Mäklare Annika Lindfors

Annika Lindfors

Om mig

Jag brinner för att både säljare och köpare ska vara nöjda genom hela affären tack vare mitt engagemang i stort och smått. Min brinnande passion för renovering och arkitektur gör att jag kan se möjligheter för din bostad samt lyfta fram alla positiva sidor för potentiella köpare så de kan se visionen av sitt framtida hem. Söker du en mäklare med starkt personligt engagemang och lång erfarenhet av att förvalta förtroendet kring stora ekonomiska frågor så är så är jag mäklaren för dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mölledalsgatan 95, Malmö, Malmö kommun
  • Idag kl 16:00
Mölledalsgatan 95, Malmö, Malmö kommun, bild 2
Mölledalsgatan 95, Malmö, Malmö kommun, bild 3

Mölledalsgatan 95

Radhus
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 350 000 kr
129 + 12 m²
4 rum
237 m² tomt

Nu finns chansen att flytta in i ett ljust välhållet tvåplans parhus med rejäl takhöjd på övervåningen och stora ljusinsläpp. Huset är beläget i mysiga omgivningar vid grönskande gård i mycket lugna och barnvänliga kvarter med närhet till lekplats och skola i Johanneslust/Bulltofta. Rekreation i form av Beijerspark, Flygfältsparken och Bulltofta ligger en kort cykeltur bort. För pendlaren finns både busskommunikationer och Inre Ringvägen nära. Huset bjuder på en liten gräsmatta och stort härligt uterum för måltider i grönskan och golvvärmen bidrar till myskänslan på sena grillkvällar. På framsidan kan du njuta av en eftermiddagsfika i solen på den skyddade uteplatsen. Stort kök som kan öppnas upp mot vardagsrummet för den som vill skapa en ännu mer öppen planlösning, påkostade materialval som köksbänkar i granit, svarta vitvaror och klinkergolv. Övervåningen bjuder idag på ett härligt ljusinsläpp tack vare sin öppna planlösning och rejäla takhöjd, idag finns två sovrum och ett rymligt allrum samt badrum med badkar, men kan lätt återställas till 3 sovrum om behovet finns. Ett bekvämt boende med låga driftskostnader. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Backsvalevägen 6, Malmö, Malmö kommun

Backsvalevägen 6

Villa
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4 600 000 kr
90 + 68 m²
4 rum
852 m² tomt

Välkommen till detta härliga tegelhus med ursprung från 30-talet, en pärla med magisk trädgård och pool! Beläget i ett lugnt och trivsamt område i Valdemarsro med närhet till förskola, är detta den perfekta bostaden för familjen som söker sitt framtida hem med en parkliknande insynsskyddad trädgård med flera uterum och växthus. Huset kombinerar flexibel planlösning med energieffektiv uppvärmning via solceller och luft/vattenpump. Köket är modernt uppdaterat med infällda vitvaror och gott om avställningsytor. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge vid den stora matplatsen som är perfekt för härliga middagar med familj och vänner. Den stora källaren erbjuder plats för TV-rum eller tonårsrum och det finns gott om extra förvaringsutrymme. Här hittar vi tvättstugan med bastu och ett helklaklat duschrum. I källaren finns även potential för en vinkällare eller en matkällare för den som önskar. För ett tryggare köp är huset besiktigat och Varudeklarerat!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 2