Mäklare Emrik Adolfsson

Emrik Adolfsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Söderberga Allé 58, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
  • Sön 6 okt kl 13:00
Söderberga Allé 58, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Söderberga Allé 58, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Söderberga Allé 58

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
1 995 000 kr
71 m²
2 rum
vån 3/4
4 589 kr/mån
28 099 kr/m²

Välkommen högt upp i huset på Söderberga Allé 58! Härligt 2:a med stor balkong och morgonsol! Lägenheten har en välplanerad layout med separat sovrum, ett lättmöblerat vardagsrum med utsikt mot innergården, och ett rymligt kök utrustat med spis, diskmaskin och generösa arbetsytor. Från köket når du även bostadens balkong. Det finns ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin, och bostaden erbjuder gott om förvaring i både garderober och en rymlig klädkammare. Brf Soltunet är en äkta bostadsrättsförening med 117 bostadsrätter och en lokal som hyrs ut till en pizzeria. Föreningen erbjuder ett eget övernattningsrum som kan hyras för endast 100 kr/natt, samt tillgång till tvättstuga, bokningsbar bastu, cykel- och barnvagnsförråd. Den trevliga innergården har en grillplats som medlemmarna kan nyttja. Föreningen har flera olika typer av parkeringsplatser till uthyrning. I fastigheten finns en nyrenoverad och rullstolsanpassad stor hiss. Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. I området finns en egen sim- och idrottshall och ett större gym (T2 Gym & Hälsa). Inom endast 1 minuts promenad så finns en sushirestaurang, Wayne's coffee, Saladsmagasinet och Bromma sjukhus. Närhet till flertalet förskolor & skolor, Beckombergas egna simhall och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset. Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan, Spånga och Sundbyberg på cirka 10 minuter. Från bostaden promenerar du till både Islandstorget and Vällingby centrum på ca 20 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Follingbogatan 22, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00
Follingbogatan 22, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Follingbogatan 22, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Follingbogatan 22

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
1 650 000 kr
31 m²
2 rum
vån 4/4
3 497 kr/mån
53 226 kr/m²

Välkommen till Follingbogatan 22! - Perfekt planerad yta! - Bara att flytta in! - Föreningen äger marken! - Bastu, stort kök, övernattningslägenhet i föreningen! - Gym finns I huset! - Garageplatser! - Tillhörande förråd! - Nära till restauranger och butiker! En perfekt tvårummare högst upp i huset med allt man kan önska! Lägenheten erbjuder en välplanerade ytor med ett stort separat sovrum, kök tillsammans med vardagsrummet, stort och helkaklat badrum, stor hall med plats för förvaring och mindre skrivbord samt ett fantastiskt naturligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i söder. Till lägenheten tillhör även ett förråd på källarplan. Här bor du i Riksbyggens Brf Klockhuset som är en stor och välskött förening som äger marken! Medlemmarna erbjuds tillgång till en flera gemensamhetsutrymmen såsom ett stort kök/vardagsrum på varje våningsplan som man får nyttja fritt, bastu, övernattningslägenhet med badrum med dusch and fullständigt kök, cykelförråd, barnvagnsrum/rullstolsförråd, hobbyrum för snickeri, festlokal samt en stor tvättstuga för medlemmarna. Huset har tre entrédörrar, hiss och två balkonger som medlemmarna kan utnyttja. Föreningen har även garageplatser som man som medlem kan hyra och beläget i husets så finns det ett även ett gym! Beckomberga är ett familjevänligt område som uppskattas tack vare sin lugna puls, varierade arkitektur och grönskande omgivning. I området finns en egen sim- och idrottshall och ett större gym (T2 Gym & Hälsa). Inom endast 1 minuts promenad så finns en sushi restaurang, Wayne's coffee, Saladsmagasinet och Bromma sjukhus. Närhet till flertalet förskolor & skolor, Beckombergas egna simhall och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik samt en ICA-nära. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro samt nyöppnade "Mille Lire" som erbjuder stenugnsbakade pizzor. I området öppnas nu flera nya restauranger och caféer kring sjukhuset. Goda kommunikationer med promenadavstånd till tunnelbanans gröna linje, samt buss som tar er vidare till Brommaplan, Spånga och Sundbyberg på cirka 10 minuter. Från bostaden promenerar du till både Islandstorget and Vällingby centrum på ca 20 minuter. Cykla året om, in till city på ca 25 minuter, på sopsaltade cykelvägar. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk, bland annat Kyrksjön och Judarn. Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en svårslagen bostad som sällan är ute till försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Premium
  • Hiss
Mössebergsvägen 5, Bromma / Traneberg, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00
Mössebergsvägen 5, Bromma / Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Mössebergsvägen 5, Bromma / Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Mössebergsvägen 5

Lägenhet
Bromma / Traneberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 650 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 423 kr/mån
64 634 kr/m²

Välkommen till Mössebergsvägen 5 och denna optimalt planerade 2 rok på en av Tranebergs mest eftertraktade gator! - Rymlig balkong med mycket sol! - Stort vardagsrum med fiskbensparkett! - Social planlösning! - Stort vindsförråd för extra förvaring! - En av Tranebergs större föreningar! - Stor kassa, låg belåning och 1 hyresrätt! - 3 min till t-bana och 7 min till Alvikstorg! - Endast 300 meter till havet! Här presenteras en ljus tvåa med fönster i två väderstreck vilket skapar mängder av naturligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är försätt med ett vackert och välbevarat fiskbensparkettgolv i original, här finner ni även utgång till bostadens mysiga balkong stor nog att rymma en generös matplats! Ett separat kök i en halvöppen planlösning för en social känsla. Ett kök med egen diskmaskin, stor häll, mängder förvaring, stora arbetsytor och ett eget fönster för insläpp av naturligt ljus. Bostadens sovrum rymmer säng och diverse förvaring och har ett fönster mot en lugn innergård. Stambytt, fräscht badrum med ett härligt vädringsfönster som ger mycket ljusinsläpp. Bostaden har genomgående god förvaring och även ett tillhörande förråd på vinden! Brf Högklippan 9 är en av de största föreningarna i Traneberg med 35 bostadsrätter och 1 hyresrätt. Föreningen har en fantastisk ekonomi med en låg belåning på endast 4 330 kr/kvm, en stor kassa på 1 122 248 kr och en dold tillgång i form av hyresrätt! Föreningen har under åren genomfört flertalet stora och påkostade renoveringar såsom ett stambyte (1993-94), fönster renoveringar 2008 och installation av säkerhetsdörrar 2013. Föreningen har tvättstuga gemensamt och 2 stycken garage platser som går att hyra. Här bor du med kort gångavstånd till skola, dagis och Alviks torg som bland annat erbjuder mataffär, gym samt tunnelbana och tvärbanestation. Med tunnelbanan tar ni er snabbt till Stockholm C, och tvärbanan tar er till Essingeöarna och södra närförorterna. Traneberg är känd för sin mysiga natur med skogspartier, promenadstråk längs vattnet, badplatser och båtklubb. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Fältmarskalksvägen 40B, Bromma / Ulvsunda, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:00
Fältmarskalksvägen 40B, Bromma / Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 2
Fältmarskalksvägen 40B, Bromma / Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 3

Fältmarskalksvägen 40B

Lägenhet
Bromma / Ulvsunda, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 250 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/2
3 838 kr/mån
51 136 kr/m²

Nu ges möjligheten att skapa ditt eget drömboende i ett unikt 10-tals hus i ett lugnt villa område med nära till kommunikation! - Renoveringsobjekt! - Fantastiskt hus från 1910! - Stambytt och renoverat badrum 2010! - Relining i kök 2019/2020! - Gavelläge, fönster i tre väderstreck! - Gott om förvaring! - Lugnt villaområde! - 550 meter till tunnelbana! Bostaden har ett separat kök med stammar som genomförde en relining 2020. Lägenheten har ett stambytt och renoverat badrum från 2010, förberett för tvättmaskin. Lägenheten disponeras idag som en 1 rok med ett stort allrum som har fönster i två väderstreck, söder och väster. Rummet rymmer soffgrupp, matbord, säng och garderober, och är såpass rymligt att det kan byggas om till en 2 rok (se alternativ planritning). Bostaden erbjuder genomgående bra förvaringsmöjligheter med två klädkammare samt ett förråd på källarplan. Brf Fornminnet är en äkta och stabil bostadsrättsförening, bildad 2006. Föreningen erbjuder flera gemensamma utrymmen, såsom en lättillgänglig tvättstuga i källaren, miljöstuga samt barnvagns- och cykelbod för sina medlemmar. Dessutom har medlemmarna tillgång till en grönskande trädgård med grill- och matplatser utomhus. Här bor du i ett lugnt villaområde med nära till kommunikation. Från bostaden är det endast 400 meter till Ulvsunda Slotts busshållplats (buss 112) och endast 550 meter till Stora Mossens tunnelbana. Via tunnelbanan så är du i city på endast 15 minuter. Ulvsunda är ett område som erbjuder en hög livskvalitet med närhet till både natur och stad. Här finns fina promenad- och cykelstråk längs med Mälaren och Ulvsundasjön samt ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Kommunikationerna är utmärkta med både bussar och tunnelbana inom gångavstånd. Om du är ute efter en unik och karakteristisk bostad som kombinerar det gamla med det nya, tveka inte att kontakta mig för mer information!

  • Premium
Tranebergsvägen 57, 3/3 tr., Bromma / Traneberg, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 15:00
Tranebergsvägen 57, 3/3 tr., Bromma / Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Tranebergsvägen 57, 3/3 tr., Bromma / Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Tranebergsvägen 57, 3/3 tr.

Lägenhet
Bromma / Traneberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
4 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
7 579 kr/mån
59 653 kr/m²

En fantastisk lägenhet med allt man kan önska! - Balkong i söderläge! - Gavelläge! - Högst upp i huset! - Fiskbensparkett! - 1 minut till t-bana (Alvik)! - 10 min till badbryggor! Här bor du insynsfritt högst upp i huset med fönster i tre väderstreck och balkong i direkt söderläge för mängder av sol! Stort vardagsrum med balkong, två separata sovrum, stort kök med allt behövande, helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Större delen av bostaden är täckt av ett bevarat parkett golv i original. Det finns gott om förvaringsmöjligheter, ett stort vindsförråd på 6 kvm samt ett källarförråd. Brf Storsylen 2 bildades 1999 och klassas som en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har 6 st tillhörande parkeringsplatser som går att hyra. Cykel- och barnvagnsförråd finns på källarplan. Här har omfattande renoveringar genomförts genom åren, inklusive stambyte och takrenovering på 90-talet samt installation av fiber 2020 och just nu pågår en fasadrenovering som är i sluttampen. Tranebergsvägen 57 ligger ca 1 minuts promenad från tunnelbanan (Alvik) som tar dig in till city på bara 10 minuter och endast ca 150 meter till Alviks torg som erbjuder bland annat mataffär, gym samt tvärbana och buss. Med tunnelbanan tar ni er snabbt till Stockholm C, och tvärbanan tar er till Essingeöarna, södra närförorterna samt till Bromma flygplats. Här bor du endast 550 m till vatten och ca 10 min gångavstånd till brygga, strand och badmöjligheter. Här finns även skolor och förskolor i närområdet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Ståltrådsvägen 8, Bromma / Johannesfred, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:00
Ståltrådsvägen 8, Bromma / Johannesfred, Stockholms kommun, bild 2
Ståltrådsvägen 8, Bromma / Johannesfred, Stockholms kommun, bild 3

Ståltrådsvägen 8

Lägenhet
Bromma / Johannesfred, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån -1/3
3 425 kr/mån
48 659 kr/m²

Välkommen till Ståltrådsvägen 8 - En perfekt planerad tvåa i ett lugnt och naturnära område, med balkong i sydöstläge! Här presenteras en ljus lägenhet med gavelfönster som ger rikligt med naturligt ljusinsläpp. Det rymliga vardagsrummet har plats för soffa, matbord och skrivbord, och härifrån når du även bostadens mysiga balkong, som bjuder på sol hela förmiddagen. Köket är separat och erbjuder gott om förvaring samt generösa arbetsytor. Sovrummet rymmer en stor säng och har ytterligare förvaringsmöjligheter. Lägenheten har även genomgående förvaring samt ett tillhörande förråd! Brf Ulvsunda Industriområde 1:49 är en stabil och äkta bostadsrättsförening. Föreningen har en tvättstuga som är belägen i källaren och som är utrustad med två tvättmaskiner, två stycken torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Det finns även ett cykel- och barnvagnsförråd med ingång från gatan. Föreningen har 4 st parkeringsplatser som man kan hyra. Här bor du i ett lugnt och naturnära område. Ett stenkast bort finns populära promenadstråk med utsikt över Mälaren, Innerstan och Hornsbergs strand. Det är en kort promenad till Tvärbanan som tar dig till Alvik, där tunnelbanans Gröna linje snabbt tar dig vidare in mot stan. På bekvämt cykelavstånd når du även tunnelbanans Blå linje vid Solna strand. Bromma Blocks, med all tänkbar service och ett brett utbud av butiker, ligger också inom kort promenadavstånd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Sulitelmavägen 14A, Bromma / Traneberg, Stockholms kommun
  • Sön 6 okt kl 14:00
Sulitelmavägen 14A, Bromma / Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Sulitelmavägen 14A, Bromma / Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Sulitelmavägen 14A

Lägenhet
Bromma / Traneberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 600 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 929 kr/mån
62 651 kr/m²

* Accepterat pris! * Välkommen till Sulitelmavägen 14A och denna optimalt planerade tvåa på en av Tranebergs mest eftertraktade gator! Här presenteras en ljus tvåa med fönster i två väderstreck för mängder av naturligt ljusinsläpp. Här finns ett separat sovrum med plats för stor säng, ett separat kök med allt som behövs, helkaklat badrum med ett stort fönster, rymligt vardagsrum, hall med förvaring och ett förråd på källarplan. Vardagsrummet är försett med ett vackert och välbevarat golv i fiskbensparkett. Sovrummets väggar är tapetserade med den vackra och klassiska tapeten Pimpernel från William Morris. Brf Stockholm Fjäll är en stabil och äkta bostadsrättsförening! Föreningen har 3 st parkeringsplatser som går att hyra för endast 350 kr/månad, en uteplats med grill, tvättstuga i källaren och ett cykelrum för sina medlemmar. Här bor du med kort gångavstånd till skola, dagis och Alviks torg som bland annat erbjuder mataffär, gym samt tunnelbana och tvärbanestation. Med tunnelbanan tar ni er snabbt till Stockholm C, och tvärbanan tar er till Essingeöarna och södra närförorterna. Traneberg är känd för sin mysiga natur med skogspartier, promenadstråk längs vattnet, badplatser och båtklubb. Missa inte denna fantastiska bostad, kontakta mäklare för mer information!

  • Premium
Tranebergsvägen 15A, Bromma / Traneberg, Stockholms kommun
Tranebergsvägen 15A, Bromma / Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Tranebergsvägen 15A, Bromma / Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Tranebergsvägen 15A

Lägenhet
Bromma / Traneberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 850 000 kr
37 m²
1 rum
4 160 kr/mån
77 027 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för visning! Här presenteras en av områdets mest unika enrummare med en fantastisk uteplats och utsikt över Tranebergsängen! - Unik & exklusiv 1:a! - Lätt möblerad uteplats! - Optimal planlösning! - Föreningen äger marken! - 29 carport-platser i brf! - 250 meter till tunnelbana! På uteplatsen kan du njuta av både morgon- och kvällssol, och den generösa ytan gör uteplatsen perfekt för både vuxna och barn. Det finns gott om plats för ett middagsbord, en loungedel, eller vad än din fantasi kan tänkas önska. Lägenheten är inredd i en modern och lyxig stil, med ett rymligt badrum utrustat med bekvämligheter som kombimaskin och golvvärme. Köket är funktionellt, med god förvaring och maskinell utrustning som diskmaskin, spishäll, ugn samt kyl/frys. Det stora allrummet har ett generöst fönsterparti mot uteplatsen, vilket släpper in ett härligt naturligt ljus i bostaden. Allrummet kan inredas med matgrupp, soffa och tv-möbel. Bostaden har även en stor sovalkov med plats för både dubbelsäng och nattduksbord. I hallen finns det möjlighet till avhängning till vänster. Här bor du i Riksbyggen BRF Tranebergsängen som är en välskött förening som äger marken! Föreningen erbjuder sina medlemmar 29 st carport-platser, varav 12 st laddplatser. I föreningen kan medlemmarna hyra en gemensamhetslokal med möjlighet för övernattning. Till lägenheten tillhör ett förråd på markplan med direkt tillgång från gatan, på markplan når du även bostadens gemensamt cykelrum/barnvagnsrum. Tranebergsvägen 15A ligger endast ca 250 meter till tunnelbanan som tar dig in till city på bara 10 minuter och endast 350 meter till Alviks torg som erbjuder bland annat mataffär, gym samt tvärbana och buss. Med tunnelbanan tar ni er snabbt till Stockholm C, och tvärbanan tar er till Essingeöarna och södra närförorterna. Traneberg är känd för sin mysiga natur med skogspartier, promenadstråk längs vattnet, badplatser och båtklubb. Här finns även skolor och förskolor i närområdet. Missa inte chansen att se denna pärla. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Beckomberga Allé 4, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Beckomberga Allé 4, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Beckomberga Allé 4, Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Beckomberga Allé 4

Lägenhet
Bromma / Beckomberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Bromma
2 850 000 kr
63 m²
2 rum
5 093 kr/mån
45 238 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 9