umgänge men också flera sovrum dit man kan dra sig undan om man vill vara ifred en stund. I vardagsrummet flödar ljuset in genom fönstren och ute på balkongen slås man av den fantastiska utsikten ut över ån Tidan. Här längtar man efter sociala sammankomster, att samla familj och vänner om somrarna! I trädgården har man anlagt ståtliga murar i etage som gör att tomten mjukt tar sig ner mot vattnet. En varm och solig sommardag kan man springa ner och ta sig ett dopp i vattnet eller kanske paddla en tur med kanot. När sen kalla höst och vinterdagar kommer kan man istället krypa ner och mysa i den vedeldade badtunnan. I omgivningen finns det många fina promenadvägar där man kan välja om man vill gå en kortare tur eller en långpromenad. På sommaren och hösten bör ta en avstickare in i skogen för då finns det gott om både svamp och bär här. Denna välskötta bostad och dess magiska miljö måste ses och upplevas på plats! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 7