Mäklare Andy Shabo

Andy Shabo

Om mig

[2022/2023 - BÄST BETYG I HELA STOCKHOLM] TOPP 3 i STHLM (3/100) Mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholm 2022/2023 Många tror att värdet sitter i bostaden, men valet av mäklare är avgörande för hur mycket du kan sälja din bostad för. Jag är både tävlingsinriktad & brinner för bostadsaffären, vilket borgar för att jag alltid strävar efter högsta resultat. Mitt mål som mäklare är att överträffa dina förväntningar, både som köpare & säljare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trollesundsvägen 26B, Bandhagen, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 13:45
Trollesundsvägen 26B, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Trollesundsvägen 26B, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Trollesundsvägen 26B

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 495 000 kr
62 m²
3 rum
vån 0/3
5 765 kr/mån
40 242 kr/m²

Välkomna till populära Trollesundsvägen 26B och en välplanerad trea där varje kvadratmeter nyttjas optimalt med ett stenkast bort från Högdalens centrum. Här finner ni ett förstklassigt boende med fin röd tråd av ljusa material och färgval tillsammans med ett rikligt ljusinsläpp från samtliga fönster som vetter ut mot en grönskande vy. Levnadsstandarden höjs ytterligare då lägenheten erbjuder en stor möblerbar balkong i ett eftertraktat sydöst läge där ni kan njuta av tidig morgonsol till sen eftermiddagssol. Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en välplanerad bostad med många ytor som är optimala både för vuxna och barn. I bostaden möts du först av en praktisk hall som bjuder på goda förvaringsmöjligheter. Längre in i bostaden är badrummet beläget med fräscha och funktionella badrum som är utrustat med wc, kommod, dusch, handdukstork och belyst spegelskåp. Mitt emot badrummet finner du ett modernt och smakfullt och kök med goda arbetsytor, ljusa skåpsluckor med svart kakel ovan arbetsytorna och plats för matbord och stolar. Här finner du den utrustning som ett kök behöver, induktionshäll, inbyggd ugn, mikro, kombinerad kyl/frys och spisfläkt. I en öppen planlösning till köket finner du det sociala och rymliga vardagsrummet som erbjuder ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. I vardagsrummet hittar du utgången till bostadens mysiga balkong som ger plats för balkongmöbler och växter. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Vidare har lägenheten två sovrum. Det ena sovrummet ger en rogivande känsla med utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet ger plats för både förvaring och dubbelsäng och kan även disponeras som arbetsrum. På Trollesundsvägen 26B bor du i en stor och trygg förening. Här i kvarteret finns allt man önskar; förråd i källarplan, parkeringsmöjligheter i garage, tvättstuga, övernattningslägenhet, festlokal och bastu. I centrum finns en välsorterad ICA-butik och diverse andra butiker, T-bana, samt restauranger och caféer. I krokarna finns också Bandängens trevliga parklek med äventyrspark, djur och plaskdamm. En kort promenad från bostaden ligger Högdalens centrum med lite större utbud och även där bra kommunikationer med T-banan som tar dig in till city på drygt en kvart. En bostad som bör upplevas - Låt inte det här drömhemmet glida dig ur händerna, kom förbi på en titt så berättar jag mer! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt privat visning 072 986 13 43.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Slättåkragränd 26, Östbergahöjden, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Slättåkragränd 26, Östbergahöjden, Stockholms kommun, bild 2
Slättåkragränd 26, Östbergahöjden, Stockholms kommun, bild 3

Slättåkragränd 26

Lägenhet
Östbergahöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 495 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
5 243 kr/mån
30 060 kr/m²

Välkommen till Slättåkragränd 26, en välplanerad bostad med generösa sällskapsytor. När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om plats för både jackor och skor. Intill hallen finns ett stort, helkaklat badrum utrustat med dusch, handfat, tvättmaskin, torktumlare och ett praktiskt vädringsfönster. Bredvid badrummet hittar du en separat toalett med wc och handfat. Köket, som ligger mittemot badrummet, erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter, gott om arbetsytor, moderna köksluckor samt plats för ett större matbord. Från köket når du bostadens två sovrum, där det ena har inbyggda garderober. Vardagsrummet är rymligt och fräscht, med stora fönster som släpper in ett härligt ljus. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp, tv-möbel och ett matbord. Från vardagsrummet når du den soliga balkongen, som planeras att fördjupas inom kort. Balkongen är perfekt för att njuta av en trevlig frukost eller en kopp kaffe i solen tillsammans med vänner och familj. På Slättåkragränd 26 bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både grönområden och goda kommunikationer. En kort promenad tar dig till Årstafältet, där det finns bland annat en driving range och spontana idrottsplatser. Området har också flera förskolor och skolor, vilket gör det perfekt för barnfamiljer. I närheten finns en Coop nära, Stamparken, pizzeria och sushirestaurang. Buss 134 avgår från Slättåkragränd och tar dig till Årstaberg och Liljeholmen, där du kan ansluta till pendeltåg, tvärbana och tunnelbanans röda linje. Buss 168 tar dig till Gullmarsplan och den gröna linjen. Missa inte chansen att se detta drömboende! Kontakta mäklaren Andy Shabo på 072 986 13 43 för mer information eller boka en visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ejdervägen 58, Fagersjö, Stockholms kommun
  • Sön 20 okt kl 12:45
Ejdervägen 58, Fagersjö, Stockholms kommun, bild 2
Ejdervägen 58, Fagersjö, Stockholms kommun, bild 3

Ejdervägen 58

Lägenhet
Fagersjö, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 625 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
2 619 kr/mån
35 326 kr/m²

Upptäck denna rymliga tvåa på 46 kvm, perfekt för dig som söker ett hem med både charm och funktionalitet. Här möts du av ett ljust och luftigt vardagsrum, som verkligen är bostadens hjärta. Med sina ljusa golv och vitmålade väggar skapas en varm och välkomnande atmosfär, där du kan koppla av efter en lång dag eller bjuda in vänner för en trevlig kväll. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för en stor soffgrupp och fler möbler, vilket ger dig möjlighet att inreda precis som du vill. Den öppna planlösningen med hallen skapar ett socialt rum, där du kan umgås med familj och vänner på ett avslappnat sätt. Köket är renoverat och välplanerat samt bjuder in till matlagning och gemenskap. Köket är utrustad med keramikhäll, inbygg ugn, inbyggd mikro, diskmaskin och kombinerad kyl & frys. Det mysiga sovrummet erbjuder en rofylld plats att ladda batterierna och drömma sött. Beläget på Ejdevägen 58 har du närhet till både service och grönområden, vilket gör detta till en idealisk plats att kalla hem. Missa inte chansen att skapa nya minnen i denna underbara bostad! Kontakta oss för visning och se själv varför detta kan bli din nya oas. Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo på 072-986 13 43 för mer information och frågor.

  • Premium
Lindholmsbacken 167, Skärholmen, Stockholms kommun
  • Sön 20 okt kl 15:45
Lindholmsbacken 167, Skärholmen, Stockholms kommun, bild 2
Lindholmsbacken 167, Skärholmen, Stockholms kommun, bild 3

Lindholmsbacken 167

Radhus
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
3 495 000 kr
134 m²
5 rum
188 m² tomt

Detta hem erbjuder ett trivsamt boende med potential att sätta din egen prägel, även om vissa renoveringar kan behövas. Här finns stora möjligheter att skapa ett personligt och unikt uttryck. Vid entrén möts du av en rymlig och möblerbar hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Från hallen når du två sovrum. Det ena sovrummet är rymligt nog för en dubbelsäng och har ljusa väggar samt ett fönster mot framsidan, vilket ger en lugn och harmonisk sovmiljö. Det andra sovrummet, med blå tapet, passar utmärkt som barnrum, hemmakontor eller gästrum. På detta plan finns också ett duschrum med toalett och praktiska förvaringslösningar samt en rymlig tvättstuga med tvättmaskin och gott om förvaringsutrymme. Dessutom finns ett stort förråd/pannrum med generöst med garderobsplats. När du går upp för trappan möts du av ett hemtrevligt kök med bruna skåpluckor och goda arbetsytor. Här finns gott om plats att laga mat, samtidigt som du kan njuta av ljusinsläppet från matplatsen intill, där 6–8 personer kan sitta bekvämt. Från matplatsen finns utgång till en charmig uteplats på baksidan, perfekt för sommarens grillkvällar. Vardagsrummet är stort och ljust med parkettgolv och stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, vilket skapar en inbjudande och varm atmosfär för umgänge. På detta våningsplan finns även ett större badrum med badkar, samt ytterligare ett sovrum som erbjuder ett rofyllt och trivsamt utrymme med utsikt mot framsidan. Missa inte chansen! Välkommen på visning, din framtid väntar! Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo på 072 986 13 43 för mer information samt önskemål om en privatvisning!

  • Premium
Gräsholmsvägen 19D, Skärholmen, Stockholms kommun
Gräsholmsvägen 19D, Skärholmen, Stockholms kommun, bild 2
Gräsholmsvägen 19D, Skärholmen, Stockholms kommun, bild 3

Gräsholmsvägen 19D

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 850 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 063 kr/mån
27 407 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 2:a på 67,5 kvm med gavelläge i Skärholmens mest eftertraktade område! Denna välplanerade lägenhet erbjuder ett lugnt läge nära Mälaren, natursköna stråk och Skärholmen centrum. Bostaden har hög standard med genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt i en byggnad från 2008. Du möts av stora fönster som ger ett underbart ljusinsläpp i hela lägenheten. De öppna sociala ytorna inkluderar ett arbetsvänligt kök med goda förvaringsmöjligheter och en matplats som rymmer många gäster. Det lättmöblerade vardagsrummet har plats för soffgrupp och TV-möblemang, med utgång till en härlig balkong där du kan njuta av solen större delen av dagen. Lägenheten har två välplanerade och rymliga sovrum samt ett mindre barnrum. Det rymliga, helkaklade badrummet har en egen tvättdel. HSB BRF Lillholmen är en välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning. Här bor du nära vackra grönområden och Mälaren, samt bara ett stenkast från en av Stockholms största inomhusgallerior. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och buss, samt ett stort utbud av allt du kan behöva. Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo på 072-986 13 43 för mer information och frågor.

  • Premium
  • Balkong
Ringvägen 51, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 20 okt kl 12:00
Ringvägen 51, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ringvägen 51, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ringvägen 51

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 595 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/4
6 269 kr/mån
17 527 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska gavelfyra på eftertraktade Ringvägen 51! Här har du en unik möjlighet att skapa ditt drömhem med stil och funktion. Med enkla medel kan du förvandla denna välplanerade lägenhet till en fyra, perfekt för både familjeliv och sociala tillställningar. Ljusa och Luftiga Ytor: Vardagsrummet bjuder på fönster i två väderstreck, vilket ger en härlig rymd och naturligt ljus. Balkong för Avkoppling: Njut av morgonkaffet eller kvällssolen på din egna balkong, som nås från ett av sovrummen. Flexibla Sovrum: Tre sovrum finns redan, och med enkla medel kan du enkelt skapa ett fjärde genom att dela av vardagsrummet. Trevligt Kök: Här finns en charmig matplats intill fönstret, och även om köket behöver uppdateras, erbjuder det stor potential för din egen inredningsstil. Praktisk Hall: En rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder gör det enkelt att komma hem. Missa Inte Denna Chans! Detta är mer än bara en bostad – det är en plats där du kan skapa minnen för livet. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck potentialen i ditt framtida hem! Missa Inte Chansen! Detta är en unik möjlighet att förvärva en bostad med stor potential i ett attraktivt område. Ge dig själv möjligheten att äga detta drömhem! Kontakta mäklaren Andy Shabo för mer information och boka en privat visning på 072 986 13 43. Missa inte chansen att göra denna bostad till ditt nya hem och skapa ditt egna paradis i Östberga!

  • Premium
  • Balkong
Harplingegränd 36, Östbergahöjden, Stockholms kommun
Harplingegränd 36, Östbergahöjden, Stockholms kommun, bild 2
Harplingegränd 36, Östbergahöjden, Stockholms kommun, bild 3

Harplingegränd 36

Lägenhet
Östbergahöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö*
1 895 000 kr
83 m²
3 rum
vån 0/3
8 173 kr/mån
22 831 kr/m²

Välkommen till Harplingegränd 36 - ditt nya drömhem! Denna fräscha 3:a erbjuder en välkomnande atmosfär och välplanerade ytor som kommer att imponera på dig och din familj. När du kliver in i lägenheten möts du av en praktisk hall som ger gott om utrymme för jackor och skor. Till vänster om hallen finner du det nyrenoverade köket, som har blivit omsorgsfullt designat med moderna detaljer och bra förvaringsmöjligheter. Här kan du enkelt laga fantastiska måltider med den fullständiga uppsättningen av vitvaror, inklusive kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Steg förbi köket och du kommer in i det rymliga och ljusa vardagsrummet. Stora fönster släpper in mycket naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Här finns gott om utrymme för en stor soffgrupp, TV-möbel, matbord och allt annat möblemang du kan önska dig. Från vardagsrummet når du den generösa balkongen där du kan njuta av härliga stunder med sällskap och koppla av under soliga dagar. Dessutom har bostaden en inglasad balkong, perfekt för att förlänga sommarkvällarna och skapa extra utrymme för avkoppling. Denna bostad erbjuder även två sovrum, båda med gott om plats för en dubbelsäng. Det ena sovrummet har till och med inbyggda garderober, vilket ger extra förvaringsmöjligheter. Badrummet är stort och helkaklat, och har blivit stambytt för att säkerställa hög kvalitet. Här finner du en modern dusch, handfat, kommod och handdukstork. I anslutning till badrummet finns en separat toalett med WC, handfat och belyst spegelskåp. Området kring Harplingegränd erbjuder ett lugnt och barnvänligt boende med närhet till grönska, bekvämligheter och kommunikationer. En kort promenad bort ligger Årstafältet, där du kan njuta av aktiviteter som driving range och rugby. Det finns också flera förskolor och skolor i närheten, vilket gör detta till en idealisk plats för barnfamiljer. Inom Östberga finner du en närliggande Coop-butik och Stamparken, en populär park där du kan koppla av och njuta av naturen. Dessutom finns det en trevlig bageri på Stamgatan 2 samt andra bekvämligheter såsom en pizzeria, livsmedelsbutik och sushirestaurang. Tveka inte att låta detta drömhem glida dig ur händerna - kom förbi och upplev det själv! Kontakta mäklaren Andy Shabo på 072 986 13 43 för mer information och för att boka en privat visning. Detta är en chans du inte vill missa. Välkommen till Harplingegränd 36!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bjursätragatan 129 vån 4/4, Rågsved, Stockholms kommun
Bjursätragatan 129 vån 4/4, Rågsved, Stockholms kommun, bild 2
Bjursätragatan 129 vån 4/4, Rågsved, Stockholms kommun, bild 3

Bjursätragatan 129 vån 4/4

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 850 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
4 714 kr/mån
31 897 kr/m²

( ACCEPTERAT PRIS 1 850 000 kr ) LUGNT OMRÅDE - TYST BOSTAD - HÖGST UPP I HUSET Välkommen till Bjursätragatan 129 och denna hemtrevliga lägenhet om 58 kvadratmeter med en härlig balkong i sydvästläge! Här finner du en ljus och välplanerad bostad i en förening som själva äger marken. När du kliver innanför ytterdörren möts du av en öppen och välkomnande hall med gott om plats för jackor och skor. I anslutning till hallen ligger ett stort kaklat badrum med wc, badkar, handfat, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vidare in i bostaden når du ett rymligt och socialt vardagsrum med härliga sällskapsytor och ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från vardagsrummet når du utgången till en insynsskyddad balkong i sydvästläge om ca 6 kvm med sol större delen av dagen och kvällen. Här har du utrymme för både en soffgrupp och växter samt en trevlig utsikt mot den grönskande innegården. Lägenhetens kök är utrustad med ugn, spis, fläkt, diskmaskin , kyl & frys samt erbjuder plats för ett matbord. I det rogivande sovrummet finns det utrymme för en dubbelsäng och annat önskat möblemang. Gott om förvaring har du i både garderober och en rymlig klädkammare. Nära sjön Magelungen, som under sommartid är en populär samlingsplats, ligger Bostadsrättsföreningen Bäverdalen 1 som bildades 2019 och är en ombildning från hyresrätter. Området omkring fastigheten är skogigt, lummigt och kuperat. Alldeles intill ligger fina promenadstråk och vackra naturområden i Rågsveds naturreservat som gränsar till föreningens mark. I närheten av bostaden finner du Rågsved, Hagsätra, Stuvsta och Högdalen centrum som alla erbjuder service som vårdcentral, apotek, post och dagligvarubutiker. Både busslinjer och tunnelbanestation finns inom gångavstånd och i närheten går buss 744 mot Huddinge och Högdalen. Låt inte det här drömhemmet glida dig ur händerna, kom förbi på en titt så berättar jag mer! Välkommen att kontakta mäklaren Andy Shabo för mer information samt privat visning på 072 986 13 43

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekholmsvägen 303, Skärholmen, Stockholms kommun
Ekholmsvägen 303, Skärholmen, Stockholms kommun, bild 2
Ekholmsvägen 303, Skärholmen, Stockholms kommun, bild 3

Ekholmsvägen 303

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 650 000 kr
38 m²
1 rum
vån 5/6
2 608 kr/mån
43 421 kr/m²

( ACCEPTERAT PRIS 1 650 000 kr ) Välkommen till Ekholmsvägen 303, en fantastisk 1:a på 38 kvm som erbjuder en idealisk första bostad. Här möts du av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp från de generösa fönsterpartierna. Den moderna öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig och inbjudande känsla. Sovalkoven erbjuder en mysig plats för sängen, vilket ger en smart lösning för compact living. En av bostadens absoluta höjdpunkter är den stora balkongen med den magnifika milsvida utsikten över mälaren. Belägen i ett högt och fritt läge blir detta en plats att njuta av alla årstider, här finns gott om utrymme för balkongmöbler, belysning och växter – perfekt för avkopplande stunder och sociala tillställningar. Det stilrena badrummet är utrustat med golvvärme, dusch och är förberett för tvättmaskin, vilket underlättar vardagen. Köket från Marbodal är modernt och funktionellt med spishäll och en kombinerad kyl/frys, samt en matplats med plats för 4-6 personer – perfekt för middagar med vänner och familj. Brf Sjöblick 1 är en välskött förening med god ekonomi och erbjuder ett behagligt boende med hiss, lägenhetsförråd, tvättstuga, barnvagnsförråd, garage och uteparkering. Föreningen består av 73 bostadsrättslägenheter och äger sin egna mark, vilket skapar en trivsam och gemytlig atmosfär. Läget är oslagbart med endast 740 meter till Skärholmens tunnelbanestation, därifrån tar du dig till Stockholms city på cirka 20 minuter. Med bil tar resan cirka 15 minuter. Skärholmens galleria SKHLM, med över 100 butiker och restauranger, erbjuder allt från mode och inredning till sport och elektronik. Här finns också ett stort serviceutbud med livsmedelsaffärer, apotek, bibliotek, frisörer, caféer och restauranger. På andra sidan motorvägen ligger Kungens Kurva handelsplats med flera butiker och Sveriges största IKEA samt Heron City, där du hittar SF Biograf, lekland och bowling. För den naturintresserade är det endast 10 minuters promenad till Sätra badet och natursköna områden med joggingspår, kolonilotter och picknickområden. Missa inte chansen att förvärva denna drömbostad på Ekholmsvägen 303 – här får du en perfekt kombination av cityliv och naturnära lugn! Kontakta mäklaren Andy Shabo på 072 986 13 43 för mer information och boka din privata visning idag.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjösabrinken 30, Bandhagen, Stockholms kommun
  • Sön 20 okt kl 14:15
Sjösabrinken 30, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Sjösabrinken 30, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Sjösabrinken 30

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 150 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/10
6 864 kr/mån
31 159 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga bostad med välplanerade ytor. Väl inne i lägenheten möts du av en praktisk hall med gott om plats för jackor och skor. I anslutning till hallen finner du lägenhetens helkaklade badrum som är utrustat med dusch, handfat, tvättmaskin och toalett. Vidare in i lägenheten finner du lägenhetens första rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. I sovrummet finns även en stor inbyggd garderob där det finns gott om plats för förvaring av kläder. Vidare in i bostaden ligger ett rymligt och ljust vardagsrum med härliga fönsterpartier och fint ljusinsläpp. Här finns det gott om utrymme för en stor soffgrupp, tv-möbel och annat önskat möblemang. Från vardagsrummet når du utgången till den mysiga balkongen i högt läge där du kan avnjuta en kopp kaffe i solen tillsammans med nära och kära. I anslutning till vardagsrummet når du lägenhetens andra sovrum som även det är rymligt och har plats för en dubbelsäng. Från sovrummet har du även tillgång till den rymliga balkongen. Vidare in i lägenheten har du det stort köket där det finns plats för ett mindre matbord. Här finns goda förvaringsmöjligheter, bra arbetsytor samt ett härligt ljusinsläpp. Köket erbjuder all den utrusning du behöver - kyl, frys, ugn, spis, fläkt och diskmaskin. Detta trivsamma område i Högdalen är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, attraktivt och naturnära. Här har du nära till allt vardagen kräver – butiker, restauranger, gym, bra kommunikationer, caféer och trevliga promenadstråk. En kort promenad från porten ligger Högdalens T-bana som tar dig till T-centralen på ca 20 minuter. Högdalen är även ett naturskönt område med flera parker, grönområden och skatepark. Mellan Högdalen och Bandhagen finns även Bandängen, en härlig parklek med ett litet minizoo och grönska. Fina promenadområden i närheten, dels i naturen och dels genom Örbys mysiga villakvarter. Välkommen att kontakta mäklaren Andy Shabo för mer information samt privat visning 070-898 98 16!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Slättåkragränd 26, Östbergahöjden, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Slättåkragränd 26, Östbergahöjden, Stockholms kommun, bild 2
Slättåkragränd 26, Östbergahöjden, Stockholms kommun, bild 3

Slättåkragränd 26

Lägenhet
Östbergahöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 495 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
5 144 kr/mån
30 060 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Älvsåkersgränd 37, Östbergahöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 20 okt kl 13:30
Älvsåkersgränd 37, Östbergahöjden, Stockholms kommun, bild 2
Älvsåkersgränd 37, Östbergahöjden, Stockholms kommun, bild 3

Älvsåkersgränd 37

Lägenhet
Östbergahöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 950 000 kr
81 m²
4 rum
vån 0/3
4 175 kr/mån
36 420 kr/m²

Här presenterar vi en stilren 4:a om 95 kvm belägen på Älvsåkersgränd 37. Denna nyproducerade bostad stod klar 2022 och erbjuder allt i absolut nyskick, med smakfulla materialval som verkligen lyfter hemmet. Lägenheten är belägen på markplan, vilket ger dig en härlig uteplats där du kan njuta av soliga sommardagar och avkopplande kvällar. Det perfekta stället för grillkvällar med vänner eller lugna stunder med en bok i handen. Den rymliga lägenheten erbjuder en öppen planlösning som ger ett ljust och luftigt intryck. Det moderna köket är perfekt för matlagning och sociala tillställningar, medan de fyra rummen ger dig möjlighet att skapa ett hem som passar just dina behov – oavsett om det handlar om ett hemmakontor, barnrum eller gästrum. Det moderna badrummet är en riktig dröm med sitt lyxiga badkar, handdukstork, samt både tvättmaskin och torktumlare för smidig vardag. Den belysta spegeln med kommod ger en extra touch av elegans och funktionalitet. Här får du en modern och stilren bostad med allt du kan önska dig i nyskick. Östberga är en stadsdel som blomstrar, och här har du nära till grönområden, skolor och utmärkta kommunikationer. Missa inte chansen att bli en del av detta spännande område! Boka en visning idag och låt dig förföras av denna fantastiska lägenhet – ditt nya hem i Östberga väntar! Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo på 072-986 13 43 för mer information och frågor.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Hovstagränd 13, Hagsätra, Stockholms kommun
  • Sön 20 okt kl 15:00
Hovstagränd 13, Hagsätra, Stockholms kommun, bild 2
Hovstagränd 13, Hagsätra, Stockholms kommun, bild 3

Hovstagränd 13

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 575 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/4
3 780 kr/mån
40 909 kr/m²

( ACCEPTERAT PRIS 1 575 000 ) Välkommen till Hovstagränd 13 – en ljus, stilren, rymlig och modernt inredd 1,5 som erbjuder det lilla extra! Här bor du i en optimalt planerad lägenhet med en öppen planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp från flera fönster skapas en härlig och inbjudande atmosfär. Köket är välutrustat med generösa arbetsytor, perfekt för matlagning och umgänge. Lägenheten erbjuder dessutom mycket goda förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Bostaden ligger insynsskyddad och fridfullt med en vacker utsikt över ett grönområde från den charmiga franska balkongen – en perfekt plats för att njuta av en kopp kaffe i morgonsolen. Här bor du i en populär och välskött Brf med närhet till allt du behöver. Strax utanför bostaden finner du Hagsätra IP som idag erbjuder trevliga motionsspår samt utegym. Med gångavstånd till centrum, T-bana och bekvämligheter är detta ett hem för dig som söker både lugn och bekvämlighet. Hiss finns i huset och området erbjuder ett trivsamt och tryggt boende med närhet till grönområden och stadens puls. En lägenhet att verkligen trivas i – varmt välkommen på visning! Missa inte chansen att uppleva denna pärla, kontakta mäklaren Andy Shabo för mer information och boka en privat visning på 072 986 13 43.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Axbergsgränd 25, Hagsätra, Stockholms kommun

Axbergsgränd 25

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 250 000 kr
34 m²
1 rum
vån -1/3
2 657 kr/mån
36 765 kr/m²

Välkommen till en pärla på Axbergsgränd - En smakfullt planerad 1:a i utmärkt skick. Med sin smarta layout och perfekta läge är detta hemmet som erbjuder det bästa av både charm och modern bekvämlighet. Bostad i Perfekt Harmoni: Stegen in i detta hem tar dig till en välkomnande atmosfär där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Köket är designat med omsorg för att erbjuda alla nödvändigheter på ett kompakt utrymme, medan sovalkoven skapar en intim och flexibel atmosfär för vila och avkoppling. Praktiskt och Välskött: Med smarta förvaringslösningar i hallen och en välfungerande förening kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro. Med genomgående renoveringar och stambyte är detta hem inte bara vackert utan även genomtänkt för din komfort och bekvämlighet. Toppläge i Bandhagen: Beläget i hjärtat av Bandhagen, erbjuder detta hem ett centralt läge med nära tillgång till kommunikationer och butiker. Med bara några minuters promenad till Hagsätra centrum har du allt du behöver inom räckhåll. Och med snabba kommunikationer till T-centralen är citylivet aldrig långt borta. Förmånlig Månadsavgift: Denna fantastiska bostad är inte bara attraktiv utan även ekonomiskt fördelaktig med en månadsavgift på endast 2 835 kronor. Här får du valuta för pengarna och en hög livskvalitet till ett överkomligt pris. Miss inte Chansen: Ta chansen att uppleva det bästa av Bandhagen i denna omsorgsfullt underhållna etta. Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo på 072 986 13 43 för att säkra din visning och uppleva allt detta fantastiska hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Balkong
Rågsvedsvägen 88, Rågsved, Stockholms kommun

Rågsvedsvägen 88

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 896 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/6
3 489 kr/mån
46 244 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade tvåa på Rågsvedsvägen 88 – en ljus och modern bostad om 41 kvm som erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Här möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en luftig och social yta för både vardagsliv och umgänge. Den genomgående ljusa interiören tillsammans med den vackra, mattlackerade 3-stavsekparketten ger hemmet en tidlös elegans. Förvaringsmöjligheterna är väl tilltagna, vilket gör att du enkelt kan hålla ordning och reda. Det helkaklade badrummet är smakfullt inrett med dusch och klinkergolv, och balkongen som vetter mot innergården erbjuder en härlig plats för avkoppling. Njut av utsikten över gräsmattan och de lummiga växterna som skapar en grön oas mitt i staden. Läget är optimalt med närhet till centrum, affärer och kollektivtrafik. Både buss och tunnelbana finns inom bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet – ett hem där komfort och modern design samspelar på bästa sätt. Kontakta ansvarig mäklare, Andy Shabo, på telefonnummer 072 986 13 43 för att boka en visning och få mer information om detta fantastiska boende!

  • Balkong
  • Hiss
Postiljonsvägen 18 vån 3/3, Svedmyra, Stockholms kommun

Postiljonsvägen 18 vån 3/3

Lägenhet
Svedmyra, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
4 525 000 kr
83 m²
4 rum
vån 3/3
5 919 kr/mån
54 518 kr/m²

( ACCEPTERAT PRIS 4 525 000 kr) Välkommen till ditt drömhem på Postiljonsvägen 18! Drömmer du om ett modernt och bekvämt hem med närhet till natur, parker, shopping och goda kommunikationer? Då har vi den perfekta lösningen för dig! Denna fantastiska fyra-rumslägenhet på 82 kvm med söderläge är belägen i den stabila och välskötta föreningen Brf Frimärket, där de stora projekten nyligen har blivit framgångsrikt avslutade. Här kan du njuta av både det bästa av stads- och naturlivet. Föreningen Brf Frimärket: Föreningen har en mycket god ekonomi och har nyligen slutfört stora projekt, vilket innebär minimala kommande kostnader för dig som köpare. Här kan du bo med trygghet och låg ekonomisk risk. Dessutom har föreningen en trivsam gemensam innergård, perfekt för grillkvällar och umgänge med grannarna. Naturälskarens paradis: För dig som älskar naturen är läget optimalt. En kort promenad tar dig till Majroskogen, en oas av grönska och vackra promenadstråk där du kan koppla av och njuta av den ljuvliga naturen. Dessutom har du påkostade Oppundaparken inom räckhåll, perfekt för både vuxna och barn med sin konstgräsplan, linbana och klätterställningar. Här kan du och din familj spendera härliga dagar utomhus. Shopping och bekvämlighet: Har du behov av shopping och bekvämlighet? Då är ICA Kvantum BEA bara en kort promenad bort. Denna populära och välrenommerade butik erbjuder allt du kan önska dig på två våningsplan, vilket gör din vardag enkel och smidig. Perfekta kommunikationer: Goda kommunikationer är en annan fördel med detta boende. Svedmyras tunnelbana och bussar ligger endast 5 minuter bort, vilket gör det enkelt att ta sig runt i Stockholm. På bara 4 minuter tar tunnelbanan dig till Globen, där du kan njuta av spännande sportevenemang, konserter, shopping och restauranger. På ytterligare 4 minuter är du på Södermalm, en av Stockholms mest trendiga och levande stadsdelar. Slutligen, detta är inte bara ett hem, det är en livsstil. Här får du en perfekt balans mellan stadens pulserande energi och naturens lugn och skönhet. Missa inte chansen att äga denna drömbostad på Postiljonsvägen 18. Kontakta oss för mer information och visning idag!

  • Balkong
Bjursätragatan 6 vån 5/6, Rågsved, Stockholms kommun

Bjursätragatan 6 vån 5/6

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 425 000 kr
32 m²
2 rum
vån 5/6
3 132 kr/mån
44 531 kr/m²

Välkommen till Bjursätragatan 6 - din drömbostad med en underbar planlösning som kommer att förtrolla dig vid första ögonkastet! Detta charmiga hem erbjuder en välkomnande hall med en stilfull säkerhetsdörr som värnar om din trygghet. De vackra ekparkettgolven och de vita väggarna skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Ett badrum som inte lämnar något övrigt att önska väntar på dig, prydd med elegant mörkt golv och vackert vitt/grått kakel på väggarna. Här kan du njuta av stunder av avkoppling i den välutrustade duschen eller i det praktiska handfatet med tillhörande spegelskåp. Med bekvämligheten av en WC och en tvättmaskin har du allt du behöver för att göra din vardag så smidig som möjligt. Det moderna och funktionella köket blir en plats där matlagning blir till en fröjd. Vita skåpsluckor tillsammans med vitt kakel ovanför den ljusa bänkskivan ger en fräsch och stilren look. Här finner du gott om arbetsytor och en rad moderna tillval, samt den senaste utrustningen, inklusive en integrerad induktionshäll, en praktisk ugn, en ny fläkt och ett nytt kyl/frys. Njut av din morgonkaffe med en fantastisk utsikt över grönskan genom fönstret. Det välplanerade sovrummet blir din personliga oas, med gott om plats för en rymlig säng, en generös och andra möbler efter behov. Låt dig svepas in i ro och harmoni med utsikt mot västläger och grönska utanför fönstret. Ekparkettgolvet och de vita väggarna fortsätter att skapa en känsla av ljus och rymd, vilket gör detta sovrum till en fristad för återhämtning och avkoppling. Och sist men inte minst, ett ljust och lättmöblerat vardagsrum som är hjärtat i detta fantastiska hem. Här finns gott om plats för att inreda med en bekväm soffgrupp, ett elegant soffbord, en praktisk tv-bänk och andra möbler som passar din personliga stil. Den stora fönsterpartiet i väst ger inte bara ett fantastiskt ljusinsläpp, det ger också en fantastisk vy över den grönskande omgivningen som kommer att få dig att känna dig ännu mer hemma. Bjursätragatan 6 erbjuder verkligen det bästa av två världar - ett modernt och välutrustat hem med alla bekvämligheter du kan önska dig, tillsammans med en omgivning som ger dig känslan av att bo mitt i naturen. Missa inte chansen att få uppleva detta drömboende, där stil och funktionalitet går hand i hand. Kontakta oss idag för att boka visning och upptäck hur det skulle vara att kalla Bjursätragatan 6 för ditt nya hem! Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo för mer information samt önskemål om privatvisning på 072 986 13 43.

  • Hiss
Stamgatan 25, Älvsjö, Stockholms kommun

Stamgatan 25

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 375 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 310 kr/mån
34 173 kr/m²

( ACCEPTERAT PRIS 2 375 000 kr) Här erbjuds en välplanerad och barnvänlig lägenhet vars öppna ytor ger dig och din familj den plats ni behöver. Välkommen till ett hem att trivas i. I den inbjudande och praktiska hallen finns gott om plats för jackor och skor. I anslutning finner du ett badrum med wc, dusch, kommod och spegelskåp. På samma våning i huset ligger tvättstugan. Vidare in i lägenheten ligger ett modernt och smakfullt kök som erbjuder generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. I bostaden hittar du ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här når du även utgången till bostadens stora balkong. Lägenheten har två sovrum, ett stort och rogivande sovrum med rymliga garderober och plats för dubbelsäng och ett lite mindre med inbyggd garderob och plats för säng. HSB Östberga är en av landets största bostadsrättsföreningar. Husen byggdes i slutet av 50-talet. Området består av fyra punkthus och ett antal låghus och är byggt runt en park, Stamparken. Stamparken är en vacker oas i hjärtat av området som erbjuder många aktivitetsmöjligheter både för vuxna och barn. Parken har stora grönområden där man kan sola, grilla, ha picknick, spela volleyboll, boule, hyra cykel och mycket annat. Parken ägs av kommunen som välkomnar alla som vill vistas där. Till Valborgsmässoafton arrangeras valborgseld i parken. Det finns även en bollplan som under vintertid spolas till isbana. Hsb:s Brf Östberga är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och en härlig gemenskap. Låt inte det här drömhemmet glida dig ur händerna, kom förbi på en titt så berättar jag mer! Välkommen att kontakta mäklaren Andy Shabo för mer information samt privat visning på 072 986 13 43.

  • Balkong
Lerbäcksgränd 28, Hagsätra, Stockholms kommun

Lerbäcksgränd 28

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
5 029 kr/mån
31 438 kr/m²

Stig in i denna underbara 3:a i toppskick erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och bekvämlighet. Med sina ljusa och öppna ytor skapar den en atmosfär av frihet och utrymme, där varje detalj är noggrant utformad för att maximera ditt boende. Steg in i ett nyrenoverat kök som är utrustat med alla bekvämligheter du behöver för att bli den kulinariska mästaren hemma. Här kan du låta din kreativitet flöda medan du förbereder läckra måltider för familj och vänner. Med en yta på 73 kvadratmeter, smart fördelade på tre rum och kök, finns det gott om plats för avkoppling och underhållning. Och när du behöver lite frisk luft och solsken kan du enkelt dra dig ut till den mysiga balkongen, där du kan njuta av lugnet och skönheten i omgivningen. Ge dig själv förmånen att bo i ett hem där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa den ultimata boendemiljön. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Din dröm om det perfekta hemmet börjar här på Lerbäcksgränd 28! Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo på 072 986 13 43 för att boka din visning och uppleva allt detta fantastiska hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Balkong
Ejdervägen 66, Farsta, Stockholms kommun

Ejdervägen 66

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 450 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
4 214 kr/mån
33 108 kr/m²

( ACCEPTERAT PRIS 2 450 000 ) Välkommen till Ejdervägen 66 i Fagersjö! Denna lägenhet är en pärla som erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende för dig och din familj. Här finns många anledningar att bli förtjust, och vi ska gärna guida dig genom några av dem. Perfekt planerad och välskött: Det första som slår en när man kliver in i denna lägenhet är den genomgående höga standarden och de omsorgsfulla detaljerna. Här har man verkligen lagt ner tid och kärlek på att skapa ett hem som är både snyggt och funktionellt. Varje kvadratmeter är utnyttjad till fullo för att skapa en harmonisk och välkomnande atmosfär. Lugnt och avskilt läge: Ejdervägen 66 erbjuder en unik fördel - lugn och ro. Lägenheten är belägen fritt från insyn och skapar en avkopplande och privat atmosfär. Här kan du njuta av ditt eget utrymme utan att bli störd av omgivningen. Inbjudande vardagsrum med inglasad balkong: Vardagsrummet är hjärtat av denna bostad. Det är ett trivsamt utrymme där du kan slappna av och umgås med vänner och familj. Dessutom har du direkt tillgång till en underbar inglasad balkong som vetter mot en fridfull innergård. Här kan du njuta av din morgonkaffe eller avkopplande kvällar i frisk luft året runt. Praktiskt kök med gott om utrymme: Köket är rymligt och välutrustat, perfekt för den matlagningsentusiasten. Här finns gott om bänkyta och förvaring samt en generös matplats där hela familjen kan samlas för måltider och samvaro. Stort badrum och separat gäst-WC: Denna lägenhet erbjuder ett stilrent badrum med moderna bekvämligheter. Dessutom finns en separat gäst-WC, vilket är en praktisk bonus för ditt och dina gästers bekvämlighet. Slutligen, Fagersjö är ett område som har mycket att erbjuda. Här finns grönskande parker, skolor, och bra kommunikationer. Du har allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att uppleva Ejdervägen 66 i verkligheten. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck varför detta hem är rätt för dig. Välkommen till din framtida bostad! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong

Visar alla 20