Mäklare Ida Karlsson

Ida Karlsson

Om mig

Att dagligen få träffa nya människor och hjälpa till med en av livets största affärer är en ära för mig, och mitt mål är att jag ska kunna överträffa varje kunds förväntningar. För mig känns det viktigast att alla jag möter ska känna sig sedda, trygga och nöjda med det jag åstadkommit. Ger du mig förtroendet att förmedla ditt hem vill jag vara tillgänglig, noggrann och personlig. Ingen kund är den andre lik och att anpassa varje affär utefter dina önskemål är därför av högsta prioritet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Varvsgatan 20A, Luleå, Luleå kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 23 okt kl 16:30

Västra Varvsgatan 20A

Lägenhet
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
4 730 kr/mån
22 981 kr/m²

Belägen på våning två med hiss i huset finner ni denna trivsamma 2:a med balkong och vacker utsikt över Stadsfjärden! En välplanerad lägenhet i ett naturskönt område, med sociala ytor tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har en klassisk stil och erbjuder bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter i form av över- och underskåp, med utrymme för matplats intill. Öppet och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till bostadens balkong i härligt söderläge. Lägenheten erbjuder också ett rymligt sovrum med flertalet garderober längst med ena väggen. Fräscht badrum med kakel och bekvämt inrett med tvättmaskin. Brf Varvet-Hägern är Luleås och HSB Norrs största bostadsrättsförening med totalt 483 lägenheter. Föreningen har fina gemensamma utrymmen i form av tvätthall för bil, bastu med relax, gästlägenhet, kvarterslokal, fritidslokal med pingisbord och ett snickeri. Här bor man mycket fördelaktigt med livsmedelsaffär som granne och möjlighet (genom separat kö) att hyra garageplats under samma huskropp. I källaren finns också tvättstuga och förråd. Fint och grönskande område med närhet till grillplatser, promenadstråk längst vattnet på sommaren och populära isvägen på vintern. Kort gångavstånd till centrum och goda busskommunikationer till både Luleå Tekniska Universitet och Luleå Airport finns i närheten. Lägenheten är flyttstädad och säljs i befintligt skick. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Munkebergsgatan 88, Mjölkudden - Munkeberg, Luleå kommun

Munkebergsgatan 88

Lägenhet
Mjölkudden - Munkeberg, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
895 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 258 kr/mån
26 716 kr/m²

På lummiga och stadsnära Munkeberg finns nu möjlighet att förvärva denna fina och välskötta 1:a om 33,5 kvm. Endast en trappa upp i huset finner du denna välplanerade lägenhet som både har ett fantastiskt läge mot skogsparti och utsikt med havsglimt. Du välkomnas av en öppen hall och till ett luftigt allrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Allrummet är lättmöblerat och inrymmer både soffa och säng samt annan möblering. Här erbjuds god förvaring genom tre fullstora garderober längs ena väggen. Köket är trevligt och praktiskt inrett med kompletta förvaringsmöjligheter, stor bänkyta och diskmaskin samt utrymme för matplats. Badrummet är i neutrala färger och nås via bostadens hall. Munkeberg är ett mycket trivsamt område med närhet till natur, livsmedelsaffärer, restauranger och gym. I området finns vackra promenadstråk och goda kommunikationer till både centrum och Luleå Tekniska Universitet. Detta är en perfekt lägenhet för den som söker något mindre med närhet till det allra mesta i en ombonad och fin miljö!

Visar alla 2