Partilles mest rekommenderade mäklare följer sin dröm

Tillsammans med Partilles mest rekommenderade mäklare öppnar Nya Kvadrat upp ett nytt lokalt mäkleri i Partille. Vi har träffat fastighetsmäklarna Linnea Nilsson och Sofia Johansson som ska starta upp det nya kontoret. 

Fastighetsmäklarna Linnea Nilsson och Sofia Johansson startar upp Nya Kvadrat Partille. Foto: Nya Kvadrat.

Berätta varför ni gör det här just nu!

– Vi har båda varit verksamma som fastighetsmäklare i Partille med omnejd i många år nu. Uppstarten av ett nytt lokalt kontor tillsammans med Nya Kvadrat blir början på något nytt, säger Linnea Nilsson.  

– Vårt kära Partille ligger oss varmt om hjärtat, det är här vi trivs att arbeta. Under åren har vi byggt upp en stor lokalkännedom och vet hur vi förmedlar områdets bostäder på allra bästa sätt, säger Sofia Johansson. 

Klicka här för att få en kostnadsfri värdering av din bostad.

Vad anser ni är nyckeln till er framgång?

– Att vi alltid har kunden i fokus och på riktigt gör det lilla extra i varje affär. Vi är personliga, noggranna och engagerade. Vi lämnar inget åt slumpen, utan är med i alla delar av processen – från start till mål. Vi skapar ett förtroende hos kunderna vilket gör att de känner sig trygga att rekommendera oss till sina nära och kära. 

Varför föll ert val på just Nya Kvadrat? 

– De delar våra värderingar, vår syn på hur en mäklartjänst ska vara uppbyggd och hur vi ska vara som arbetsgivare. Nya Kvadrat är ett ungt och modernt mäkleri som vill ligga i framkant i den digitala utvecklingen för att vi mäklare ska lägga vår tid på att vara personliga och ge den bästa servicen, säger Sofia Johansson.

– Nya Kvadrat ger oss en fantastisk plattform att stå på samtidigt som vi kan vara flexibla och anpassa vårt erbjudande till våra kunder i Partille med omnejd. Vi skräddarsyr våra lokala samarbetsavtal och vilka marknadsföringskanaler vi når ut i för att få bästa resultat för våra kunder, säger Linnea Nilsson. 

Nya Kvadrat är det mäkleri som går i bräschen när det kommer till att förändra fastighetsmäklarnas villkor kring exempelvis grundlön, tjänstepension och sjukförsäkring. Det är någonting som tilltalat Linnea och Sofia mycket, och det är en resa de vill vara med och bidra till.   

Vill du veta mer om Nya Kvadrat Partille? Klicka här.

– Vi skapar en trygghet hos mäklarna som gör att de mår bra och har förutsättningar att erbjuda en riktigt bra långsiktig mäklartjänst i området de är verksamma i, säger de. 

Nya Kvadrat är ett ungt och modernt mäkleri som vill ligga i framkant i den digitala utvecklingen. Foto: Nya Kvadrat.

Linneas och Sofias 3 bästa tips om du ska sälja just nu:

1. Börja i tid!

Träffa din mäklare i ett tidigt skede – det ger mäklaren möjligheten att hjälpa dig med allt ifrån sökandet av ny bostad och eventuella förbättringar inför försäljning till att förbereda den nya bostaden för försäljning. Detta ger en smidig och trygg process samtidigt som försäljningen får de bästa förutsättningarna.

2. Fota din bostad när din uteplats är som finast

Genom att fotografera delar av din bostad under sommarhalvåret finns det bilder på din bostad när den är som finast. Fotar du idag och hittar din nya bostad i november – perfekt, då finns fina sommarbilder att använda! 

3. Förbered din bostad som ”Snart till salu”

Nya Kvadrat hjälper dig att förbereda din bostad inför försäljning – stort som smått. Genom att lägga ut din bostad som ”Snart till salu” är du så gott som startklar. De har då även möjlighet att börja presentera din bostad för alla de kunder de kommer i kontakt med och chans att nå försäljning.

Ska du sälja eller köpa i Partille? Klicka här för att kontakta Linnea och Sofia.