Mäklare Joacim Wiking

Joacim Wiking

Om mig

Med över 20 års erfarenhet som elitidrottare och landslagstränare vet jag vad som krävs för att nå framgång. Jag har genom åren lärt mig vikten av disciplin, strategi och ett stort engagemang. Dessa principer har jag tagit med mig in i mäklarvärlden, där jag ständigt strävar efter att leverera toppresultat för mina kunder. För mig är kontinuerlig återkoppling avgörande. Genom att hålla en öppen och löpande dialog säkerställer jag att vi alltid är på rätt väg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pionjärgatan 16, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
Pionjärgatan 16, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Pionjärgatan 16, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Pionjärgatan 16

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 995 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3/5
5 310 kr/mån
29 556 kr/m²

Välkommen till Pionjärgatan 16 i populära Rynningeåsen! Snart finns denna fantastiska 2 rok till salu. Stora fönsterpartier åt två håll ger ett fint ljusinsläpp som skapar en ljus och öppen känsla i hela lägenheten. Köket och vardagsrummet i öppen planlösning skapar en trivsam och social yta där det är enkelt att umgås. Köket är stilfullt inrett med gott om förvaringsutrymmen, moderna bekvämligheter och extra tillval som rostfria vitvaror, spotlights, integrerad diskmaskin och en frihängande köksfläkt. Från vardagsrummet når man den stora balkongen i bästa söderläge, perfekt för sittgrupp, odlingar mm. Ett stort sovrum med anslutande kontor eller walk-in closet beroende på behov. Badrummet har alla bekvämligheter man kan önska så som komfortgolvvärme, tvättmaskin, torktumlare och takdusch. Även här är det tillval så som rökglas på duschhörnan och spotlights i taket. Till lägenheten hör även ett praktiskt källarförråd. Här bor du i ett fantastiskt läge med närhet till både det populära naturområdet Rynningeviken och Örebro city. Bostadshuset har försetts med solcellsanläggning på taket och föreningen har genom HSB ett gemensamt avtal för varmvatten och hushållsel med individuell mätning. Ett gemensamt avtal inom föreningen tillsammans med solcellsanläggningen ger förmånliga driftkostnader för ditt boende. I Brf Honnören har man gott om gemensamma utrymmena! Här finns två gemensamma tvättstugor, två gemensamhetslokaler med övernattningsmöjligheter, miljörum, cykelförråd, cykelverkstad, lekplats på innergården och garage i källarplan. Det finns 101 garageplatser där 28 av platserna försetts med laddstationer för elbil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Gottsätter 745, Örebro, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30
Södra Gottsätter 745, Örebro, Örebro kommun, bild 2
Södra Gottsätter 745, Örebro, Örebro kommun, bild 3

Södra Gottsätter 745

Fritidshus
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
145 000 kr
40 m²
3 rum

Norr om Örebro med ett lantligt läge saluförs nu detta arrende med ett bostadshus om ca 40 kvm boyta och ca 450 kvm tomt. På tomten finns bland annat avträde, jordkällare, tvättrum och en redskapsbod. I form av sängplatser så finns det 2 sovrum. Vatten hämtas enkelt vid brunnen precis intill tomten och el finns framdraget till tomtgränsen. Nuvarande ägare har njutit av kaminen på sommarkvällarna och sent in på hösten. För mer information varmt välkomna att höra av er.

  • Premium
Restalundsvägen 91, Eklunda/Sörby, Örebro kommun

Restalundsvägen 91

Lägenhet
Eklunda/Sörby, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 250 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
2 800 kr/mån
30 488 kr/m²

Välkommen till Restalundsvägen 91 och denna välplanerade etta med sovalkov. Lägenheten är belägen högst upp i huset dit du bekvämt tar dig med hiss. Bostaden har separat sovdel där varje kvadratmeter nyttjas genom att man byggt ett sovloft med underliggande förvaring och en garderobsvägg. Badrummet har kaklade väggar och glasdörrar till duschen och det finns ett rymligt kök med plats för matbord. Till lägenheten finns både vinds- och källarförråd. Bostadsrättsföreningen Staven är en välskött och omtyckt förening. Stora renoveringar har utförts; bland annat är tak, fönster, ytterdörrar och stammar bytta. Relining är också slutförd 2024. Inom föreningen finns även ett övernattningsrum, relaxavdelning med bastu och bubbelbad! I avgiften inkluderas värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV och bredband. Här bor du i ett lugnt och trevlig område med närhet till mataffär, gym & simhall. För den idrottsintresserade så finns Behrn Arena i närheten. Du når Örebro city inom några minuters promenad. Studerar du så finns Universitet med ett lagom cykelavstånd om ca 10 min bort. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 3