Mäklare Anne Weyde

Anne Weyde

Om mig

En bostadsaffär är för de allra flesta den största och viktigaste affären i livet. Som fastighetsmäklare får jag vara en del av förväntningarna, pirret och drömmarna men också utmaningar, funderingar och oro när livssituationer förändras och allt kanske inte är så enkelt. Oavsett situation jobbar jag med en tydlig målsättning, stort engagemang och bra kommunikation. Och så en otrolig service såklart. Den tummar jag aldrig på!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tors väg 7B, Gamla Uppsala, Uppsala kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00
Tors väg 7B, Gamla Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Tors väg 7B, Gamla Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Tors väg 7B

Villa
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
8 995 000 kr
201 + 10 m²
6 rum
1 104 m² tomt

Här förbereder jag för en försäljning av en väl omhändertagen enplansvilla på 201 kvm i Gamla Uppsala. Huset i mexitegel är från 1988, tillbyggt 2004 och väntar nu på en ny familj för nya drömmar, skratt och äventyr. Här är en villa för den stora familjen eller för dig som önskar ha ett ordentligt hemmakontor. Planlösningen är idag en stor välkomnande hall med klinkergolv, ett stort kök med plats för många, gott om skåp, lådor och rejäl bänkyta i granit. Sovrummen är tre, ett avskilt och två med närhet till varandra. Husets planlösning ger många möjligheter att addera fler sovrum. Vardagsrummet i vinkel har många stora härliga skjutdörrar ut mot trädgården, altanen och poolen. Ute möter inne i en fin kombination. Vardagsrummet har rymd och yta samt en fin eldstad. Vardagsrummet övergår i ett stort allrum där ni även här har stora skjutdörrar ut mot altanen och poolen. Allra längst in ligger det som idag disponeras som ett hemma kontor, går givetvis att använda som en stor master svit med eget allrum, sovrum och badrum. Badrummen i huset är två, båda helkaklade, det ena med dusch och badkar, det andra med dusch och bastu. En gäst-wc. Altanen är stor och har pool om 8x4 m, ett spabad med plats för 8 samt en vedeldad bastu. På tomten finns också en friggebod och garage. På den stensatta uppfarten finns plats för 3 bilar, laddbox finns. Huset har vattenburen golvvärme med underliggande nivellsystem och värms upp med bergvärme och solpaneler. Huset är oerhört energieffektivt med en gradering om B. Tillträde enligt överenskommelse. Bo i charmiga, äldre delen av Gamla Uppsala nära fantastiska strövområden med historik invid Gamla Uppsala högar och badplats vid Storvad. Området är lummigt med många uppväxta trädgårdar, lugnt och sparsamt med biltrafik och passar alla åldrar och familjekonstellationer. Härifrån är avståndet behagligt till allt ni kan tänkas behöva med handel i Gränbystaden, många förskolor, skola upp till högstadieålder och cykelavstånd till Gränby Centrum och dess stora utbud. Det är även smidigt med påfarter till E4:an och 55:an för bilpendlare, intill kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor à 15 minuter till citykärnan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Storgatan 9C, Höganäs, Uppsala kommun
  • Sön 29 sep kl 16:30
Storgatan 9C, Höganäs, Uppsala kommun, bild 2
Storgatan 9C, Höganäs, Uppsala kommun, bild 3

Storgatan 9C

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 895 000 kr
80,6 m²
3 rum
3 936 kr/mån
35 918 kr/m²

Det bästa med lägenheten? -Läget! Tveklöst! Välkomna till den här välskötta och rymliga trean som med sitt läge i hjärtat av Höganäs har promenadavstånd till det mesta. Lägenheten ligger i markplan och planlösningen är smart, här finns möjlighet att med mindre justeringar göra en uthyrningsdel och på så sätt få ett kostnadseffektivt boende. Lägenhetens disposition passar många, både det yngre och äldre paret, barnfamiljen som vill bo med city läge, den som vill ha ett ordentligt hemmakontor, eller som jag började med, den som vill hyra ut och få en bra boendeekonomi. Hallen är stor och välkomnande, med plats för ytterkläder skor och väskor. In till vänster har vi den delen som lämpar sig för uthyrning, gäst wc med toalett och handfat och ett stort sovrum med mycket garderober. Ljusa väggar och målade golv, fönster ut mot Österplan, placeringen av fönstren är över två meter till underkant därav ingen insyn. Vardagsrummet har även det målade golv och ljusa väggar, fönster mot Österplan, här finns ytan som gör att ni kan möblera med både stor soffa, bokhyllor och matbord. Rummet badar i ljus då fönstren ligger i syd-västläge. Helkaklat duschrum. Sovrum nummer två ligger mot föreningens innergård, målade golv och ljusa väggar och garderob som bäddar för bra förvaring. Köket är stort och luftigt har många skåp, lådor och mycket bänkyta. Mina säljare har valt att inte ha matbord och stolar i köket, men ytan finns och möjligheterna är många, kökets fönster vetter mot innergården. Brf OD är en omtyckt förening som är noga med sin kommunikation och värnar om att hjälpa till och skapa trivsel för sina bostadsrättsinnehavare. Föreningen är mycket stabil och har en god ekonomi, skuldsättningen per kvm är under 3 000 kr. Gemensamhetsutrymmen finns och erbjuds i form cykelrum, hobbyrum och tillgång till föreningens tvättstuga. Hiss finns i huset. Under våren har stambyte i källaren utförts. Till lägenheten hör två förråd. Möjlighet finns att ställa sig i kö för ytterligare förråd. Föreningen har garage, för närvarande kö, de som har p-plats i garaget har fjärrkontroll till de automatiska dörrarna. Tillträde efter överenskommelse. I Höganäs bor du i en av Uppsalas mest populära stadsdelar. Här är det lugnt och trivsamt att bo samtidigt som du har närhet till stadspulsen och allt vad Uppsala City har att erbjuda. Matvarubutiker ligger inom promenadavstånd bla populära ICA Torgkassen i Kvarnen gallerian. Här är det enkelt att pendla vidare både söder och norr över. En kort promenad bort har du Resecentrum, mycket Uppsala har att erbjuda ligger bara en kort bit bort. Härifrån är det nära till allt. Med bil når du enkelt E4:an via bland annat Råbyvägen, för vidare pendling mot Stockholm eller Gävle. Varmt välkommen på visning! Anne Weyde

  • Premium
  • Hiss
Vattholmavägen 8B, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 22 sep
Vattholmavägen 8B, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Vattholmavägen 8B, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Vattholmavägen 8B

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/7
4 146 kr/mån
40 714 kr/m²

Välkomna till den här fint planerade tvåan med stor härlig altan. Lägenheten är nästintill i nyskick. Hallen är ljus med ljust klinker på golvet, garderober bakom skjutdörrar och klädhängare. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och ljust klinker på golvet, golvvärme och kombinerad tvätt och torktumlare. Sovrummet har fina ekgolv stora härliga fönster och garderob bakom skjutdörrar. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning med fint ekgolv, ljusa vita väggar och många fönster. Utgång till lägenhetens ess i rockärmen - altanen om 28 kvm! Bygglov finns för att glasa in altanen. Högst upp i fastigheten finns en härlig takterrass som är indelad i två. Den ena delen har relax och bastu. I den andra delen finns en utedel med kök och matplats. Föreningen har en uthyrningslägenhet tillsammans med grannföreningarna Brf Stavhopparen och Brf Trestegshopparen. Till lägenheten hör ett källarförråd. Tillträde enligt överenskommelse. Här bor du som student med de flesta fakulteterna en kort cykeltur bort. Läget gör det smidigt att cykla till mycket i Uppsala och det finns upplysta och snöröjda cykelvägar året runt. För dig som pendlar är det enkelt att ta sig ut till E4:an och påfarterna norr och söder. Avståndet till centralstationen är ca 2 km. På Kapellgärdet bor du centralt med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. I närheten finns livsmedelsbutiker, paketombud, caféer och restauranger. Närmaste motionsspår och utegym hittar ni i Röboskogen. Fyrishov är nära med sitt stora utbud av träning och hälsa. Just nu renoveras 50 m bassängen om allt går enligt plan öppnar den igen i början av September. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Eknäsvägen 13, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
  • Sön 29 sep
Eknäsvägen 13, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Eknäsvägen 13, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Eknäsvägen 13

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Widerlöv Kungsholmen
1 795 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1/2
811 kr/mån
119 667 kr/m²

Välkomna till den här charmiga lilla lyan med ett fantastiskt läge på Stora Essingen. Här har du skärgårdskänsla med klippor, badplatser och småbåtshamn inpå knuten och promenadavstånd till caféer, restaurang och närlivs. Lägenheten med sina välplanerade 15 kvm passar dig som söker studentboende, övernattningslägenhet eller ett första krypin att flytta hemifrån till. Välkomna in i den lilla hallen med kolmårdsklinker på golvet, tidstypisk hängare för ytterkläder. Köksdelen har diskho, kokplatta ifrån Gaggenau och kyl. Badrummet är helkaklat med golvvärme och rymmer det som behövs. Rummet är fint och har ett härligt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet. Golven är av ekparkett och i original, väggarna ljust målade och takhöjden generös med sina 2,70 m. Fönsterbrädan är i granit och lägenhetens ess i rockärmen är utgången till föreningens gemensamma uteplats. Här på uteplatsen med sitt fina sydvästliga läge, är det när vädret tillåter som gjort för att flytta ut måltider, studier, bokläsandet eller att bara att umgås med kompisar. Tänk lite tända lyktor, värmeljus och en varm filt nu när kvällarna blir mörkare. Till lägenheten hör ett förråd med gott om förvaring perfekt placerat på samma plan som lägenheten. Mina säljare har i dagsläget en frys placerad där, samt gott om plats till det de vill förvara i förrådet. Föreningen Klappträet 6 är en ung föreningen och bildades 2023. Föreningen har 8 bostadsrättslägenheter samt ett garage. Den gemensamma uteplatsen i sydväst finns på framsidan av huset, avståndet till den allmänna badplatsen med 3 bryggor är ca 250 m. I föreningen finns en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Cykel- och barnvagnsförråd med enkel access ifrån gatan. I fastigheten är stambyte gjort och fastigheten är väl underhållen. Uppvärmning är bergvärme. För parkering hänvisar föreningen till boendeparkering. På Stora Essingen bor du innanför tullarna med närhet till allt du behöver. Eknäsvägen 13 har ett bra läge på ön med närhet till buss 1, 56 och nattbuss 91, gångavstånd till affär, ett härligt café med eget bageri och restauranger samt tvärbanans hållplats Stora Essingen. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset och Drottningholm. För pendlaren är det en smidig access till E4 både norr och söder. Varmt välkomna på visning! Anne Weyde

  • Premium
Tryffelvägen 18D, Norby, Uppsala kommun

Tryffelvägen 18D

Lägenhet
Norby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 295 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 246 kr/mån
20 394 kr/m²

En trappa upp, på en gavel med soligt sydväst läge väntar den här välplanerade tvåan på sin nya familj. Lägenheten ligger mitt i populära Trädgårdsstaden och har egen ingång, vilket ger en känsla av radhus. Här är välplanerade kvm för att skapa ett fint och ljust hem. Hallen är stor och välkomnande, badrummet har plats för badkar och tvättmaskin, lägenheten har också en ordentlig klädkammare. Köket med stora fönster in mot gården har morgon och förmiddagssol, här finns plats för matbord för minst 6 personer. Sovrummet är ordentligt och har utgång till lägenhetens balkong med söder läge. Vardagsrummet badar i ljus med sina stora fönster. Ett förråd om ca 6 kvm hör till lägenheten och ligger på gården i en länga, smart inrett med flera hyllor. Föreningen är omtyckt och har flera trevliga grönskande innergårdar, grillplats med sittplats, sandlådor, gungor och klätterställningar. Varje gård har en tvättstuga att nyttja, det finns pingisrum och de boende har dessutom tillgång till bastu. Parkeringsplatser finns ledigt, både el-plats och i garage. Här bor du granne med vackra Hågadalen och kan nyttja skogens av alla fördelar - vintertid kan du kliva i skidorna utanför ytterdörren och åka iväg till intilliggande skidspår. Naturreservatet erbjuder även otaliga promenad- och cykelvägar. Här kan du plocka blåbär, hallon, lingon och kantareller. I skogen finns även ett elljusspår. Vid kanten av skogen finns det ett utegym för den riktigt träningsvillige. Flertalet lekparker ligger nära, såsom populära Murkelparken och Skivlingsparken. Service finns vid Svamptorget med mataffär, blomsterhandel, pizzeria och bageri. Än mer service hittar du i Gottsunda centrum. Trots att det är nära naturen är det ändå nära till Uppsala och city kärnan via lokalbussar, cykel genom Stadsskogen eller med bil. Tillträde efter överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Välkommen på visning! Anne Weyde

  • Balkong
Ölandsresan 3E, Sävja, Uppsala kommun

Ölandsresan 3E

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 195 000 kr
62 m²
3 rum
4 084 kr/mån
35 403 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och mycket ljusa gaveltrea om 62 kvm belägen på markplan med en uteplats på 12 kvm. Väderstrecket är österläge och vänd mot den trevliga innergården. Här bor du med ett fantastiskt läge på gaveln med ljusinsläpp från två väderstreck vilket ger ett härligt ljus i lägenheten. Inredningen är i skandinavisk stil med ljusa färger, ekparkettgolv och helkaklat badrum - allt av hög standard och stilrena material. Lägenheten är i ett otroligt fint skick. Boarean fördelar sig på hall med bra förvaring och garderob bakom skjutdörrar, ett ljust vardagsrum med utgång till lägenhetens uteplats i österläge. -Här är det enkelt att föreställa sig härliga dagar och kvällar som spenderas med nära och kära. Köket i öppen planlösning är från Vedum. Master bedroom har en charmfull japansk touch med skjutdörrar, plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett källarförråd. Tillträde enligt överenskommelse. Brf Linneas Utsikt är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar och erbjuder ett nytt fullt utrustat gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Föreningen har också en gemensam takterrass. På innergården finns lekyta och grillplats. Härifrån har du fina kommunikationer till och från Uppsala. Belysta cykelbanor och bussar med täta turer. I närområdet finns bra service med livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek mm. Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala och är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger också bra till för den som pendlar, påfarterna till E4:an är lättillgängliga. Söker du skog, natur och lugn har du Lunsen skogen bakom knuten. Här går Upplandsleden och vintertid finns det fina skidspår. Välkommen på visning! Anne Weyde

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6