Mäklare Jenny Olofsson

Jenny Olofsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Husbyborg Enebacken 22, Librobäck, Uppsala kommun
  • Sön 15 sep kl 12:00
Husbyborg Enebacken 22, Librobäck, Uppsala kommun, bild 2
Husbyborg Enebacken 22, Librobäck, Uppsala kommun, bild 3

Husbyborg Enebacken 22

Villa
Librobäck, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
5 995 000 kr
130 m²
5 rum
1 694 m² tomt

Välkommen till en unik och ombyggd villa som erbjuder det perfekta boendet för både avkoppling och familjeliv! Belägen i ett privat läge nära Uppsala centrum, omges denna fina fastighet av en grönskande trädgårdstomt och utmärkta odlingsmöjligheter – en verklig oas för den trädgårdsintresserade. Här får du njuta av flera soliga altaner, både med och utan tak, perfekt för både lugna frukostar och sommarfester och den ljuvliga spaavdelningen kan nyttjas både sommar som vinter. Invändigt möts du av en ljus och välplanerad interiör. Entréplanet har imponerande takhöjd som sträcker sig ända upp till nock i vardagsrummet, vilket skapar en känsla av rymd och ljus. Braskaminen är centralt placerad i huset och skänker både värme och stämning under den kyligare delen av året. Det fullt utrustade köket är drömmen för den matlagningsintresserade och har trevlig kontakt med vardagsrummet. Vidare finner du två mysiga sovrum med förvaring i garderober, ett stilfullt badrum med dusch samt en praktisk tvättstuga och ett förråd. Via en smakfull spiraltrappa nås det rymliga loftet med takkupa som ger ytterligare utrymme för både avkoppling och arbete. Här finner du ett ljust allrum och ett extra sovrum, perfekt för gäster eller som en kreativ hörna för barnen. Utöver huvudbyggnaden erbjuder detta hem även en ljust inredd gäststuga, ett praktiskt isolerat förråd och ett ytterligare förråd med carport som dessutom har elbilsladdare installerad! Den stora grusade uppfarten leder dig till en lugn och privat atmosfär längst in på en återvändsväg, vilket ger en känsla av att vara på landet, samtidigt som du bara har några få minuter in till Uppsala. Detta är en fastighet som verkligen har allt för dig som söker ett harmoniskt och stillsamt liv i natursköna omgivningar med utmärkt pendlarläge, nära centrum och närservice! Välkommen hem.

  • Premium
Sågargatan 8B, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Sön 15 sep kl 13:30

Sågargatan 8B

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
3 295 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/7
5 134 kr/mån
40 183 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea i Kungsängen med generösa sällskapsytor, två balkonger och gott om förvaringsmöjligheter samt möjlighet att inreda ett hemmakontor i det stora förrådet! Lägenheten har en genomgående stilren inredning, med ett smakfullt kök i svart och vitt som kommer att tillfredsställa även den mest kräsna kocken och de generösa sällskapsytorna inbjuder till sociala tillställningar och familjetid. Via de stora fönsterpartierna släpps ettt härligt ljus in och skapar en varm och välkomnande atmosfär. Det helkaklade badrummet är både fräscht och praktiskt, med golvvärme som ger extra komfort, samt en separat tvättdel som underlättar vardagens sysslor. De två sovrummen är välplanerade och har gott om plats för förvaring och för extra bekvämlighet finns en stor klädkammare, och den separat intill master bedroom gör att förvaring aldrig blir ett problem. Här bor du med hiss från markplan och i hallen möts du av skjutdörrsgarderober försedda med spegelglas samt tålig klinker på golv vilket gör livet ännu smidigare. En välskött förening med fin innergård och bra parkeringsmöjligheter i form av parkeringsgarage i källaren som nås via hissen. Läget är oslagbart i ett populärt område med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda – shopping, kultur och natursköna områden. Missa inte chansen att förvärva denna moderna lägenhet som ger dig ett bekvämt och trivsamt boende. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Idrottsgatan 17, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Sön 15 sep kl 14:30

Idrottsgatan 17

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
3 495 000 kr
91,8 m²
4 rum
vån 4/4
6 376 kr/mån
38 072 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 4:a i omtyckta Svartbäcken! Högst upp i huset med hiss finner ni en flexibel planlösning med separat uthyrningsdel utrustad med både pentry och dusch ger denna lägenhet en unik möjlighet för den ekonomiskt medvetna köparen att delvis finansiera sitt boende. Lägenheten ligger högst upp i byggnaden med hiss, vilket ger en fantastisk utsikt och ett härligt ljusflöde. Den välkomnande entrén leder till ett ljust och fullt utrustat kök med matplats för 4-6 personer, perfekt för matlagning och social samvaro. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både soffa och matsalsbord, vilket gör det idealiskt för umgänge med vänner och familj. Här finns även en underbar balkong med ett fint solläge – perfekt för avkoppling under varma dagar! De två sovrummen har smarta förvaringslösningar med garderober, och det helkaklade badrummet är inrett med dusch. Lägenheten disponerar ett förråd om ca 6 kvm. Föreningen har en stabil ekonomi och erbjuder en mängd gemensamma utrymmen, inklusive övernattningsrum, samlingslokal, hobbyrum och en välutrustad tvättstuga. Njut av den mysiga innergården och de bra parkeringsmöjligheterna som finns i området. Här bor du med närhet till allt du kan tänka dig – affärer, kommunikationer och grönområden. Missa inte chansen att göra denne fantastiska lägenhet till ditt nya hem! Välkommen på visning

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hollandsresan 10, Sävja, Uppsala kommun
  • Idag kl 11:30

Hollandsresan 10

Radhus
Sävja, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
4 200 000 kr
118 m²
5 rum
230 m² tomt

Välkommen till detta välskötta kedjehus i 2 plan med gott om plats för hela familjen! Via en välkomnande uteplats i morgonsol når ni den möblerbara hallen inredd med skjutdörrsgarderober och tåligt klinker försedd med golvvärme. Intill finns en nyrenoverad tvättstuga med separat grovingång för bekvämt vardagsliv. Vidare möts ni av ett generöst vardagsrum med plats för både soffa och matbord samt utgång till stort inglasat uterum med ny trall och nytt tak. Här når ni också en separat uteplats, gräsmatta och buskar i frodig, lättskött trädgård med ypperligt solläge från lunch till sen kväll. Det fullutrustade köket med trevlig matplats intill fönster erbjuder gott om plats för matlagning och förvaring. Entréplan erbjuder också ett mysigt sovrum med flertalet garderober samt en helkalklad wc/dusch med golvvärme. Via renoverad trappa nås övre plan med tre bra sovrum, en stor klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch, vädringsfönster, spottar i tak och golvvärme. Till huset hör dessutom ett eget isolerat garage med ny garageport med fjärrstyrning, intill finns ett rejält förråd som även nås från trädgården. Här bor ni bekvämt i ett lugnt och familjärt område med närhet till det mesta. Varmt välkommen på visning !

  • Plus
Väderkvarnsgatan 39B, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Idag kl 13:15

Väderkvarnsgatan 39B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
3 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
5 235 kr/mån
50 570 kr/m²

I ett av Fålhagens mest förtjusande hus från 1924, hittar ni denna ljusa och vackra trea! Här bor ni i ett lugnt och grönt kvarter med ett attraktivt läge nära både stadskärnan och resecentrum, perfekt för pendlaren. Lägenheten präglas av tidstypiska detaljer som djupa fönsterbrädor, stora fönster som släpper in generöst med ljus, vackra innerdörrar, fina snickerier och trägolv i original. En rymlig, möblerbar hall med gott om plats för kläder och skor välkomnar er in och leder vidare till ett kök med platsbyggda skåp och en ljus matplats som passar utmärkt för matgäster. Mellan köket och vardagsrummet finns ett stort sovrum med gott om förvaring i de inbyggda garderoberna. Vardagsrummet är stort och luftigt, med plats för både matbord och soffa, vilket gör det perfekt för umgänge och avkoppling. Det finns även ett extra rum som kan användas som arbetsrum, idealt för de som jobbar hemifrån samt två kaklade våtutrymmen, ett badrum med badkar och en gästtoalett. Lägenheten disponerar hela tre förråd som erbjuder extra förvaring. Brf Ymer är en stabil förening som tar hand om sitt hus och här har de stora renoveringarna genomförts löpande. Medlemmarna har även tillgång till den fantastiska grönskande innergården med grillplats och trädgårdsmöbler. Goda möjligheter till parkeringsplats för ca 250:- ( denna lägenhet har ej parkeringsplats i dagsläget - varav man ställer sig i kön, som ej är lång. ) Här finner ni ett boende nära kommunikationer och service. I närliggande Stationsgallerian finner ni bl. a. matbutik och restauranger. Ytterligare närservice finner ni i Kvarnengallerian och Uppsala Konsert och Kongress erbjuder kultur och föreställningar. På mindre än 5 minuters promenad nås city med hela dess utbud av butiker, restauranger, caféer och nöjen och i närområdet finns ett flertal fina parker för lek och avkoppling!

  • Plus
Orgelgatan 10, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 15 sep kl 15:30

Orgelgatan 10

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
3 595 000 kr
102 m²
4 rum
vån 3/6
7 047 kr/mån
35 245 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna fantastiska fyrarummare med gavelläge i populära Kapellgärdet! Planlösningen erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet, med en planlösning som bjuder på rymliga sällskapsytor och en delvis öppen lösning mot det ljusa, fullt utrustade köket. Från vardagsrummet tar ni steg ut till en stor inglasad balkong, idealisk för avkoppling året runt, och master bedroom erbjuder sin egen mysiga balkong för kvälls- och morgonstunder. Här finner ni dessutom två ytterligare sovrum som ger extra utrymme för familj eller gäster, samt två moderna helkaklade badrum, varav ett är utrustat med en praktisk tvättdel. Den genomgående ljusa stilen och de smarta förvaringslösningarna bidrar till en harmonisk känsla i hela bostaden. Här bor ni bekvämt med hiss från markplan och som medlem i föreningen har ni tillgång till utmärkta gemensamma ytor. Njut av den rymliga takterrassen där ni kan sola och njuta av den betagande utsikten, samt en härlig innergård som passar både stora och små. Dessutom erbjuds en praktisk bilpool, vilket gör livet ännu enklare. Kapellgärdet är ett populärt område som växt fram under de senaste 10-20 åren. Många som bor i området uppskattar det centrala läget med gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum. Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg och Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Varmt välkomna att boka er visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kungsgatan 52D, Centrum, Uppsala kommun
  • Idag kl 15:50

Kungsgatan 52D

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 395 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/4
4 553 kr/mån
36 288 kr/m²

Här kan ni njuta av en öppen spis, balkong med eftermiddagssol och charmiga detaljer från 1930-talet såsom högt i tak, vacker fiskbensparkett och välbevarade generösa fönster. En idealisk lägenhet för dig som vill ha ett bekvämt och trivsamt boende med utmärkta pendlingsmöjligheter, närhet till stadens livliga atmosfär med shopping, restauranger och möjligheten att njuta av en trevlig promenad längs Fyrisån eller i stadsparken! Lägenheten erbjuder en välkomnade hall med plats för kläder och skor, intill finner ni det klassiskt inredda köket med ett härligt skafferi och ljus matplats. Via den fina dörren med glasrutor nås det generösa vardagsrummet med vacker fiskbensparkett och en centralt placerad braskamin. Rummet är lättmöblerat och erbjuder plats för både soffan och matsalsbordet. Härifrån öppnar ni upp den högt belägna balkongen som badar i eftermiddagssolen och här har ni en härlig utsikt över Uppsalas centrum och takåsar! Sovrummet är beläget mot föreningens lugna innergård och har plats för både säng och förvaringsmöbler. Badrummet har inretts med dusch och är förberett för tvättmaskin om så önskas. Lägenheten disponerar ett vindsförråd och ett källarförråd om ca 8 m2 vardera. Föreningen har en gemensam takterrass, mysig innergård, samlingsrum, hobbyrum samt gemensam tvättstuga. Här bor ni i en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och där många stora renoveringar har utförts de senaste åren. Mer centralt läge är svårt att hitta, välkommen att flytta till Kungsgatan 52 med direkt pendlarläge intill buss- och tågstationen. Här bor ni granne med några av Uppsalas mest populära restauranger som Miss Voon och Peppar Peppar. Ett hem att trivas i med Uppsalas bästa utbud utanför porten. Välkommen att boka din visning

  • Plus
  • Balkong
Johannesbäcksgatan 99, Salabacke, Uppsala kommun
  • Idag kl 14:15
Johannesbäcksgatan 99, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Johannesbäcksgatan 99, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Johannesbäcksgatan 99

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/8
3 683 kr/mån
35 093 kr/m²

Välkommen till denna unika tvårumslägenhet i populära Salabacke, där modern design möter en annorlunda planlösning! Här får ni en fräsch, nyproducerad känsla som genomsyrar hela bostaden. När ni kliver in i hallen möts ni av ett stilrent inrett kök i öppen planlösning mot det ljust rena vardagsrummet, som bjuder in till umgänge. Här kan ni enkelt förbereda en måltid medan ni samtidigt kan umgås med familj och vänner, vilket skapar en social atmosfär. Från vardagsrummet kan ni ta steget ut till den skyddade balkongen, ett fint utrymme som blir en verklig oas. Här kan ni njuta av ert morgonkaffe i den tidiga solens milda strålar, och när kvällen faller kan ni samlas för att avnjuta ett glas vin under stjärnorna, allt medan ni är skyddade från väder och vind. Det rymliga sovrummet är inget mindre än en dröm. Med sina generösa mått och en imponerande walk-in closet erbjuder rummet inte bara en plats för vila, utan även gott om förvaring där kläder och tillbehör alltid kan hållas i ordning och reda. Walk-in closetens smarta layout gör det enkelt att organisera alla era kläder och skor. Det moderna badrummet är helkaklat och utstrålar en känsla av lyx och komfort. Duschhörnan är rymlig och har vikbara duschväggar i glas. Med golvvärme kan ni njuta av ett behagligt varmt golv, även under kyliga vintermorgnar. Lysningen med smakfulla spottar i taket bidrar ytterligare till den exklusiva känslan och ger möjlighet att justera belysningen efter tillfälle. Här finns också en kombimaskin, som underlättar vardagsbestyren och sparar plats, vilket är en praktisk lösning för den moderna livsstilen. Dessutom erbjuds alla medlemmar en fantastisk takterrass med plats för umgänge och ett härligt solläge hela dagen! Lägenheten disponerar ett förråd i källaren. Salabacke är ett av Uppsalas äldsta bostadsområden som är känt för sina lummiga parker och strövområden. Stadsdelens centrum ligger i Gränbystaden som har ett stort utbud av mataffärer, butiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Gränbystaden ligger enbart ett stenkast bort och med cykel tar du dig även till Uppsala centrum på mindre än 15 minuter, du har dessutom Årsta Centrum på cykelavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Luthagsesplanaden 9B, Luthagen, Uppsala kommun

Luthagsesplanaden 9B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
2 590 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/5
3 939 kr/mån
41 111 kr/m²

Välkomna till denna fina 2:a med generös takhöjd och mysig balkong mot innergård. Här bor ni i en välskött 40-tals fastighet med hiss och som medlem har ni tillgång till en gemensam takterrass, bastu med dusch och ett övernattningsrum. Planlösningen erbjuder en hall med plats för avhängning och förvaring i inbyggd garderob, ett rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp samt utgång till en fin balkong mot innergård. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor samt en trevlig matplats för 4 personer invid fönster. Vidare finner ni ett generöst sovrum mot gård med plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbel samt förvaring i platsbyggda garderober samt ett kaklat badrum med badkar. Lägenheten disponerar ett vindsförråd om ca 8kvm. Bor ni i Främre Luthagen har ni verkligen nära till allt. Vackra och avkopplande promenadstråk längs med Fyrisån, välsorterade Luthagens livs, apotek och annan service, här finns också gott om välbesökta restauranger och caféer. För studenten finns både det sjudande nationslivet och Ekonomikum några minuters promenad bort, kort promenad från bostaden når ni citykärnan med dess rika utbud. Detta är även ett perfekt pendlingsläge då Resecentrum nås via cykel inom 10 minuter eller via buss som stannar utanför byggnaden. Som bilburen tar ni er snabbt ut till Bärbyleden och vidare till E4:an. Varmt välkomna att kontakta mig för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östhammar Forsmark, null, Östhammars kommun

Östhammar Forsmark

Tomt
Östhammars kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
675 000 kr
3 455 m² tomt

Har du en dröm om att finna en stor tomt i ett högt läge i ett detaljplanerat område! Här har ni endast ca 300 meters fin promenad längs grusväg till din alldeles egna båtplats belägen vid en välskött samfällighet nere vid vattnet med fantastisk utsikt över kobbar och skär! Tänk att kunna ta båten för att nå fina badklippor på ett par minuter, eller kanske ge er ut för en stillsam fisketur? Planbestämmelserna tillåter huvudbyggnad med 150 kvm byggnadsarea samt 80 kvm för komplementsbyggnader. Se bilaga för detaljplan. Närområdet är välskött med fina gemensamma ytor såsom bryggor och gräsmatta, detta förvaltas av medlemmarna i Storvikens tomt och Hamnförening. Här finns gott om småvägar och stigar för att på egen hand upptäcka skog och mark, närheten till vattnet gör denna plats helt bedårande och naturintresserade har mycket att njuta av under både vinter och sommar, en bit bort finner ni dessutom en camping. Området längs kusten är naturreservat. Via 20 minuters bilfärd så når ni dessutom Öregrund och Östhammar med all dess utbud av affärer och restauranger, här har ni verkligen det bästa av två världar! Varmt välkommen att kontakta mig för att boka din privata visning!

Gimogatan 5B, Luthagen / Stabby, Uppsala kommun
  • Idag kl 15:05

Gimogatan 5B

Lägenhet
Luthagen / Stabby, Uppsala kommun
Svenska Mäklarhuset Uppsala
1 695 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 5/5
3 496 kr/mån
38 090 kr/m²

Välkomna till denna genomtänkta 2:a i nyskick, högst upp i huset med härligt solläge! Den yteffektiva planlösningen med genomgående ekparkettgolv och målade väggar är öppen och inbjudande . Här erbjuds ett fullutrustat kök och en rymlig vardagsrumsdel med stort fönster som ger maximalt ljusinsläpp. Ett extra plus för spottarna med dimmer i taket som följer hela lägenheten från hall, vardagsrum, kök passage till sovrum! Det finns gott om förvaringsmöjligheter i flertalet skjutdörrsgarderober försedda med spegelglas, inredda med Elfa system. Det rymliga sovrummet har plats för både dubbelsäng och kontorsdel och är knäpptyst då det är beläget mot den mysiga innergården. Det helkaklade badrummet är modernt inrett och har försetts med både härlig elkomfortvärme ( golvvärme ) och kombimaskin för att underlätta vardagsbestyren. Loftgången utanför entrédörren är praktiskt avskärmad och belägen längst bort i gången vilket gör platsen privat och lätt att inreda. Lägenheten disponerar dessutom ett förråd i källare. Föreningen erbjuder sina medlemmar en trevlig och mycket uppskattad samlingslokal med bastu och relax, denna är belägen i källaren mellan trapphuset i Gimogatan 5 A och 5 B. Dessutom finns tillgång till en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Tvättstugan ligger i bottenvåningen Gimogatan 5 B Som boende i Norra Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Runt hörnet ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. Även Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge. Studenten når Ekonomikum på några minuter med cykel samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Mimmi Ekholms plats erbjuder all service du behöver med ICA-butik, apotek, vårdcentral, gym, frisör och restauranger. Coop Konsum finns inom 5 minuters promenadavstånd och önskas ett större utbud ligger den välbesökta livsmedelsbutiken Nelins rakt över gatan, Välkomna att boka din visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11