Mäklare Amanda Edlund

Amanda Edlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Johannesbergsgatan 18A, Motala, Motala kommun
  • Ons 9 okt kl 16:00
Johannesbergsgatan 18A, Motala, Motala kommun, bild 2
Johannesbergsgatan 18A, Motala, Motala kommun, bild 3

Johannesbergsgatan 18A

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
1 495 000 kr
96,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 828 kr/mån
15 492 kr/m²

Välkommen till Brf Laxhagens eleganta kvarter med naturskön inramning och gott om grönytor och parkliknande pauser i föreningens område. Här har man parkering i länga med garage och laddplats och det finns även en stor gemensamhetslokal att tillgå. Till bostaden hör en egen täppa som omger husets fina gavelläge och som inramas av en tät, uppvuxen och vintergrön häck. Entrésidan till hemmet är prydlig med grind och stensatt gång via plan gräsyta. Här finns en uteplats intill entrén och man når hallen genom en takad förstukvist. Här finns även groventré till en funktionell och ljus tvättstuga med bra förvaring som extra ingång. Vidare in i hemmet når man ett badrum med kaklade väggar och dusch och till vänster finns det luftiga köket. Ytan är öppen och familjär med en stor, trivsam matplats och moderna arbetsytor i tidlöst vitt. Mot trädgårdssidan ryms ett tjusigt allrum med vy mot grönska och plats för både soffdel och matrumsmöblemang. Intill vardagsrummet ges ett extra lyxigt sällskapsutrymme i form av ett uterum med långa säsonger och vidare utgång mot terrassen. En trappa upp finns två stora sovrum, med härligt ljusflöde och rymd. Ena rummet har access till en egen klädkammare och ovanplanet har även ytterligare ett badrum med dusch och ljus interiör samt fönster. Utöver all denna generösa funktion och yta skapar trädgården en oas till bostadens inre delar med plats för odling och lekvänligt plana gräsytor i skyddat läge av den omgivande och täta häcken. I denna del av Motala bor man nära kanalmiljön där Motala ström och Göta kanal passerar vilket sammantaget med det nära skogsläget ger fantastiska förutsättningar för promenader och löpturer. ”Sjöstaden” bjuder alltid på fina badmöjligheter och här har man nära ner mot Boren och cykelavstånd till Vätterns utbud av stränder och klara vatten. Även stadens centrala utbud nås inom kort sträcka där även skola och barnomsorg finns inom cykel eller promenadavstånd. En riktigt välskött pärla med ett härligt läge i en välskött förening!

  • Premium
  • Uteplats
Tränggatan 2, Linköping, Linköpings kommun
  • Sön 13 okt kl 10:00
Tränggatan 2, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Tränggatan 2, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Tränggatan 2

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 295 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/3
6 932 kr/mån
33 283 kr/m²

I dessa populära kvarter finner vi denna detaljrika bostad med välbevarad charm och vackra attribut. Lägenhetens utformning ger fönster i tre väderstreck vilket skapar härliga ljusflöden med trivsamma utblickar över det fina området med kort avstånd till såväl stadskärna som US. Strukturen och miljön på Kanberget utgörs av äldre bebyggelse och fastigheter med tilltalande karaktär och mysiga trädgårdar. Läget som sådant är ypperligt med promenadavstånd till det mesta och cykelavstånd till LiU, SAAB och Mjärdevi. I närmiljön finns både affär och kvartersrestauranger och utöver det ligger stadens utbud av shopping, kultur och matupplevelser några minuter bort. Även skog och grönska finns alldeles i närheten med den härliga stadsparken Trädgårdsföreningen och Vallaskogen. Hallen är charmig och inbjudande med en parallell serveringsgång med välbevarad förvaring och vidare access mot kök och matrum. I den inre hallen finns ett större badrum med både dusch, badkar och tvättpelare samt förvaring i kommod. Snyggt och stilrent med tidlös utformning i vitt på helkaklade ytor. Från den inre delen finns hemmets större sovrum med hel garderobsvägg samt klädkammare vilket skapar bra förvaringsutrymmen. Köket är renoverat med äldre detaljer såsom skafferi och serveringsskåp samt trägolv. Intill köket finns ett mindre sovrum, som passar som barnrum eller för gäster med smakfull tapet och det vackra trägolvet även här. Matrummet är elegant med fiskbensparkett och även här en inramning av fondvägg. Här finns garderob och access både via serveringsgång och skjutdörrar mot vardagsrummet som även detta ståtar med det tjusiga parkettgolvet. Allrummet har fönster åt två håll vilket ger fina ljusflöden. Helheten av detta hem ger en hemtrevlig och ombonad känsla med enhetlighet i utformning och med flexibilitet i funktion av rummen. Föreningen har en välskött fastighet med gemensam access till innergård och uteplats i den mysiga trädgården samt balkong. Varmt välkommen att trivas i detta vackra hem!

  • Premium
Åkersholmsvägen 4C, Motala, Motala kommun
  • Sön 6 okt kl 17:00
Åkersholmsvägen 4C, Motala, Motala kommun, bild 2
Åkersholmsvägen 4C, Motala, Motala kommun, bild 3

Åkersholmsvägen 4C

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
795 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3
3 371 kr/mån
12 823 kr/m²

Välkommen till Åkersholmsvägen 4c och denna trivsamma trea på tredje våningen med stor balkong. Bostadens 62 välplanerade kvadratmeter är fint fördelade över 3 rum och kök. Ni kliver in i hallen vid entrén där god plats för avhängning av ytterkläder erbjuds vid hatthylla. Vardagsrummet ges ett fint dagsljus från stora fönster och här finns utgång till rymlig balkong med förmiddagssol. I köket erbjuds bra arbetsbänkar samt förvaring i skåp och lådor. Här finns plats för matbord. Vardagsrummet ger en sammanhängande känsla med köket tack vare den smakfulla glasväggen. Vidare finner ni två bra sovrum varav det ena har access till praktisk klädkammare och det andra med plats för dubbelsäng. Från hallen når ni även badrummet med tvättmaskin. Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening med låga avgifter och trivsamma gemensamma grönytor. I trädgården finns en fin uteplats med trädgårdsmöbler och möjlighet för grill som får nyttjas av föreningens medlemmar. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till naturen och goda bussförbindelser till centrala Motala. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Gudruns gata 8D, Vikingstad, Linköpings kommun

Gudruns gata 8D

Lägenhet
Vikingstad, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 595 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 2/2
5 632 kr/mån
23 016 kr/m²

I Vikingstad bor man här i nya kvarter och med mysiga omgivningar av lantlig charm och närhet till skog och mark. Ett populärt område där man under senare år byggt nya delar med trivsam arkitektur och gott om gemensamma ytor i utemiljön. Denna bostad har genomgående smakfulla materialval och tidlös karaktär där ljuset flödar från tre håll tack vare läget på gaveln. Husen är uppförda i två plan och detta läge en trappa upp ger fina utblickar över landskapet samt en härlig balkong där många grillkvällar kan avnjutas i kvällssolen. Access till bostaden ges via loftgång och ytterligare balkong varpå man sedan når en praktisk hall med plats för både förvaring och avhängning. Intill hallen finns ett av lägenhetens sovrum och vidare når man badrummet centralt i bostaden. Badrummet är stort och med stilren interiör i vitt och grått med funktionella ytor som rymmer både dusch, WC, kommod samt en rymlig tvättavdelning med både skåp och generös bänkyta. Från entrén till vänster ryms köket via en tilltalande matplats vid fönster som genom kökets arbetsdel sedan övergår mot vardagsrummet. Arbetsytan har ljusinsläpp och är genomgående med stilrena materialval i vitt och med accenter av rostfria vitvaror och grått kakel. Vardagsrummet når man både genom kök och via hallen vilket ger en luftig planlösning där man kan ”gå runt” och då rummen har ljus från tre håll skapas en trivsam social enhet med utgång även till den härliga balkongen som ett extra ”rum” sommartid! Här finns gott om plats att möblera och man har fina vyer över området och vidare mot slättlandskapet. Från allrummet ges access mot det större sovrummet med gott om plats för dubbelsäng samt med hel garderobsvägg. Helheten ger en enhetlig och fräsch känsla med genomgående parkettgolv och vitmålade väggar sånär som sovrummets målade fondvägg. Till bostaden hör även ett separat förråd och det finns möjlighet till parkering i länga. I området finns barnomsorg och skola på promenadavstånd och man har även utbud av affär samt smidig pendel. Vikingstad erbjuder även ett rikt föreningsliv samt rekreationsområde med padel, fotbollsplaner och det populära Valkebobadet. Välkommen att trivas på Gudruns gata 8!

  • Balkong
Aspnäsvägen 35, Ekholmen, Linköpings kommun

Aspnäsvägen 35

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 800 000 kr
86,5 m²
4 rum
vån 1
5 184 kr/mån
20 809 kr/m²

Bland lugna gator, befriade från biltrafik, finner vi de familjevänliga bostadsrättsradhusen med lättskötta uteplatser på både fram- och baksida. När vi kliver in i hallen finner vi goda förvaringsmöjligheter i hatthylla samt flertalet garderober samt en klädkammare. Från hallen når vi bostadens rymligt badrum med tvättmaskin. Längre in i bostaden finner vi bostadens sociala ytor med kök och vardagsrum. Köket har vit skåpsinredning och fullgod maskinell utrustning. I anslutning till köket ligger ett sovrum som enkelt kan göras om till ett matrum med god plats att samla familj och vänner för middag. Vardagsrummet är stort och från rummet når vi bostadens baksida och uteplats. Förutom detta finns två väl tilltagna sovrum i fil. Variationen av aktiviteter i området är närmast oändlig. Landeryds GK med sina två vackra skogsbanor inom nära avstånd, badplats vid Stångån och många fina fotbollsplaner att välja på. På kort avstånd finner man LOK-milen och Östgötaleden, utmärkta löpspår och även ett gediget skafferi för bärplockning eller svamp. För barnen finns det flera lekplatser på nära avstånd. Busshållplats finns i närheten med täta turer in till centrala Linköping. Vad gäller service så finns stort utbud vid Ekholmens centrum med affärer, vårdcentral, systembolag och tandläkare. I Harvestad handelsområde finns återvinningsstation samt butiker såsom Östenssons och Blomstertorget. Varmt välkomna på visning av ett boende att trivas i!

Ulvåsagatan 12, Motala, Motala kommun

Ulvåsagatan 12

Radhus
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
1 895 000 kr
130 m²
5 rum
452 m² tomt

Här finns ett välplanerat hem med lättskött täppa och funktionella ytor och vacker trädgårdsvy. Området ligger i utkanten av Motala med utblick över åkrar och landskap från den ombonade tomten och även från husets härliga balkong. Omgivningarna är natursköna och grönskande med närhet till både skog och mark och fina rekreationsmiljöer såsom Fålehagen och Staffanstorp. Ulvåsagatan utgör en stillsam del av mysiga kvarter med återvändsgatan och uppvuxna trädgårdar. Man välkomnas via entrésidans välskötta trädgårdsdel med prydliga planteringar och en fin inramning av staket och häck. Här finns garage för parkering och vidare en stensatt gång med uteplats intill entrén. I hallen finns bra förvaringsutrymmen med garderober och förråd och även garaget rymmer gott om plats. Vidare finns en separat tvättstuga samt badrum med dusch i fil. Mot framsidan är köket placerat med en funktionell u-formad arbetsdel och en ombonad matplats vid fönstret. Ytorna är ljusa och välskötta med modern interiör och extra insläpp av ljus från husets gavel. Entréplanet ger sedan plats för ett härligt allrum, även här med fönster från två håll och fin rymd med parkett på golvet. Man når också ett inglasat uterum och terrass från vardagsrummet vilket ger gott om plats att umgås med varierade lägen över säsongerna. En trappa upp ges fina utrymmen i form av tre trivsamma sovrum och även ett allrum. Generöst till yta och med bra förvaring i både garderober och klädkammare där det även finns ytterligare ett badrum med dusch. Från allrumsdelen finns utgång till den ljuvliga balkongen under tak med fantastiskt solläge och vyer mot fält och skog. Trädgården är alltigenom välskött och prydlig med en tät grön ”vägg” runtom och ståtlig formklippning. Här finns en charmig pergola med tak av blåregn och inbäddning av luktärt och klematis för att nämna något av blomsterprakten att njuta av. Vid trädgårdskanten finns även växthus och man har också en charmig gärdesgård med grind mot naturen. Ett välskött och trivsamt hem med kort cykelavstånd till Motalas centrala delar, skolor, pendel samt barnomsorg och fina vyer mot ”slätten”!

Almedalsgatan 17, Motala, Motala kommun
  • Sön 6 okt kl 15:30

Almedalsgatan 17

Villa
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
1 400 000 kr
122 + 122 m²
4 rum
1 168 m² tomt

Välkommen till ett charmigt samhälle på den östgötska slätten med fin närhet till Motala och Borensberg. Österstad ligger naturskönt inramat av böljande landskap och vackra vyer med smidiga buss och bilförbindelser mot skola, service och barnomsorg i närliggande Fornåsa med närhet till vacker natur och bad vid Boren. Här hittar vi ett trivsamt villaläge i fastighet anno 1972 med gott om extra plats i tillhörande källare. Huset omges av en lummig trädgård och intill entrén finns infart med parkering sam garage. Man når den invändiga ytan via en rymlig hall med gott om garderober. klädkammare och där det även ryms ett separat WC. Bostadens mer sociala del är placerad till höger med ett rymligt kök som har generösa delar för matlagning med extra plats även på köksö. Vidare mot trädgården finns ett ljust allrum varifrån man når ett skyddat uterum under tak som förlängs med en öppen altan med härligt solläge. I den mer familjära delen finns tre bra sovrum fördelade med förvaringsutrymmen. Här finns även ett badrum med badkar samt bra skåpsutrymmen. En trappa ner skapas gott om praktiska och flexibla delar med bland annat allrum med öppen spis, tvättstuga och flera förråd. Här finns också ett renoverat badrum med rymlig, helkaklad yta och dusch i moderna materialval samt groventré. Trädgården är lummig med varierad trädgrönska och fina fruktträd samt med plan gräsyta som sträcker sig även runt framsidan. Gaturummet är stillsamt och i närområdet finns en fin lekplats och fotbollsplaner och området har en egen småskalig, åldersintegrerad skola upp till årskurs fyra. Närmaste affär finns i Fornåsa och här även skola upp till årskurs sex.

  • Plus
Skogsgatan 18B, Motala, Motala kommun
Skogsgatan 18B, Motala, Motala kommun, bild 2
Skogsgatan 18B, Motala, Motala kommun, bild 3

Skogsgatan 18B

Tomt
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
475 000 kr
1 011 m² tomt

Välkommen till Holm och detta trivsamma villaområde i Motala. Här bor man nära grönområden i ett tryggt, uppvuxet kvarter där det mesta finns inom kort promenad- eller cykelavstånd; såväl stadskärnans utbud som kommunikationer, vårdcentral, skola och barnomsorg. Fina motionsspår i form av elljusspår i olika distanser och trevlig natur vid Fålehagens skogsområde samt sportaktiviteter vid IFK ligger i närområdet. Området som sådant är familjevänligt med fint avstånd till härlig natur vid Fålehagen och bekvämt beläget för den som pendlar både mot Linköping som till Mjölby med bil, buss eller pendel. Motala som sådant är känt som ”sjöstaden” vilket är ett välförtjänt epitet för det vackra läget vid Vättern där både Motala ström och Göta kanal löper genom orten och erbjuder sällsamt naturskön miljö. Bad och båtliv samsas med föreningsliv och aktiviteter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokningsmöjligheter av denna fina tomt!

  • Premium
Nanna Svartz Gata 11, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 6 okt kl 17:00
Nanna Svartz Gata 11, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Nanna Svartz Gata 11, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Nanna Svartz Gata 11

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
995 000 kr
19,8 m²
1 rum
vån 1/4
1 820 kr/mån
50 253 kr/m²

Välkommen till Linköpings coolaste stadsdel Vallastaden intill LiU och Mjärdevi. Här bor man i nya, urbana kvarter med omgivningar av skog och mark vid Tinnerö eklandskap och Vallaskogen. Med kort cykelavstånd når man stadskärnan och det är också utmärkta bussförbindelser från denna fina och gemytliga stadsdel med sitt unika uttryck i form och arkitektur. Denna etta är praktisk och funktionell med läge i markplan vilket ger en egen ingång genom gemensamma uteplatser mot innergård. Lägenheten är ljus med vitmålade väggar och parkett på golvet. En köksdel rymmer bra yta för förvaring i funktionsvägg och i övrigt ryms skrivbord, soffa och sängskåp som smidig lösning där också möblemanget ingår till nästa ägare. En inre hall har förvaringsyta och egen tvättpelare med klinkergolv och garderober. Intill denna ges sedan access till ett helkaklat badrum med dusch, klinkergolv och handduksvärmare på fräscha ytor. Ett välplanerat boende med gott om extra plats i gemensamma ytor såsom uteplatser och de fina ”Felleshusen” där man kan samla större sällskap. Vallastaden har också fina utemiljöer vid Smedstabäcken, en egen park, ”Paradisparken” och närhet till fantastisk rekreation året om i skog och mark. Lokala restauranger och café ger stadsdelen extra trivsam känsla och det är en tilltalande blandad bebyggelse i denna sprakande miljö som skapades 2017 som eget område. I Mjärdevi finns också gym, padel och tennis samt läge intill Linköpings GK. Utbud av service och affär ges vid Djurgården som också har systembolag, apotek, affär och gym.

  • Premium
  • Hiss
Drottninggatan 22B, Motala, Motala kommun

Drottninggatan 22B

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
495 000 kr
37,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 499 kr/mån
13 200 kr/m²

På Drottninggatan 22b finner ni en ombonad och fin lägenhet belägen på första plan. 37,5 välplanerade kvadratmeter fördelas över kök, sovrum, duschrum, vardagsrum samt entréhall. Köket och vardagsrummet är i öppen planlösning med bra möbleringsmöjligheter. Sovrummet är fint renoverat och väl tillaget. Duschrummet är helkaklat och nås från hallen vid entrén. På Drottninggatan bor ni med närhet till centrum och utbudet av butiker, caféer och restauranger. Precis utanför huset finns busshållplats och cykelvägar tar er enkelt runt om i Motala. Matbutik och lasarettet finns inom bekväma avstånd och vid Lyckornas centrum finner ni en mysig kvarterskrog. I husets källare finner ni lägenhetsförråd, cykelförråd samt den gemensamma tvättstugan. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Östermalmsgatan 9b, Motala, Motala kommun
Östermalmsgatan 9b, Motala, Motala kommun, bild 2
Östermalmsgatan 9b, Motala, Motala kommun, bild 3

Östermalmsgatan 9b

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
795 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/4
4 223 kr/mån
19 875 kr/m²

På Östermalmsgatan 9b finner du ett drömboende för dig som söker en modern och renoverad bostad i attraktivt område där du har närhet till både stadskärnan men även till centralstationen. Här flödar ett fint ljus från stora fönster som tillsammans med neutrala färgval ger en stilren och ljus bostad. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning vilket skapar bra utrymme för umgänge. Från vardagsrummet kliver du ut till bostadens balkong belägen i skönt söderläge. Från en rymlig entréhall når du ett mindre sovrum med god plats för säng och sängbord. Duschrummet renoverades 2017 och går i stilrent vitt och grått med kakel, klinker och golvvärme. Här bor du med bara några minuters gångavstånd till stationen, centrum, hamnen och vackra strandpromenaden. Inne i centrum finner du utbud av butiker, caféer, restauranger, matbutik och apotek. Mittemot har även en ny Coop-butik öppnat. HSB Brf Klippan är en välskött förening med hiss i huset och där flera stora renoveringar och underhåll av fastigheten genomförts. Föreningen har en lummig insynsskyddad innergård med utemöbler och möjlighet för grill. En gemensam tvättstuga finner ni i källaren samt cykelförråd. Till varje lägenhet hör ett vindsförråd. Varmt välkommen till en bostad att trivas i!

  • Premium
  • Hiss
Storgatan 33C, Motala, Motala kommun

Storgatan 33C

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
395 000 kr
42,4 m²
1 rum
vån 2/3
2 580 kr/mån
9 316 kr/m²

Välkommen till ett fint läge i Motalas centrala delar där denna rymliga etta erbjuder härligt ljus och genomgående planlösning. Ytan bjuder på gott om förvaring och extra generös tillgång i föreningens gemensamma faciliteter med gym, bastu samt förråd. På Storgatan 33C bor man här i en välskött förening på trivsam adress med promenadläge till centrum och cykelavstånd till Motalas generösa utbud av badplatser vid Vättern. I denna sjöstad bor man vackert intill vattnet med härliga stråk längs strandlinjen eller kanalmiljön där Motala ström och Göta kanal mynnar ut i Vättern. Denna lägenhet har en entré med en rymlig hall där det ges plats för både klädkammare och platsbyggd garderob. Här når man även ett badrum med fräscht renoverad yta av helkaklade väggar i vitt och med dusch. Det finns ett trivsamt kök med plats för både förvaring och bänkyta samt matplats vid fönster. I motsatt håll ryms ett större rum med ett stort fönsterparti och utgång till en härlig balkong med öppna vyer. Även här finns garderob samt ett funktionellt sovloft. En tilltalande helhet med väl fördelad yta i populära kvarter!

  • Balkong
Thorells gata 8, Linköping, Linköpings kommun
Thorells gata 8, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Thorells gata 8, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Thorells gata 8

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 650 000 kr
33,5 m²
1.5 rum
vån 3/8
2 613 kr/mån
49 254 kr/m²

I hus uppfört 2017/2018 med attraktivt och centralt läge finner ni denna yteffektiva och välutrustade etta med 3,15 meter i takhöjd, sovalkov med industrifönster och föreningens bästa söderbalkong! Perfekt för studenten, övernattaren eller förstagångsköparen. Välkommen till Övre Vasastadens moderna kvarter med kort avstånd till Resecentrum och stadskärnans utbud. I denna nyare stadsdel bor man intill de äldre kvarteren i Vasastaden och har tillgång till trivsamma kvartersrestauranger, uteserveringar och mataffär ett stenkast bort. Här finns bostäder av varierade storlekar och en gemytlig kvarterskänsla där stadsdelen i sin helhet uppfördes vid samma tillfälle med fokus på gröna pauser och stilren arkitektur. Här finns en välplanerad etta med ljus och fräsch interiör i alla delar och en smart planerad yta. Hallen ger plats för förvaring och kapphängare och vidare access till ett helkaklat badrum med dusch. Här ryms även kommod samt egen kombinerad tvättmaskin vilket ger praktisk funktion i vardagen. Rummet är öppet med kökets arbetsyta på ena sidan, välutrustat och i tidlösa materialval. Vidare ges en naturlig plats för sängen i den inre delen, här har man delat av med industriglas så att det blir fler rumsligheter av ytan. Snyggt och praktiskt på samma gång där rummet sedan har flexibla möjligheter för möblering och ett generöst ljusinsläpp. Här finns också utgång till balkongen med ett skyddat läge mot innergården och fint solläge. En tilltalande helhet som rymmer mycket! Föreningen är välskött och trivsam med förråd i källare till bostäderna. Förutom Linköpings centrala utbud av kultur, shopping och nöjen når man även härlig grönska vid Stångån inom nära räckhåll med ljuvliga miljöer i natursköna stråk året om!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Syréngatan 14B, Valla, Linköpings kommun
Syréngatan 14B, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Syréngatan 14B, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Syréngatan 14B

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1
3 982 kr/mån
29 776 kr/m²

Välkommen till en riktigt välskött förening med charmiga fastigheter som löpande renoverats och gemensam access till härliga grönytor och uteplatser. Här bor man med affär, bageri och kvartersrestauranger inpå knuten i mysiga kvarter med promenadavstånd till stadskärnan. Valla ligger mitt emellan US, LiU och city vilket ger ett fint läge mot stadens större arbetsplatser. Denna fantastiska trea erbjuder mycket välplanerade kvadrametrar med två rymliga sovrum där även möjlighet till uthyrningsdel finns med separat WC. Ljuset flödar från två håll vilket ger extra rymd till bostaden med fina utblickar mot den lummiga utemiljön. En generös hall rymmer flera garderober och bra plats för ytterkläder. Direkt till höger finns en inre hall med både WC och platsbyggd garderob varpå ett av sovrummen sedan är placerat. Från entréhallen ges vidare access mot badrum med helkaklad yta och dusch. Till vänster är köket placerat, ett ljust rum med interiör i vitt med gott om arbetsyta och skåp där det även ryms en matplats vid fönster. Vidare finns det ytterligare ett sovrum i fil med köket, här med platsbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng. Vardagsrummet är ljust och tilltalande även detta med plats för både matbord och bekvämare soffdel samt en fransk balkong. Bostaden är gemytlig i sin utformning och har vissa äldre attribut bevarade med extra charm såsom trägolv och innerdörrar i original. Utöver detta erbjuder denna trivsamma och populära förening gott om gemensamma ytor. Här finns övernattningsrum, samlingslokal, bastu och grillplatser att tillgå och till bostaden hör också två förråd. Omgivningarna bjuder på variation av skog med Vallaskogen och eklandskapet nära som ger möjligheter till härlig natur året om. Inom promenadavstånd finns även de mysiga kvarteren vid Gamla Linköping med små butiker och caféer och ett stenkast från bostaden hittar man här det anrika Borgs bageri!

  • Premium
Kallmursvägen 4, Ljungsbro, Linköpings kommun

Kallmursvägen 4

Lägenhet
Ljungsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 495 000 kr
120 m²
5 rum
7 251 kr/mån
20 792 kr/m²

Här får man del av riktigt trivsamma omgivningar där allt för vardagens behov finns inom smidigt avstånd. Med promenadavstånd till skola, barnomsorg och ett rikt aktivitetsutbud ges fina möjligheter att trivas för barnfamiljen. I kvarteret finns både lekplatser och härliga grönytor inpå knuten samt parkeringsyta intill bostaden. I detta eleganta hem möts skandinaviskt ljus med dovare toner i gråskala vilket tillsammans med en generös takhöjd och magnifika ljuspartier ger lyxig inramning. Här välkomnas man av en fint inramad entrésida som ger plats för både en stensatt terrass och grönska. Vidare in i hallen ges förvaring i platsbyggda garderober och direkt övergång till entréplanets sociala delar som genomgår ytan. Här ges plats för en stor matplats vid det stora fönstret med trivsam kontakt mellan allrummen som naturligt delas av med kökets placering mitt emellan. Interiören är påkostad och smälter in i inredningen på ett funktionellt och familjärt vis med de tjusiga materialvalen och praktiska ytorna. Här går toner i grått och man har en härlig längsgående köksö som arbetsyta med integrerade vitvaror. Sällskapsdelen strålar av ljus och här finns möjlighet att dela av till ytterligare ett rum. Härifrån når man den lyxiga utemiljön och den skyddade uteplatsen som rymmer gott om plats och där det även finns yttre förråd. Vyn från terrassen och trädgårdsdelen går mot parkliknande, vacker växtlighet såsom en del av föreningens gemensamma ytor vilket skapar fina utblickar. Entréplanet erbjuder också ett stort badrum, i toppskick, med materialval i stilrent vitt. Här finns även duschvägg i glas, samt en praktisk tvättpelare. En trappa upp möts man av en spatiös del av hemmet med flexibel yta. I nuvarande utförande med fyra fina sovrum i varsin del av våningen och ett luftigt allrum i mitten. Här finns alla möjligheter för hemma kontor eller “walk in closet”. Ovanplanet ger också utrymme för ytterligare badrum, här med inkaklat badkar och matchande stil såsom badrum i nedanvåningen. Helheten är något utöver det vanliga, rymligt och med många möjliga sovrum, samtidigt generöst med sällskapsdelar. Omgivningen ger vidare skog och mark på nära avstånd och det fantastiska läget ger kort sträcka till natursköna stråk vid Göta kanal. Ljungsbro är en riktigt familjefavorit med ishall, simhall, golfbana och skidspår, här finns otroligt stort utbud av aktiviteter och föreningsliv. Det finns affär, vårdcentral och bra kommunikationer med såväl buss, bil som cykel längs Roxens natursköna vattenlinje. Utöver detta ges en sällsam vacker natur att njuta av, badsjöar och skog-varmt välkommen till detta härliga läge!

  • Energieffektiv
Rotegatan 8, Linköping, Linköpings kommun

Rotegatan 8

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 595 000 kr
87 m²
3 rum
vån 8/11
4 706 kr/mån
41 322 kr/m²

Här finns ett fint tillfälle till en modern trea i attraktiv förening på Tinneröhöjden med eklandskapet som granne. I Södra Ekkällan bor man nära naturen och med serviceutbud inpå knuten med både affär, gym och kvartersrestaurang som närmsta granne och ett lyxigt garage intill. Husen på Rotegatan är moderna och byggda såsom “lågenergihus” med solceller på tak och återvinningssystem i uppvärmningen vilket ger möjlighet till låg driftskostnad som fördelas efter förbrukning på hushållet. Smart och effektivt, där man själv kan påverka sin boendekostnad. Detta fina hem är beläget på våning åtta och nås smidigt med två separata hissar i det ljusa trapphuset. Här är den generösa ytan fördelad på fastighetens hörn vilket ger fina ljusflöden och praktiskt planerad yta där man från varje rum har vackra utblickar mot såväl stadsbilden som gröna skogslandskap. Hallen ger plats för ytterkläder i garderobsvägg och vidare når man kök och vardagsrum som en ljus, välkomnande enhet med modern, tidlös interiör. Till vänster finns ett rymligt, fräscht kök med tilltalande materialval och en köksö med extra bra förvaring och som en elegant serveringsdel. Det ryms även en generös matplats vid fönstret med fantastisk “takåsvy” i sydväst med magiska växlingar i ljus och färg över årstider och väderlek. Vidare ryms ett ombonat allrum i samma del och det finns även utgång till hemmets “extra” rum i form av en inglasad balkong. Här ges gott om plats att möblera, också med vyn mot stadens landmärken såsom Domkyrkan och hela vägen bort mot Roxens blåa vatten. En vy man uppskattar året om och även balkongen i sitt soliga läge. Hemmets inre, mer familjära delar, bjuder på gott om plats och lyxig praktiskt funktion utöver det vanliga. Här finns ett “master bedroom” med hel garderobsvägg och ljus, trivsam interiör. Det finns ytterligare ett sovrum i fil. Den inre hallen rymmer även hela två badrum, helkaklade och fräscha med modern, tidlös inramning i vitt och grått. Ett badrum med dusch, samt ett något större med dusch samt egen tvättavdelning med tillhörande bänkyta och skåp. Utöver detta finns även en stor klädkammare vilket sammantaget ger bostaden ypperligt fördelad och generös yta. Utsikten är något utöver det vanliga och ger en härlig frihetskänsla från hög höjd och närmiljön med eklandskapet ger oändlig natur att upptäcka med rekreationsmöjligheter året om. Från bostaden är det promenadavstånd till US och Garnisonen, kort cykelavstånd till city och LiU samt fint läge även ner mot Tinnerbäckens vackra stråk! Välkommen till denna pärla på Rotegatan 8!

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 23, Motala, Motala kommun
Storgatan 23, Motala, Motala kommun, bild 2
Storgatan 23, Motala, Motala kommun, bild 3

Storgatan 23

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
429 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 184 kr/mån
13 000 kr/m²

Välkommen till Storgatan 23! Högst upp i huset, med ett trevligt hörnläge, ligger denna fina och smart planerade minitvåa belägen. Här samsas kök, sovrum, vardagsrum och duschrum på 33 bra planerade kvadratmeter. Vita väggar och ett enhetligt golv i alla rum ger ett stilrent intryck och hörnläge ger ett extra ljust vardagsrum. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spishäll och ugn. Ett klaffbord ger sittplatser i köket och möjlighet att fälla ner om mer yta önskas. Duschrummet är stamrenoverat och renoverat i stilrent svart och vitt. Till lägenheten hör även ett källarförråd och i föreningens gemensamma trädgård finns uteplats med grill att kunna låna sommartid. Här bor ni på en central adress längs med den alléklädda Storgatan och med närhet till allt! Fina cykelvägar tar er enkelt in till Motala city med dess utbud av butiker, caféer och restauranger eller till underbara Varamon med kilometerlång sandstrand. Matbutik och lasarettet finns inom bekväma avstånd och vid Lyckornas centrum finner ni en mysig kvarterskrog. Närheten till buss gör det enkelt för dig som är i behov av att pendla. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Spolegatan 6A, Motala, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Spolegatan 6A

Lägenhet
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 631 kr/mån
8 534 kr/m²

Fint belägen med trevliga grönområden och utan trafik som stör utanför fönstret, ligger denna välskötta lägenhet på Spolegatan 6a. Här bor ni med ett bekvämligt gångavstånd till Motala ström med både vackra promenadstråk och badplats samt till centrum med utbud av caféer, restauranger, butiker, mataffär och resecentrum för den som pendlar. Lägenheten är fint fördelad över 58 kvm. Ett ljust härligt vardagsrum ger plats för soffgrupp och har utgång till en balkong som vetter över bland annat Motalabron. Köket är välutrustat och har ljusa köksluckor samt möjlighet för matplats för 4 personer. Sovrummet är väl tilltaget och har bra förvaring i klädkammare. Den djupa hallen erbjuder bra möjlighet till förvaring och plats för att hänga av sig ytterkläder. Duschrummet med kaklade väggar och våtrumsmatta är praktiskt utformat. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Klockrike 474, Tomt A, Klockrike, Motala kommun
  • Sön 6 okt kl 10:00

Klockrike 474, Tomt A

Tomt
Klockrike, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
675 000 kr
2 323 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna tomt med stor potential att skapa ditt drömhem! Här bor ni med nära pendlingsavstånd till både Linköping, Motala och även Borensberg, Fornåsa och Ljungsbro. I byn infinner sig en trivas ”vi-känsla" där många brinner för att skapa en god gemenskap och hela tiden vill utveckla byn. Byrådet jobbar aktivt för utvecklingen, hembygdsföreningen arrangerar pubafton och kyrkan ordnar med konserter, cafékvällar och aktiviteter för ungdomarna. En nyasfalterad hockeyrink fungerar utmärkt som tennisbana och cykelområde under våren. I området finns möjlighet för fler aktiviteter för barnen som Jennys Gård där möjlighet finns för ridlektioner och "Djurkul", Örbäcks café med mat och fika, fotbollsplan, idrottsförening, pulkabacke där byns alla barn samlas eller varför inte bara en skön skogspromenad och prova svamplyckan? Alla årstider bjuder på mysiga aktiviteter som höstmarknad, valborgsfirande eller midsommar där alla tillsammans åker med traktor och vagn för att plocka blommor tillsammans på ängen. Här finns något för alla! Ta chansen att förvärva denna tomt och bli en del av den härliga gemenskapen i Klockrike! Försäljningen sker i samarbete med A-hus och möjlighet finns att välja den bostad som passar just dina önskemål. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Grankullavägen 3, Grankulla, Motala kommun

Grankullavägen 3

Villa
Grankulla, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
2 595 000 kr
153 + 83 m²
8 rum
805 m² tomt

Här finns ett härligt familjeläge i uppvuxna kvarter och omgivningar av vacker natur. Grankullevägen är beläget på en höjd med stillsamma gator utan genomfart med direkt access till skog och mark. Ytorna är flexibla med antal sovrum och kan växla funktion för familjens behov till huset finns även en lättskött trädgård med uteplats i härligt solläge och uterum. Man bor med promenadavstånd till både skola och förskola med vacker skog inpå knuten för rekreation och promenader ner mot vattnet och badplats. Huset är uppfört i souterräng med byggår 1976 vilket ger gott om plats och praktisk funktion med möjlighet till hela sex sovrum. Entrésidan ger plats för parkering på uppfart och vidare utrymme i garage. Här finns planteringar och trädgrönska som samsas med stensatta ytor och ingång till huset via huvud och groventré. I första våningsplanet välkomnar en rymlig hall med bra utrymmen och möjligheter till förvaring, samt gäst-WC. Här finns tvättstuga och förråd, med två rymliga allrum alternativt sovrum samt separat ”hobbyrum” eller kontor. Det ges även en smidig access mot garaget. En trappa upp ges plats för kök och vardagsrum som en sällskaplig enhet med gott om yta och härliga ljusflöden. Rummet fördelas i vinkel med fönster i tre väderstreck och fin plats för större matbord. Det finns braskamin samt utgång mot terrass och trädgårdsdelen. Köket ger öppna ytor för servering och tillberedning med avgränsande köksö med sittplatser och rumsligheten går att dela av till separata rum vid önskemål. Här finns ytterligare hela fyra sovrum där alla har bra förvaring i garderober och ett större, ”master bedroom”, även har utgång mot uterummet. I denna del av våningsplanet ryms även ett badrum med dusch samt kommod. Utemiljön har ett fint läge med en stor altan och den skyddade delen i uterummet med långa säsonger. Här finns plan gräsyta för barnens lek och lagom stor del även för trädgårdsintresse. Omgivningarna ger många fina utblickar och lantlig inramning av skog och fält. Motala har mycket att erbjuda i både föreningsliv och variation av upplevelser med det fantastiska läget intill Vättern och de vackra miljöerna nere vid Göta kanal och Motala ström. Varmt välkommen att trivas i denna trivsamma villabebyggelse!

Hässleåsvägen 8, Godegård, Motala kommun

Hässleåsvägen 8

Villa
Godegård, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
895 000 kr
86 + 73 m²
4 rum
1 160 m² tomt

Välkommen till Hässleåsvägen 8 och denna välskötta 1½-plansvilla med källare! Bostadens 86 välplanerade kvadratmeter + 73 kvm i biarea fördelas på 1 1/2 plan med källare. Entréplanet är praktiskt utformat utefter sin storlek. Köket är fullt utrustat med plats för mindre matbord och har tilltagna förvaringsytor. Vardagsrummet och matsal hittar du i en social planlösning där det finns bra plats för matbord. Från vardagsrummet tar du dig ut till bostadens trädäck. I övrigt på entréplan hittar du ett sovrum. En trappa upp möts du av en praktiskt övervåning. Här hittar du tre sovrum, en rymlig klädkammare samt wc. I källaren hittar du tvättstuga, gym/pannrum, samt bra förvaringsutrymmen i bland annat matkällare. Trädgården och baksidan ligger med ett trevligt solläge i väster vilket ger härlig kvällssol vid altanen. I Godegård bor du med närhet till bland annat Godegårds skola, bad och skog. Den lilla byn präglas av fritidsaktiviteter såsom cykling på sommar/vår och längdskidåkning under de kalla månaderna. Lugnt och trivsamt område med ca 30 minuters bilfärd från Motala. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Snickaregatan 27, Linköping, Linköpings kommun

Snickaregatan 27

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 395 000 kr
85,6 m²
3 rum
vån 6/6
6 152 kr/mån
27 979 kr/m²

Här hittar vi ett rymligt stadsboende på vacker gata med härliga utblickar över takåsar och stadens landmärken. Bostaden strålar av ljus som varierar med årstid och väderlek på ett tillalande vis och man har flexibel yta med fönster i tre väderstreck. Läget är ypperligt med kort avstånd till stadens utbud av bagerier, shopping och kultur och det är samtidigt promenadläge till Resecentrum och grönområden. Hallen ger gott om plats för förvaring och här finns både ett separat WC samt badrum med dusch. Båda våtrymmena är nyrenoverade och fräscha med egen tvättmaskin i badrummet. I den inre hallen finns även en rymlig klädkammare. Köket utgörs av praktiskt planerad yta med gott om förvaring samt en fin matplats vid det stora fönstret. I fil till höger från hallen finns hemmets två sovrum, varav båda är rymliga och med plats för dubbelsäng. Vidare från hallen rakt fram ges plats för ett härligt vardagsrum med ett magnifikt fönsterparti och trivsamt läge. Här ges gott om utrymme för social samvaro och intill allrummet finns ytterligare rumslighet i form av tv-rum. Här finns möjlighet till ytterligare ett sovrum och här ges också utgång till en trivsam balkong med ljuvlig stadsvy mot såväl det gamla vattentornet som Domkyrkans eleganta spira. Helheten ger en rymlig bostad med fantastiskt fint läge. Man bor intill Stångåns vackra stråk med underbara grönytor och även nära Trädgårdsföreningens park. Det är promenadavstånd till US och kort cykelsträcka till SAAB samt med nära accesser till bussförbindelser. Affärer, restauranger och allt vad stadens nöjen kan erbjuda finns inom nära räckhåll- välkommen att trivas i ett riktigt fint läge i Linköping!

  • Hiss
Timmermansgatan 1C, Linköping, Linköpings kommun

Timmermansgatan 1C

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 495 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/6
1 834 kr/mån
50 678 kr/m²

Här finns ett ypperligt stadsläge med promenadavstånd till city och Resecentrum med ytterst trivsamma kvarter ett stenkast från några av stadens mest populära restauranger. I modern fastighet på ljusa ytor finns denna smarta etta med plats för det mesta på effektiva kvadrat. Lägenheten har fritt läge över gata utanför och upp mot den trivsamma Timmermansplatsen där man har ett stenkast till närmsta affär och vyer över gaturummet. Hallen har praktiskt klinkergolv, plats för avhängning samt garderob. Här ryms ett rymligt och funktionellt badrum med dusch på helkaklade ytor med klinkergolv. Stilrent och tidlöst i materialval i vitt och grått samt med förvaring i kommod och förberett för tvättmaskin. Rum och kök hänger samman som en enhet och det ges en naturlig plats för säng samt sittplatser vid det stora fönsterpartiet. Köksdelen utgörs av en smidig funktionsvägg, även här i stilrent vitt. Rummet har även utgång till en längsgående balkong med trivsamt läge intill huskroppen och ger extra rum till bostaden. Till lägenheten hör även förråd och gemensam yta av cykelrum och tvättstuga. Övre Vasastaden har gott om kvarterskrogar och även gym och butiker. Det är nära mot Vasastadens äldre bebyggelse som också erbjuder restauranger och kulturutbud vid teater, konserthus och museum. Till stadskärnan kan man med fördel promenera och det är också nära de vackra stråken vid Stångåns strand som ger härlig rekreation vid vattnet!

  • Balkong
  • Hiss
Stjärnorpsgatan 22, Motala, Motala kommun
  • Budgivning pågår

Stjärnorpsgatan 22

Villa
Motala, Motala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Motala
2 095 000 kr
132 + 72 m²
6 rum
1 013 m² tomt

Varmt välkommen till Stjärnorpsgatan 22 och denna charmiga 30-talsvilla. I trevliga villakvarter finner ni nu denna villa till salu. Villan fördelas över 6 rum och kök vilket ger bra möjligheter för barnfamiljen eller den som önskar hemmakontor. Trädgården är lättskött och här finns bra möjligheter för den odlingsintresserade. Entréplanet bjuder in till umgänge med planlösning planlösning där man kan gå från rum till rum och som tillsammans skapar ett socialt och trivsamt plan. Köket är välskött och erbjuder bra förvaring och arbetsytor. Från köket tar du dig till matsalen med utgång till bostadens baksida och trädäck. Intill matsalen ligger vardagsrummet som ger plats för både soffgrupp, matbord och tv för den som önskar. Vardagsrummet ges ett härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck. I övrigt på entréplanet hittar du ett badrum i kakel och klinker samt bra förvaring i garderober. En trappa upp finner ni tre väl tilltagna sovrum som enkelt kan omvandlas till både kontor eller hobbyrum. Här finner ni även ett duschrum, en hall med utgång till balkongen samt goda förvaringsmöjligheter i garderober. I bostadens källare hittar du en tvättstuga, två bra matkällare/förråd, en praktiskt vinkällare under trappen, ett inrett sovrum med golvvärme, pannrummet samt ett stort garage! Trädgården är i bra ordning och bilen/bilarna parkeras på en grusad uppfart som tar dig till garaget. Här bor ni i ett trivsamt bostadsområde med närhet till natur och fina motionsspår. Med buss tar ni er enkelt in till centrum och i närheten av bostaden finner ni kiosk, mack och pizzeria. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Visar alla 24