Mäklare Vincent Henriquez

Vincent Henriquez

Om mig

När du anlitar Vincent får du en outtröttlig mäklare som kommer göra sitt yttersta i varje situation av försäljningen för att skapa det absolut bästa slutresultatet. Med tidigare erfarenhet inom service samt en gedigen bakgrund inom coachning på elitnivå vet Vincent vad som krävs för att uppnå högt satta mål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lotsgatan 23A, Limhamn, Malmö kommun

Lotsgatan 23A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
2 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/2
3 815 kr/mån
44 701 kr/m²

Här presenterar vi en fantastisk möjlighet att förvärva en av öns charmiga marklägenheter med rejäl uteplats och kvällssol. Här har tiden stått stilla med en lägenhet i orginalutförande. Flytta rakt in eller rusta upp efter tycke och smak, möjligheterna är många. Lägenhetens väldisponerade 67 kvadratmeter i markplan skapar ett bekvämt boende och lägenhetens väl tilltagna uteplats i väst skapar en mängd möjligheter för tillställningar såväl som avslappning. Här bor du lugnt och fridfullt med närhet till vattnet och en omgivning som är få förunnat. Omgivningen präglas av havets närvaro med nära tillgång till badplats, båtklubbar och vattensportaktiviteter. Ett brett utbud av välrenommerade restauranger som Dragörkajen, Mastio och Kajuteriet kompletteras med Limhamns glassmejeri och fiskrökeri. Runt hörnet ligger busshållplats för enkel kommunikation in till Malmö och på kort gångavstånd nås Limhamn centrum med trivsamt småstadsliv innehållandes butiker, mataffärer, systembolag, torghandel och skolor för alla åldrar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
Östergårdsgatan 1 U5, Malmö, Malmö kommun
  • Idag kl 11:00

Östergårdsgatan 1 U5

Lägenhet
Malmö, Malmö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malmö
6 195 000 kr
138 m²
6 rum
vån 1/3
9 320 kr/mån
44 891 kr/m²

Välkommen till alltid lika vackra Kvarteret Östergård! En pampig lägenhet med townhouse-känsla i två plan perfekt för barnfamiljen. Här bor man lugnt och bekvämt i två plan med en stor och rymlig hall som nås från såväl öppen gata som föreningens privata innergård. Tre sovrum samt kök på nedervåningen där man smidigt når det helkaklade badrummet. Spiraltrappan leder oss upp till övervåningen där lägenhetens väl tilltagna vardagsrum akompanjeras av även här ett helkaklat badrum samt två sovrum. Den gemensamma innergården är en oas med lummiga bersåer, köksträdgård och blommande rabatter. Här finns både privata uteplatser och stora umgängesytor, samt faciliteter som boulebana och grillplats. Föreningen, som grundades 1981, erbjuder en social gemenskap med odlingsgrupp, festkommitté och gemensamma faciliteter som målarrum, snickeri, vävstuga, bokskåp, pingisrum, bastu, gym och övernattningslägenhet. Flera gånger om året anordnas gemensamma och uppskattade aktiviteter. Här har du närhet till flera matbutiker, mysiga caféer, Beijers Park och sportanläggningar. Goda kommunikationer finns i området med bussar, tågstation, väl utbyggda cykelbanor samt Malmö by bike i närheten. För den som pendlar med bil är läget utmärkt med gott om parkeringsplatser längs gatorna samt smidig access till motorvägen utan att behöva köra genom stan. Missade inte chansen att förvärva denna unika pärla i hjärtat av Kvarteret Östergård! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 2