Mäklare Adam Meyner

Adam Meyner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vintergatsvägen 41, Storvreta, Uppsala kommun
  • Sön 15 sep kl 13:00

Vintergatsvägen 41

Radhus
Storvreta, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
4 395 000 kr
135 m²
5 rum
360 m² tomt

På trivsamma Vintergatsvägen 41 med ett av de bästa lägena i området på en lugn återvändsgata ligger detta välplanerade 2-planskedjehus på en solig hörntomt i bästa sydvästläge. Här finns två insynsskyddade uteplatser, på vardera sida av huset för att kunna njuta av både morgon- och kvällssolen. Tomten om 360 kvm är lättskött och omgärdas av tät häck. Här finns även ett vidbyggt rymligt garage och en asfalterad uppfart med plats för två bilar. Huset är genomgående väldigt välskött både in- och utvändigt och löpande underhåll har skett. Planlösningen bjuder på välkomnande hall, stort kök med gott om plats för matgäster och utgång till altan samt trädgård, vardagsrum med öppen spis, fyra sovrum, två helkaklade badrum och tvättstuga. Som boende i denna del av Storvreta bor du ytterst barnvänligt i ett uppskattat villaområde med goda kommunikationer via stadsbuss. I Storvreta finns flertalet förskolor, skolor och även service som vårdcentral, bibliotek, mataffärer, restauranger och gym. Från Storvreta centrum kan du också ta Upptåget och därmed befinna dig i Uppsalas stadskärna på under 10 minuter. Välkommen på visning! Välkommen att boka visning.

  • Plus
Sjöboda 30, Björklinge, Uppsala kommun
  • Idag kl 13:00

Sjöboda 30

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
3 795 000 kr
88 m²
4 rum
1 433 m² tomt

Välkommen till Sjöboda 30 och trivsamma Björklinge! Denna enplansvilla från 2008 har allt du behöver för en bekväm vardag. Med tre sovrum och en insynsskyddad trädgård kan hela familjen trivas här. Läget längst in på gatan ger en lugn och avskild miljö där du kan njuta av naturen och lugnet. Här bor du på ett av Björklinges charmigaste lägen med närhet till gemensam brygga och badplats. För den båtintresserade finns också möjlighet till båtplats där du kan spendera dagarna på Långsjön. På vintern kan du istället njuta av både skridskoåkning och skidåkning i fin natur. Huset har genomgående bra skick och har nyligen tillbyggts med ett inglasat uterum, utöver detta så finns ett altandäck och i trädgården finns både växthus och förrådsbyggnad. Stor och trivsam tomt och framförallt en ordentlig grusuppfart som rymmer släpvagn, trailer och flera bilplatser om så önskas. Invändigt finns bl.a. braskamin och renoverat kök med köksö. Det här är en perfekt plats för den som söker ett fritidshus att fly till eller för den som vill bo nära naturen året runt. Välkommen att boka visning.

  • Plus
Hjalmar Brantingsgatan 33, null, Uppsala kommun
  • Idag kl 11:30

Hjalmar Brantingsgatan 33

Lägenhet
Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
3 436 kr/mån
38 365 kr/m²

I vacker 50-talsfastighet ligger denna otroligt charmiga tvårumslägenhet med ett lugnt och rofyllt läge, men samtidigt ett fåtal kvarter från Vaksala torg och centrums heta puls. Trivsam balkong i soligt söderläge mot föreningens innergård. Lägenheten är mycket väldisponerad med en genomtänkt planlösning där kvadratmeterna nyttjas på absolut bästa sätt. Entré i hall som erbjuder gott om förvaring, generöst tilltaget vardagsrum med utgång till balkong, rogivande sovrum och ett charmigt kök med full maskinell utrustning. Vidare finns ett helkaklat badrum inrett med dusch, handdukstork, wc, handfat med kommod och spegelskåp samt möjlighet till tvättmaskin för den som vill förenkla i vardagen. Lägenheten disponerar två förråd, varav ett matkällarförråd. Läget är perfekt, utmärkt pendlarläge och citynära. Här bor du i närheten av resecentrum och inom några minuters gångväg från stadskärnan. I området finner du livsmedelsbutik, restauranger samt Kvarnengallerian, en liten familjär galleria vid Vaksala torg, med bland annat Ica-supermarket, apotek och systembolaget. Optimalt hem för såväl paret som singeln som vill ha gott om utrymme. Trevlig och välskött förening med mysig gårdsmiljö, välrenoverad fastighet och låga månadsavgifter! Varmt välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
Pelargatan 22, Luthagen, Uppsala kommun

Pelargatan 22

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 195 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/6
3 874 kr/mån
43 900 kr/m²

Välplanerad 2:a i populära Luthagen. Genomtänkt och praktisk planlösning med genomgående hög standard. Lägenheten erbjuder kök och vardagsrum i halvöppen planlösning, sovrum, rymlig balkong mot gården och ett väl tilltaget badrum med tvättmöjligheter. Lägenheten är placerad i den del av huskroppen som endast är fyra våningar, därav har man varken någon granne ovanför sig eller i direkt anslutning åt sidorna. Läget är utan tvekan ett av föreningens bästa. I närområdet hittar man "Mimmi Ekholms plats" med bl.a. apotek, gym, ICA-nära samt Nelins välsorterade mataffär. Naturen finns "runt knuten" och du bor nästan granne med Stabbyskogen som har ett belyst motionsspår. Det är bekvämt cykelavstånd till city och det finns goda bussförbindelser med busslinjer mot bl.a. city och resecentrum. Närhet till Fyrishov som erbjuder allt från äventyrsbad, gym och bowlinghall till minigolf. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala. Välkommen att boka visning.

  • Balkong
  • Hiss
Sållargatan 4, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Idag kl 14:30
Sållargatan 4, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 2
Sållargatan 4, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 3

Sållargatan 4

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 7/7
2 341 kr/mån
58 676 kr/m²

Välkommen till Sållargatan 4 och denna fantastiska 1:a i populära Industristaden! Med fokus på ljusa färgval och öppen planlösning skapas ett välplanerat boende att trivas i. Här erbjuds även en rymlig balkong som under sommarhalvåret skapar ett extra sällskapsrum där solen kan avnjutas, tack vare sitt trevliga söderläge. Lägenheten är modernt inredd med vardagsrum och kök i öppen planlösning, praktisk sovalkov för att få undan sängen och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Intill köket går det utmärkt att placera en matgrupp för fyra personer och utöver det får man även plats med soffa, TV-möbel och övrigt möblemang. Endast ett stenkast från stationen gör detta läge till ett utmärkt pendlarläge. Via gång- och cykelvägar tar du dig snabbt och enkelt till city. Njut av ett läge som har närhet till mycket, ca 5 minuters promenad till Fyrisån, Stadsparken och citypulsen. I området finns restauranger med både lunch- och kvällsservering, butiker, gym, frisörer, service och livsmedelsbutik m.m. För dig som studerar vid Ångström, BMC eller arbetar på Akademiska sjukhuset så tar du dig smidigt via nybyggda Tullgarnsbron. Välkommen att boka visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5