Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mikaela Höcke

Mikaela Höcke

Om mig

Med min positiva läggning och brinnande energi gör jag alltid mitt yttersta vid varje försäljning. Jag har en gedigen och bred erfarenhet av lyckade fastighetsförsäljningar och arbetar enligt mottot ”kunskap och trygghet ger ett högre försäljningspris” För mig är förtroende, långsiktiga relationer och nöjda kunder a och o. Tillgänglig, lyhörd och personlig är några av orden som mina kunder brukar beskriva mig med. Tveka inte på att boka in ett möte med mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvartsstigen 21, Galgberget, Falu kommun

Kvartsstigen 21

Lägenhet
Galgberget, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
1 650 000 kr
78 m²
3 rum
5 125 kr/mån
21 154 kr/m²

Välkommen till denna pärla till bostad på Galgberget! Här bor du bekvämt i lugna omgivningar och i en omtyckt förening. Du kommer in i en trivsam entré med god plats att hänga ytterkläder. Lägenheten presenterar ett vardagsrum som har ett fint ljusinsläpp. Den inglasade balkongen blir som ett med vardagsrummet och tillför lägenheten en känsla av ett extra rum. Balkongen har ett trivsamt läge med träden att blicka ut på. Vidare finner vi ett kök med gott om plats för matbord vid fönster. Här bjuder man gärna över vännerna på en god bit mat. Badrummet är rymligt och har god plats för förvaring av alla badrumsprylar man kan tänka behöva. Vidare erbjuder lägenheten två bra sovrum. Klädkammare för lyxig förvaring eller varför inte hemmakontor? Falu centrum ligger inom en cykelavstånd. Goda bussförbindelser finns. Föreningen har fräscha och väl omhändertagna gemensamma utrymmen. Till lägenheten finns ett tillhörande vindsförråd. Innan visning, förbered dig gärna genom: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process. VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

  • Balkong
  • Hiss
Trotzgatan 49C, Centralt, Falu kommun
  • Idag kl 16:30

Trotzgatan 49C

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
1 600 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2
5 572 kr/mån
18 182 kr/m²

Populärt läge i centrala Falun i bostadsrättföreningen Ångbryggeriet. Här bor ni i ett lugnt läge men direkt närhet till Stadskärnan. Trivsam planlösning med sina tre rum och kök, vardagsrummet har utgång till den inglasade balkongen som blir som ett extra rum till lägenheten. Båda sovrummen har varsin klädkammare vilket ger en bra förvaringsyta. Rymligt badrum där det är förberett för tvättmaskin. Välskött förening som erbjuder bastu med relaxavdelning, gym och en rymlig gästlägenhet. Lägenheten är belägen en trappa upp men hiss finns som även går ner till garaget. I samma trapphus i källarplan finns även källarförråd och tvättstuga. - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process. Välkomna att anmäla er till visning

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 2